noe
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita GD - za 'graditelljice', čeprav je bila Capinka ves teden doma zaradi viroze, sem nekako uspela vse zmanevrirati - imam vse RAZEN plačanega komunalca občini In to lahko, preden mi povedo cifro, traja tudi kak mesec, ker se mora nek odbod za komunalo sestati, pa take jajce.... Mislim, hišo imam na dosegu roke, evo, se je dotikam---- ups, ne še!!!! Znorela bom. Drugače pa še ena vesela, 'donosna' novica glede tega - ne bova imela plavajoče plate, pač pa tisto klasično z obodom in fršalanjem in tonami betona Po moje bo plata več vredna kot hiša, se bojim. Skabi, noe, Meggi, snorlax - poznate kakega zidarja ali skupino, ki bi to naredil bodro, brez računa in poceni Prosim za kontakte na ZS! Hvala. Vsem drugim lep pozdrav, grem delat nazaj. Mi tud dobimo jutri nazaj mape , potem pa na občino in bo kar bo, upam , da se me usmilijo in ne bo trajal en mesec . Bom kar našega Vida zraven peljala, bo mal pisarno pospravu, pa bo mogoč kaj pomagal. Glede plate, bo pri nas delal moj , sicer ni zidar, je poštar, ki naredi marsikaj. Tako, da ti težko priporočam koga, upam da najdeš. Vam pa moram povedat , da sem tako , ker je naše češnje čisto popokale in začele gniti od vsega dežja , ki smo ga bili deležni. Maš res srečo, če najdeš katero, ki še ni gnila.Pa tako smo jih komi čakali, zdaj pa to. Ja pa pri zobovcu sem preživela, prav tako pa moj kot varuška.Je mala spala tri ure in on z njo.Mater ma srečo
|