|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.7.2008 17:30:53   
snorlax
Čestitke Teta beta!user posted image user posted image user posted image

Se je le končal še zadnji del telenovele celjskih nosečk.

Zdaj pa hitro user posted image user posted image user posted image , da bomo spet imele za kaj navijat.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
12.7.2008 18:30:00   
mavo
Teta Beta, bravo! Vesela sem, da nisi rekordov podirala glede čakanja. Žal tu ne boš največ točk doseglauser posted image , ampak s hitrim razpletom in srečnim koncem telenovele si še vedno v igri za zmago na natečajuuser posted image ! Iskrene čestitke še z moje strani za user posted image Janoša.

Punce, mi smo se že skoraj napakirali. Jao, če nas jutri na meji pregledajo, bomo v cajtnge prišli. Če jaz odprem prtljažnik, se bodo najprej piri ven skotalili, pol bodo pa še polži s solate prilezli. Da o mleku, mesu in ostalih živilih ne govorim...user posted image . Zdaj moram samo še sendviče pripravit in si nakuhat čaja za dojenje, pol sem pa po mojem že fraj. Moram pod tuš, ker mi od riti teče, tako sem se nagarala.

Se zvečer še enkrat javim, da zadostim svoji RR odvisnostiuser posted image user posted image user posted image . Snorlax, ne sekiraj se, če me ne bo, ker v torek se že moj brat vrne in boš lahko spet mal Zvoneta bralauser posted image . Ko bo pa Skuštrana prišla na kopanje v Punat, vas bom pa z njenega računalnika in instant interneta mal oblajalauser posted image , da me ne pozabite do jeseniuser posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
12.7.2008 20:40:50   
barika
Teta beta, čestitke!!!!!!user posted image

mavo,a na morju ni trgovin??user posted image sem te hotla že zadnjič to vprašat, pa sem pozabla.user posted image

neki sem še hotla, pa sem pozabla, eh, ni panike...uživajte (še posebej dopustniki)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
12.7.2008 20:41:37   
barika
aja, glede rota virusa, a ni to en virus, ko je več različnih, tako kot gripa, pa če se proti enemu cepiš, lahko drugega dobiš??user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
12.7.2008 20:58:37   
Janeja
user posted image   Teta Beta iskrene čestitke! user posted image   Dobrodošel Janoš. user posted image
Pa si tudi ti dočakala zadnji del telenovele. user posted image Pa še tak lep konec ima. user posted image

Dopustnice uživajte. Mavo srečno pot, pa javi se kaj.

Jaz sem bila pa danes pri moji stari mami na obisku. Je v domu v Metliki in se tako redko spravim k njej. user posted image Vsakič, ko grem domov imam še bolj slabo vest zaradi tega, ker vidim, kako jo vsak obisk razveseli in kako ji taka malenkost polepša dan. Še dobro, da sta moja mami in teta tako pridni in sta pri njej 1x na teden. Se bom jaz tudi poboljšala. Moram se!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
12.7.2008 21:39:07   
Skabi
Teta beta in Janoš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
12.7.2008 22:43:19   
jerebica
Teta beta čestitkeuser posted image user posted image user posted image , no pa se nam je pridrušil še en fantek. Lepo ime ima Janoš.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
13.7.2008 9:34:23   
skuštrana
Teta beta čestitke, ime mi je všeč user posted image  

Barika, Mavo nima internet povezave na vikendu, pa jo to malo skrbi..Načeloma bi brez trgovine še preživela, brez interneta bo pa bolj težkouser posted image

Punce moje, nam so iz petka na soboto ponoči vlomili v avto...In ker se naš avto ni dal kar tako (najprej se je tata lotil ključavnice, ki ni popustila, kar ni nič čudnega, ker avto še jaz komaj odklenem pa imam ključuser posted image , potem je z neko palco hotel odlomit vrata in ker še to ni uspelo je razbil šipo)..Sedaj moramo zamenjat komplet vrata, ko bi vsaj ključavnica popustila bi morali zamenjat samo njouser posted image Eh...No, v glavnem vzeli so nam avtoradio (res ne vem kdo še danes to kradeuser posted image ) pa zvočnike - ogromne za ozvočenje, ki jih tako ali tako ninajo kje rabit, ker potrebujejo še mikser in ojačevalnikuser posted image , pa še takšna znamka so da če se pojabvijo na črnem trgo se bo takoj vedelo da so naši, medalje, ki jih je imel Miro pripravljene za soboto, ko je imela košarko (smo jih kasnjeje našlki v grmovju, so vejetno mislili, da je zlato res zlao - malo morgen, jauser posted image user posted image )...In moj papir za polico zavarovanja..Kaj bojo s tem tudi ne vemuser posted image user posted image Skratka, pestro..Spimo pa očitno full trdo, ker ni nihče nič slišal, pa imamo vse okne odprete ponoči...user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
13.7.2008 9:36:31   
skuštrana
Aja, sem mislila pridet v Slo ta teden, na počitnice, sedaj pa ne bo nič od tega..Ne moremo čez mejo..Pa na razprodaje sem hotela, user posted image user posted image user posted image , zdej bo šel pa din din za popravilo avta..Spetuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
13.7.2008 12:22:10   
simi73
Čestitke teta beta za Janošauser posted image user posted image user posted image , pa čimveč prespanih nočiuser posted image . Lepo imeuser posted image !

Skuštrana jim je bil očitno vaš avto tak zanimiv, da so se res potrudili user posted image , da vlomijo. Upam, da vas ne bo predrago stalo popravilo.
Jaz sem pa že parkrat pozabila avto zaklenit in je bil nezaklenjen pred blokom čez noč, pa mi še noben ni nič ven vzel, kljub temu da Velenje velja za kar nevarno mesto.

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

Neposredna povezava do sporočila: 4710
13.7.2008 13:01:54   
mbd0411
Živjo vsem in čestitke tistim,ki že gledate svoje sončke.
Ste kar pridne pri pisanju,da komaj dohajam.
Sem v 27.tednu in v sredo me čaka 3D uz.Komaj čakam.
Sem pa ponoči mislila,da mi bo mali nogometaš kar ven prilezel.Tako se je obračal,da mi je kar vroče postajalo,da bo kaj narobe.Čutim ga čisto spodaj in je zelo boleče in neprijetno.Čez dan tega ni,le ko se umirim in grem spat,takrat pa začne.samo tako kot danes še ni bilo.Čez dan imam ful mehak trebuh,zvečer pa mi otrdi,da je groza.
Ali ima katera tudi take problemeuser posted image
Malo se je ohladilo,da je kar prijetno zadihatuser posted image .
Preživite lepo nedeljo

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
13.7.2008 13:21:53   
HuAnita
Teta beta --- user posted image user posted image user posted image   Čestitke za Janoša, lepo, redko ime!user posted image user posted image user posted image user posted image

Skabi --- moj menstrualni koledarček je izpisan --- torek: dopoldne, skabi&family. Pridem verjetno sama z deco, dopoldne.

Žaknek - vas pa smo na koledarček vpisali za ju3 dopoldne, upam, da bedite okoli 9. 9.30---? Če ne, potem raje odpovem, da ne bom potem živčna, ker opoldne moram s frišno frizuro šibat v MBuser posted image    Sporoči..---
Aja, kamot gre katera za mano k tebi, bi jo lahko jaz peljala, ampam samo mamico, brez dece, ker mi avtosedeži zasedejo tu mač prostora....

JančikaRR- ste praznovali danes Kajčijev RD? Mi je frizerka K. rekla, da bo veselo....

Meggi- veselo dopustovanje.

Ostalim pa lepe pozdrave.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
13.7.2008 14:08:49   
Bonnie_RR
Teta beta, čestitke celi družinici ob rojstvu malega Janoša! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Mavo, upam, da ste fajn potovali in da že na veliko uživate...user posted image Pa vi, meggi tudi...

Mi že tud komaj čakamo! Gremo v sredo zgodaj zjutraj (no, bolj ponoči), do takrat imamo pa, seveda, še en kup opravkov...

Včeraj smo bili s kolegoma v Avstriji. Sem mislila, da so Ikeo že kaj bolj zrihtali, pa je še vedno precej v razsulu. No, drugače pa smo se našopingirali...user posted image

Skuštrana... So se pa res zavzeto lotili vašega avta!user posted image

Jančika... Držim pesti, da se ti stvari kmalu porihtajo...

Lep preostanek nedelje vsem!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
13.7.2008 14:12:04   
Skabi
Huanita, vas pričakujemo.

Jutri ne morem na čvek.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
13.7.2008 15:21:19   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

JančikaRR- ste praznovali danes Kajčijev RD? Mi je frizerka K. rekla, da bo veselo....

Včeraj smo praznovali RD od obeh, je bilo res veselo. 31 nas je bilo, piknik v Petrovčah, 19 odraslih. Pa je fajn izpadlo, se mi zdi. Otroci so se nadivjali, odrasli načvekaliuser posted image .

mbd0411, meni je v drugi nosečnosti tudi fejst otrdeval trebuh, mali je pa tako zganjal, da me je vse bolelo. Prvi ni bil pol tako divji in je tudi zdaj tako - drugi nam daje vetrauser posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
13.7.2008 17:47:07   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Žaknek - vas pa smo na koledarček vpisali za ju3 dopoldne, upam, da bedite okoli 9. 9.30---?

Ja, ob 9.30 bomo pa budni user posted image . Upam, da se vidimo. Noe pa pričakujem v sredo. Pride še kdo na user posted image user posted image ?

Skuštrana
, imate pa smolo z avti.

Jančika, kako si zrihtala pri giniču, vse ok?

Vsem ki ste na dopustu, uživajte user posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
13.7.2008 21:17:09   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: žanek
Pride še kdo na user posted image user posted image ?

Jančika, kako si zrihtala pri giniču, vse ok?

Jaz bom vidla, kako bom s cajtom ta teden, bom probala nekak skombinirat. Giniča imam pa jutri ob 12ih. Ojej, si moram še frizuro uštimatuser posted image .

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
13.7.2008 22:26:39   
HuAnita
Bonnie_RR  --- a si ti moderatorka na Rodili so!....? Se mi zdi, da ti je tam pisalo spodaj Moderator, tule pa zdaj ne vidim.... (Saj vem, da sem za luno, pa vendarle...)

Mi smo pa šli popoldne na Celjsko kočo, na tisto drčo spet preiskusit - pa nas je po 2 vožnjah preglnala nevihta, smo bili v nekaj sekundah premočeni kot cucki... user posted image   Pa edini smo ostali v hotelu, sta lahko zločko in capinka v miru divjala....

Žanek, velja. Še moj mobi, če pride kaj vmes, da me ne bo, ti pošljem na ZS.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
14.7.2008 8:16:29   
skuštrana
Punce, izgleda da bom le uspela na razprodajeuser posted image Moja 2 sta na Hvarju, pa nas bosta jutri pobrala, ko gresta domov in bomo do nedelje v Laškem...Se vidimouser posted image

Hu Anita, daj še nas na menstrualni koledarčekuser posted image

mOGOČE KATERA VE KAJ BI BILO TOLE - lIZA JE DANES PONOČI ŽE DRUGIČ KRVAVELA IZ NOSU..pA SE SPLOH NE ZBUDI, AMPAK ŠELE ZJUTRAJ VIDIMO DA JE VSA KRVAVAuser posted image Jao, črkeuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
14.7.2008 8:25:28   
Jančika_
Skuštrana, midva z bratom sva v otroštvu občasno tudi krvavela iz nosu ponoči, brat večkrat kot jaz. Pa še potem v poberteti - enkrat se mi je sredi ure fizike ulilo na zvezekuser posted image .  To ni menda nič posebnega, spada k razvoju, verjetno bolj občutljiva sluznica in žilice, pojma nimamuser posted image . Zdaj tega nimava več.

Neposredna povezava do sporočila: 4720
14.7.2008 8:31:32   
skuštrana
Janči, hvala..Sem že Tanč vprašala, pa mi je isto napisala..Da če se bo ponavljalo k zdravniku, drgač pa ni panike. Samo se ustrašiš, ko zjutraj izgleda kot da je iz vojne prišlauser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
14.7.2008 9:38:07   
barika
Jutro

Jančika kok si preživela noč??? in ostale tudi, ker tule pri nas je bila spet huda ura, no al pa noč...spala sem vsega 3 ure (spet).

V stanovanju pa poplavauser posted image user posted image user posted image , jst pa sušim brisače, ker jih bomo čez dobrih 12 ur spet rabl

jao Skuštrana, potem so pa lopovi kr vztrajni a, jim je že bilo kej zanimivo...mislim no (da se še komu da sred noči zunaj lutatuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4722
14.7.2008 11:43:51   
pikecpokec
Midva sva si čez vikend malo ušesa hladila v Sevnici. Pa tašča naju je razvajala user posted image .

Teza Beta, čestitke za Janoša user posted image

skuštrana: matr, so banda eni, ej! V laškem so ta vikend vlomili v pa avtov. Iz enega so odnesli volan user posted image . Mislim, ej!
Dej pokliči kej ko boš v Laškem.

Punce, jaz sem razkurjena ko user posted image . Za diplomo nujno rabim vsaj par nepremičninskih posrednikiv, da mi izpolnio eno anketo (max. 15 minut). Sem poslala nebroj mailov, odgovorila sta mi pa 2 (DVA!!!). Kot da bi jih za dnar fehtala, no! Po moje bo najboljš da grem kr sama do njih.
A pozna katera kakšnega nepremičninskega posrednika z območja Celja? Ker res nujno rabim te ankete izpolnjene.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 4723
14.7.2008 13:49:22   
barika
Punce, jaz sem razkurjena ko . Za diplomo nujno rabim vsaj par nepremičninskih posrednikiv, da mi izpolnio eno anketo (max. 15 minut). Sem poslala nebroj mailov, odgovorila sta mi pa 2 (DVA!!!). Kot da bi jih za dnar fehtala, no! Po moje bo najboljš da grem kr sama do njih.
A pozna katera kakšnega nepremičninskega posrednika z območja Celja? Ker res nujno rabim te ankete izpolnjene.

sem napisala, pa dala prekliči, namesto potrdiuser posted image user posted image user posted image

ja, poznam to, se mi je isto dogajalo. pa sem sfurala... se mi pa zdi, da če nimaš dovolj poznanih ljudi, je kr  j*e*b*a napisat diplomo.user posted image
ne poznam pa nikogar želim ti pa vso srečo pri iskanju

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
14.7.2008 14:49:17   
Skabi
Skuštrana, kak je z avtom? -Je bil zavarovan? Če boš tu, pa se po kakem šopingu gor pripelji s tamalima.

Če bi bile danes okrog devetih v celju, bi pri bolnici videle eno laguno, ki je pred nabito polnim prakplacom pri zd divje obrnila in šla parkirat na glazijo. Ker se je voznici zelo mudilo v posvetovalnico (saj so na zadnjem pregledu kar fajn okregali, ker je zamujala), avta ni parkiralav garažni hiši, ampak na zunanjem parkirišču. Kaj je mislila, ni znano, najbrž pa nič. Kajti takrat je bil spet en hud naliv. Dama je v rdečih natikačih in rdeči ogrlici vlekla iz prtljažnika sposojen voziček, notri hitro položila svojega otroka in se nadvse trudila pravilno fiksirati dežno prevleko. Rdeča ogrlica je tolka po njenem dojiljskem oprsju, ko je vihtela tisto plastiko. Z njenih las je kapljalo, ker si seveda ni mogla privoščiti, da bi z eno roko držala marelo, z drugo pa prevleko gor štimala. Še z obema ji ni ratalo. Otrok jo je ves čas začudeno opazoval. Je to res moja mama, se je najbrž spraševal. Ko je voziček za silo prekrila, je v premočenih rdečih natikačih šibala proti Zd, prišla samo 4 minute prepozno in ni bila okregana. Mogoče se je sestri zasmilila, ker so se ji hlače lepile na premočeno rit (dežnik je namreč med potjo držala nad vozičkom, ker prevleka ni vsega pokrila). Potem je hitro slekla otroka in ga med tem nekajkrat mahnila z rdečo ogrlico. Z obžalovanjem jo je snela in spravila v (seveda rdečo) torbico. Pač še ni pravi čas za lišpanje. Tamali je posvetovalnico opravil bp, njegova mama pa je prišla do pomembnih ugotovitev:
1. Pojdi prej od doma.
2. Prevleko za dež se uči dajati na voziček, ko sije sonce. Ko dežuje, je to treba obvladat v nulo.
3. Rdeči natikači niso za dež.
4. Rdeča ogrlica ni za aktivnosti, ob katerih k sebi privijaš otroka.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.