|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.7.2008 12:22:57   
mavo
ok, ste mene tud prepričale glede cepljenja proti rotavirusu. Bomo preskočili.

Samo še dvakrat gremo spat, pa na morje...user posted image user posted image user posted image . Bom znorela, tako komaj čakam...kot kakšen otrokuser posted image

Snorlax, včasih pa res lahko kar pop***. Škoda, da vama ni ratalo, pa kdaj drugič. Kar se pa mam tiče, imam jaz tud eno tako doma. Bog ne daj, da ji sploh omenim, da mali zajoče al pa kihne, ker bi kar rešilca klicala (iz Loke v Celje). Ko sem bila v porodnišnici, je mimo moje vednosti našuntala mojo osebno zdravnico, da je šla klicat in se zanimat za moje stanje in kaj vse so storili, da bi čimprej rodila. Mi je blo tako nerodno, ko mi je dr. Salobirjeva povedala, da so zame klicali iz Škofje Loke, da sem mislila, da ji bom kar vrat zavila. Je za kazen nisem dva dni klicala. Pa kaj, ko nič ne pomaga....mame so mame. Upam, da bom jaz kaj boljšauser posted image  Ja, valjdauser posted image !

Sem hotla še par stvari pokomentirat, pa sem že pozabla... gold fish memoryuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
11.7.2008 12:24:01   
skuštrana
Skabi, http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2554532 tule si malo preberi o cepivu za rota virus...Preden se je Arsen rodil sem bila tudi jaz mnenja, da ga bom cepila, ampak..Ko začneš malo gledati stranske učinke ( pri Desetkah je imelo par otrok reakcije) pol me je pa minilo..Mogoče bi bilo pri tebi smiselno glede vrtca, jaz pa svojih nimam v vrtcu tako da tudi ta argument ZA je odpadeluser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 4677
11.7.2008 13:58:27   
Naty*Taja
Oj, Snorči, a si poredna, tako in drugače, a?user posted image Tale tvoja mama ga pa vžiga!" user posted image Ma kaj ej to mali imel alergijo na "mami gre v life?" user posted image
Pozdravljenen tanove!!!
Betka - dej ti tale očala mali priveži okrog vratu, al pa tak kot jaz - jima jih dovolim v avtu in basta...no ja, res je brezveze, da jih imata drugje  za zgubit, ker niti slučajno ne ostanejo na nosu, če sta kje zunaj. Nič ne vidita! user posted image Sicer jihh pa tudi jaz samo v avtu uporabljam, ker me skrajno moti, da se s kom pogovarjam pa imam na nosu očala - al pa obratno tudi. Sploh ne veš, če se s tistim pogovarjaš, al kam drugam gleda!

Meggi - fajn zadeva tele terme, ja, smo mi ene dvakrat gasilske otroke peljali tja:
Dejte mi nekaj razložit - zakaj tolk ljudi reče "topogan" in ne TObogan?Ropotuljica, kaj je prav?

Mavo - sem tvojo taščo in tasta danes oblajala - a sta ti kej rekla? user posted image Klinc, če sem pa registrsko pogledala, ko mi je mali skor pod njun avto skoču!

E babike, men je ful fajn, ko mam same fajn ljudi okoli sebe....user posted image user posted image user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
11.7.2008 13:59:07   
HuAnita
Mavo, skuštrana - nisem potem zasledilauser posted image    Kako je z internetom na HR, sodelavka bi vzela računalo s seboj, pa ne ve glede dostopa. Gredo pa na en otok - kaj priporočata, priklop na net za 1m???? Da nese instant našega dol ali kupi kakeša hrvašekga... Imata kake linke.?
Plis.

Pismo, se kuham tule, pa še se bom, dokler se sodelavec ne vrne..... Da skupaj nardiva eno stvar, sama žal ne morem....user posted image

skabi - ti imaš mesečno spremembo obrestne mere za kredo? A samo še 30 plačuješ? user posted image   Jaz pa pribložno toliko letuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4679
11.7.2008 14:23:03   
skuštrana
Dejte mi nekaj razložit - zakaj tolk ljudi reče "topogan" in ne TObogan?Ropotuljica, kaj je prav?

Joj, tale topogan pa mene živcira do nezavestiuser posted image Resno...Mogoče tale topogan pride od tega, ker majhni otroci ne morejo rečt tobogan in izpade topogan (vsaj pri naši Lizi je tako) potem jih pa nihče ne poravi in topogan ostane topoganuser posted image To je moja teorija, sevedauser posted image

Huanita, jaz vem za Simpa internet, samo je drago ko žafran, če je samo za en mesec..Se mi zdi, da je start paket 100 e, potem pa moraš za promet še kartice kupovat..Mavo, kaj boš ti naredila? Imava pa mi2 drgač tak internet in je res super, povsod ga neseš s seboj, nikjer nobenega kabla...Zakonuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
11.7.2008 14:25:44   
skuštrana
Jaz moram it pa pospravit in kaj za jest naredit, pa spet tule gor zabušavam..Sem ugotovila, da kadar me čaka pospravljanje - beri čiščenje tal, in podobne zadeve, veliko rajši tule gor visim user posted image Aja, moram pa počisit, ker sem včeraj ugotovila da ima Arsen čisto črne noge, sedaj ko se plazi po tlehuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4681
11.7.2008 14:34:19   
mavo
Huanita, evo link za hrvaški instant internet (za nas bo mal predraguser posted image ):
http://www.t-mobile.hr/1/10-20-40-50-00.asp

Naš instant internet pa na HR ne bo delal. Je samo za SLO. Mi se bomo probali kar preko kolegov v kampu, ki ima v ponudbi brezžični net, priklopit kdaj pa kdaj. Če bo šlo. Menda ima že kar nekaj kampov po Jadranu to v ponudbi.

Naty Taja, ja sta rekla, da sta te srečala. Sta tud povedala, da sta ti skoraj otroka povozilauser posted image . Sta mislila, da si zaradi njiju šla, pa sem jima razložila, da se vama je mudilo iti nogo prevezat. Pol sta pa vidla kopalkice za user posted image , pa sta bla čist raznežena. Saj so res take cortkane maleuser posted image .

Zdaj grem pa kosilo skuhat. Jejžeš, kako bo dobro...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
11.7.2008 14:38:54   
mavo
No, Skuštrana, pa si me prehitela. Saj jaz sem tud link od Simpa paketa pripopala. Mi imamo drugače tudi stacionarni telefon, pa internet preko telefona, samo to ima stric en štuk nad nami, mi smo se pa odpovedali telefona že pred leti zaradi stroškov. Zdaj bi blo pa čudno, da bi gor k njemu letala in se na njihov račun priklapljala. Saj ne bi blo kaj, ampak ni mi to...saj razumete.

Pa kaj je to, da se ne morem odlepit od tega računalnikauser posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
11.7.2008 14:47:54   
skuštrana
Mavo, zakaj si pa ne kupita brezžični router pa se potem preko strica priklopta in mu pač date tisti denar, ki ga porabiš..Saj dobi stric specifikacijo zraven računa, tukaj je to brezplačno, mora bit zraven računa, tako da se točno vidi koliko sta porabila...To bi bila še najcenejša varianta...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
11.7.2008 15:12:19   
simi73
Na hitro vas pozdravim, dokler še mala spi... zadnje dneve sploh nimam nič časa pred računalnikom viset, pa upam da se bodo stvari le mal umirile (mi živce kravžljajo papirji za PGDuser posted image ).
Najprej pozdravljene vse ta nove, pa en vse najboljše za nazaj vsem, ki ste praznovaliuser posted image user posted image user posted image .

Skabi, glede rota sem tud sama ful razmišljala, da bi malo dala cepit in se še prejšnji teden v posvetovalnici odločala, al ja al ne. Da je nisem dala, je bila pa izjava pediatrinje, da bo mala že leto pa pol stara, ko se bodo rota začeli in bo takrat v vrtcu, zaščita pa traja samo do dveh let in da nima smisla, ker ima velik stranskih učinkov, pa tud pomaga ne vedno. Pa še moj je tud bolj za to bil, da je ne dava cepit, tak da je pol res nisva.

Mi smo se pa rešili širokega povijanjauser posted image user posted image in sem ful vesela, da so kolki bli v redu.

Teta beta, še nič ne kaže na kakšno akcijo?

Vsem, ki greste na morje pa na dopuste, uživajte še zame!!! Mi gremo šele septembra, tak da bo še kar nekaj vode preteklo do takratuser posted image .

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

Neposredna povezava do sporočila: 4685
11.7.2008 16:53:16   
Naty*Taja
Simi, a ti si tudi gasilka? Mi smo ratale kr dejavne in je prav fajn...

MONTIGNAC

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
11.7.2008 17:52:30   
mavo
heeeeej, Teta Beta, a si še tu?

Neposredna povezava do sporočila: 4687
11.7.2008 20:23:25   
snorlax
Ojla!

Naty-Taja, a veš, da sem jaz že razmišljala, da moj tamali froc zboli nalašč? user posted image Ta teden sva mislila it v vrtec in je imel cel vikend vročino. Valjda ni šel. Za danes sem rekla, da gre k stari mami in dobi ponoči izpuščaje. Bomo videli, kaj bo do ponedeljka. Danes je sicer sam rekel, da se dolgočasi in da bi šel v vrtec. Upam, da bo do ponedeljka še take volje. user posted image

Strelja pa tudi zadnje cajte take, da te kap. Danes sem rekla: "Ati je prišel domov." In me mali popravi: "Ne, foter je prišel." user posted image Potem pa vprašam: "Kdo pa tako reče?" Pa odgovori: "Bizgec." user posted image Tavečji mu reče, naj da TV bolj na tiho, pa tamali: "Ti si pa tako tečen s to televizijo!" user posted image

Jaz ne vem, ali imamo mi doma res tako nizko raven dialoga, al kaj? Al vse to pobira od nas, pa se ne zavedamo?

Mavo,
glej, da se priklopiš nekak na net, če ne bo ful dolgcajt tule gor. Pogrešala bom tvoje komentarje, če te ne bo. Drugače pa uživajte na dopustu. user posted image A pol te ni do septembra, al kaj?

Če bo imela katera drug teden cajt za kak zgodnji jutranji kofe, se priporočam. Če bo posreči in bo tamalček začel po treh tednih hodit nazaj v vrtec, bom okoli 8.00 v Celju. user posted image

Simi, bravo, da ste se rešili širokega povijanja. Nam ni bilo treba pri tamalčku. Pri tavečjem smo pa še tako vsi na široko povijali.

Cepljenja, jaz nisem preveč za njih. Sem malo preveč po netu brskala in veliko negativnega prebrala nasplošno za vsa cepljenja. Pa ena kolegica iz bolnice mi je tudi povedala par stvari. Za vso farmacijo stoji ogromna mašinerija in ogromen denar. Pri teh stvareh nikoli ne veš, komu bi verjel in kako bi naredil, da bi bilo prav. Pač pretehtaš ZA in PROTI, pa se nekako poskušaš odločit prav.

Skuštrana
, tale topogan, HB, pri nas ne izgovarjamo. Mi pa gre ful na živce bomfri (pommes frites). To pa cela familija od mojega striktno uporablja in imam alergijo na to. No, malo sem se že navadila v vseh teh letih, samo mi še vedno kravžlja živce.

HuAnita,
po moje misli Skabi 30 let. Jaz imam isto. Enkrat na leto se nama obrok dvigne in če bo šlo s takim tempom naprej, bova imela čez 23 let obroka za celo mojo plačo. Jezi me pa to, ko si greš rihtat kredit, ti gledajo in preračunavajo, koliko ti mora za življenje ostat, ko ti trgajo obrok, pa višino, pa tretjino, pa ne vem kaj vse, potem ko ti pa mirno zvišujejo obroke do daske, se pa noben več ne sekira, če imaš za preživetje, al ne. user posted image user posted image user posted image
Fiksnega obroka pa pri teh kreditih na tako dolga obdobja menda ne dobiš.

Tako, dec je peljal tavečjega na vlak via Laško. Upam, da ne bo kaj narobe. Ful me je strah te gužve in pijanščine itd...da bi se kaj naredilo. No, in zdaj me je dec klical, da ga je klical en kolega, da mu mora it nekaj pomagat avto šraufat. Ja, valjda. user posted image user posted image user posted image Eh, je vsaj mir doma. Mali spi, jaz pa lahko neomejeno tule gor visim.

Me pa ma, da bi si ofnala en pir, pa prižgala en čik, čeprav ne pijem in ne kadim.

Lep petkov večer! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
11.7.2008 20:33:47   
teta beta
Ja, sem še user posted image .

Danes je bila tam dr. Pavičevičeva in ko sem ležala na ctg, sem slišala, da je nekaj godla, češ zakaj hodijo tako pozno na ctg (ob 13., sem bila pa res samo še jaz), potem se me je pa spomnila, da sem bila pri njej na oddelku in da sem imela glavobol po epiduralni. Potem pa kar ni imela nobenih pripomb, pa tudi mudilo se ji ni več user posted image , se je nekaj hecala in še na 1,2,3 mi je naredila UZ, čeprav ne bi bilo treba. No, vse je v redu in imam spet čez dva dni. Po novem sem uradno itak šele jutri en teden čez rok.

Naty-Taja, že imamo nova očala user posted image . Stara sva našli na šolskem igrišču in so žal podlegle hišnikovi kosilnici (se spomnim, da je pred dvema dnevoma kosil, ko sva skakale okrog). Sicer pa očala kupujem v dm-u, tako da niti ni tak hud strošek (slabe 3 evre), le zoprno je vedno iskat nove in primerne. Danes sem imela s sabo star okvir in sem našla enak model, le da so še malo bolj roza in s fensi biserčki metuljčki ipd. kičem. Ampak ta model vem, da ji je kul in ob strani so široke, da ne sije sonce od strani. No, itak pa ima vedno še klobuček, tako da je to bolj za šminko in posnemanje naju dveh.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
11.7.2008 22:11:00   
pikecpokec
Midva žurerja sva pa že doma user posted image . Sva šla samo na eno pljeskavico v lepinji pa pir zraven, pol pa še na en pir (sem pila jabolčno pivo, pa je kr pitno, sam alkohola ima pa isto kot navadno pivo). V glavnem, po dveh tavelikih pirih se mene že prou fino prime, tko da mislim da bom šla spat user posted image . Juheeeej

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
11.7.2008 22:12:38   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

skabi - ti imaš mesečno spremembo obrestne mere za kredo? A samo še 30 plačuješ? user posted image   Jaz pa pribložno toliko letuser posted image

Huanita, ta je pa dobra. Tapravi črni humor. Mi imamo polletno spremembo user posted image Odplačevala ga boav še 15 let. user posted image   Snorči, glede preračunavanja obroka imaš čisto prav. Takoj, ko ti kredit odobrijo,se jim j... , če ti kaj ostane, ko obroke tak pridno dvigujejo...

Skuštrana, hvala za linke. Saj jaz sem tud bolj proti rota kot za - M je imel res hudo okužbo in je odnesel brez posledic - edino na infuziji je bil par dni. Samo nekje sem slišala, da lahko rota pride do možgančkov in tam pusti posledice user posted image

Teta beta - samo en teden čez rok? Jaz sem že en emsec prej crkavala...

Mavo, zrihti internet!!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
11.7.2008 22:14:07   
Skabi
Huanita, kaj je zdaj za torek? Pridete?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
11.7.2008 22:53:55   
simi73
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Naty, ne nisem gasilkauser posted image , jih imam pa cel kup v žlahti (a to kaj štejeuser posted image ). S PGD sem pa mislila na gradbeno dovoljenje, ki ga nekaj mučkajouser posted image , pa sem šele po tvojem vprašanju ugotovila, da je to kratica tud za gasilsko društvouser posted image .
Glede kreditov pa bo tud mene čez nekaj časa bolela glava, ko se bomo tud fajn zakreditiraluser posted image .

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

Neposredna povezava do sporočila: 4693
11.7.2008 23:34:02   
Meggi
Punce maxi uživajte- mi štartamo bae še v temi. Tako določla tavelika prinčepesa. Moj še kr čaka, nima še nč v avtu,.. kaj p atletiko gleda user posted image

Ej niso mi poslal onga pildeka od ZZZS pravcajt,..ita bo vse ok!

Uživajte v senci, pa naj vam vsi projekti stečejo po planih!

Skabi v pon. na broju!

p.s. A mi boste verjele da smo dons tolk spičl skup poštimat- stare grehe,.. kaj sila nardi a? Sam da grš bolj mirne vesti na dopust!

Uživajte!

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
12.7.2008 7:08:35   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO: simi73

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Naty, ne nisem gasilkauser posted image , jih imam pa cel kup v žlahti (a to kaj štejeuser posted image ). S PGD sem pa mislila na gradbeno dovoljenje, ki ga nekaj mučkajouser posted image , pa sem šele po tvojem vprašanju ugotovila, da je to kratica tud za gasilsko društvouser posted image .

user posted image user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
12.7.2008 7:25:03   
Naty*Taja
Oj, Snorči, pa si res poredna! Kr brez slabe vesti si odpri en pir in prižgi čik, sej ti bo potem kmalu slabo! user posted image

Meggi - a ti si bila tudi v Laškem? user posted image (Sorry - sem se ful namatrala, da sem razbrala vse, kaj si hotla povedat!) user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
12.7.2008 11:47:32   
benika
Teta beta sporoča:

Nekaj pred četrto uro zjutraj se je rodil Janoš s 3370g in 51 cm.
Šlo je dokaj hitro in brez zapletov.

Čestitke mamici, atiju in sestrici ter dobrodošel mali Janoš!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4697
12.7.2008 12:21:02   
žanek
user posted image Teta beta, iskrene čestitke tebi in tvoji družinici user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
12.7.2008 12:21:57   
noe
Teta beta čestitke še tukaj!!user posted image  Res  lepo imeuser posted image

Očitno vam je vsem ful vroče , ker ni nobene opazit nikjer.
A  ste se vse v senco poskrile ali pa ste že vse na morju???
No, mi bomo imeli letos dopust" v Švicu in z Malto", tako dauser posted image za morju.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
12.7.2008 13:34:00   
Naty*Taja
Bravo Teta-beta! user posted image Zanimivo ime.
Ja, Noe, jaz sem skoz tu, pa nobene ni...

MONTIGNAC

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?
Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.