adrijana.sara
|
Jutro! Zdaj bom pa tudi jaz vsaj en teden fraj, tak da upam, da se vam kdaj pridružim na kakšnem čveku in mal pošnufam ta nove dojenčke . Vidim, da uživate, še alkohol je zaželjen. Full ste face! Jaz sem si tudi ta vikend privoščila ponočevanje v petek in soboto, pa hodila zjutraj oz. dopoldan domov, pa vam povem, da me ni nič motilo, da sem bila neprespana. Prava paše. No, v ponedeljek sem malo omotična hodila naokoli v službi, pa je bilo za zdržat. Srečanje bom morala žal preskočiti, ker imamo naslednji dan poroko, pa bom morala biti zgodaj tam, da bom priskočila na pomoč (če že ne bom šla prejšnji dan), pa tako skrokana kot na dekliščino se tud ne bi spodobilo,da bi prišla - baje . Naty - si dobila včeraj vabilo v vrtcu. Jaz imam zdaj takšno srečo, da ne srečam nobenga, razen en stare mame zjutraj, njej pa dvomim, da bi se dalo razložit. Tako, da upam, da več sreče danes. Nas bo pa čas mal pritiskal. So kakšni novi plani, ali ostanemo pri kakšni masaži? Zajtrka je zmanjkalo, zdaj grem pa baje diplomsko pisat, kot da se mi da, sam bo treba. Potem grem pa h kolegici na kavico. Fajn kofetkajte, če boste šle. Ob priložnosti se vam pa pridružim. Verjetno drug teden, ko bo treba nekaj za oblečit kupit, še nimam nič za na poroko.
|