Jančika_
|
Joeju je uspelo uspešno priti domov okoli pol petih zjutraj, Srbi so dali vsakemu v avtobusu "pisanko" - pomarančo in banano v plastični vrečki . Btw, temu izletu se je reklo "strokovna ekskurzija" . Glede kuhinje: na višini bom imela mikrovalovko, ker jo non štop uporabljam (ni samo MV, ampak je obenem tudi navadna pečica, samo pač manjša), pečice pa že 8 let sploh nimam in me čisto nič ne moti, da se bom tistih 2x letno, ko bom pekla kake kekse, morala sklonit. Kar ni v velikem pratfonu, se bo še naprej peklo v MV. Če dam še pečico na višino, bom imela cel pult zafilan, to mi pa ni všeč. Ne morem pa imeti v dva štuka visoko (recimo MV nad pečico), ker tako visoko ne dosežem. Že tako bom morala imeti nižji pult od standardnega, ker mi je tak pač previsok... Seveda sem razmišljala o pečici in tudi pomivalcu na višini, vendar sem se nekaterim zadevam morala odpovedati na račun bolj pomembnih. Pomivani stroj imam že zdaj ob steni, pa jerebica tudi (in omenjena A., ki mi je pomagala tole narisat, njen mož je pa monter kuhinj), v tem ne vidim problema, stena ni umazana (jo bomo pa premazali z domflokom za vsak slučaj). Sem že razmišljala, da bi zamenjala pozicijo pomivalca in korita, predvsem zaradi pipe pod oknom (kar se reši s posebno pipo), ampak če je korito pri steni, lahko poči pult, tako so mi rekli. Pod tistom drugim, "dislociranim" pultom, so predali; na drugo stran, proti jedilnici, pa omare.. Tam bo tanobl posoda, prti in take zadeve, ki grejo na jedilno mizo.
|