|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 22:03:38   
Meggi
Ja res Jančika... itak da lepa po mamici, nooooooo. S kitkami je tes tak cukr... sam ko so to prave misije skup spravt.

Zgleda da sva še edine med budnimi.. crkjena sem ko h... od hoje v hrib in na ramih tamalo 15 kg punco... jow mišice in kondicija na psu.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 22:13:46   
Bonnie_RR
Joe, čestitke za opravljen strokovni izpit! user posted image user posted image user posted image

prosena kaša... Js velikokrat delam mlečne jedi (vse, kar si naštela, Jančika, imava midva s tamalim ful rada), ampak vse na zelo simpl način.
Kašo naredim kuhano ali pečeno (ta je kot narastek).
Če delam kuhano, dam najprej malo vode, ko ta zavre, dodam kašo, kuham 3 minute, dodam mleko, sol in kuham do mehkega. Vmes je treba na vsake toliko malo premešat, pa js tud pridno smetano dol jemljem (je ne maram). Tukaj js ne dajem masla, ker se mi ne zdi potrebno, se pa lahko da.
Pečeno je pa še lažje naredit, ker ni treba skoraj nič mešat...user posted image V pekač dam mleko, kašo, jajce, maslo, sol, premešam in dam pečti nekje na 180-200° za kakšno uro. Vmes enkrat premešam, na koncu pa pustim, da se še fajn skorjica zapeče.
Pri nas to jemo posipano s čokolado v prahu, zato tud posebej ne sladkamo...

Skabi... Moj samo z očmi zavije, ali pa me kdaj vpraša, kaj se smejim (če preberem kej smešnega)...user posted image
Se slišiva kaj ta teden, če bomo kaj naokrog hodili... Menda naj bi bilo vreme user posted image , tako da bomo verjetno tako cele popoldneve zunaj...

Naty-taja... Si imela RD? Vse najboljše! user posted image user posted image user posted image Pa super darilo si dobila...user posted image

soncek85... Držim pesti za +!






_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 6:55:11   
Naty*Taja
Oj, čvekica Joe  user posted image - najlepša ti hvala za vse zelo uporabne info. A je kaka možnost, da si kopiram tele zapiske?
Ma ja, sej je meni tudi jasno, da se ne moreš vsega na pamet napiflat...je pa zlo fajn takele info s prve roke zvedet, ko si še čist frišn. Če vprašaš koga, ki je že lep čas nazaj to opravil...se nič ne spomni...user posted image
Bom se pa prijavila tak čas, da grem v jeseni delat. Mi niti pod razno ne zlaufa zdejle...pa itak sem že menda prepozna za zdej.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 7:11:16   
snorlax
Jutro! user posted image

No, včeraj nisem nič tu gor visela, praznovali smo atijev 60. rojstni dan in sem jedla vse po vrsti. Saj sporne so bile samo sladkarije, drugo je bilo po Montiju. Danes pa čutim posledice - otečenost, mastna koža, nizka stopnja energije...ful se mi pozna, če jem " junk food". In sem se spravila nazaj v stare tire, dan začela s svežim pomarančnim sokom, zdajle pa montignacam p.z. kruh in jogurt.

Naty-Taja, čestitke za okrogli rojstni dan! user posted image user posted image user posted image (brez skrbi, torta ima GI 0)user posted image Včeraj so imeli pri sosedih birmo (nečak) in sem videla tvojo bivšo sošolko K. Sploh je nisem poznala!

Skabi
?! user posted image Kaj konkretno pa je bilo tako spornega? Povej možeku, da je to normalno, da se babe menimo o povešenih joških, maternicah, strijah, pomanjkanju seksa, tečnih dedcih in jokavih otrocih itd...itd.. To je približno tako, kot se oni menijo o avtih, športu, kelnercah.....Meni ni nič jasno, nad čem je bil zgrožen. Pismo, zdaj si pa še k vam ne upam prit, da ne bo še meni enih par povedal. user posted image

Jančika. user posted image Če rabiš uno mučilno napravo nazaj, ti jo dostavim? Jaz še kak mesec sigurno ne bom mogla uporabljat.

Krči.  Tavečji jih je imel od rojstva do 7. mesecev, tamali nekje od 2. do 4. meseca.

Kaše. Nikoli marala. user posted image user posted image

Srečanje. A bo v petek, 13? Ali pa v soboto 14? Določite datum, meni je vseeno, ker sem itak doma. Moja naloga je samo, da do takrat nekako popucam svinjarijo, ki se nabira, odkar sem okrnjeno mobilna. Ko se boste pofočkale (vabljene tudi vse nove), bom tistim, ki ne poznate poti, poslala ZS.

Lep dan vsem! user posted image Snorči ma vas rada.user posted image





_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 8:41:22   
sonček85
soncek85... Držim pesti za +!


hvala upam,da ga zagledamo v juniju.

lp


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 8:54:04   
noe
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Pester vikend, sam ne me vprašat kakšno imam bajto...!!



Ej.... pri nas tud večino časa ''bomba seka'', tko da se ne sekiramo več. Če je lep dan, ga pa ja ne bomo preživeli z glancanjem user posted image . Čaprav, ko včasih berem na RR, kako majo ženske pospravljeno doma... OMG... sesajo vsak dan, pomivajo po tleh 2X na dan, posteljnino preoblačijo vsak teden, prah pobrišejo še preden se usede na polico,... se malo zamislim, a smo mi res taki user posted image ? AMPAK, dokler vzdržujemo higienski minimum, smo čist zadovoljni (no, osebno higieno zganjamo vsak dan user posted image ).
A ni ful več vreden vikend, preživet s prijatelji nekje zunaj kot pa zglancana bajta?


user posted image
A ti res verjameš, da brišejo po tleh 2x na dan??Pa jade, kak sveže nastal flekec od soka ali jogurta, tako na zares pa po moje ziher ne.Jaz imam res rada , da je čisto pa komi da mi rata 2x na teden pobrisat, ker je mali alergičen na pršico, drugače ziher nebi.
Edino kar moram vsak dan je črna sedežnauser posted image  in steklena miza v dnevni, ko posije sonce je zauser posted image

Jaz sem raje z malo zunaj in fraj vsaj za vikend.

Joj, kaj me boli zob. Ponoči me je začel in sploh noče nehat.Pa sem že ene 14 dni čutila da me skeli na mrzlo, tako da danes bom pa morala k zobovcu.Me je kr groza.
Sam se mi pa dopade, ker bo atek sam z  otrokoma prvič,  odkar sta  dva.To bi morala snemat, ker bo res dvignil svoje povprečje iz 5 minut na 2-3 ureuser posted image . Saj je res da zida in da ima sedaj gužvo, ker kosilnice popravlja, samo za otroke pa tud more vedet.


(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 9:27:00   
jerebica
moja limonada se še ne začenja, jaz mam pdp 30.6( ta mi je bolj všeč) oz. 6.7.( tako kot smrčka) pa imam upanje, da ne bom šla po stopinjah Mavo in Darje, morm se z onim zgori zment, da bo to mal prej, se mi zdi da me bo sicer kr razneslo. 

tisto srečanje pa mene tud full mika upam da ne bo 14, ker takrat peljemo Maksa na kolesarski maraton Franja, že eno leto čaka na to tekmo, si tak želi medalje in "metkovat" - tak reče M. ko mora na hit povedat tekmovat. No medaljo menda dobijo vsi udeleženi.

Kar se pa čiščenja tiče, js sm zdej doma, cel dopoldne sama, mam mir, cajt ,... pa mi vseen ne rata  met neki zglancanuser posted image , kaj še le bo?











(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 9:31:54   
jerebica
aja glede čiščenja sem vam pa pozabla še eno štorijo povedat. Včasih se pa lotim in hočem imet vse čisto pa operm tudi Možev mobitel. Včeri sem ga, počistla sem vse nezaželene telefonske številkeuser posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 9:35:08   
Janeja
Daaan! Na brzino sem prebrala  kako ste bile pridne čez vikend, zdajle vas pa samo še pozdravim in šibam delat. Doma sem še vedno brez interneta, upam pa, da bo imel P danes čas po trgovinah letat in nabavit novo opremo, da se spet mal priklopimo.

Lea je že boljša, včeraj je bila celo cel dan brez vročine. Zgleda, da ji je Ospen prijel. Bo pa ta teden seveda doma. Še zdaj mi ni jasno, kje je angino pokasirala. user posted image

Srečanje pri Snorlax - kdaj se zdaj dobimo? V soboto 14.5.?

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 9:38:58   
Janeja
Jerebica, sem tako dolgo pisala (3 telefoni mi vmes zvonijo user posted image ), da si me vmes prehitela. Če ti bolj ustreza petek 13. je meni tudi vseeno. Bodo še druge povedale....
Pa ne bit tolk zagnana s čiščenjem no. user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 9:39:59   
HuAnita
Aloha, madona, sem še ene 3 strani zadajuser posted image

Meggi - kar pripopaj gor, da jih vidim, jaz sem pa medtem krvavi pot potila, dobsedno, ker me je sonce fino v glavo eno urouser posted image   Mi je mamam povedala, pa Capinka, da je 'Brinčiko' videla, pa njeno mamico, K. pa da ni bilouser posted image

A sem zgrešila datum za srečanje? user posted image


GD - za 'graditelljice', čeprav je bila Capinka ves teden doma zaradi viroze, sem nekako uspela vse zmanevrirati - imam vse RAZEN plačanega komunalca občiniuser posted image user posted image user posted image  In to lahko, preden mi povedo cifro, traja tudi kak mesec, ker se mora nek odbod za komunalo sestati, pa take jajce.... Mislim, hišo imam na dosegu roke, evo, se je dotikam---- ups, ne še!!!! Znorela bom.
Drugače pa še ena vesela, 'donosna' novica glede tega - ne bova imela plavajoče plate, pač pa tisto klasično z obodom in fršalanjem in tonami betonauser posted image user posted image user posted image   Po moje bo plata več vredna kot hiša, se bojim. Skabi, noe, Meggi, snorlax - poznate kakega zidarja ali skupino, ki bi to naredil bodro, brez računa in poceniuser posted image user posted image   Prosim za kontakte na ZS!  Hvala.



Vsem drugim lep pozdrav, grem delat nazaj.



(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 9:50:54   
HuAnita
Enkrat se bom pa še naučila pisatiuser posted image user posted image user posted image

skuštrana, to bi bila moja mama vesela take hčere, ki daje svojemu otroku Domačico za jest. Midve se samo kregava, ko pride do hrane, ta mala dva jo tako nategujeta za sladkarije, pa ok, 1x do 2x na dan sem še tiho, potem pa nagžega dedija, pa sosedi spet kaj rpinesejo user posted image user posted image user posted image  Meni se že meša od teh sladkarij!!!!! Mislim, ne more mi še ne 2-letnik jesti: čokoladnih mišk, pa kinder jajčke, potem palačonke z evrokremom, pa spet fehta, pa dobi čokoladno miško, pa 'bona', pa liziko, pa potem potico, pa sladoleduser posted image user posted image user posted image    a sem čudna??? Ampak nočem, da se mi razvadita glede tega. Jaz jima ravno zato velikokrat kaj dam sladkega, ampak kar naprej pauser posted image user posted image user posted image


Janeja - angine zdajle ni težko dobiti. Jaz sme jih imela do cca 25. leta vsako pomlad in poletje, ko so bili normalni ljudje po par mesecev skupaj zdravi, jaz pa doma ležala z vročino in gnojno angino, sredi poletjauser posted image user posted image user posted image  Jeseni in pozimi pa zdravauser posted image user posted image user posted image   Če ima AB, gre itak za bakterijo, s to zadevo pa se itak ni šaliti, ne izbira letnega časa.



Jerebica - moj M. bi po moje znorel, če bi tako čistila. user posted image   Tako d ajaz vse lepo pri miru pustim, v kopalnici imam zdaj že terarij, ravno včeraj sem opazila novega pajka v razvejani mrežiuser posted image



(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 14:38:57   
Skabi
Samo da pojasnim:  On moj poslovilni post morate brati tako kot sva ga midva pisala: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Potem pa sva se menila, da bi naši moškii alhko odprli svojo temo: Možeki celjskih čvek - le vkup user posted image

Kuhinjo so nam pripeljali!! Naslednji teden bo zmontirana. user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 15:55:02   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Samo da pojasnim:  On moj poslovilni post morate brati tako kot sva ga midva pisala: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Potem pa sva se menila, da bi naši moškii alhko odprli svojo temo: Možeki celjskih čvek - le vkup user posted image

Kuhinjo so nam pripeljali!! Naslednji teden bo zmontirana. user posted image


Kaj to pomeni, da sta nas malo nategnila, al kaj?!?!?!?!?! Boš ti vidla, zdaj bom pa res prišla na obisk, pa vsakega enkrat čez nago rit. Matr, si me prestrašila zjutraj. Packa!user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 15:56:30   
snorlax
Aja, če ste za: SREČANJE PRI MENI, PETEK 13.06.! Upam, da niste vraževerne.user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 17:36:08   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Samo da pojasnim:  On moj poslovilni post morate brati tako kot sva ga midva pisala: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Potem pa sva se menila, da bi naši moškii alhko odprli svojo temo: Možeki celjskih čvek - le vkup user posted image

Kuhinjo so nam pripeljali!! Naslednji teden bo zmontirana. user posted image


Kaj to pomeni, da sta nas malo nategnila, al kaj?!?!?!?!?! Boš ti vidla, zdaj bom pa res prišla na obisk, pa vsakega enkrat čez nago rit. Matr, si me prestrašila zjutraj. Packa!user posted image user posted image user posted image user posted image



Čisto nič ne štekam user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 17:52:58   
Naty*Taja
Ja, Bonni - hvala. Sem dva tedna skup praznovala, tak,, da imam že poln kufer vsega!
SNorči hvala za tortico. A da je nisi spoznala? Kaj hudiča, pa ne da se je kej zredila?
Sem si zdejle itm zračunala, ko sem tvojga opzla. - in sem ravno na tvojem idealnem. Sej zato, se mi pa nič več ne da še mal stisnat...


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 19:59:39   
Jančika_
Čer. Skabi, veš kajuser posted image !!!

Snorči, za žur velja, fajn datum, hehe. Uno mašino pa kar imej, jaz moram tak al tak ene druge vaje delat in jo imam samo za noge gor naslanjatuser posted image .

Danes sem pa čisto uničena, sem se tak dobro počutila včeraj, da sem pozabila, da moram počivat. In sem spekla kruh, šla 2x v trgovino, oprala in posušila cote, reorganizirala otroško omaro in bila popoldan sama s škodljivcema. Zdaj pa komaj živim. Prav mi je. Jutri bom samo ležala.

Teta beta, če le imaš priliko, nabavi sušilni stroj. Je toliko plusov, da se mi sploh ne da naštevat, ampak verjemi, da ti ne bo žal.

HuAnita, a to zdaj pomeni, da imata vsa soglasja ali kako? Nisem čisto razumela, sori.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 21:01:23   
Janeja
Juhuuu, pa smo spet on line! Končno, je bil kar mal čuden vikend user posted image . Sem si vse cote oprala in zlikala, P je pomil vsa okna in pobrisal prah,... user posted image Tako, da imamo vsaj eno konkretno korist od odsotnosti interneta.  user posted image

Kako ste se odločile, se vidimo v petek 13?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 21:26:02   
skuštrana
Huanita, Arsen si je z Domačico kar sam postregeluser posted image , Liza pa tako ali tako poje 2 keksa (ostalo pa mi2 z M.)...Njemi...

Srečanje, petek 13. je okuser posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 22:05:47   
noe
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita




GD - za 'graditelljice', čeprav je bila Capinka ves teden doma zaradi viroze, sem nekako uspela vse zmanevrirati - imam vse RAZEN plačanega komunalca občiniuser posted image user posted image user posted image  In to lahko, preden mi povedo cifro, traja tudi kak mesec, ker se mora nek odbod za komunalo sestati, pa take jajce.... Mislim, hišo imam na dosegu roke, evo, se je dotikam---- ups, ne še!!!! Znorela bom.
Drugače pa še ena vesela, 'donosna' novica glede tega - ne bova imela plavajoče plate, pač pa tisto klasično z obodom in fršalanjem in tonami betonauser posted image user posted image user posted image   Po moje bo plata več vredna kot hiša, se bojim. Skabi, noe, Meggi, snorlax - poznate kakega zidarja ali skupino, ki bi to naredil bodro, brez računa in poceniuser posted image user posted image   Prosim za kontakte na ZS!  Hvala.



Vsem drugim lep pozdrav, grem delat nazaj.




Mi tud dobimo jutri nazaj mape , potem pa na občino in bo kar bo, upam , da se me usmilijo in ne bo trajal en mesecuser posted image .
Bom kar našega Vida zraven peljala, bo mal pisarno pospravu, pa bo mogoč kaj pomagal.
Glede plate, bo pri nas delal mojuser posted image , sicer ni zidar, je poštar, ki naredi marsikaj.
Tako, da ti težko priporočam  koga, upam da najdeš.

Vam pa moram povedat , da sem takouser posted image , ker je naše češnje čisto popokale in začele gniti od vsega dežja , ki smo ga bili deležni.
Maš res srečo, če najdeš katero, ki še ni gnila.Pa tako smo jih komi čakali, zdaj pa to.

Ja pa pri zobovcu sem preživela, prav tako pa moj kot varuška.Je mala spala tri ure in on z njo.Mater ma srečouser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 22:57:23   
mavo
Ojoj, zdaj pa že mal težje skoz pridem, da vse preberem, pol pa še kaj napišem. Sem hotla par stvari komentirat, pa sem zdaj na koncu že pozabla, kaj (gold fish memoryuser posted image ).

Jutri dopoldne (ne vem točno kdaj, ker bosta o tem odločila ena mala dečva in en mali pobec) se z Darjo33 dobiva v mestu na kavi. Če je še katera za, naj pokliče, da se bomo lahko še kaj drugega pogovarjali, kot kolk je treba cot gor dat za ven, pa kolk mililitrov mora pojest, pa kolk dolgo spi, pa kaj je treba jest, pa kakšen čaj pit...user posted image user posted image user posted image . Midve bolj kot ne ugibava o stvareh.
Bi bil že cajt za kakšno bolj sočno temo...user posted image . Se mi zdi, da sploh več ne znam o drugem govort, kot o stvareh, ki so povezane z našim Matevžem. Če se bo to stopnjevali, bom prišla nazaj v službo in zjutraj ogovorila šefa" buci, buci, a si dobro spančkal..."

Samo še to, Snorlax, a bo to srečanje na petek 13 večerno, tako kot zadnjič pri Žanek, a bo dnevna varianta? Aja, pa kje si ti sploh doma, v Celju ali kje izven Celja?

Zdaj grem pa spat, vsaj za par ur pred naslednjim alarmom. Uživajte!

Aja, še vedno ne vem, a lahko jem proseno kašo? Tisti recept z jabolki se mi ful dopade.   

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 23:07:32   
HuAnita
jančika, tako je, vsi sosedi so podpisali, da lahko krtkamo po nijhovem, le z občine še ni odločbe....user posted image user posted image user posted image user posted image   Zna pa trajati 1muser posted image   Mi bi se pa že takoooooo radi zakreditirali do konca živlnjenja.

kaj več ju3, grem spat, ker sem zdajle prepeglala kakih 6 strojev cot, zdaj bodo deca spet spodobnauser posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
26.5.2008 23:42:27   
barika
mavo, kje in kdaj pa bosta z DArjo na kavi???
mi2 z malim morema mal prej začet ven hodit...ker ob 11-ih je že kriiizaaaaauser posted image user posted image

lahko noč punce

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
27.5.2008 5:58:18   
snorlax
Mavo, jaz sem vsak dan v Celju zjutraj okoli 7. 30 ure. To je za vaju verjetno prezgodaj.user posted image Nazaj se mi pa ne da še enkrat hodit, sploh pa ne danes, ko bo taka vročina. Čeprav bi srčno rada videla tebe in Darjo in vajina pridelka.user posted image

Srečanje bi bilo zvečer. Tiste, ki želite pripeljite male user posted image zraven. Opis poti na ZS, sem cca 10 km iz Celja.


Marjana, za kremo ti tudi pošljem na ZS.

HuAnita, Noe, upam, da bo papirnata vojna čimprej končana.

Katera je pisala pred dnevom ali dvema, da ima mali pikice? Pikecpokec, mogoče? V glavnem, naš jih je imel lani, ko se je začela vročina, in sicer po vratu, hrbtu, v pregibih, skratka tam, kjer se je več potil. Letos bomo videli, kako bo.

Kakšen je vrstni red nosečk, da vemo, za katero bomo najprej navijale?


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.