|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.7.2008 8:52:54   
mavo
Dobro jutro vsem skupaj! Smo imeli naporen vikend, pa se nisem nič javila. Ob 9:15 sva z Bonnie RR zmenjeni v Top fitu na kavi, pa naj še katera pride, če le uspe. Bom imela sabo zvezdice špar in linolej mazilo, če slučajno prideta Janeja ali Naty Taja. Pa Jančika in MarjanaR mata tud dovolj blizu, da prideta na en hitri kafe. Huanita, ti se pa sam z avtom mimo pripelji in nas počekirajuser posted image user posted image user posted image
Včeraj mi je Darja33 po SMS pustila vse prav lepo pozdravit. Se majo fajn, D. je ful pridna in veliko spi v senčki. Bodo v petek že doma.
Snorlax, upam da se porihtate. Zobobol je zame največja piz***, grem raje rodit, kot pa k zobarjuuser posted image user posted image . Pa še ko grem, hočem imet injekcijo že za v čakalnico.

V glavnem, pridte v Top fita, če le lahko.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
7.7.2008 8:55:17   
teta beta
Ja, je lep dan za rodit, ampak spet ne vem, če bi že glih šla user posted image . Je tudi našo tamalo včeraj zakuhalo, isto brez kakih bolečin (grlo, ušesa, mišice), samo vročina. No, včeraj dopoldne je 2x bolj driskasto oz. tekoče kakala, potem pa ne več. Je pa imela tudi 39,5 vročine, sem ji dala Calpol, potem je bila normalno živahna, ampak še vedno vroča. Danes ima 38,2, tako da jo bo potem moj peljal vseeno k zdravniku pokazat, jaz grem pa na ctg. Mu pa moram naročit, naj se ne zadovolji kar na prvo žogo z antibiotiki, ker ta naša dohtarca je bolj tako... kaj pa vem, jaz nisem ravno zadovoljna z njo.

No, toliko  o telenoveli user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
7.7.2008 9:23:45   
Naty*Taja
Žanek, tole z umazanijo za robovi štedilnika, pomivalne...sem jaz tako rešila, da sem okrog  zaščitila s prozornim silikonom - pa ne gre nič not! Pa po tleh tudi. Mogoče pa kateri prav pride. Kar se tiče pomivalca zraven stene je čist odvisno, kaka gospodinja si! user posted image Moja tašča je bolj na hitro nareta, pa je vedno vse pošpricano imela oz. še ima.  BOm pa jaz naslednjič definitivno imela zadeve dvignjene! Vsaj hladilnik, pečico in pomivalni stroj.

Mi smo pa včeraj imeli "žurko"! Namesto, da bi se zvečer šli umivat in spat, smo odbrzeli k dežurnem, ker se je naš tamali farmer z motiko usekal v nogo! Dva cm na dolgo in globoko skor do kosti. Hvalabogu so ga samo zašili in ni nič hujšega. Sem pa še danes utrujena od živcev. Madona, če ne bo mene kmal pobral pa tudi nič nočem.Me tak iz tira spravi takale zadeva, kaj šele, če bi bilo kej hujšga! Zato pa sem bolj za preventivo in kr naprej vpijem, kaj ne smeta. Sam hudič, ko tastarim ne moreš dopovedat, da motika, vile in podobne pogruntavščine niso za triletnike! Po drugi strani pa sej se zavedam, da ga ne bom mogla obvarovat vseh nevarnosti... Madona, bom kr orng premisla, če bomo še kej meli....

E Snorlax - takle pa imamo mi! user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
7.7.2008 9:35:11   
Meggi
Kolk se je fajn zbudit in vstat, ko sonce sije. Vzameš pecivo(tiramisu) pa kavico in se vsedeš na balkon. Pozdravijo te ptiči, pes, ki preganja gobarje,... in tako zaštartaš v dan, ko nimaš nobenih težkih obveznosti. Superca,.. vam rečem. Dokler mi drugi spet ne bodo začel udrinjat planov za Moj dopust.user posted image  Kot da sama nimam kaj za delat doma, oz. pravice da se dam na off. (meine mutter)

Skabi, če boš imela kaj lufta, kak kofi bi pa ta teden lahk padu a?

Prijetne poletne dni, pa naj bodo SPROŠČENI!!!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
7.7.2008 11:41:40   
Bonnie_RR
Hoj!

Nam je včeraj med nevihto ful vsekalo in skurlo modem. Je čist hin - to pomeni, da nimamo televizije, telefona in interneta.user posted image Jančika, to je šele doživetje kamene dobe!user posted image
Skratka, zdejle se oglašam od mojih, v prihodnje bom pa verjetno bolj na tesnem s časom, naslednji teden gremo še na morje... Bom videla, če se mi bo uspelo še kaj javit pred odhodom...

Danes sva se dobili z mavo in je bilo prav fajn.user posted image
Btw, mavo, takoj ko sva stopila noter v hišo, je bil mali že na kahli in se ful polulal (brez problemov). Psiha, po mojem...user posted image
Aja, še za ostale... Nik je skoz nekaj bincal, se šlatal, lulat pa tam ni hotel.user posted image
Drugače sva pa lahko prav lepo počvekali, sta bila tamaladva pridna...user posted image Matevž je itak tak curkček, čist nezahteven...

Jančika, kuhinja mi je user posted image !

Snorlax, upam, da bosta s Timijem kmalu bolje...user posted image

Teta beta, potem pa res še malo počakaj z odhodom v Rim, da bo Daša zdrava...

Naty-Taja... Še sreča, da ni bilo kaj hujšega! Bi bila pa js tud čist živčna. Sem bila že zdej, ko se je mali malo po roki porezal, ko je tako nerodno priletel na robnik, ko je padel...

No, zdej se gremo pa počasi zrihtat, ker gremo malo v ZOO, pa na obisk, pa BTC...
Če bo vreme zdržalo...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
7.7.2008 12:05:39   
HuAnita
Mavo, pa veš, da sem se res mimo vozila, ampak ker nisem zvečer prebrala, kje se dobite, sem svojo špijunsko tehniko pustila domauser posted image user posted image user posted image   Tako da kakšno izčrpno poročilo prosimuser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
7.7.2008 14:06:44   
noe
No, smo že nazaj.Vid ima take zanohtnice, da groza.Če se kam udari, se ful joče. Pa zdravniki pravijo samo to , da naj mu devam še naprej obkladek gor.
A je imela katera probleme z zanohtnicami?Po moje bo bolje ,da ga peljem do kakšne pedikerke.

Snorlax, mene je tud vzadnič začel bolet zob v nedeljo in to tako da že potem tud nisem vedela , kateri me boli in še uho me je zraven bolelo.V ponedeljek sem šla k zobarju in mi ga je zrihtu, samo potem me je pa še en teden bolel kot user posted image , pa še zateka sem. In je reku , da je to čist normalnouser posted image . Sedaj pa je že ok.
Upam, da se s Timijem čimprej pozdravitauser posted image

Tiste , ki pečete kruh doma, kaj naredite da ostane zrnje na skorji. Jaz obožujem ovsene kosmiče in sezam po skorji, pa mi vedno leti dol, potem imam pa pravi svinjak, povsod  ta semena.V čem je skrivnost??

Včeraj smo se šli pa kopat na Ptuj.Je bilo super, Vid je hotu skoz na tobogane, tako da smo bili zvečer res fejst zmatrani.Imajo pa super za otročke, mini bazenčke in tobogane, pa še ogromno sence.Priporočamuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
7.7.2008 14:43:34   
skuštrana
Živijo!

Vas samo malo pozdarvim in si označim kje sem ostalauser posted image

Preberem vas, pisat se mi pa res ne da...

Lepo se imejteuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
7.7.2008 15:41:20   
snorlax
Poročilo o zobobolu. Doma sem pojedla en Ketonal, pa od Jančike ati mi je milostno dal dve injekcije, preden je začel brskat po ruševinah, pa je vseeno bolelo, a je bilo za zdržat. Zdaj bi naj bil baje mir. Upam. Ker sem bila ta vikend skoz zadeta od tablet, pa jih drugače sploh ne vzamem. To je bil najdaljši vikend v mojem življenju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamali je pa danes začel jest, kar je bil prvi znak, da gre na bolje. Tudi vročine nima več in začel se je ful potit, kar je drugi znak ozdravljenja. Tretji in najbolj sigurni pa je, da je že spet nazaj nagajiv kot mlad user posted image .

Noe, kruh malo navlaži z vodo (roke si zmoči pod vodo in ga pogladi), nato pa posuj s semeni in malo potučkaj. Mora delovat.

HuAnita
, vidim, da gradnja napreduje. user posted image

Meggi, uživaj v dopustu. user posted image

Naty-Taja, upam, da ne bo hujšega. Pozdravite se. user posted image

Teta beta
, pozdravite se. Pol pa rodit! user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 7.7.2008 15:42:14 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
7.7.2008 19:39:14   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: noe

Tiste , ki pečete kruh doma, kaj naredite da ostane zrnje na skorji. Jaz obožujem ovsene kosmiče in sezam po skorji, pa mi vedno leti dol, potem imam pa pravi svinjak, povsod  ta semena.V čem je skrivnost??

Čisto po moje ne gre, precej pa pomaga, da seme malo potapkaš, ko ga posuješ gor. Tako da v bistvu seme malo vtisneš not.

Snorlax, dejte se porihtat pri vas, nouser posted image .

Še glede moje kuhinje: ne bom imela steklokeramične, ampak staromodni plin. Mi bolj sede, pa še mestni plin je v hiši.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
7.7.2008 21:04:17   
teta beta
Pri nas je vse po starem. UZ je pokazal, da je vse v redu, tako da imam ctg spet čez dva dni, Daša je pa tudi že povsem zdrava (in mi je že prejle pri večerji spila živce). No, tam se je začelo in se končalo v postelji. Potem imam pa slabo vest.

Noe, jaz tudi malo navlažim kruh, preden posujem in v pečico dam posodo z vodo, da daje vlago. Mogoče zaradi tega.

Naty-Taja, tole ti pa res lahko pusti nekaj sivih las. Upam, da bo vse v redu.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
7.7.2008 21:09:59   
Meggi
Eto prvi dopustniški dan mimo. Odbrzel čisto na brzino v Ptuj. Mega fajn za otroke in stare superca.

Grmi se bom rajš skenslala!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
7.7.2008 22:07:34   
skuštrana
Şedaj pa imam čas še kaj napisat..Pa da ne boste mislile da pri nas že kdo spi..No, no, je še prezgodajuser posted image user posted image
Si je pa M naštimal projektor in sedaj skupaj z Lizo gledata en film, Arsen pa uživa v Lizinih igračkahuser posted image

Danes je bila končno ena nevihta, nam je malo ohladila zrak - kako paše, najraje bi šla ven na dež stat in se močit...Ampak žal smo bili ravno na avtocesti z avtom in bi to malo čudno izgledalouser posted image

Grem zdaj od Pikecpokec slike pogledat...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
7.7.2008 22:22:49   
skuštrana
Pikecpokec, kje ste kupili kuhalnik? In koliko ste dali zanj?

Mi smo ravno danes privlekli ven našo kamp opremo, vrgli v smeti 2 stara šotora, v ponedeljek gremo pa po novega..Juhuhu..Velikega.user posted image user posted image http://www.outdoorbits.com/brunner-clima-tent-p-667.html

Moram oprat spalne vreče, pa tako naprej...Ampak že komaj čakam, da kam odrinem...

Neposredna povezava do sporočila: 4564
7.7.2008 22:28:01   
Janeja
Da vas še jaz malo pozdravim. Sovražim tale čas dopustov user posted image - dokler sem jaz v službi seveda. user posted image Mam dela 100x več kot ponavadi, ker jih je tolk iz firme že po dopustih. P še na teren ne morem nič, kar je pa najhujše. Mi že vsega zmanjkuje, Lei sem mogla Hoferjeve plenice kupit, ker nisem uspela it v Muellerja, pa kofetki odpadejo,... user posted image Komaj čakam, da mine še teh 14 dni, pol naj pa drugi našpukajo, jaz bom pa uživala. user posted image

Mavo, hvala, ker si se spomnila na lanolin. Kaže, da bo tale Jančikina ideja delovala. Vsak večer ko zaspi, ji namažem razpokico z Bepantenom in zgleda že skoraj zaceljeno.

Snorlax, naj se ti zobobol zdaj čim prej umiri.

Neposredna povezava do sporočila: 4565
7.7.2008 23:58:09   
smrček
Čer,
da se vam še jst po dooooolgem času malo javim. Sem že par litanij napisala, pol me je pa ven šuknalouser posted image
Skratka včeraj sem se vrnila iz porodnišnice,
ampak še vedno 2v1, ker  ctg v petek ni bil čist ko, pa je bila moja G prepričana, da bom še isti dan rodila, potem se je pa izkazalo, da je šlo za lažni alarm.
Teta Beta, sedaj pa bova lahko skupaj šteli dneve po PDP.

Berem, da ste nekateri bolani, druge muči zobobol..... skratka pozdravite se čimprej, jst se vam pa jutri po ctg-ju zopet javim, ali pa vam pošljem sms, da sem že rodilauser posted image  sanjam mal, ja.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
8.7.2008 7:04:06   
noe
Še glede moje kuhinje: ne bom imela steklokeramične, ampak staromodni plin. Mi bolj sede, pa še mestni plin je v hiši.
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

DOBRO JUTRO
Men tudi bolj odgovarja plin, če imaš pa mestnega še pa boljeuser posted image .Midva ga sedaj ko se samo tuširamo in kdaj kakšno posodo umijemo plačama samo 15 evrov.Se ful splača.
Veš, kaj me še zanima,a korito boš imela takšno kot je na sliki?Ker jaz imam sedaj takšnega , samo štiroglatega in je nerodn, ko pereš kakšno sadje in zelenjavo, predvsem solato. Ti priporočam, da imaš še mal plošče zraven, če ne je vse mokro.

Glede semen, včeraj sem jih potučkala, pa je šlo vseeno doluser posted image , tako da poiskusim sedaj še idejo od Snorlaxuser posted image .

Sedaj grem pa k pedikerki in Živa zraven, upam da bo pridna, če ne lahko pride katera  mal ujčkat v Šempeteruser posted image , lp vsem

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
8.7.2008 7:14:42   
Skabi
Jaz mam tud čedalje manj časa za pisanje user posted image   Tamali čedalje manj spi čez dan (ponoči še vedno skoraj celo noč v enem kosu user posted image ), tavečja dva sta oba doma in se kar anprej nekaj bockata.  Pa sitnarita, da naj začnemo pakirat za počitnice - gremo pa šele čez en mesec user posted image  Letzos ne na mroje, ampak v Moravske, ekr so tam mojim dvema ful všečni tobogani...

Včeraj sem spekla polnozrnati kruh s semeni- prvič v življenju - in mi je ful ratal user posted image  Dala sem ga kar v une podolgovate pekače za srnin hrbet. Edino to so me moji fantje prosili, če lahko bolj postopno uvajam spremembe prehranjevanja - z belega kruha na pz brez semen (vsaj začasno), ker večerje izgubijo ves ča, če moraš ves čas po kruhu razkopavat in "smetke" ven metat

Aha, večerjamo pa po novem na našem balkonu - ful uživamo, samo vodovodarja še zdaj ni blizu user posted image user posted image , tak da so te večerje bolj pikniki

Nosečki, pejta rodit user posted image

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
8.7.2008 7:19:52   
Naty*Taja
Noe - mi smo imeli pred kratkim časom zanohtnico pri Marcelu. Mislim, da nič kej ne moreš, počakat, da mine. Jaz sem mu dala gor obliž, da ni v usta deval in poslabšal zadevo. Je pa potem nohtek tak čuden bil, zdej mu je pa že preraste.
Kar se pa semen na kruhu tiče - z njimi posipaš košaro, v kateri kruh vzhaja, preden ga vsipaš v pekač. Al pa z vodo premažeš kruh v pekaču in posipaš semena, da se primejo?

Mavo, prihajam...a si doma?user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
8.7.2008 8:24:36   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: noe
Veš, kaj me še zanima,a korito boš imela takšno kot je na sliki?Ker jaz imam sedaj takšnega , samo štiroglatega in je nerodn, ko pereš kakšno sadje in zelenjavo, predvsem solato. Ti priporočam, da imaš še mal plošče zraven, če ne je vse mokro.

V bistvu se še odločam. Verjetno bo tako kot pri tebi, štirioglato in brez plošče. Zdaj imam okroglo brez plošče in je nič ne pogrešam. Solate namreč ne perem na klasičen način, ampak vsak list splahnem, potem pa jo narežem v sušilnik za solato in tam not 2x splahnem. Moja mama navija za dve koriti, češ da je tako lažje prat solato, ampak zame je to res brezveze, ker je ne namakam. Na roke perem pa samo cuclje od flaške, vse ostalo gre v stroj, tako da tudi ne rabim ravno odcejalne površine...no, bom videla, mogoče bo pa vseeno kaj plošče zraven, moram videt te zadeve v živo, zdaj je to še vse v luftu.

Teta beta, smrček, še nič? Ti šment. To bo zgleda spet ful napetouser posted image .

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
8.7.2008 8:38:05   
pikecpokec
skuštrana: koher smo kupili v Merkurju, koštal je pa mislim da 135€. Je pa super, ker se vse lahko pospravi v tisto ''omarico'' spodaj, pa zapre z zadrgo in mravlje ne pridejo zraven. drugače vse požrejo user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
8.7.2008 8:40:58   
Jančika_
Juhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Smrčka je rodilauser posted image user posted image user posted image !

"Kaj sem sinoči pisala na forum? Ah, nič. Ob 3.58 se je rodil Luka, velik 52 cm in težek 3250g. Porod je bil lahek in zelo hiter. LP, Irena"

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
8.7.2008 8:43:11   
Jančika_
In to na Kajčijev rojstni dan, skoraj do minute natančno (Kajči je bil rojen ob 4.06)user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
8.7.2008 8:49:57   
simi73
Juhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za še enega korenjaka!
Iskrene čestitke smrček za malega Luka, pa fajn se cartajte!user posted image

Jančika, boste lahko skupaj rojstne dneve praznovaliuser posted image .
Teta beta samo nate še čakamo, da sporočiš novičkouser posted image !

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
8.7.2008 8:57:10   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: simi73

Jančika, boste lahko skupaj rojstne dneve praznovaliuser posted image .

Mi smo ena taka povezana banda - HuAnitin Petja je pa rojen na Vasjev rojstni dan, tudi dve leti kasneje, tako kot Luka za Kajetanomuser posted image .

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?
Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.