simi73
|
Uf, ko mi končno uspe pridet mal do rr-ja ste tolk v tem času naklofale, da komaj folgam brat . Najprej čestitke Tjažu za prve korake , pa Janu za prvi izpadli zobek (dobro ga je vnovčil ), pa še en vse najboljše Huaniti za nazaj (saj še menda velja, ker še ni en teden mimo ). Vidim, da pridno kofetkate, pa se vam mogoče drug teden en dan tud jst pridružim, če lahko. Moram v en šoping v hm po ene par stvari, pa bi vmes še na kofe uletela, če ne boste že vse nekje na morju . Skabi in Naty, tud jst bi rada slikce videla, če se da, prosiiim... Sem se danes komaj rešila ponovnega mastitisa ... zjutraj sem imela čist trdo ta desno dojko po levi strani, pa sem potem hotla ven mleko stisnit, pa kr ni šlo, pa sem masirala, pa je bla še bolj trda, ta mala pa je tud ni mogla spraznit... sem se že videla spet na ab... potem sem pa šele popoldan ugotovila, da se je zamašila ena luknjica na bradavici, kjer teče ven, in ko sem jo uspela odmašit, je mleko kr teklo, pol jo je še ta mala spraznila, tak da je sedaj hvalabogu čist ok. Vse, ki dojite, bi vas pa nekaj vprašala... a dajete svojim tamalčkom v tej vročini tud kaj drugega za piti (vodo, nesladkan čaj). Vem, da pravijo, da če je otrok polno dojen, da ne rabi ničesar, sam naša se danes čez dan kr nekaj ni hotla dojit, ko sem ji pa dala prekuhano vodo, je pa kr popila nekaj požirkov, pol je pa še jedla... upam, da ga nisem kaj usrala Teta beta, jerebica in smrček, a že kaj odštevate? Upam, da vam rata čim prej rodit. Nič, grem desca zvlečt izpred tv-ja, ker sem mu popoldan že obljubljala , če se ga pa ne bo dalo, grem pa spat. Uživajte vse, ki ste že na dopustu, pa tud vse , ki še niste, pa kakšno fajn senčko si ju3 poiščite!