|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.7.2008 22:13:41   
noe
Joj, pa kaj je danes,tako šibajo gasilci mimo nas.Prvo tragedija na Savi, zdej zgleda da nek gori.user posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
3.7.2008 22:39:24   
HuAnita
Jerebica --- user posted image user posted image user posted image

Sevnica - OMG! Pismo, ves večer imam pokvarjen! Katastrofa!!!!! Pikecpokec - hvala angelom za taščo!!!!!! Jaz Gorana, ki je bil tam zraven osebno poznam, tak veseljak, na tV pa ga je skoraj spipalo, povsem šokiran!!!! Po drugi strani pa - brez jopičev, verjetno kako pivo preveč v riti, pa premalo soli v glavi ----- da niso pomislili na možne katastrofalne posledice. Kar mrazi me!!!! Kako te lahko doleti, ko najmanj pričakuješ!!!! Evo, spet ne bom spala, mi je tako grozno za vse te ljudi!!!!! Pa župana sva včeraj še pri Odmvih gledala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
3.7.2008 22:40:43   
Janeja
Mavo, hvala za ponudbo. Mogoče se pa v soboto res oglasim, če boš doma, po tole tubico Lanolina.

Noe, tole informacijo glede Betrion mazila si bom pa tudi zapomnila. Če še lanolin zataji, bom pa Darjo prosila za recept, ko pride z dopusta. Upam, da se nam rata te nadloge čim prej znebit.
Glede darila za poroko: jaz sem bila enkrat na eni poroki, ko je nevesta dobila od prijateljice veliko torto. Res je bila lepa, tri nadstropna,... - narejena iz brisač! Se mi zdo zanimivo in predvsem uporabno darilo. Tudi če imaš čist vse, brisače se vedno še rabijo. Lahko se da pa še kakšen zanimiv spominček, ki ostane trajno, potem na to torto kot okrasek.

Jerebica user posted image . Kakšna lepa štručka user posted image . Veliki bratec pa tudi. Že vidim, da bo ponosen in zaščitniški do malega bratca, tako kot je pri nas Jan do Lee. Uživajte!

Jančika, res si dobra ženkica. Pa saj menda to tudi Joe ve, a ne? user posted image Men na kraj pameti ne bi prišlo, da bi mu šla ob 22h štručke pečt... user posted image

Pikecpokec, dobrodošla nazaj. Zdaj si pa le mal odpočij, vem kako je to, ko prideš umatran z dopusta. user posted image
Glede tele nesreče v Sevnici - sem ravno gledala na TV prenos reševanja. Še vedno 8 ljudi pogrešajo user posted image , 4 pa so mrtvi. Pa menda so bili vsi iz občinske uprave in visoki gospodarstveniki. Pogrešan je tudi župan. Bogi vsi tisti, ki te ljudi poznajo. Si ne upam niti predstavljati, kaj zdajle prestajajo. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
3.7.2008 22:42:38   
jerebica
Jerebička, a te lahka vprašam, če si ti doma tam v Levcu, in tvoj tast je poštar???
Če si, sem bila pa včeraj pri vas, sem pripeljala prikolico nazaj, ker si jo je moj izposodil.Pa je reku G. , da ste dobili Rudija domov, in sem takoj nate pomislila.Če se motim, oprosti

Ja sem iz Levca, tak da gre za našega Rudija

Nemrak imaš ZS

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
3.7.2008 22:50:51   
Naty*Taja

Ja, Mavo - če ti ni odveč - pejt k Žanek, jo naloži in pridita k meni na pir!! (no ja, ga bova samo midve pili, ker mislim, da ona ne pije..user posted image )

Noe - jaz sem v takem primeru podarila zlat obesek srček, ki gre na dva dela in potem na vsakega ime in datum poroke - po moje je dobro darilo. Al pa knjigo o zakonu s posvetilom...

Jerebica  - sem se kr svoje porodne zgodbe spomnila! Tak je bilo lepo, da  bi še stokrat.

E -. e Pikecpokec, je pa le vredu tašča, če te je stiskalo. Ja, sej jaz sem tudi vedno kr panična, če je kje v bližini takih zadev kdo od mojih. Drugače pa hvala za slikce -. smo pa že rezervirali na Čiovu - sem bila že čist out od iskanja, pa sem kr rekla mojmu, naj rezervira, ko sem vidla plaže! Tak da hvala, bom pa drugo leto uporabila!!

Janči - ti si itak fenomenalna žena! user posted image A šele zdej grejo na sindikalca? mi smo ga imeli že maja - pa nisem mogla it zarad gasilskega državnega!

Jao Huanitka - jaz nimam pojma, kaj je bilo! Morem kaka poročila gledat. Kater župan je to bil zraven? Madona sem za časom....

Ej punce imejte se in pazite nase in na svoje. Naty ma vas rada, resno!!user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
3.7.2008 23:08:59   
mavo
Janeja, v soboto nas ni, ker gremo že zjutraj na 50 letnico na Koroško, ampak sem pa jutri cel dan sama doma, ker je M. dežuren. Oglasi se, če ti le uspe.

Naty Taja, komot jutri po 11. uri pridem, pa tud Žanek poberem. Mami me je prej klicala, da je ful prehlajena, tako da je mogoče niti ne bo zjutraj, pol pa se lahko že prej zmenmo. V vsakem primeru te prej pokličem, da mi daš še od Žanek cifro, da se uskladiva.

Jerebica, kako luštkan je vaš Rudi. user posted image user posted image  Iskrene čestitke!

Skuštrana, fajn da si dobila paket. Me je mal skrbelo, ker ga nisem priporočeno poslala. Moja kolegica dela na pošti, pa včasih pove, da se tudi kaj izgubi na poti...če veš kaj mislim.

Jančika, svaka čast. Men se nebi dalo...

Zdaj grem pa malo novice prebrat, ker nič ne vem, kaj se je to danes dogajalo...groza!

Lahko noč vsem, predvsem pa našemu novemu članu Rudiju user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
3.7.2008 23:15:05   
mavo
Sem prebrala o nesreči. To je res grozno. Mi je kar hudo postalo.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
4.7.2008 1:06:19   
žanek
Naty, Mavo, žal ne bo jutri nič od potepanja user posted image . Smo bili danes na rojstnodnevni zabavi, polno otrok, ki so nekaj kihali, smrkali ... in evo ga user posted image , zdejle skačem od Nike pa do Žana s fiziološko, ker imata zabite noske, full kašljata user posted image , upam samo, da se ne razvije v kaj hujšega.

Ali mogoče razhajajo kakšni virusi ali kaj user posted image Mogoče tole čudno vreme, toplo/mrzlo user posted image

HuAnita, kako sta pa tvoja otročka, boljše?

Jerebica, kak sta luštkana tvoja fantka user posted image . Obilo cartanja!!

< Sporočilo je popravil žanek -- 4.7.2008 1:07:39 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
4.7.2008 4:25:04   
snorlax
Jutro!user posted image

Pikecpokec, dobrodošla nazaj! user posted image

Tudi jaz nič ne vem o kaki nesreči, se vidi, da nič TV ne gledam. Grem zdajle pogledat novice. Pol pa še malo nazaj spat.

Čav!

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
4.7.2008 6:18:28   
Skabi
Jutro babe!

Tolk čvekate, da se mi akr meša, ko an hitro berem.
Zapomnila sem si slikco Rudija - sem se čisto raznežila zraven, tolk sta oba z bratcem luštna.

Pa ena je spraševala za bazen - mi imamo tudi okroglega napilhljivega (2r je 2,5 m). Zadnjič sme kupila neko razkužilo za čisto vodo ipd, pa je to tako zelo strupeno in obremenjujoče za okolje, da ga ne bom uporuabila. Rajši vodo vsakih nekaj dni azmenjam, s tastaro ap rože in travo zalijem.  Pa otroci vedno nekaj vode popijejo in boljše, da jo brez kemikalij, če jo že.

včeraj je bilo na koncertu Eroike fenomenalno - kar se tiče glasbe. Prav v telesu sem jih slišala, ne samo čez ušesa - sem mal čudno povedala, ampak je res bilo tako. Zraven je bila kolegica, ki ima čez 14 dni pdp in je tamali ful brcal med petjem user posted image
Organizacija je pa nikakva. user posted image user posted image  Zaprli so nas na drsališče in posedli an palstične stole. Jaz se sploh nisem upala dobro usesti, ekr sem imela filing, da se bo akr zlomil. Prezračevanja menda sploh ni bilo, zasilnih izhoodv tudi ne (vsaj označeni niso bili), pa tisti vici vmes mi tudi niso pasali zraven.
Žal mi ej, da jih nisva šla raje poslušatz v Žičko - tam so koncerti an prostem in je vzdušje enkratno (pa zrak za dihat tudi).

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
4.7.2008 6:21:00   
Skabi
Aja, o kaki ensreči tud jaz še nisem obveščena. In sem ravno premišljevala, da je lepše živeti, če ne veš čisto vseh hudih stvari, ki se zgodijo.

Čez pol ure dobim 15 kil jagod. Kaj naj naredim z njimi??? Ne, ne morem vas povabit na jagodno pojedino. Še kak drug predlog? user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
4.7.2008 7:05:07   
Skabi
OOo, Alfi2, dobrodošla nazaj! SO izpiti mimo?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
4.7.2008 7:20:47   
ALFI2
Zdravo!

Na žalost je samo en neuspešen izpitni rok mimo, tak da jeseni skupaj s šolarji "jovo na novo".

Zdaj sem si pa mal pavze vzela - stanovanje je blo tako, da user posted image , pa otročke sem tak okol lifrala, da se zdaj mal več z njimi ukvarjam, glede znanja pa ga lahko sam še mal poglobim, neki novega se pa ne morem naučit, za to bo pa julij pa pol avgusta dovolj - upam - itak je vse skup ena ogromna loterija.

Skabi sem že razmišljala o tem, če bi se mi lahko k vam na obisk povabli - da mal pofirbcamo - mi 3, ker moj ljubi možek je "fuzbalsko" odsoten skorajda vedno, tak da on 5% lahko zraven uleti, mi 3 pa kr družbo iščemo. Če si nas pripravljena sprejet bi prosla za datum in natančnejši opis poti (skor tak ko pri zdravniku user posted image ).

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
4.7.2008 7:24:41   
snorlax
Skabi, naredi marmelado! Če bo čisto brez cukra, ti jo odkupim kak liter. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu ALFI2)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
4.7.2008 8:13:16   
Naty*Taja
Skabi - Montignacovo marmelado si skuhaj!! Same jagode - po moje bo super!! Jaz pa iščem takole količino sadja, da bi si doma skuhala pa moram čakat na domače borovnice...Tudi jaz ti jo odkupim...

Žal Mavo, danes nič ne bo, ker grem od doma! Smo se včeraj z gasilkami zmenle, da gremo preverjat teren za izlet našega gasilskega podmladka!Mogoče se ti pa potem, ko grem še v mesto, oglasim - te pokličem!

Čao!

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
4.7.2008 8:26:33   
mavo
Naty Taja, Če ne pa pop. uleti do mene, če maš cajt, vsaj toliko, da ti dam zvezdice, da ti ne bodo pretekle!

Neposredna povezava do sporočila: 4516
4.7.2008 8:42:30   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Js sem moram pa malo pohvalit...
Sem včeraj izvedela, da naslednji teden začnem delat na zavarovalnici (bom zamenjala eno pravnico, ki gre na porodniško). Juhu!user posted image Komaj čakam...user posted image

jerebica... user posted image

pikecpokec... Takšna sva midva lani prišla z morja. Tamali ni bil sekunde pri miru. Kar naprej je po plaži skakal, pa za v vodo težil (bi bil najraje kr naprej noteruser posted image ), pa kar do ljudi je hodil, ko je videl kaj zanimivega, pa v bazen je silil... Utrujajoče, ja...user posted image
Letos, upam, da bo lažje.user posted image

Jančika... Dobra si, da se ti da še tako pozno take stvari počenjat... Res si dobra žena!user posted image

skabi... Nama pa res ne rata pridet skupaj...user posted image Naslednji teden js ne vem, kako bom kaj s časom, potem me pa tako 1 teden ni, ko gremo na morje.
Btw, kdaj se pa vi selite?

jagode... Js bi verjetno naredila marmelado, kakšno pecivo, sadno kupo, sladoled z jagodami, nekaj bi jih dala zmrznit, nekaj bi jih še radelila, veliko pojedla...user posted image Ne vem... user posted image

včerajšnja nesreča... Groza, no!user posted image Mene tuud kar stisne, ko samo pomislim na to, kaj se je zgodilo...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 4517
4.7.2008 12:07:14   
pikecpokec
Evo, slikce so v albumu, geslo je betina.
Naty-taja: lahko ti pošljem slike apartmajev po mailu ali pa jih shranim za naslednje leto.

Se opravičujem, ampak se mi ne da brat za nazaj, tko da nimam pojma kaj se je dogajalo tule gor.

Grem zdaj južino kuhat. Rižoto s puranom in breskvami user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
4.7.2008 20:13:29   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Je to užitnouser posted image ? Verjetno je, neuser posted image . Ej, v krasnem kampu ste biliuser posted image , prav rajsko zgleda. Kar se pa tiče Fredija - pri nas je bil v uporabi ravno tolikokrat kot pri vas. Pol je pa začel vstajat in tulit in vse sorteuser posted image .

Nocoj sem sama s Kajčijem, Joe je v Sarajevu, Vasja pri babici in dediju. Zgleda, da sem tam pozabila telefon, tako da sem kar malo odrezana od svetauser posted image . Nimam novic od moža, ne morem nikogar poklicat, niti ne morem tja po telefon. Živela kamena doba!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
4.7.2008 20:49:13   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Živela kamena doba!

Glavno, da imaš internet! user posted image

Jaz sem še vedno tu, menda še ne bo kar kmalu. Baje, da imam še zelo visoko trebuh user posted image . Ja, pol pa že, kaj pa jaz vem. No, jutri imam ctg in upam, da bodo naredili tudi UZ, da dobiš vsaj malo več konkretnih podatkov kot tisti glupi pildek.

Jerebica, to je bil pa res hiter in lep porod user posted image ! Mi smo tudi bili v sredo na ribniku, pa ni bilo nič. No, enega majhnega krapa smo ujeli in ga je potem Daša božala v ajmrčku, na koncu pa smo ga spustili nazaj. Popadkov pa nič.
Fanta sta krasna! Sem pokazala Daši slikico in jo je hotela potem skoz gledat "pokaži mi še Maksa in Rudija".

pikecpokec, krasen kamp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
4.7.2008 21:01:18   
Skabi
alfi2, poglej zsuser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
4.7.2008 21:03:09   
Meggi
Punce pozdrav!

Eto dočakala sem bodočih 17 prostih dni ! JUHU!

Danes praznuje moja tavelika prinčeska 6 svečk- mene kar ponese na prve skupne trenutke v porodno user posted image  

Plan za preživljanje dopusta:

1. spanje
2. uživanje
pol pa vse ostalo!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
4.7.2008 21:30:37   
ALFI2
Skabi poglej ZS

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
4.7.2008 21:36:47   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Pikecpokec, a mi lahko recept za tole zaupaš. Mi smo vsi navdušeni nad temi sladko-slanimi in sladko-kislimi variantami. Tole se zelo okusno sliši. user posted image

Meggi, uživaj na zasluženem dopustu.
Mene pa teh 14 dni čaka norišnica, potem si pa jaz tudi privoščim mal oddiha. Komaj čakam.

Aja, še tole: mi smo imeli prejle spet poplavo v pralnici. user posted image Pa saj ne morem verjet. Že tadrugič v enem mesecu. user posted image Je res samo 1 cm falil, pa bi se nam vse začel razlivat po stanovanju. user posted image Na srečo je prišibal stric s sesalcem za vodo in iz enega prostora sta s P posesala 60l vode. user posted image Zdaj pa moramo res enga stručkota dobit, da pregleda tele naše odtoke in cevi, ker tole pa ni več normalno...

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
4.7.2008 22:13:37   
pikecpokec
Evo, recept za rižoto z breskvami:

Skuhaš riž (zaliješ z malo vina, ostalo pa jušno osnovo). Posebej prepražiš narezan por in koščke puranjega mesa. Potem zmešaš skupaj. Čisto na koncu vmešaš še koščke breskev (pribl. 1 na osebo). V bistvu je v osnovnem receptu mango, ampak smo ugotovili, da grejo breskve čisto vredu zraven. To je to! Zeo simpl in ful osvežujoče.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?
Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.