mavo
|
o, matr, spet ste naklofale, da sem komaj skoz prišla, pa samo en dan me ni bilo doma. Naty Taja, jutri zjutraj bom težko prišla do tebe, ker sta se mi danes preko dneva dva uradna obiska napovedala. Najprej pridejo moji sodelavci našga čukca pogledat, kasneje pa še sodelavci od M. Kakor da bi se zmenili, pridejo vsi isti dan. Vmes moram pa še v Heledis skočit, ker me je deda od M. prosil, da mu dam obnovit dve kolajni, ki jih je menda dobil še v partizanih. V Heledisu namreč izdelujejo kovinsko galanterijo, beri kolajne za policijo, vojsko, gasilce in ostala vaška društva . V petek pa zjutraj pride moja mami k meni na obisk pred službo. Ker pa mora ob 11ih že nazaj domov, se lahko takrat zapeljem do Štor al Šentjurja, na eno kavico, al pa p**, da ti do cajta dam zvezdice. Janeja, daj ne kupuj lanolina, ti dam jaz eno malo tubico, ki sem jo dobila v porodnišnici. Porabila nisem skoraj nič, rok trajanja ima pa do 2010. Če boš hodila v Celje, me sam poklič, pa se lahko kar mimogrede ustaviš, ker tako živim čisto ob cesti. Kadarkoli. Babnce, uživajte jutri pri Snorlax. Sej jaz bi tud šla, pa se mi stalno nekaj dogaja. Tud v HM ne morem it jutri, kot sem sprva mislila. Sploh moram pa zgodaj vstat in še malo pospravit, ker dopoldne mi sonce sije direkt v dnevno, pa ne morem z ruletami praha skrit . Bo treba kar sesalc pa coto v roke . Zdaj pa mislim, da je že čas, da se spat spravim. čao
|