|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
22.6.2008 21:16:16   
Jančika_
Dober večer! Sem mislila, da boste kaj več naklofaleuser posted image .

Nič, mi smo doma, imeli smo super superuser posted image , zdaj imam pa tako polno bajto umazanih cot, kot da nas ni bilo tri tedne, ne tri dniuser posted image .

Včeraj zvečer smo s prijateljema, pri katerih smo bili, sedeli na terasi, pili pivo, grickali čips in bluzili razne nebuloze kot v starih časih. In potem smo računali, kdaj so bili ti stari časi in so bili tako zelo daleč nazaj, da nismo znali več izračunatuser posted image . Torej je x let in skupno 4 otroke kasneje končno le prišel spet čas za večerni pirček in blebetanje o tem, kolikokrat se trkne s kozarci, če je za mizo 10 oseb in vsak nazdravi z vsakimuser posted image .
Tjaž, bravo za prve korakeuser posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
22.6.2008 21:21:26   
teta beta
Tako, jaz sem zaključila s predporodnimi aktivnostmi, zdaj pa lahko grem rodit user posted image . No, jutri še vinjeto kupim in pripravim torbo s cotkami za dojenčka, ampak to so tudi take stvari, ki jih lahko stori tudi kdo drug. Aja, pa še darilce za sestrico pripravim user posted image . Danes sem še delala na referendumu in sem že šla že kar sinoči domov in tam prespala, danes sem bila pa tudi cel dan tam, da se nisem vozila sem in tja. In sem lepo v miru po kosilu zaspala za eno uro in pol, če bi šla pa domov, mi je pa moj že rekel, da gre on na jago user posted image .

Jutri imam prvi ctg, ob 11., tako da kava odpade, v torek pa tudi jaz lahko in mi ob 8. zelo paše, ker tudi jaz približno takrat oddam tamalo v vrtcu.

Janeja, upam, da ste kolikor toliko mirno prežveli noč brez dude!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
22.6.2008 21:36:41   
Janeja
Dopustnice WB. user posted image

Pri nas je še kar kriza zaradi dude. user posted image Ne vem, a naj vztrajam, ali bo kaj boljše. Mineva 2. dan brez dude in Lea se 100x na dan spomni nanjo. Najhuje je, ko je zmatrana ali pa kaj žalostna. Cartanje je bilo prej vedno povezano z medijem in dudo, spanje pa seveda tudi. Včeraj zvečer je približno 1 uro jokala preden je zaspala. Potem se je pa še okrog 1h zbudila in je rabila vsaj pol urce, da se je sprijaznila, da dude ni. user posted image Danes zvečer je bilo pa spet vsaj pol ure spet jok. Najhujš je pa to, da je še nekaj prehlajena in ji z noska teče, posledično pa zvečer tudi kašlja, ker spi na hrbtu in ji teče v grlo. user posted image Pol se pa zaradi kašlja zbudi in je spet jok. Ne vem, kako dolgo bova še vztrajala... user posted image

Jančika, a pri vas je po tistem prvem joku, naslednji dan duda bila preteklost, ali se je Kajči še tud kaj nanjo spomnil?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
22.6.2008 21:41:07   
skuštrana
Janeja, pri nas je bil jok zaradi dude 3 dni, zvečer pred spanjem, ponoči je bila kriza samo prvo noč...Po 3 dneh pa je abstinenčna kriza minila. Vztrajajuser posted image , saj bo...

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 22.6.2008 21:45:00 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
22.6.2008 21:46:44   
Jančika_
Janeja, moja dva sta bila huda dudnika, pa sta tulila vsak 15 minut, pol je bil pa mir na srečo. Kajči je enkrat samkrat šel do police, kjer smo shranjevali dudo, pokazal in zafehtal. Vasja se sicer pogosto spomnil na njo, ni pa fehtal.

Kakorkoli že, po moje v tej situaciji enostavno moraš vztrajati pri tem, da dude ni več. Ker bo naslednjič odvajanje še hujše, to sem 100%. Mala bo rabila nekaj dni, da si bo našla kak drug način premagovanja slabe volje in utrujenosti. Se mi zdi, da je toliko težje, kolikor starejši so. Kajči je bil star 20 mesecev, Vasja pa 2,5 let in se je dlje spominjal.

Teta beta, juhu, še malo!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 22.6.2008 21:47:16 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
22.6.2008 22:37:19   
teta beta
Janeja, naša je imela dudo sicer samo za spat in ni bila tak hud odvisnik. Rešili smo se je pa pred slabim letom bolj po naključju, ko sva midve šli za tri dni v Gotovlje in sem šele pred spanjem ugotovila, da nimamo dude. Sem ji razložila, da sva jo pozabile in začuda sploh ni bilo panike, nobenega joka. Tako tudi naslednji dan nisem kupila nove in tudi ni bilo problema, naslednji dan tudi ne, tisti dan, ko sva se vrnile domov, pa je bila že precej utrujena in je bilo malo krize, ampak smo vztrajali. Kak teden se je še spominjala nanjo (zvečer), ampak ni bilo hudo. No, se je pa zato takrat navadila zaspat in spat v najini postelji user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
22.6.2008 22:55:29   
Janeja
Ja, mi je jasno, da moram vztrajat. Samo je pa težko, ko joka in prosi miško, naj ji dudo nazaj prinese, ker jo ona rabi. user posted image Se mi srce zraven para. Pa še P je vmes že parkrat rekel, da je dost in naj ji dam to dudo. Sem jih morala pred njim tudi skrit. user posted image Predolgo smo odlašali s tem, zdaj je pa že "prestara". Joj no, res upam, da bo kmalu pozabila oziroma vsaj nehala v joklu prosit zanjo. Drugače pa res ne vem koliko časa bomo tole še zdržali... user posted image

Teta Beta, uživaj še zadnje dni kot user posted image .

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
22.6.2008 23:56:25   
Skabi
nekaj sem zamutilauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Skabi -- 22.6.2008 23:58:30 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
22.6.2008 23:57:50   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

tem, kolikokrat se trkne s kozarci, če je za mizo 10 oseb in vsak nazdravi z vsakimuser posted image .

O tem ap res ni treba blebetati. Uporabiš osnovni kombinatorični izrek in bla bla bla  Ah ja, to govori moja zavist. user posted image  Jaz bi tudi cel večer govorila o ničemer in se fajn mela. Koliko let mora miniti?

Janeja, kako ste?  Jaz tudi mislim, da moraš vztrajati, ekr bo anslednjič veliko hujšo. Naš tavečji je bil pravi odvisnik, vsaj dve naenkrat je moral imeti pri sebi, in je tudi trajalo kak teden, da se je sprijaznil.

Teta Beta, a si se prijavila na Mavino tekmovanje, ha? Naj bo tvoja udeležba čimkrajša user posted image

Jaz sem pa 9 tednov po porodu in 6 tednov po abraziji že dobila user posted image user posted image  M. In to tako močno, kot da hoče vse za nazaj nadoknadit. Včeraj smo šli na RD blizu Vrhnike. V DOmžalah sem imela že lužo an sedežu (k sreči sem imela rezervne hlače s sabo) , potem smo se pa na vsaki pumpi ustavljal, ker je mami hodla "lulat".  Pa tamalega sem vmes še dojila, tavelka sta lulala za vsakim ovinkom.  Počutili smo se kot Odisej na poti domov. DO Pokojišča (mala vas nad Borovnico) smo rabili 3 ure, normalno je manj kot 2. user posted image
Snorči, me boš morala naučiti pamperske uporabljat user posted image user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
23.6.2008 0:01:51   
Skabi
Simi73, jaz ti lahko pošljem slike, če mi sporočiš e-mail.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
23.6.2008 0:11:52   
žanek
Ojla, Skabi, se sama s seboj pogovarjaš user posted image . Ti tudi ne moreš spat user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
23.6.2008 3:03:02   
nemrak
user posted image user posted image ,
skabi, jaz bi tudi imela  slike user posted image  , prosim!!!
Ti javim zjutraj mail.
Grem spat. Upam, da bo sedaj končno zaspala. Ga je 2 uri sedaj nekaj sračkala. MIsim, da jo nekaj zvija. Pri 8 mesecih user posted image .

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
23.6.2008 7:06:05   
snorlax
Barika, WB! Čestitke Martinu za dva zobka! user posted image

Janeja, vztrajaj, čeprav je hudo. Zdaj ste že na pol poti. Pri našem tavečjem je trajala kriza 3 dni, pri tamalem pa 1 teden. Vem, kako hudo je to, ko ne veš, ali delaš prav ali ne, pa zraven gledaš mile solze, kako lijejo zaradi dude. Saj bo, malo še zdržte! user posted image

Jančika, pozdravljena! user posted image

Skabi,
user posted image . Upam, da je bila to prva in zadnja tako močna M.user posted image Verjetno se ti bo zdaj uredilo in bo OK, če si prej imela vse vredu. Jaz še tudi kar čakam svojo. Glede na to, da je že danes 30. dan in da mi gre teža gor, bo spet masaker. Ta mesec pa res začnem jest une hormonske tablete. Sem mislila, da se bo samo kaj poštimalo, pa nič ne kaže. Aja, pamperske so zakon! user posted image Res, 100% boljša kot vsak vložek. Si jo pač ne zalepiš, itak ti sega od križa do popka in ni šans, da kaj premoči.

Aha, mali je auf. Spal je od včeraj od 4.00 popoldan do zdajle. Vmes smo ponoči jedli kakav, juho, topel sendvič in sok. V tem vrstnem redu. In spali naprej. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
23.6.2008 7:33:28   
Naty*Taja
SNorči, hvala za telefonsko od Mavo - sem se imela prav super, ko sem jih poklicala in se jim pridružila!

Glede slik s čveka - sem kr album tule gor naredla, ker če bi hotla po mailu pošiljat, bi mogla vse zmanjšvat, pa ...je ful dela , tule sem pa kr čez cel dan gor limala pa je ratalo. Geslo je nick gostiteljice! Pa si poglejte, in če ima katera posebno željo katero imet, ji jo bom zrihtala in poslala.

Mi smo se imeli namen danes zapeljat do Portoroža, pa je ati z včerajšnjega gasilskega tekmovanja prišel šele ob pol šestih zjutraj! Me je skor kap! Dober, da sta tamaladva spala celo noč. Bolj kot se Maruša približuje drugemu letu, več spimo! Mogoče bomo pa kmalu mogli oba budit!

BOmo pa zdejle popoldan skočli na bazen za kaki dve urci pa bo.

Držimo pesti za Leo! Pa za Tjaževe prve korake in Janu za prvi zgubljen zobek. (btw imate pa zlo bogato zobno miško - a se mi splača en zobek zgubit? )

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
23.6.2008 7:52:48   
marjanaR
Samo na hitro, me že user posted image priganja. Bravo, Tjaž, za prve korake.

Janeja, zdaj pojdi do konca. Pri nas je bila kriza dva dni.

Mejte se.

Kje boste pa danes?

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
23.6.2008 7:57:26   
darja33
Danes bomo v mestu v senci (pri pivnici?). Pokličte. Js tudi dam štveilko ktera jo hoče.... Na ZS.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
23.6.2008 8:20:05   
mavo
top fit ob 8:30, js in Darja33, pridite! Šibam!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
23.6.2008 8:22:22   
jerebica
user posted image , Naty-Taja fajne fotke,

Skabi tvoje bi tudi rada vidla ko boš ravno pošiljala, mail dobiš na ZS.

Js mam pa danes G pa se bo itak ful zavlekl kot vedno , tak da uživajte na čveku

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
23.6.2008 8:28:04   
Jančika_
Pridem do pivnice, ker imam opravke v mestu (sori, Skabi, moram nujno nekaj zrihtat danes in ne morem priti do tebe). Bom pa tam po pol deseti po moje. Pokličem.

Simi, sem ti včeraj pozabila napisat. Moja dva sta bia oba poletna dojenčka in jima nisem kjub vročini dajala nič drugega kot joško. Se je prav videlo, kdaj sta pila, kdaj pa jedla. Se čisto fajn odžejajo samo z joško. Čeprav mislim tudi, da mal vode tudi ne škodi, ampak je ipak stokrat lažje joško ven dat, kot prekuhavat vodo in flaške, vsaj meni.

Skabi, ko imaš dva pira v riti, je kombinatorika španska vasuser posted image . Kaj pa tole (zgleda super simpl, ampak!!!): srečaš žensko, ki ima s sabo otroka, fantka. Veš, da ima še enega otroka, ne veš pa, ali je starejši ali mlajši. Kakšnega spola je tisti drugi otrok - povej verjetnost za fantka in za punčko.

Koliko časa mora miniti? Hm, no sej v bistvu mora biti še kaj drugega kot čas, recimo pravi prostor. Da daš otroke spat, ti pa sediš nekje v bližini. Pa da ti zvečer zaspijo v nekem doglednem času in zjutraj ne težijo...težka kombinacijauser posted image .

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
23.6.2008 8:29:35   
Jančika_
Klofam, pa vmes že plac spremeniteuser posted image user posted image . OK, se vidimo, samo malo kasneje, ker moram v tem primeru še iz mesta nazaj pridet. Mavo, ti misliš že čez minuto bit v TopFituuser posted image user posted image ? Beam me up, Scotty!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
23.6.2008 8:31:03   
Bonnie_RR
Mavo, imaš ZS!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
23.6.2008 8:47:29   
snorlax
Ha, ha, ha, tazadnja slika. Naty-Taja, kako si me ujela! user posted image user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
23.6.2008 9:00:41   
Bonnie_RR
Snorlax, no potem pa ti svoje ZS-je poglej!user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
23.6.2008 10:20:49   
HuAnita
Rogla prejšnji teden:  5 st. C user posted image user posted image user posted image

user posted image

Še dobro, da v avto vozim vso mogočo šaro, da sem deco opremila s prevelikimi kapamiuser posted image

Zdaj, ko pa v dolinah pritiska, je pa gor raj. Pa bolj adrenalinskim tipom priporočam vožnjo po Zlodejevem - Capinka ni hotela iz tistega avtoja, mislim, da je pokurila 4 vožnjeuser posted image  

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
23.6.2008 12:04:49   
HuAnita
Vidim, da ste se dobile, pa bi lahko uletela.... Dajte se ju3 v Top fitu zmeniti, imam le streljaj do tja, pa še to lahko argumentiram z malico....

V službi tuuuuuga, vsi ljudje, izključno s sodelavcem, brez katerega ne morem praktično nič delati, so na dopustu....user posted image user posted image user posted image user posted image   Tako da gnijem.... Se odločam, ali naj gnijem še naprej - saj vmes tudi berem stvari za nazaj in naprejuser posted image , ali naj grem domov pucat. Pa sem do 21. ure sama z deco, ne vem, potem po pucanju sem kot cunja,......

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......