Bonnie_RR
|
Hoj! Nam je včeraj med nevihto ful vsekalo in skurlo modem. Je čist hin - to pomeni, da nimamo televizije, telefona in interneta. Jančika, to je šele doživetje kamene dobe! Skratka, zdejle se oglašam od mojih, v prihodnje bom pa verjetno bolj na tesnem s časom, naslednji teden gremo še na morje... Bom videla, če se mi bo uspelo še kaj javit pred odhodom... Danes sva se dobili z mavo in je bilo prav fajn. Btw, mavo, takoj ko sva stopila noter v hišo, je bil mali že na kahli in se ful polulal (brez problemov). Psiha, po mojem... Aja, še za ostale... Nik je skoz nekaj bincal, se šlatal, lulat pa tam ni hotel. Drugače sva pa lahko prav lepo počvekali, sta bila tamaladva pridna... Matevž je itak tak curkček, čist nezahteven... Jančika, kuhinja mi je ! Snorlax, upam, da bosta s Timijem kmalu bolje... Teta beta, potem pa res še malo počakaj z odhodom v Rim, da bo Daša zdrava... Naty-Taja... Še sreča, da ni bilo kaj hujšega! Bi bila pa js tud čist živčna. Sem bila že zdej, ko se je mali malo po roki porezal, ko je tako nerodno priletel na robnik, ko je padel... No, zdej se gremo pa počasi zrihtat, ker gremo malo v ZOO, pa na obisk, pa BTC... Če bo vreme zdržalo... Lp