|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.6.2008 12:11:28   
simi73
Huanita, tvoja Capinka je pa ful ta mali od moje sestrične podobna. Prava lepotička je, tak da jo boste moral kar pazit pred fanti user posted image .
Skabi na zs sem ti poslala mail za fotke. Tud jst sem že prejšnji teden mislila, da me je že obiskala prva user posted image po porodu, pa je bilo sam še nekaj čišče. Upam, da se ti umiri vse skupaj.
Jančika, saj vem, da je najboljše kr podojit ta malo, sam v tej vročini mi kr nekaj štrajka pa čez dan noče kaj velik jest, me pa zato mal skrbi, da ne bi dehidrirala. Sem ji dala mal vode kr po žlički, pa jo je spila, zizat pa ni hotlauser posted image . Eh, se bomo že pretolkli skozi tole vročino.
Babnce, ju3 zjutraj pridem skor 100% v Celje (če mi moj ne bo avta na servis poslaluser posted image ). A rabi katera kaj iz mullerja? Kje boste na kofetu, da mal počvekamo?

Na, zdaj je pa ta mala začela sitnarit, ker je zaspana. Zadnje čase mi nič kaj noče v vozeku spat, pol pa še doma sitnari, ko je tolk zmatranauser posted image . Jo grem previt, pa dat spat. Se kasneje kaj javim!

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
23.6.2008 13:49:15   
mavo
Ja, jutri vas bo pa tok na kavo prišlo, da je najbolje, da se res že kar dons zmenmo, kje pa kdaj se dobimo. Samo eno mam mal na sumu, da jo je spet sam g*** pa sapa in nas bo raje izza grma poslušala in zalezovala user posted image user posted image user posted image , a ne Huanita?
Bonnie, sva se za mal falile, ob 8:31 sem bla že 20 metrov pred Top fitom. Sem ti poslala ZS.
Huanita, sam tvoja capinka je pa res ful cortkana, pa ful fotogenična. Pravi cukr!
Razmišljam, da bi se res jutri zjutraj kar v Top fitu dobile, pa že kar ob 8ih, da še Snorlax ujamemo. Saj na sprehod gremo lahko tudi kasneje - ob Savinjo, ker je klima edino tam za prežvet.

Zdaj grem pa kuhat, ker mali čukec spi, da mal izkoristim čas.

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
23.6.2008 14:18:53   
Jančika_
Bonnie je potem kar k meni uletela, tako da nisva ostali čist brez čvekauser posted image . Aja, Bonnie, še dobro da sem šla nazaj gor po slike - sem se spomnila, da moram opozorit Joeja na večerni sestanek in mi seveda prijavi, da ga danes do večera, morda celo noči, sploh ne bo domov (kdaj mi je to sicer mislil povedati, evo, tega pa ne vemuser posted image ) in sem potem morala organizirati varstvo za otroka, ker tokrat moram pa res nujno na sestanek sveta staršev (tavečje otroke nam bojo selili, saj sem menda zadnjič nekaj omenila na žurki). Tako da sem obtičala in še vedno nisem šla po Vasjo v vrtec. Grem zdajle po oba, pol se bomo pa kar doma malo pajsali.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
23.6.2008 15:54:54   
barika
Babnce ful ste bile fajne!user posted image user posted image  (samo, ko iz slik samo 3 poznamuser posted image )

Huanita, a samo 5 stopinj je bilo??? user posted image user posted image , nas je približno 14 dni nazaj pral ful mrzel dežuser posted image user posted image  (mali pa oblečen kot 2 medvedauser posted image )

Skabi, ko imaš dva pira v riti, je kombinatorika španska vasuser posted image . Kaj pa tole (zgleda super simpl, ampak!!!): srečaš žensko, ki ima s sabo otroka, fantka. Veš, da ima še enega otroka, ne veš pa, ali je starejši ali mlajši. Kakšnega spola je tisti drugi otrok - povej verjetnost za fantka in za punčko.

čist simpl, če jo poznaš, greš do nje in vprašašuser posted image

uživajte

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
23.6.2008 20:19:29   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: barika
Skabi, ko imaš dva pira v riti, je kombinatorika španska vasuser posted image . Kaj pa tole (zgleda super simpl, ampak!!!): srečaš žensko, ki ima s sabo otroka, fantka. Veš, da ima še enega otroka, ne veš pa, ali je starejši ali mlajši. Kakšnega spola je tisti drugi otrok - povej verjetnost za fantka in za punčko.

Uhuser posted image user posted image . Tudi tako, jauser posted image . Pa recimo, da je ne moreš vprašati in dajmo samo predvidevat.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
23.6.2008 21:10:10   
Meggi
Zobarca mi je skor uničla lajf!

Punce, vem kako je ko se počutiš da si še samo za 5m pod zemljo. Po 10letih se odpravim k zabarci, da mi odmrli zob porihta in sfrizira. In kakšno pridem iz ambulante po 1.5h. Škrbasta in negraužna in glavobol od jemanja €.

Jojmene a še katera pozna kakšnega fer zobarja? Zakaj tistih nekaj mm zoba tolk stane in zakaj zobje niso večni?

Za nadaljne 3 dni imam karanteno doma.. adijo prazniki, dopust!

Naj mi ktera reče da se to ne dogaja meni!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
23.6.2008 21:32:18   
teta beta
Jaz sem tudi za kavo kar zjutraj in v top fitu zaradi parkinga. Darja, kako lep avatar user posted image , upam, da jutri v živo vidim tudi original.

Daša je pa prejle dobila novo sestrično, zdaj moram očitno počakat še jerebico in smrček, potem bom pa šele jaz na vrsti user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
23.6.2008 21:38:07   
pikecpokec
Čeeeer!

Lep pozdrav z morja! Mi smo pristali na Murterju, ker nem uni kamp v Paklenici ni bil všeč. Ful gužva, polno nekih rezerviranih placov, pa sami Čehi. V glavnem, smo se odpeljali naprej in zdaj smo tukaj - v raju na zemlji! Resno - senca pod oljkami, bazenček pred šotorom, u nulo spucani WCji, pralni stroj (sej ne da bi hotla prat na dopustu, ampak mogoče ga bomo pa rabili, ko smo taki pujsi), zastonj internet user posted image , hladilniki ''na dohvat ruke''. Plaža sicer ni bogvekaj (pomoli, pa vmes malo peska), ampak tamali itak najbolj uživa v svojem bazenčku. Tastari pa tud, s pirom v roki user posted image . Najbolj važno pa je, da smo skor sami. V spodnjem delu kampa je sicer par prikolic in kemperjev, v zgornjem delu nas je pa pet s šotori. tko da smo se razkomotili ko cigani user posted image . V glavnem, ni to neki ogromen kamp, ampak bolj tak družinski.
Tamali se je super navadil, spi ko polhek v šotoru, pa enih taužent kamnov je že zmetal v vodo. osvaja pa itak vse po vrsti. najbolj so mu všeč kake stare švabice user posted image .

No, zdej pa grem en mrzel pirček spit z možem.

aja, še link od kampa, če bo katero mikalo: http://www.autocampingpark-matija.com/

pa-pa

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
23.6.2008 21:41:25   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Uhuser posted image user posted image . Tudi tako, jauser posted image . Pa recimo, da je ne moreš vprašati in dajmo samo predvidevat.

Ja, kaj madona fifti - fifti je za luliko ali pimpeka, pa če je to prvi al pa deseti otrok, a ne?

Betka - a zdej pa je B rodila? Čestitke!!!

Jutri ob osemih v Top fitu? Madona pridem še jaz. Moje tri oddam, potem pa pribrzim, ker imam ob 11. piknik na kladivarju, tak da....vsekakor bom tam nekje.

Darja, dej mi pošlji še ti telefonsko na zs.  Aja -a si sploh še tu? A ti one pleničke prinesem?

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
23.6.2008 21:47:27   
snorlax
Jutri po 8.00 uri v Top fitu!

Nočko! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
23.6.2008 21:48:57   
HuAnita
Vidim, da ste me šimfaleuser posted image   Ti, ti, ti, grde....user posted image

No, sem danes bila z mlaima ves dan sama in sme ju peljala v naravo, misleč, da je to dobra ideja, ker se ponavadi res sama zamotita... Ne, danes ne, kot da imata petarde v ta zadnjiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4286
23.6.2008 21:50:36   
Naty*Taja
Ej, Pikecpokec super ste se vi tole smjestili!! Ko bi vsaj en takle šotor mi imeli... Če bo kej dnarja si bomo en pocen avtodom nabavli, potem pa v lajf.... ja, ja , sanjala svinja kukuruz!! Letos še apartmaja nismo rezervirali! Če se ti bo dalo kje mimogrede kako fajn zadevo najt pa poslikat..... se  priporočam, ker nimam pojma, kam naj gremo. Želja je Pag ali Murter...
Imejte se skrajno lepo in javi kaj, kako je vreme...

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4287
23.6.2008 21:50:57   
HuAnita
Skratka, že njuni prababici, kateri se zdita vedno ful uboga, ker sta vedno v bloku zaprta, pa se ne moreta zdivjati, presedlo in ji je oklincala... Brez efekta,,,,user posted image    bo že.

Pikecpokec - hvala za info, mi pa smo se v Paklenico za vami spravljali.... Kakšne so pa cene na otoku, koliko pride kamp? Pa koliko časa ste vse skupaj potovali?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
23.6.2008 21:52:06   
Naty*Taja
Huanitka, mi smo tudi bili bolj, kot ne sami cel dan ... zato ti želim lepo in dolgo lahko nočko - nama bo prijala! user posted image

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4289
23.6.2008 21:57:46   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
Držimo pesti za Leo! Pa za Tjaževe prve korake in Janu za prvi zgubljen zobek. (btw imate pa zlo bogato zobno miško - a se mi splača en zobek zgubit? )

user posted image S tole bogato zobno miško si me pa nasmejala zdajle. user posted image Glede na to, da je bil tole prvi zobek in da je miška velikodušno odnesla še vse dude, sta dobila vsak po 10EUR. Se mi niti ne zdi takooo zelooo. Je pa še od babice nekaj dobil za prvi zobek in to je takoj zapravil. Se ti ne splača zobka zgubit... user posted image

Lea je tahudo krizo dala skoz. Še vedno parkrat na dan reče za dudo - itak da proba - ampak, ko je ne dobi, ni več joka. Pač stisne medvedka in je OK. Pa zvečer je tudi lepo naštela kaj rabi za spanje: medija, pa še enga medija, pa zajčka, pa kužka,... pa še dudo. No ta zadnji del je pa že sama z nasmeškom na ustnicah izgovorila, ker je vedela, kakšen bo odgovor.  user posted image Ponoči pa tudi ni bilo več takšnega hudega joka. Mislim, da je najhujše za nami. user posted image

Mene je pa danes policaj na radar dobil. user posted image Omejitev 50, jaz sem peljala pa 63. Se mi je kar tema nardila. Pol sem ga pa čist lepo vprašala, kakšno cifro mi misli napisat in je rekel, da 80 EUR. Ko mi je dal pa list za podpisat, je bila gor pa cifra 60 EUR - če plačam takoj pa 30. Mi je prijazno rekel, da manjše kazni mi pa res ni mogel napisat za prehitro vožnjo. user posted image Itak, da mi je zdaj že smešno. Pa ko se mi je v glavi odvrtel film o par 100 EUR kazni pa še kakšni kazenski točki zraven, se mi tistih 30 EUR sploh ni zdelo veliko. user posted image   Mater, če se še kdaj peljem prehitro - sploh pa s službenim avtom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4290
23.6.2008 21:58:17   
Jančika_

Ja, kaj madona fifti - fifti je za luliko ali pimpeka, pa če je to prvi al pa deseti otrok, a ne?

Noup. Bi človek mislil tako (in po moje smo čisto vsi mislili tako, ko smo tole prvič videli), ampak ni. Pomemben podatek je to, da NE VEMO, ČE JE TO STAREJŠI ALI MLAJŠI otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 4291
23.6.2008 21:59:54   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
Mislim, da je najhujše za nami. user posted image

user posted image Evo, vidiš!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
23.6.2008 22:06:17   
Jančika_
Aja, to vam pa moram povedat, kaj je Kajči danes naredil. Smo bili zvečer sami, malo smo zamujali s programom, in sta se tik pred tuširanjem mulca spomnila, da sta spet lačna (eno uro po večerji, itakuser posted image ). In sem Kajčiju naštimala koruzne kosmiče in šla tuširat Vasjo, potem bi pa dala njemu jest in bi vmes tuširala malega. Super načrt, če se ne bi sfižiluser posted image . Tuširam Vaskota in slišim, da pride tamali v kopalnico in nekaj ruži naokoli. Preden mi je kliknilo, da to ne more biti kaj dobrega ... je stresel koruzne kosmiče v umivalnik, z žlico pa zajemal vodo iz školjke in deval v ustauser posted image . Mislim, OD KOD MU IDEJA???user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
23.6.2008 22:07:57   
Naty*Taja
No, Janči me pa res zanima odgovor!! Kakšna hudiča je pa to verjetnost? Dej povej, ker ne bom mogla spat drugače! user posted image  

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
23.6.2008 22:14:28   
simi73
Meggi, zobje so res en taka stvar, ko jih res rabiš... pa zobarji znajo to fajn izkoristit in zaračunat. Upam, da ti jih bo vsaj v redu zrihtala za take denarje!
Pikecpokec, a ti še pa na dopustu ne zdržiš brez rr-ja user posted image user posted image ?
Skabi, hvala za fotke!

Se grem še na balkon mal ohladit, pol pa spat. Ju3 po 8. uri torej v Topfitu. Se vidimo!

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
23.6.2008 22:14:47   
Jančika_

No, Janči me pa res zanima odgovor!! Kakšna hudiča je pa to verjetnost? Dej povej, ker ne bom mogla spat drugače! user posted image  

Če ima nekdo dva otroka, so možnosti take:

fantek-fantek
punčka-punčka
fantek-punčka
punčka-fantek

In če ne veš, ali je ta fantek prvi ali drugi otrok, potem imaš na voljo tole:

fantek-fantek
fantek-punčka
punčka-fantek

Torej je preostali otrok lahko enkrat fantek in dvakrat punčka! Samo zato, ker ne veš, kateri po vrsti je. Če pa to veš, potem je pa fifti-fifti. Joe je rabil celo noč, da je tole prebaviluser posted image . Zjutraj je še malo gruntal, pol je pa rekel: ajaaaaaa, tak simpl jeuser posted image .  Samo je res tako sumljivo preprosto, da imam še zdaj občasno pomisleke in si moram napisat, da verjamemuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4296
23.6.2008 22:15:52   
Jančika_
Piki, super campuser posted image !  Uživajte!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
23.6.2008 22:16:31   
Naty*Taja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
23.6.2008 22:17:16   
Naty*Taja
Zdej pa grem spat!  LAHKO NOČKO VSEM SKUP!  in se vidimo jutri (upam, da )

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4299
23.6.2008 22:30:57   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Aja, to vam pa moram povedat, kaj je Kajči danes naredil. Smo bili zvečer sami, malo smo zamujali s programom, in sta se tik pred tuširanjem mulca spomnila, da sta spet lačna (eno uro po večerji, itakuser posted image ). In sem Kajčiju naštimala koruzne kosmiče in šla tuširat Vasjo, potem bi pa dala njemu jest in bi vmes tuširala malega. Super načrt, če se ne bi sfižiluser posted image . Tuširam Vaskota in slišim, da pride tamali v kopalnico in nekaj ruži naokoli. Preden mi je kliknilo, da to ne more biti kaj dobrega ... je stresel koruzne kosmiče v umivalnik, z žlico pa zajemal vodo iz školjke in deval v ustauser posted image . Mislim, OD KOD MU IDEJA???user posted image

Jaz si ne morem pomagat, ampak tole si pa ful živo predstavljam user posted image user posted image . Jančika, tvoja dva poba sta res ta prava mojstra!

Ej, babe, tista ki jutri prva pride v Top fita, naj se vsede na vrtu v tisti kot, ki je najbolj oddaljen. Je ful fajn za vozičke parkirat pod grmovje, pa še največ je placa. Jaz se bom maksimalno potrudila, da pridem čimprej, po možnosti bom točna in pridem ob 8ih.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......