|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
23.6.2008 22:46:25   
HuAnita
slišim, da pride tamali v kopalnico in nekaj ruži naokoli.
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Aja, to vam pa moram povedat, kaj je Kajči danes naredil. Smo bili zvečer sami, malo smo zamujali s programom, in sta se tik pred tuširanjem mulca spomnila, da sta spet lačna (eno uro po večerji, itakuser posted image ). In sem Kajčiju naštimala koruzne kosmiče in šla tuširat Vasjo, potem bi pa dala njemu jest in bi vmes tuširala malega. Super načrt, če se ne bi sfižiluser posted image . Tuširam Vaskota in slišim, da pride tamali v kopalnico in nekaj ruži naokoli. Preden mi je kliknilo, da to ne more biti kaj dobrega ... je stresel koruzne kosmiče v umivalnik, z žlico pa zajemal vodo iz školjke in deval v ustauser posted image . Mislim, OD KOD MU IDEJA???user posted image

Jaz si ne morem pomagat, ampak tole si pa ful živo predstavljam user posted image user posted image . Jančika, tvoja dva poba sta res ta prava mojstra!

Ej, babe, tista ki jutri prva pride v Top fita, naj se vsede na vrtu v tisti kot, ki je najbolj oddaljen. Je ful fajn za vozičke parkirat pod grmovje, pa še največ je placa. Jaz se bom maksimalno potrudila, da pridem čimprej, po možnosti bom točna in pridem ob 8ih.

user posted image user posted image user posted image

Mavo, meni je tudi vedno smešno, ko pa se ti bo to zgodilo.... Naša dva sta oba v ustih že žulila metlico za čiščenje drekauser posted image user posted image user posted image   sem se kaka 2 m prej ful režala, ko je ena na srečanju Cečljank to povedala....
Tako da imam to ščetko na umivalniku - mama misli, da zato, da jo jezim, ker ji ni in ni jasnouser posted image , pa da je kao ful grdo innehigiensko.... Ja, verjetno, boljše, da si ustno votlino drgneta z njo, ja...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
23.6.2008 23:07:02   
Jančika_
Samo taboljš je pa to, da sem valjda skočila in zatulila ne, pa ga sploh ni ganilo, še bolj se je not zagnal, prav na glavo je pikiral. Ko sem ga začela vlečt stran, se pa tolk da ni zalimal ob školjkouser posted image . Vihtenje wc ščetke je tudi zelo priljubljen šport, ker super fino šprica naokoli ali kajuser posted image . Na srečo je večinoma ne moreta doseči, ampak ko se Kajči dokoplje do nje...ajejuser posted image . Za sekundo mu ne smem obrnit hrbta. 

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
24.6.2008 8:55:36   
Skabi

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

No, Janči me pa res zanima odgovor!! Kakšna hudiča je pa to verjetnost? Dej povej, ker ne bom mogla spat drugače! user posted image  

Če ima nekdo dva otroka, so možnosti take:

fantek-fantek
punčka-punčka
fantek-punčka
punčka-fantek

In če ne veš, ali je ta fantek prvi ali drugi otrok, potem imaš na voljo tole:

fantek-fantek
fantek-punčka
punčka-fantek

Torej je preostali otrok lahko enkrat fantek in dvakrat punčka! Samo zato, ker ne veš, kateri po vrsti je. Če pa to veš, potem je pa fifti-fifti. Joe je rabil celo noč, da je tole prebaviluser posted image . Zjutraj je še malo gruntal, pol je pa rekel: ajaaaaaa, tak simpl jeuser posted image .  Samo je res tako sumljivo preprosto, da imam še zdaj občasno pomisleke in si moram napisat, da verjamemuser posted image user posted image .

priznam, da nisem pogruntala . to, kar je jančika tako lepo napisala, pa je pogojna verjetnost - če katero zanimauser posted image

aja, pa naša dva tudi rada čistita školjko - po možnosti takoj, ko drekec not pade in preden kdo potegne vodo. samo meni je to vedno smešno - čez nekaj časa. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
24.6.2008 11:28:25   
snorlax
Janeja, imaš ZS.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
24.6.2008 13:46:50   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

slišim, da pride tamali v kopalnico in nekaj ruži naokoli.
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Aja, to vam pa moram povedat, kaj je Kajči danes naredil. Smo bili zvečer sami, malo smo zamujali s programom, in sta se tik pred tuširanjem mulca spomnila, da sta spet lačna (eno uro po večerji, itakuser posted image ). In sem Kajčiju naštimala koruzne kosmiče in šla tuširat Vasjo, potem bi pa dala njemu jest in bi vmes tuširala malega. Super načrt, če se ne bi sfižiluser posted image . Tuširam Vaskota in slišim, da pride tamali v kopalnico in nekaj ruži naokoli. Preden mi je kliknilo, da to ne more biti kaj dobrega ... je stresel koruzne kosmiče v umivalnik, z žlico pa zajemal vodo iz školjke in deval v ustauser posted image . Mislim, OD KOD MU IDEJA???user posted image

Jaz si ne morem pomagat, ampak tole si pa ful živo predstavljam user posted image user posted image . Jančika, tvoja dva poba sta res ta prava mojstra!

Ej, babe, tista ki jutri prva pride v Top fita, naj se vsede na vrtu v tisti kot, ki je najbolj oddaljen. Je ful fajn za vozičke parkirat pod grmovje, pa še največ je placa. Jaz se bom maksimalno potrudila, da pridem čimprej, po možnosti bom točna in pridem ob 8ih.

Mavo, meni je tudi vedno smešno, ko pa se ti bo to zgodilo.... Naša dva sta oba v ustih že žulila metlico za čiščenje drekauser posted image user posted image user posted image   sem se kaka 2 m prej ful režala, ko je ena na srečanju Cečljank to povedala....
Tako da imam to ščetko na umivalniku - mama misli, da zato, da jo jezim, ker ji ni in ni jasnouser posted image , pa da je kao ful grdo innehigiensko.... Ja, verjetno, boljše, da si ustno votlino drgneta z njo, ja...

user posted image user posted image user posted image  Sorry, res si ne morem pomagat, ampak tole si tud predstavljam v glavi, kako je moral zgledat in mi je ful smešno. Pa komentar od mame si tud kar predstavljamuser posted image user posted image .
Saj točno vem, da ko bo naš čuk začel laziti okoli, ne bo več smešno...ampak vseeno user posted image user posted image user posted image . Zaenkrat se še lahko zabavam na račun drugih, kaj kmalu se boste pa ve spet lahko mal na moj račun smejale. Če bo naše dete kaj po meni, nas čaka še precej dogodivščin...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
24.6.2008 13:47:50   
mavo
aja, Huanita, za katerim grmom si se pa dans skrivala?user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
24.6.2008 14:40:33   
Bonnie_RR
Mavo, lušten avatar! user posted image
Pa fajn se imejte na pikniku!

Js grem pa zdejle na hitro pod tuš, potem pa šibam po tamalega in gasa domov. Verjetno mu bom kr bazenček zunaj pod drevesom naštimala, da se bo lahko malo ohladil... Noter bova oba tečna.user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
24.6.2008 15:23:05   
skuštrana
Punce moje, ko neumnosti delajo otroci še razumem, ampak..
2 cvetki mojega moža
- 1. včeraj pop smo imeli sestanek v vrtcu za Lizo, morali smo priti cela družina in ker smo malo zamujali je mož dal naju z Lizo iz avta, sam pa je šel parkirat. Arsen je spal v lupinici..In pride na sestanek, Arsena je pa pozabil v avtu
Še druga cvetka - bil je sam doma 10 dni, ker smo mi bili v slo in 10 dni so mu pred nosom visele obešene cote in jih ni pobral..Njegov odg, ko sem ga vprašala zakaj ne je bil, da jih ni videl, ker ni hodil v ta del vrta No, ja...Da o vzgoju plesni v pomivalnem koritu ne govorim..Vzgajal je, ne penicilin, ampak še eno naprednejšo vrsto, ki po moje tudi aids pozdravi... Lahko rečem samo JAO, MENI

Janeja, kako gre odvajanje?

Pikecpokec, pa ne mi rečt, da so tud ta kamp čehi zasedliuser posted image .. Jao, jao, jao...

Mi gagamo od vročine, hb da imamo vsaj v stanovanju bolj hladno, drgač bi..Včeraj smo se čli zvečer vsi komplet ohladit v morje in moram priznat PAŠEuser posted image Se full navadiš življenja ob morju, ja..user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
24.6.2008 18:39:27   
Naty*Taja
Punce, danes je bil super dan! Sem bila do zdejle tam na Kladivarju pa pira in hrane je bilo res tolk, da bi se komot lahko prišle najest! Škoda, da vas verjetno že ni bilo več, ko smo to ugotovili. Smo pa veliko športali (me je kr fajn sonček dobil) pa spili ene dva sodčka piva... glede na to, da se z vami pridno uvajam, ni prehudo! user posted image
Zdej pa šibam še mal z malima ven! Čao!

MONTIGNAC

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
24.6.2008 21:09:41   
Janeja
Mavo, ful luštna slikca. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Janeja, kako gre odvajanje?

Popoldne Lea ni niti 1x omenila dude. user posted image Dopoldne je pa babici, ki jo je danes pazila samo enkrat rekla da bi dudo, pa ji je povedala zgodbico o zobni miški in je bil mir. Tahujš je res za nami. Je pa res, da je zdaj dosti bolj sitna, kar naprej bi bila na rokah. Pa zvečer za zaspat je tudi kriza. Prej sem jo dala v posteljo, v usta dudo okoli nje pa miljavžnt pliškov in to je bilo to. Je takoj zaspala. Zdaj pa parkrat ustane, pride s celo četo pliškov v dnevno z miljon izgovorov, kaj rabi user posted image . Potem, ko ke pa že tako utrujena, da ne more nič več, se pa od vsega hudega zajoka in zaspi. user posted image

Mi smo pa končno uspeli danes bazen postavit na vrtu. Zdaj pa dežuje. user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
24.6.2008 22:21:26   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Punce moje, ko neumnosti delajo otroci še razumem, ampak..
2 cvetki mojega moža
- 1. včeraj pop smo imeli sestanek v vrtcu za Lizo, morali smo priti cela družina in ker smo malo zamujali je mož dal naju z Lizo iz avta, sam pa je šel parkirat. Arsen je spal v lupinici..In pride na sestanek, Arsena je pa pozabil v avtu
Še druga cvetka - bil je sam doma 10 dni, ker smo mi bili v slo in 10 dni so mu pred nosom visele obešene cote in jih ni pobral..Njegov odg, ko sem ga vprašala zakaj ne je bil, da jih ni videl, ker ni hodil v ta del vrta No, ja...Da o vzgoju plesni v pomivalnem koritu ne govorim..Vzgajal je, ne penicilin, ampak še eno naprednejšo vrsto, ki po moje tudi aids pozdravi... Lahko rečem samo JAO, MENI

Pravi moj M., da jaz pa lahko z mirno vestjo napišem - da njemu se pa kaj takega ne more zgoditi. Yeah, right!user posted image user posted image user posted image  Sploh tisto s cotami ne, niti ne vem, kam jih poleti obešam....

Mavo, nič, delala sem, potem pa sem šla na banko in žal nisem nobene zasačilauser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
24.6.2008 23:37:41   
Jančika_
Hoče katera cvetko od mojega moža? V službi je bil neprekinjeno 31 ur. Včeraj je šel ob sedmih zjutraj in je prišel danes ob dveh. Ampak spričevala so pa natisnjena in podeljenauser posted image . Boljše, da ne vem, kdo mu je to obesiluser posted image . Ne bom šla v podrobnosti, ampak to je bilo čisto nečloveško. Za tiste, ki ste bile zraven, ko mi je po telefonu ob desetih rekel, da prihaja domov - ja veš da, je moral še na neko bebavo sejo potem. Juhuhuuser posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
25.6.2008 3:44:11   
snorlax
Jančika, user posted image . Uživajte zaslužene počitnice (upam, da bo zdaj imel mir, al še ne user posted image ).

Skuštrana, tisto s cotami mi je znano. Jaz včasih polno vrečo smeti nastavim pri vratih tako, da se skoraj prevrže čez njo, da bi jo spotoma nesel v kanto. Pa je ne vidi?! user posted image

Njegova "slepota" je razlog št. 1 pri nas za kreganje. user posted image Samo sem mislila, da je samo moj tak. Po moje ima to večina dedcev kot prirojeno serijsko napako.user posted image

Moj ima poleg "selektivne slepote" (vidi samo tisto, kar hoče) tudi "selektivni sluh" (sliši, kar mu paše). Punce, jaz razmišljam, kako je takim ljudem fajn v življenju. Koliko manj se preskirajo od nas, ker 3/4 stvari ne slišijo in ne vidijo in potem še o 1/2 vsega kar zaznajo, sploh ne razmišljajo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
25.6.2008 7:01:34   
snorlax
Skabi, fala za slikce! user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
25.6.2008 7:47:30   
mavo
skuštrana, kaj pa praviš na to, da je naš znanec iz Loke enkrat prišel domov brez hčerke, s katero sta šla skupaj v mesto. Sta se sprehajala, on je srečal kolega, s katerim se je zadebatiral, mala je pa tačas gledala izložbe. Ker je bla pridna in tiho kot miška, jo je kar tam pozabil. Šele doma se je spomnil, ko ga je žena vprašala, kje je ta mala. Na srečo jo je opazila ena teta, ki jo je poznala in jo odpeljala domov, pa poklicala starše.
Edina razlika je ta, da se je to zgodilo 30 let nazaj, ko so se še vsi poznali. Gre za eno mojo kolegico, fotra pa še zdaj zajbavajo zaradi tegauser posted image .
Skuštrana, še eno vprašanje mam zate, če bo kdo vedel, boš ti. A je možno na Hrvaškem kupiti tak instant internet, ki ga ponuja operater mobilne telefonije in ga vklopiš prek USB ključa? Pravi M., da menda VIP to ponuja, samo ni siguren. Jaz bom namreč dva meseca na Krku, pa bi bla rada mal priklopljena. Če je možno kupiti internet tako predplačniško, pol bi to sigurno probala.
Zdaj se bom pa počasi za ven zrihtala, dokler so temperature še človeške...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
25.6.2008 7:51:26   
darja33
Halo!

Mavo, vidim da ti je ratal slikco prpopat.... Gremo ven?

Lep praznik vsem... Kakorkoli se mu že reče...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
25.6.2008 8:37:15   
pikecpokec
Jutro!

Ne morem brez RR, niti na dopustu! user posted image user posted image user posted image

skuštrana: ja, v kamp so se malo pred nami pripeljali eni Čehi, cel avtobus. S sabo so meli neke lesene podeste pa pene za spet, tko da po moje so pol postavili une ta ogromne šotore user posted image .

Katera je spraševala za cene na otoku? V glavnem, ni bistveno dražje kot pri nas, vsaj v trgovini ne. Je pa res, da ni to un klasični otok, ker se pride na njega čez most, tko da je v bistvu del celine.

Naty-taja: bom poslikala apartmaje. Ful fajn zgledajo, ker so tik ob morju. vmes je samo ena vaška cesta, pol pa takoj plaža. no, plaža je res bolj švoh, ker je polno pomolčkov.

Jah, zdej pa grem v senco. Pri nas je že zdle 30 stopinj user posted image . Še dobr da je morje zraven user posted image .

aja, Jančika: vaš obroč nekak ne gre v promet. Tamali se začne dret ko žival ko ga hočemo dat not user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
25.6.2008 9:09:01   
snorlax
Ojla, Pikecpokec. Uživaj še za nas. Lepo, da tudi na dopustu misliš na nas. user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
25.6.2008 12:32:47   
Naty*Taja
Oj, Pikec, hvala - a boš to tule v album dala, da si lahko pogledam?

MONTIGNAC

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
25.6.2008 12:34:47   
Naty*Taja
Aha - še to. Midva greva jutri v Avstrijo. A ktera slučajno kej rabi? Al pa ima še kakšno veljavno vinjeto?

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 4320
25.6.2008 13:42:14   
snorlax
Mavo, kdaj pa greš ti na morje? Al greš skupaj z bratom, ker se on že poslavlja tam na drugi strani..user posted image

A je on na sliki na svojem novem avatarju? Ker če je, sem si ga čisto drugače predstavljala. Bom mela malo straha pred njim, je podoben enmu mojmu šefu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4321
25.6.2008 18:23:35   
Skabi
Moja tako opevana kuhinja ima kar nekaj napak user posted image   Pa skoraj celo leto sem jo kupovala. -najhujše je to, da se vrata od hladilnika odpirajo v napačno smer. Smer se da zamenjat, to sva naredila in porabila celo uro, potem pa ugotovila, da lahko vrata odpremo samo do pol, potem ap že butnejo v steno. Zdaj se bo moral kuhar kot plesalka vrtet, da bo lahko kaj iz hladilnika vzel user posted image

Naty, jaz bi imela nekja iz ikee. bom poslala link.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
25.6.2008 20:27:01   
Jančika_
Naty-Taja, bosta šla mimo kake lekarne? Če ja, potem bi imela Ferrobet železove tablete za otroke, 2 škatlici (skupaj pride to nekje 7€). Ni pa treba zaradi tega ekstra iskat lekarno, ker ne rabim nujno (ne vem, če je kakšna lekarna v Seiersbergu, je pa ena tam, ko je H&M blizu Toysa, reče se ji Regenbogen Apotheke). Še opozorilo glede Ikee - ful jo preurejajo in zgornji štuk je v razsulu, skoraj nič ni razstavljeno (to ni tisto letno menjavanje programa, ampak prav preurejajo). Otroške stvari so spodaj pri blagajnah na enem kupu in tako. 

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
25.6.2008 20:36:25   
Janeja
Uf Skabi, tole pa je sranje. A imaš tako na knap kuhinjo? Jaz imam tudi hladilnik čisto ob steni, pa se brez problema odprejo vrata - se tudi  odpirajo proti steni.

Čveke, a se jutri dobite kje na kavici zjutraj? Mogoče bi uletela za kakšne pol urce. Sporočite mi kje in kdaj se dobite. Mavo, drugače pa tebe pokličem, ko bom v Celju. OK?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
25.6.2008 20:44:38   
Jančika_
Skabi, moja mama ima vrata hladilnika sicer v pravo smer, ampak so nekako zaobljena in če jih hočeš čisto odpret, moraš najprej odpret vhodna vratauser posted image . Hladilnik je zbirala sto let in komplicirala sto na uro, pol pa tole. Jaz zdaj planiram našo kuhinjo in totalno pazim na te stvari. Pa še tak se mi bo kak kiks zgodil, ziher.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......