|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.6.2008 21:34:22   
pikecpokec
Takole, punce moje. Mi smo v nizkem štartu, vse je spakirano in zbasano v avto. Sendviči narejeni, ura naštimana za ob 3 a.m. user posted image . Upam da jo bomo slišali. Je rekla babi da ona itak okrog treh vedno vstane (jao, kok ne more spat user posted image ), tko da če nas ne bo slišala galamit, nas pride gor zbudit user posted image . Tamali je že oblečen za potovanje, tko da ga sam prestavimo, pa flašo dobi, pa šibamoooo!

Jah, nč, grem spat. Se tipkamo čez.... hmmmmm... dva tedna user posted image .

pa-pa!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
20.6.2008 22:14:25   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Janeja, dvigni rit in pejt po dnar! user posted image  Ma saj si verjetno že nazaj, a ne? Mi že komaj čakamo, da se bo kak zobek začel majat, pa še nič.  "Profi" se zahvaljuje za pohvale user posted image

Ja sem že nazaj. A sem imela kakšno drugo izbiro? user posted image  
Je revež tako dolgo čakal na tole prvo miško, da je bil že prav hecen. Kar naprej je spraševal, zakaj ima pa on še vse zobke, sošolcem je ša že vsem vsaj kakšen ven padel. Je prav ponosno prinesel lepo zavit zobek iz šole. user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
20.6.2008 22:22:18   
Ropotuljica
Sem pozabla napisat: Tjaž je danes shodil!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
20.6.2008 22:22:30   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Mavo - zasačena user posted image user posted image user posted image  včeraj 18.25, na prehodu nasproti CBH, oziroma na drugoi strani tgvoine Mana ali kaj je že.... Na tisti strani si stala, kjer je neka kafana s sladoledom, zraven je bil pa po moje tvoj izbranec .... user posted image

Meggi - sem ti pozabila povedati včeraj, kako lepo si videti, lepo oblečena, predvsem pa preščipnjena..... Še ena pogel skuštrane, Janeje, Darje33, MarjaneR, JančikeRR in večine drugih, zaradi katerih tolažilni: "Saj je lahko suha, ni rodila 2x, kot jaz,...."  ne vžgeuser posted image

Joj, joj, Huanita, a zdaj me že popoldne zasleduješ okol?user posted image  Kar se pa poporodne teže tiče, greš pa lahko z mano na kavo, pa se boš sigurno boljše počutila. Sicer pa, če se dobro spomnim, sem te vidla enkrat na igrišču in prav nič ti ni falilo.

Snorlax, jaz se dans nisem spomnila, da bi tudi tebi sms poslala, ko sva z Darjo prišle v pivnico. Sva razmišljali, katera je še napisala, da bo v CE, pa sem šele zdaj prebrala, da si se tud ti javila. Sorryuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
20.6.2008 22:33:20   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Zdaj ga boš pa lahko po pir poslalauser posted image user posted image

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
20.6.2008 22:34:56   
Janeja

user posted image Bravooo Tjaž! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4231
20.6.2008 22:35:06   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Zdaj ga boš pa lahko po pir poslalauser posted image user posted image

Hehehe

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
20.6.2008 22:49:21   
HuAnita
Čestike Tjažu in mamici, zdaj ne bo več rabila kelnerja, vidimuser posted image

Pikecpokec - imaš kak link do teka kampa, kamor greste? Mo je skištrana omenjala, da je tam fajn, pa me zanimajo cene, pa razmere (predvsem senca in relativna bližina morja, recimo kot 500 m).... Ker imam julija le en teden dopusta, se ne bi rada nasračkala....

Spet nagradno vprašanje - kaj mojega dedca bolj zanima - jaz, ovita le v nov parfum ali futballo? user posted image

Aja, imam pa doma takeeeee fiiiiine pralinice, menda dobimo ju3 obisk mojih prijeteljic..... Nič, grem še eno degustirat, bele barve še nisemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4233
20.6.2008 22:56:54   
žanek
Bravo Tjaž user posted image !!

Čestitke Janu za prvi zobek user posted image !! Za tole se je pa splačelo iti € dvignit!!

Mene Žan že zdej sprašuje, gdaj bo pri nas hodila zobna miška user posted image .

Skabi, sej nisem mislila, da moreš še imena zraven pisat, zdej mi je pa kr mal user posted image . Nič se ne obremenuj z menoj, sej boste prišle k meni na kakšen čvek (upam da v bližnji prihodnosti) pa jih bom spoznala user posted image .

HuAnita, mogoče prva možnost user posted image user posted image

Men je pa tok fajn, ko moj možek ne gleda nogometa user posted image , zato pa filme tok bolj.

Neposredna povezava do sporočila: 4234
20.6.2008 23:11:48   
Bonnie_RR
Hojla!user posted image

Čist na hitro...

VSE NAJBOLJŠE, HuAnita!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke, Tjaž, za 1. samostojne korake!user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi Janu za 1. izgubljeni zobek! user posted image user posted image user posted image

Skabi, hvala za slike!user posted image Kuhinja je tud super...

Vse, ki se odpravljate na user posted image , uživajte!user posted image

Pakiranje... Dragi da skupaj svoje stvari, pa še kakšno malenkost, js vse ostalo, on pa potem to znosi, naloži ipd. Sem se že sprijaznila s takšno delitvijo...user posted image user posted image

No, zdej grem pa v posteljo... Sem čist hin!user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
20.6.2008 23:19:20   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Spet nagradno vprašanje - kaj mojega dedca bolj zanima - jaz, ovita le v nov parfum ali futballo? user posted image

Zdajle verjetno drugo, ker sta ravno dva gola padla...user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
21.6.2008 0:54:25   
Skabi
O, zdaj bo pa Tjaž kar peš prišel v naše hribe user posted image user posted image

Pikecpokec, kar favš sem ti tega vzdušja tik pred zdajci. Men je to tak fajn. Pa tamali v pižamci v sedežu in po 5 minutah vožnje vprašajo, če smo že na morjuuser posted image  Ah, bomo morali mi tudi iti. Poročaj, kak je kamp, nas tudi mika.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
21.6.2008 8:34:50   
skuštrana
Tjaž,bravouser posted image

Končno je tudi pri nas popustil vpliv polne lune in Arsen ni več tečen ko user posted image ...

Liza je imela včeraj dan udaranja v glavo - je dobila ene 5 full močnih udarcev v glavo, upam da bo ok danes ko se zbudiuser posted image  Najprej so se ji v glavo zabile vrate v zdravilišču, ki se same odpirajo, potem se je zabila v steklene vrate na socialni, pa pri Huaniti je dobila rob mize v glavo..Res ni bil njen danuser posted image

Danes pop, če se prikaže naša tata gremo kupit rolerjeuser posted image  Huanita, kaj pa kakšni preko bolhe? MISLIŠ, DA JE TO OK ALI JE BOLJŠE NOVE?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
21.6.2008 8:47:40   
teta beta
Kar zavidam vsem, ki uživate na morju! Lepo se imejte!

Tjaž, čestitke za samostojno hojo!

In čestitke Janu za izgubljen zobek! Upam, da je bila miška radodarna user posted image .

Mavo, Darja, nisem se vama pridružila včeraj, ker sem se v City centru kar na hitro odločila, da skočim še pod škarje. Bogve, kdaj bom naslednjič šla k frizerju, sem bila pa že kar potrebna striženja.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
21.6.2008 8:49:41   
jerebica
bravo Tjaž, bravo Jan!!

Skuštrana,
jaz mam pa eno prošnjo, iščemo kolo ki se priključi kolesu za odrasle, izdeluje jih swimm, ampak v Slo so vsi razprodani in jih dobijo šele spomladi 2009.
Ali veš za kakšno trgovino na Hrvaškem, kjere držijo swimme, da bi lahko poklicali?

Neposredna povezava do sporočila: 4240
21.6.2008 8:54:11   
skuštrana
Jerebica, tule poglej http://www.kupoprodaja.com/sport/bicikli-prodaja.htm , drgač pa nimam pojma...KLer mi smo swinna kupili preko bolheuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
21.6.2008 12:08:22   
mavo
Evo, na hitro posredujem Ropotuljici link za piščančji žur, ker je ful dober in ful izi za pripravit (pa menda po montiju?)

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2789

Neposredna povezava do sporočila: 4242
21.6.2008 12:43:53   
snorlax
Serbus!user posted image

Mavo, nič se ne sekiraj, saj itak nisem imela časa, sem se pa okoli 11.20 peljala mimo Top fita. A ste bile tam?

Bravo, Tjaž, za prve samostojne korake.

In bravo, Jan, za prvi zobek, ki ga je odnesla miška.

Grem jest - p.z. kuskus z zelenjavno omako in skledo solate. Njami, še bi mami! user posted image

Lepo soboto vsem!

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
21.6.2008 15:01:42   
Janeja
Evo nas nazaj s šopinga. Je moral Jan takoj vnovčit dinarčke od miške. user posted image Zdaj pa neumorno sestavlja svoje novo Lego letalo, Lea gleda ene otroke, ki nastopajo, mami in ati pa uživata vsak na svojem kavču. user posted image  

Jaz sem pa zjutraj dobila en hud preblisk, kako stopiti na pot odvajanja od hude odvisnosti - govorim o Lei in njeni dudi. user posted image Janova zobna miška je skupaj z zobkom odnesla tudi vse Leine dude. user posted image Zdaj ima pa seveda abstinenčno krizo. user posted image Zjutraj je eno uro skupaj jokala in hotla dudo. Potem smo jo zamotili s šopingom - seveda je miška tudi njej pustila dinarčke in si je lahko namesto dud kupila igračko. A uganete kaj si je hotela kupit? Ja itak - novo dudo. user posted image Me je kar groza današnje noči. Upam, da bo čim prej pozabila na to user posted image dudo. Držti pesti, da nam uspe, oziroma, da bova imela s P dovolj živcev...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
21.6.2008 19:55:48   
snorlax
Držim pesti! user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
21.6.2008 21:02:37   
skuštrana
Janeja,srečno in bravo za Leouser posted image

Ropotulka, danes nam ni zneslo, je bila Liza čist out že od celotednega dogajanjauser posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
21.6.2008 21:39:24   
HuAnita
Janeja - bravo za dudo in zobek. Zdržite to noč....

skuštreana - ata Svizec pravi, da lahko vzamete tudi rabljene, če so dobro ohrnjanjene, vsi zapenjači držijo itd.

ostalim pa lepe pozdrave od tečne Huanite!

Neposredna povezava do sporočila: 4247
21.6.2008 22:20:58   
simi73
Uf, ko mi končno uspe pridet mal do rr-ja ste tolk v tem času naklofale, da komaj folgam bratuser posted image .
Najprej čestitke Tjažu za prve korakeuser posted image user posted image , pa Janu za prvi izpadli zobek user posted image user posted image (dobro ga je vnovčiluser posted image ), pa še en vse najboljše Huaniti za nazajuser posted image user posted image user posted image (saj še menda velja, ker še ni en teden mimouser posted image ).
Vidim, da pridno kofetkate, pa se vam mogoče drug teden en dan tud jst pridružim, če lahko. Moram v en šoping v hm po ene par stvari, pa bi vmes še na kofe uletela, če ne boste že vse nekje na morjuuser posted image .
Skabi in Naty, tud jst bi rada slikce videla, če se da, prosiiim...
Sem se danes komaj rešila ponovnega mastitisauser posted image ... zjutraj sem imela čist trdo ta desno dojko po levi strani, pa sem potem hotla ven mleko stisnit, pa kr ni šlo, pa sem masirala, pa je bla še bolj trda, ta mala pa je tud ni mogla spraznit... sem se že videla spet na ab... potem sem pa šele popoldan ugotovila, da se je zamašila ena luknjica na bradavici, kjer teče ven, in ko sem jo uspela odmašit, je mleko kr teklo, pol jo je še ta mala spraznila, tak da je sedaj hvalabogu čist ok.
Vse, ki dojite, bi vas pa nekaj vprašala... a dajete svojim tamalčkom v tej vročini tud kaj drugega za piti (vodo, nesladkan čaj). Vem, da pravijo, da če je otrok polno dojen, da ne rabi ničesar, sam naša se danes čez dan kr nekaj ni hotla dojit, ko sem ji pa dala prekuhano vodo, je pa kr popila nekaj požirkov, pol je pa še jedla... upam, da ga nisem kaj usralauser posted image
Teta beta, jerebica in smrček, a že kaj odštevate? Upam, da vam rata čim prej rodit.
Nič, grem desca zvlečt izpred tv-ja, ker sem mu popoldan že obljubljalauser posted image , če se ga pa ne bo dalo, grem pa spat. Uživajte vse, ki ste že na dopustu, pa tud vse , ki še niste, pa kakšno fajn senčko si ju3 poiščite!

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
22.6.2008 7:34:06   
snorlax
Jutro!

Danes bo menda en vroč dan. Pikecpokec in Jančika se menda že namakata. Mi gremo pa danes na travnik, juhej.user posted image

HuAnita, sem videla, da ste že pridni, sem se včeraj mimo peljala. user posted image

Če boste drug teden kaj kofetkale, se priporočam za kak SMS. V torek sem ziher v Celju ob 8.00 in imam 1 uro časa, ker gre tavečji po spričevalo. Če bo katera tako zgodnja, jo častim s kavico. user posted image Tamalčka imam pa ta teden doma, ker se mi ne da samo njega vozit v Celje, jaz pa še ne grem v službo.

Lep dan vsem in uživajte nekje v senčki! user posted image

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
22.6.2008 19:56:29   
barika
Dan!
mi smo iz dopusta, bilo je faaajnuser posted image
domov smo prinesl 2 nova zoba...no ne mi, Martinuser posted image user posted image

TJAŽ čestitke za prve samostojne korakeuser posted image user posted image

punce, ki ste in ki še greste na dopust uživajte.

aja, še to me zanima,,,če ste bile včeraj na Celjski koči...ali je bila gneča??? mi smo "zamutili" pa smo šli na Kunigundo, danes pa na Celjsko.user posted image
pa kaj za user posted image  je bilo včeraj na Hudinji, da je bila muzika in ognjemet???user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......