|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
4.7.2008 22:23:33   
Jančika_
Hm. Mama mi je prinesla telefon - mož mi ni poslal nobenega sms-a, poklicala pa tudi nisem nikogar. Toliko o nepogrešljivosti te zadeviceuser posted image .

Meggi, uživaj proste dni!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
5.7.2008 6:16:38   
snorlax
Meggi, čestitke za 6. svečko! user posted image In lep dopust.

Pikecpokec, lep kamp. Res zgleda taka idila. user posted image

Teta beta
, a greš ti po Mavinih stopinjah? user posted image Upam, da ne in se bo čimprej začelo.

Kaj pa je s Smrčko? Ali je katera kaj govorila z njo? user posted image Po moje še ne rojeva, ampak dela s polno paro, da bo vse pošlihtala preden gre, ko je taka pridna mravljica.

Jančika, nima cajta SMS-irat. user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 5.7.2008 6:22:58 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
5.7.2008 15:03:31   
teta beta
Hja, mogoče se bo malo zavleklo. Spet user posted image . Po novem imam rok... danes. Zadnjič, 30., mi je moja G napisala dodaten, popravljen rok 5. in v porodnišnici me imajo zavedeno pod tem datumom. Tako, da še nič kaj ne kaže.

Sem si pa danes v H&M kupila dve majici za dojenje, eno tako, kot je zadnjič imela mavo in še eno brez rokavov. No, več jih tako nimajo. So pa res kul majčke, jaz imam sicer njihovo št. xs, te pa so s, ampak mislim, da ne bo sile. Itak bo gotovo kaj ostalo po porodu.

Meggi, čestitke za 6. rojstni dan!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
5.7.2008 20:43:25   
Ropotuljica
teta beta, da nes sem te vidla v sitiju. si ravno zavila v modiano. ampak se mi je mudilo, zato se nisem drla za tabo. zgledas pa super, od zadaj se ti sploh ne vidi, da si noseča. 

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
5.7.2008 21:49:08   
Jančika_
Danes je pa zatišje. Nno, bom prilimala mojo fotko, ko sm bila še malo dete, da vidite, kako mi je Kajetan podoben. Sem obljubila Skabi, pa nič ne škodi, če še druge viditeuser posted image . Evo:

user posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
5.7.2008 21:50:52   
pikecpokec
Ej, Jančika, sem te hotla vprašat zakaj Kajčija v oblekice oblačite user posted image user posted image user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
5.7.2008 21:54:41   
Jančika_
Skabi sem obljubila tudi plan moje nove kuhinje, pa tudi to lahko vidite še ostaleuser posted image . Tole je po mojih željah narisala prijazna forumovka (A., user posted image ). Gre predvsem za razporeditev, z barve še ne vem, pa detajli še niso naštudirani.

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 5.7.2008 21:55:36 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
5.7.2008 21:55:19   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Ej, Jančika, sem te hotla vprašat zakaj Kajčija v oblekice oblačite user posted image user posted image user posted image

Točno to me je vprašala moja najboljša prijateljica, pa čisto resno je mislilauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4533
5.7.2008 21:56:57   
jerebica
Ej, Jančika, sem te hotla vprašat zakaj Kajčija v oblekice oblačite

Naš Maks je tudi reku "mami zakaj pa je kajči v kiklci".

Neposredna povezava do sporočila: 4534
5.7.2008 21:58:18   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: jerebica

Ej, Jančika, sem te hotla vprašat zakaj Kajčija v oblekice oblačite

Naš Maks je tudi reku "mami zakaj pa je kajči v kiklci".

user posted image user posted image user posted image user posted image No vidiš, še mali otrok opazi! Kako ste, jerebica?

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
5.7.2008 22:03:59   
Jančika_
Mater, glih sem dobila sms od Joeja, da je njihov bus obtičal sredi neke srbske (??? sredi Bosne?) fešte in ne morejo nikamor, tako da bodo imeli ful zamudo. Peesda nouser posted image .

Aja, Naty-Taja, ja, imeli so že sindikalca sredi leta enkrat, so šli v Beograd. Zdaj pa spet, samo se verjetno drugače reče al kaj, nimam pojma, itak mi komaj kaj poveuser posted image .

Samo so pa tipi legendarni, kar se tiče tega, kaj povejo ali ne. En znanec je pred kratkim imel operacijo - ženi je povedal PO posegu. Sploh ji ni povedal, vse preiskave je naredil ilegalno. Pote jo je pa poklical iz bolnice, da je not in da je ravno imel operacijo. Jz bi ga na gobec.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
5.7.2008 22:16:27   
Janeja
Jančika, zakaj ima pa Kajči kiklico? user posted image   Mater, sta si podobna.
Glede kuhinje bi pa jaz na tvojem mestu spremenila samo eno stvar - pečico bi prestavila nekam višje. Npr tja, kjer imaš mikrovalovko. Je res super enostavno in priročno ko se ti ni treba sklanjat, ko kaj jemlješ ven, pa še mulčki je ne dosežejo tako enostavno, kadar je vroča. Drugače pa luštna kuhinja. A pod drugim pultom imaš tudi omare?

Teta beta in Ropotuljica, kdaj sta pa šetale po Cityju? Mi smo bili tudi tam, pa nisem nobenga znanga srečala. Pa saj z Leo hodit po trgovinah je itak utopija pričakovat, da bi kaj oziroma koga videla. Mogoče, če bi se glih zaletela vanj, ko bi Leo med policami lovila... user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
6.7.2008 7:15:49   
Skabi
Jančika, tudi jaz se spraujem, zakaj je Kači v kiklci user posted image user posted image  No, je vsaj modre barve... Neverjetno, kak ti je podoben.

Kuhinja je fina, jaz bi edino pomivalni stroj dala bolj na sredino pulta, ne čisto ob steno., tako da ga lahko z obeh strani dosežeš, pa še stene ne umažeš, ko daješ posodo noter. 

Povejo pa moški res ne veliko. Ko mojega gnjavim, mi reče: TI bom pol povedal.  Tostega pol pa nikoli ni user posted image

Danes gremo na Rd moje bivše dijakinje. Smo šli že včeraj, pa smo med branjem opisa poti spoznali, da za enih 22 ur prehitevamo user posted image  Še dobro, da smo se obrnili, preden smo prišli pred njihovo bajto.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
6.7.2008 7:20:36   
ALFI2
Skabi, poglej ZS - če ni nič, mi javi, ti bom pa še enkrat poslala - sem še mal nova v tem user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
6.7.2008 8:02:24   
snorlax
Firbcam tu gor, če je že kaj podmladka, pa vidim, da se na telenovelah nič ne dogaja. user posted image

Janči
, podobnost je res očitna.user posted image Glede kuhinje bi ti tudi jaz priporočala pečico zgoraj, tako kot je rekla Janeja. Pri nas se je to spomnil mož (zanimivo, glede na to, da pečico vsakodnevno uporabljam jaz). Res je praktično zaradi sklanjanja in predvsem varno zaradi otrok. user posted image A ti je Pikec risala?user posted image

Glede Joa, mislim, da jim ni sile, če so na srbski fešti. Samo, kolikor je meni znano, njihove fešte trajajo tri dni.user posted image

Nosečke, danes je lep dan za rodit. Pejte že, no!user posted image

Mi smo pa bolani. Tamalček ima že od včeraj 38-39 vročine, nič ga ne boli, ne kašlja, ne smrka, čist normalne volje je, samo vročino ima. user posted image Blažimo s Calpolom, jutri ga pa peljem, da mu pogledajo kri. Danes menda nima smisla hodit, saj laboratorij ne dela. Mene pa boli zob že od petka. user posted image Veselica. Jutri bi morala začet hodit na fizioth., pa zgleda, da ne bo nič, ker bom hodila okoli zdravnikov.

(odgovor članu ALFI2)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
6.7.2008 9:31:42   
teta beta
Janeja, jaz sem v cityju srečala tudi Naty-Tajo, tako da nas je bilo kar nekaj tam user posted image .

Jančika, kakšna lepa Kaja user posted image !

Prejle sem takoj zjutraj peljala psičko na sprehod, ker potem ne bi mogli iti, saj živimo čisto blizu cerkve in je danes obsedeno stanje, ker je zdajle ob 10. nova maša. Vas je opicanjena, vse urejeno, pokošeno itd. in meni se Luša podela genau sredi pločnika user posted image . Pa še nikoli mi ni na sprehodu kakala, še lulala je samo enkrat. Potem mi je ena tam dala en škrnicelj al papir, da sem pospravila, ker bi direkt vsak stopil notri.

Zdaj se greva pa s tamalo zakmašno oblečt in malo pofirbcat!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
6.7.2008 10:26:39   
Jančika_
Joeju je uspelo uspešno priti domov okoli pol petih zjutraj, Srbi so dali vsakemu v avtobusu "pisanko" - pomarančo in banano v plastični vrečkiuser posted image . Btw, temu izletu se je reklo "strokovna ekskurzija"user posted image .

Glede kuhinje: na višini bom imela mikrovalovko, ker jo non štop uporabljam (ni samo MV, ampak je obenem tudi navadna pečica, samo pač manjša), pečice pa že 8 let sploh nimam in me čisto nič ne moti, da se bom tistih 2x letno, ko bom pekla kake kekse, morala sklonit. Kar ni v velikem pratfonu, se bo še naprej peklo v MV. Če dam še pečico na višino, bom imela cel pult zafilan, to mi pa ni všeč. Ne morem pa imeti v dva štuka visoko (recimo MV nad pečico), ker tako visoko ne dosežem. Že tako bom morala imeti nižji pult od standardnega, ker mi je tak pač previsok... Seveda sem razmišljala o pečici in tudi pomivalcu na višini, vendar sem se nekaterim zadevam morala odpovedati na račun bolj pomembnih.

Pomivani stroj imam že zdaj ob steni, pa jerebica tudi (in omenjena A., ki mi je pomagala tole narisat, njen mož je pa monter kuhinj), v tem ne vidim problema, stena ni umazana (jo bomo pa premazali z domflokom za vsak slučaj). Sem že razmišljala, da bi zamenjala pozicijo pomivalca in korita, predvsem zaradi pipe pod oknom (kar se reši s posebno pipo), ampak če je korito pri steni, lahko poči pult, tako so mi rekli.

Pod tistom drugim, "dislociranim"user posted image pultom, so predali; na drugo stran, proti jedilnici, pa omare.. Tam bo tanobl posoda, prti in take zadeve, ki grejo na jedilno mizo.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
6.7.2008 10:55:38   
Skabi
user posted image

< Sporočilo je popravil Skabi -- 6.7.2008 10:57:18 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
6.7.2008 10:58:01   
Skabi
Zgleda, da imam za čevlje genav tak okus kot žabe user posted image

Alfi2, sem dobila zs. Kaj ap ti? user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
6.7.2008 21:51:19   
HuAnita
Jaz samo poročam, da sme na poti od tašče videla smrčk, še lepo v enem kosu, ko smo se ravno mimo njihove hiše peljali.
Jančika, lepa kuhinja, čeprav detajlov se ne vidi, samo ni pa veliko zggornjih elementov? Jaz bom vsekakor morala max. izkoristiti prostor in bom tega imela veliiiiiko.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
6.7.2008 22:03:37   
Jančika_
HuAnita, meni je zelo pomembno, da imam čim manj zgornjih elementov, ker potem rabim za vsak drek stol ali pručko in mi gre to mucho na jetrauser posted image . Zato bom pa imela tisti "otok", kjer bodo na eni strani predali, na drugi pa omare. Zdaj imam veliko manj prostora, pa ga imam v bistvu dovolj. Bom pa imela še v kleti več kot dovolj prostora za shranjevanje fasnge, recimo za konzerve, kartone mleka, za gajbo jabolk itd.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
6.7.2008 22:53:29   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax
A ti je Pikec risala?user posted image

Joj, tole vprašanje sem prej spregledala, sori. Ne, ni bila Pikec. Raje pa je ne bom imenovala, da ne bo potem zaradi tega hudega navala na njouser posted image . V bistvu sem tole postavitev naumila sama, ona je dodala nekaj detajlov, pa še nekaj drugih varijant mi je narisala. Pa mi je po dolgem razmisleku tale še vedno najbolj všeč. Nekako pokrije vse moje želje in paše k meni; mislim, da se bom v njej dobro počutila. Ampak to potem itak šele na licu mesta vidiš, če je res...zato bom mela pa bolj poceni varijanto, pa si lahko še naknadno kaj zmišljujem brez hude slabe vesti zarad denarjauser posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
7.7.2008 1:50:30   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Ampak to potem itak šele na licu mesta vidiš, če je res...

To je pa čisto res. Če bi danes kupovala kuhinjo, bi kar dosti spremenila. Želje so eno, praksa je pa drugo user posted image , nažalost pa potem vidiš, ko jo že imaš nekaj časa.
Se mi full dopade pomivalno korito, ko je pri oknu in ni zgornjih elementov. Moj zeloooo nerad pomiva posodo, ker je velik in se zaletava v zgornji element (zato me je končno prepričal in nabavil pomivalca user posted image user posted image user posted image ).

Bi te pa opozorila na steklokeramično ploščo, kupi si takšno, da nima robov, ker sem tam zellloooo rada nabira umazanija in se ne da očistit. Meni so to v gorenju svetovali in mi ni žal.
Me pa nekaj zanima, kaj boš imela na stenah, ploščice user posted image Je pa luštna kuhinja.

Nočko.

< Sporočilo je popravil žanek -- 7.7.2008 1:51:58 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
7.7.2008 8:06:04   
noe
Jančika, luštna kuhinja, mi je všeč ker ni preveč elementov.Jaz tud študiram ,da bom imela tako čist simpel, ker imam sedaj malo, pa vseeno vse spravim not, razen gospodinjskih aparatov.
Je pa meni Vid isto podoben, tako, da naju na sliki nobeden ne loči, še moj pokojni ati naju ni.

Žurka v soboto je noro uspela. Za darilo sem  uporabila Janejino idejo za brisačeuser posted image , sicer nismo zavile v torto, ampak je bilo vseeno lušten.Sem kupila Svilanitove brisače in so bile  super na dotik, bi jih jaz tud mela.
In prvič  je bila mala v varstvu in bila je pridna.Smo si pa punce nardile tak Bar flayevski žur, je bil dj in smo imele same takšne gl.želje.
In po treh letih smo ga dale malce na zob, je bilo že 2 dcl refoška dovolj, ker smo čisti abscinenti.
Za včeraj, pa vam napišem potem, ker moram Vida k zdravniku peljat, lp

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
7.7.2008 8:10:46   
snorlax
Jutro! user posted image

Zob me boli že tako, da sploh ne vem več, kateri me boli, ker me cela leva stran in še uho zraven. Tamalčka že tretji dan kuha vročina. No, tako je pri nas. Spali smo en drek, pa še veter je tako pihal ponoči, da sem mislila, da bo bajto odneslo.

Upam, da je pri vas bolje. Držte se.

P.S.: 7.7. - lep datum za rodit, a ne?user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?
Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.