|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 0:19:33   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: mavo
Naš otrok spi na kavču že od petih popoldne, ko se je najedel. Ura pa je zdaj 21:50. A je to normalno, a bi ga morala že zbuditi? Pa tako se trudimo, da bi ga ob normalni uri nafutrali in prestavili v kinderpet v spalnico. Večinoma uspeva, sam dons je pa tud pozneje popoldne jedel. A bi mu morala že zdaj urnik delat?

Nam so rekli (v bolnici, zdravnica, patronažna), da je potrebno novorojenčke zbujati čez dan če spijo in hraniti na 4 ure, ponoči pa ne.
Skuštrana, tvoj Arsen je pa faca user posted image user posted image .

Jerebica, vse ok, glede na to da si padla?


< Sporočilo je popravil žanek -- 25.5.2008 0:20:53 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 9:03:35   
Bonnie_RR
Ojla!

Nik je en dan bruhal (3x),potem pa nič več. Tud drugače je bil vredu (brez vročine, driske, razpoložen). Poma nimam, kaj je to bilo...user posted image No, važno, da je mimo... Upam.

Včeraj smo malo naokrog hodili, danes načrtujemo kaj podobnega. Je treba malo vreme izkoristit...user posted image

Jančika... Super, da si tako pozitivna. user posted image

ritem novorojenčkov... Nik si je sam naredil svoj ritem. Bil je zalivanček in na manj kot 3 ure ni nikoli jedel. Sem pa točno vedela, koliko je pojedel, zato ga tud nisem zbujala.

Skuštrana... Arsen si je pa privoščil! user posted image

Skabi... Ne vem, kako je s tem, ampak vseeno upam, da se ti stanje vseeno popravi... Pa fajn, da je izlet uspel!user posted image

dragi in "žuri"... V povprečju gre vsake 14 dni s kolegi ven na kako pijačo, js pa največkrat po kakšnih kavah hodim dopoldne. Neki jaki žuri so že pase, nobenemu več ne paše...
Včasih se že zgodi, da se kaj rukneva glede tega, ampak v globalu se kar zmeniva...

Glede placov "včasih"... Hm, js pa nekak nisem najbolj tja spadala...user posted image Sploh kljub se mi je user posted image , pa za Savinjo tud nismo bili velikokrat. V objektu pa na začetku je še bilo nekaj, potem je pa itak začel vse skupaj propadat...
Po pouku smo največkrat zahajali v vrtnico, pa mavericka, jazza, včasih še zamorca ali stalina. Eno obdobje ša smo imele tud, ko smo bile s kolegicami skoz v Cubi (Cuba libre).
Med vikendi je bila pa najprej ful popularna Casa, pa tu in tam Evergreen, potem pa nekaj časa bivša Borza, pa Escape. Potem se je pa počasi zgodba zaključila.
V zdej "popularnih" planetu, lokalu ipd. sem bila pa samo mogoče 1x, 2x.
Smo imeli pa včasih v tušu biljard večere, pa poker nighte smo si prirejal...

No, pa lepo nedeljo vsem!








_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 9:16:51   
teta beta
Arsen že ve, kaj je dobro user posted image . Ne pa neke kašice...

Mi se bomo šli pa popoldan najbrž kopat. na Dobrno, v Zreče ali pa v Laško. Kaj priporočate?


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 10:09:41   
Naty*Taja
Ja Skabi, čist zna bit poklicno - sam jaz sem bila takrat še doma, pa ne vem, če je to vplivalo user posted image .
Janči user posted image zdej pa pogumno v nove boje.! Čestitke Jou - a je fejst hudo? Mene v kratkem čaka tale zadeva. Se je veliko učil?
Sem pa včeraj od gasilcev za rd dobila bon individualnega tečaja  fotografije - mislim, da od tam, kjer se tvoj Joe tudi uči fotkat... Mi je možek za okroglo privoščil čist tapravega Nikona! user posted image Zdej moram pa sam še čas najt pa bo super. Zaenkrat vem samo, kje se prižge in kako se na avtomatiko slika! user posted image
Zdej pa gremo pucat včerajšnje razdejanje v gasilski dom - smo imeli 141 letnico (pet skup nas je zbralo tolk let!)
Čao in se pišemo...




_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 10:20:38   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobro jutro!!! Ja, za mene je še jutro, so me moji trije pustili spati do zdaj. Oni so pa šli po torto k sodelavcu in imam malo miru zase. Oh, kako paše!!

Včeraj smo se cel dan potepali. Ta starejša je imela nastop z vrtcem v Kranju /folkrola).  Prav fajn jih je bilo zopet videt. Škoda, da jo imajo v torek zadnjič.
jančika, sem vesela, da si tako pozitivna. Vem, kako hudo je ob izgubi otročka, pa čeprav nekateri pravijo, da to še ni. Naj bolj me razjezijo tisti "osebki", ki pravijo, da je boljš tako. Ponavadi so to tisti, ki še nikoli niso občutitli takšne izgube.
Jaz bi tudi še imela enega user posted image , pa me je preveč strah razočaranj in potem čakanja na izvide amniocinteze.  Pa še leta so tu. Imam pa dve princeski in tako bo zaenkrat tudi ostalo.
mavo, tvoj user posted image  je še tako majhen, da si bo še naredil svoj ritem. Jaz nikoli nisem nobene budila. Tudi, če sta spali več kot tri ure. Naša Žana je prvo noč, ko sva prišle domov spala 6 ur skupaj ponoči. Jaz pa znjo. KO sem pa pogledala na uro, me je pa skoraj kap. Ampak priznam , sem jaz spala zraven kot top.
Sedaj se grem pa malo razvjat, ko sem še sama . (malo se grem namakat v bano)

Lepo nedeljo!!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 10:32:45   
pikecpokec
Živjo!
Prosim vas za en nasvet: Gal je po celem trupu čisto flekast, še najbolj pa na področju pod plenico. Ampak bolj po sprednjem delu trupa, po hrbtu manj, po rokah in nogah pa sploh ne. Aja, pa po vratu je tudi. Vročine nima, tudi sicer je vse v redu z njim.
A mislite da je kaka alergija? Včeri smo bili pri enih kolegih, pa je ves čas divjal zuni, pa blizu je bil en nepokošen travnik. A je možno tudi zaradi vročine (pod plenico mu je verjetno kar vroče ).
V glavnem, ne bi rada na vrat na nos letela k zdravnici, ker bi itak verjetno rekla da je kaka alergija (to je sploh njena priljubljena diagnoza ), pa še v čakalnici bi pokasiral sve i svašta. Razen če je možno (glede na fleke), da je kaka otroška nalezljiva bolezen. Ne vem, res nimam izkušenj s tem. Ampak potem bi verjetno imel tudi vročino ali kako?
V glavnem, ne bomo paničarili če ne bo potrebe .

Včeri sem spet laufala . Imam knjigo Tek za začetnike in je super program not. Tko da upam da mi bo v 13 tednih uspelo da bom sposobna teči 50 minut skupaj.

No, želim vam leeeeepo nedeljo!


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 11:19:47   
skuštrana
Teta beta, probajte v Laškem...sama še nisem bila odkar je novo, ampak je baje kar ok...

Pikecpokec, mogoče pa je kaka otroška bolezen...Ali pa alergija, je kaj takšnega jedeluser posted image Jaz bi počakala pa bi šla k zdravniku če ne izgine v parih dneh. Liza je kdaj pa kdaj tudi dobila kake fleke sam so izginili...


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 16:59:12   
Skabi
user posted image Naty, čestitam!  Kateri tečaj je to? Jaz bi tud šla. Kakega Nikona si dobila? D60? Takega imam jaz, pa tud bolj na avto delamuser posted image

skuštrana, saj na fotki nisem ocenjevala osvetlitve. Arsen pa domačice, to se mi je fajn zdelo. Sploh ko sem se spomnila kak je zadnjič banano ven špuknil user posted image

A Joe je pa strokovnega naredil? Bravo!

Mavo, jaz ga ne bi zbujala. Moj O je imel sicer nek približen ritem, ampak ga ej včeraj zamenjal. Zdaj je kar neki... Kar na zizi bi visel in bolj po ustih valjal bradavico kto pa kaj konkretnega pojedel.

Bonnie, kak popoldan se sprehodite v naš hrib.

Pikecpokec, a mu je bilo tolk vroče, da se je spotil? Mogoče je od tega. Drugač pa bi jaz tudi tako kot Skuštrana. Par dni počak, pa če en bo boljše, pejta pokazat.

Jerebica, kako kaj tvoj trebušček? Boš kmalu začela svojo "limonado"? user posted image

Mi smo pa že dali čez naš obisk. Kosilo sem skuhala v eni uri, pa so ga ful hvalili. Ugotavljam, da lahko tudi enostavne jedi fajn izpadejo. Prej sem pa vedno nekaj pacala že en dan prej. user posted image  
Zdaj pa vsi 4 dedci počivajo. Kot da sem v user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 17:53:44   
Jančika_
Dan. Naty-Taja, Joe je kar se tiče fotografije samorastnik, nič tečaja, pa veliiiiko interneta na to temo... Kar se tiče strokovnega, mu bom rekla, da naj ti kaj napiše, lahko pa povem, da se ni učil ne vem kako veliko, se je pa prej pozanimal, kaj je resnično pomembno. Čakaj, grem iskat en uporaben link...evo ti ga: http://www.sviz.si/?page=si/forum/tema&tema=5776

Jaz že cel vikend poležavam na kavču in žerem, kar mi pride pod roke. Mi je ratalo, da se v teh nekaj tednih nosečnosti nisem nič zredila, zdaj bom pa v treh dneh to popravila za naprej in za nazajuser posted image . No, jutri dalje po starem (čipsa, čokolade in nutele je tak že zmanjkalouser posted image ), pa čaz kakih 10 dni že grem lahko laufat, pol bo pa boljše.

Pikecpokec, jaz se zaradi izpuščajev ne bi ekstra sekirala zaenkrat. Če ne bo izginilo ali če bo slabše, se pa pejta čez nekaj časa pokazat. Tudi če je kakšna otroška bolezen, je v bistvu vseeno, če se le mali dobro počuti.

Bejbe, a kuha katera kdaj proseno kašo? Mate kak fajn recept? Sem hotela za večerjo otrokoma naredit veselje z zdravo hrano (HAHA, že kr vidim Vaskotov ksihtuser posted image ), pa mislim, da bo boljš, da zadevo stran zabrišemuser posted image . Sem jo skuhala na mleku, pa rozine in vanili cuker not, pa je tak nekak...neokusnauser posted image . Jaz itak že od malega ne maram takih reči, raznih kaš pa tega. Ne mlečnega riža ne grisa ne polente. Tak da mogoče bo pa drugim bolj všeč kot meni, se mi res kr zatikauser posted image .

Nemrak, pripombe grejo kr mimo mene. Saj v bistvu je vse čisto res, kar mi rečejo - da sem še mlada (no jauser posted image ), da imam dva zdrava otroka (ja, ampak ni želja po tretjem zato čisto nič manjša), da je boljše zdaj, kot da bi bilo kasneje kaj narobe (seveda! a boli čisto nič manj!)...samo to, da je kakšna stvar resnična, še ne pomeni, da pomaga. Razumem, da kaj drugega itak ni rečt, tako da vse to vzamem dobronamerno, kar v resnici tudi je.

Kaj sem še hotla nekaj povedat...aja, taboljš mi je bilo po prvem splavu, ko so ljudje tak previdno komentirali, da sem prezgodaj zanosila, pa zakaj nisem nehala dojit, pa take stvari, ki nimajo nobene znanstvene podlage (dejansko je potem ena prijateljica, ki mi je tudi to rekla, seveda čisto dobronamerno seveda, naredila čisto isto - hitro zanosila in dojila še naprej, pa ima zdravega otroka). Na trenutke se mi je v najhujšem obdobju zdelo, da mi govorijo: saj si si sama kriva, kaj pa nisi to pa to naredila oz. zakaj si pa naredila to pa to. Meni pač ni tako težko sprejeti dejstva, da se to dogaja in da je razlog v veliki večini nesrečno naključje pri delitvi celic, nekateri pa verjetno rabijo nek bolj  oprijemljiv razlog ali krivcauser posted image . Saj res ni bilo mišljeno zlonamerno, me je pa bolelo to poslušati. No, kakorkoli, saj je vseeno - človek obrača, bog oz. v mojem primeru narava obrne, tako pač je.

Mavo, z jerebico sem se zmenila, da prideva v četrtek ali v petek k tebi. Malega pa jaz ne bi kaj ekstra zbujala. Midva sva naredila tako, da sva ju vsak večer kopala ob približno isti uri oz. je bil to cel večerni obred, pa sta se kar hitro navadila, da to pomeni, da se gre potem spat. Ampak rabijo nekaj časa, to ni kr čez noč. Večerni obred imamo še zdaj, seveda se to sproti spreminja, in nismo imeli nikoli nobenih velikih problemov s spanjem. Meni je to pač zelo pomembno, da mi otroc kolker tolk vredu in redno spijo, ker drugače smo vsi neprespani in tečni, to pa vodi v slabo voljo in kreganje. Imam pa seveda tudi srečo, da sta otroka taka, da se ju je dalo tako navadit, niso vsi taki.

Čakam pobe, da pridejo domov in da vidim, kaj bojo rekli na tole mojo kašo. Po moje ne kaj veliko lepegauser posted image .



(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 18:39:21   
mavo
Ojla!
Jančika, jaz iz prosene kaše delam samo bujto repo, sladkega pa še nisem nič probala nardit iz nje. A jaz zdaj lahko jem jedi iz kisle repe? Si mi dala idejo, ko si me na proseno kašo spomnila. Aja, pa če boste ugotovili, da vam prosena kaša ne paše, se je raje losaj, ker se ti da zgodit, da boš dobila molje.

Hvala za nasvete glede zbujanja. Saj verjetno je res prezgodaj nek ritem ustvarjat, bomo šli s tokom...

Jerebica, a veš zadnjič ko sva se srečale v čakalnici v porodnišnici, je bil to nevede moj zadnji prihod tja. Sem pol kar not ostala. Kdaj imaš pa ti rok, da lahko začnemo z novo telenovelo? Kar se pa slinga tiče, sva se z Jančiko že pogovarjali, da bi vidve v četrtek k men prišle in bi Jančika nardila eno malo demonstracijo. Darja, a ti tud prideš? Mam ravno 4 stole user posted image user posted image .

Zdaj pa alarm kliče. Uživajte!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 18:44:44   
Skabi
user posted image  A lahko otrok dobi krče pri 6 tednih? MEn se zdi, da jih moj O danes ima

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 18:50:27   
sonček85
evo moje CEljanke ,javljam se podolgem času-a še ne z veselo novico o tem da bi bila srečkauser posted image ,še vedno čakamo na veliki babyboom,ki ga pričakujem še to leto.

In kako ste kaj,a stte že imele kakšno srečanje?
Upam da naslednjič ko se vam javim ,da vam že sporočim veselo novico(user posted image -user posted image )


lp (lunica85)


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 18:53:48   
novopecena
ojla

jest sem ena izmed tistih ko bolj berem pa bol mal napišem user posted image
z malčkom lepo napredujeva in sva se v mescu in pol zredila za celi 2 kiliuser posted image user posted image
me pa zanima nekaj: kje v celju je organizirana kakšna poporodna vadba po možnosti da vključuje tudi malčke?


_____________________________

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 19:23:46   
Skabi
Naš O se je tudi lepo zredil - v 6 tednih za 1700g.user posted image   Pa jaz sem se tudi za enih tolk user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 20:46:51   
Jančika_
Skabi, men se o krčih niti ne sanja (na srečo), kolker slišim, pa lahko dobi krče kadarkoli. Upam, da je Ožbej samo malo slabe volje in da to ni to.

Sonček85, držim pesti, da bo čimprej lepa novička.

Novopečena, dve kili, ha? Lepo!

Tista prosena kaša je kr šla v promet, proti vsem pričakovanjem so pojedli vse. Joeju je bila všeč, Vasja je ven pojedel vse rozine (pa mal kaše se mu je na vsako žlico obesilo), edino Kajčo je probal, nato pa preudarno odložil žlico, odrinil skledo in pogledal, če je še kaj drugega za jestuser posted image . No ja, kljub Joejevim pohvalam tega po moje ne bom več kuhala.

Naty-Taja, tak kot Joe zdajle že 15 minut prizadevno klofa po tipkovnici, boš zvedla še več, kot bi si sploh lahko želela user posted image .

Čujte, kak je zdaj s tisto žurko, kateri datum velja? Sem malo izgubila pregled nad zadevo.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 25.5.2008 20:47:43 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 20:54:08   
Joe
Zdravo, čveke, spet smo skupaj!

Jana pravi, da naj odgovorim kar v temi, ne z ZS. Torej - seveda!

Strokovni? Dobil sem odlične zapiske/izpiske/iztiske, lepo urejene v fascikel. Ja, jutri jih moram predati naprej. Kot pravi Janči, nisem se učil 20 dni, sem pa kdaj sedel skoraj 4 ure pri miru in študiral, brez WCja itn. Toda nikoli doma, doma je težko. Knjižnična čitalnica; če nimaš tega, kuhinja staršev.

Sklepal sem, tudi po forumskem pogovoru na strani, ki jo je Jančika zgoraj navedla, da se nima smisla učiti člene na pamet, ker jih lahko v 3eh minutah poiščeš in natisneš na vsakem omreženem PCju. Osredotočil sem se na povezovanje, bistva, fleksibilni pristop. Kar je, mimogrede, edino smiselno početje, če ravno kakšna alma mater ne zahteva drugače. Imel tudi dosti sreče, a kar so slišali, se jim je zdelo (najbrž) dovolj, da so mi izdali listino brez posveta, oz. me niso hoteli več videti/slišati.

Zanimivo pa, da sem se med odgovarjanjem na splošno vprašanje spomnil veliko podrobnosti, ne da bi se jih posebej učil. Npr. to, da lahko pobudo za sprožitev postopka pred Ustavnim sodiščem poda vsak (posameznik) z izkazanim pravnim interesom, ampak samo pobudo, ki jo posebna komisija nato obravnava, preden steče postopek. Nato, da US po postopku lahko zahteva razveljavitev celotnega zakona ali le dela, in to ali takoj ali pa v določenem roku. Pa da večina, potrebna za sprejem rednih in izrednih odločitev v glasovanjih raznih uradnih organov, seveda pozna tri oblike, zanimivo pa je vsaj do sedaj Evropski svet načeloma odločal le soglasno, kar ne bo moglo trajati dolgo. Skratka, zares dobro sem preštudiral, ne pa nadudlal,  Ustavo (večino nje) in Zakon o organiziranju in financiranju ViO (ZOFVI).

Približen spisek vprašanj:
1) Simboli RS, kaj odreja njihovo rabo, vloga Ustavnega sodišča (in kaj se zgodi v tem in onem primeru), kakšna večina za kakšna glasovanja, otrokove pravice v Ustavi.
2) Kdo lahko ustanovi srednjo šolo, katero šolo lahko ustanovijo tujci, kako je zagotovljena javnost ocenjevanja v SŠ, pravila napredovanja v šolstvu.
3) Kaj je slovično narobe npr. v primeru "pri hiši, tvojemu domu"? In nekaj podobnih primerov.

Slovenist me ni veliko spraševal, bržkone zato, ker je že prej poslušal moj govor. Rekel mi je, da sem "zaprisežen Štajerc" (nisem govoril "toti, oni, hepan" ipd., a so bili naglasi najbrž pogostokrat na nepravih mestih in neprave oblike), da pa kar naj ostanem tak.

Mimogrede, ko sem se hotel šaliti pri vprašanju o pravicah otrok v Ustavi, češ "Ja, vsekakor imajo vsaj pravico do življenja," sem dobil jasen STOP in se hitro zresnil. Tu sem nato malo zbluzil, ker si tega dela nisem posebej razjasnil. Sem pač rekel, da jim gredo vse pravice kot odraslim, z omejitvijo pri samoodločanju glede na njihovo starost in razsodnost. Itn. Pravilen odgovor je seveda zapisan v Ustavi.

Ni me bilo strah izpita oz. padca, ker ga pač lahko ponoviš (oboje), bil pa sem na trnih in živčen kot stekel pes. Rajši bi se stepel kot čakal naslednjo uro v takem razpoloženju.

A zdaj končno veste, zakaj mi je šlo? Vprašaš me po enem stavku, namečem jih sto! Seveda so mi natisnili potrdilo kar sproti, da se ne bi nadihal med hodniškim čakanjem!




_____________________________

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 21:06:50   
pikapolona2
jančika iz prosene kaše skuhaš kot rižev naraste pito in je njam njam dobr.

Skuhaš kašo in jo nato pustiš še najmanj 30 minut da se dobro napije. Nato jo malo osladkaš dodaš žličko margarine in rumenjak.....lahko tudi malo cimeta. Posebej zmiksaj beljak v sneg in vmešaj narahlo v kašo. Vlij v pratfon in na vrh naribaj ene tri jabolka ki jih zopet malo posladkaš in potreseš s cimetom.
Spečeš in še nasvet ....meni je najboljša tako čisto rahlo topla.

jaz to naredim kar za kosilo poleg zelenjavne juhce

Dobr tekuser posted image

pa še pozdrav vsem celjskim čvekam od štajerke ki je v ilegali na gorenjskemuser posted image

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 25.5.2008 21:13:12 >

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 21:07:08   
Skabi
Joe, kar žal mi je, da sem strokovca že naredila, tako lepo si vse predstavil user posted image user posted image user posted image

Sicer pa, drage čveke, menda se bom za nedoločen čas poslovila od vas. Mož je vse prebral in je zdaj rahlo zgrožen nad mojimi prispevki. Al pa si bom samo nick spremenila user posted image

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 21:08:47   
Skabi
samo k snorlax bom ap vseeno prišla. Kdaj že?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 21:27:48   
Meggi
OJ punce!

Hvala Skabi za razjasnitev izvedbe otroškega žura.
Melem ene vroče vikend slikce,. pripopam če mi rata. Malo izleta na bližnji Pašški kozjak.. srečanje enih znanih malih cukrov in male folkloriste. Pester vikend, sam ne me vprašat kakšno imam bajto...!!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 21:52:41   
pikecpokec
Pester vikend, sam ne me vprašat kakšno imam bajto...!!



Ej.... pri nas tud večino časa ''bomba seka'', tko da se ne sekiramo več. Če je lep dan, ga pa ja ne bomo preživeli z glancanjem user posted image . Čaprav, ko včasih berem na RR, kako majo ženske pospravljeno doma... OMG... sesajo vsak dan, pomivajo po tleh 2X na dan, posteljnino preoblačijo vsak teden, prah pobrišejo še preden se usede na polico,... se malo zamislim, a smo mi res taki user posted image ? AMPAK, dokler vzdržujemo higienski minimum, smo čist zadovoljni (no, osebno higieno zganjamo vsak dan user posted image ).
A ni ful več vreden vikend, preživet s prijatelji nekje zunaj kot pa zglancana bajta?


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 21:55:23   
Meggi
user posted image   user posted image  user posted image
Naša folkloristka, ki nam je za 5 dni šla na morje z babico. A ja še to, je šla čist na easy, ne da bi se sekirala- kako bo mamica doma ostala? Moja pupa,... mamici že solze mežikajo,.. user posted image  No, konc tedna upam, da nam uspe uletet po njo, in ostat kak dan. Mora nam uspet!!! 
Kako so dobri v teh "starih cunjicah"!

    A ja, ko je najmanj treba mi fotkič dela full meglo. Še zdej ne vem zakaj. Po mojem se mora nekje naštelat za hitro slikanje... ne da čakaš da se zbistri slika.. otroc so že 100 m naprejuser posted image

Huanita, javi če te zanimajo fotke s planin!


(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 21:56:49   
Jančika_
Pikapolona2, hvala za recept iz ilegaleuser posted image , tole bom pa menda res naredila, po moje bo Joeju všeč. Jaz kot rečeno nisem za take špase jest, tud rižev narastek - če ga nikol več ne vidim, bo vreduuser posted image . Joe ima pa rad sladka kosila, pa mu jih nikoli ne naredim, ker meni ne pašejo.

Skabi? Ja kaj je pa zdaj narobe??? Mislim, nad čem točno je zgrožen, si sploh ne morem predstvljatuser posted image ? Ne ga no sračkat!


(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 21:58:13   
Jančika_
Meggi, joj, kak je tvoja pupa že zrastla! Taka lepa punca!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
25.5.2008 22:01:00   
Meggi
No dolg nobene slike,.. sploh moje.. pol pa uletim kr s tremi.... Zdej je kar je..

Skabi ja krčki točno vem, da so se začel šele pri 6 tednih in trajal tam do enga 3 meseca-- glava peče kok se ti otrok smili.

Jaz sem mogla takrat skenslat mleko  z jedilnika.. jedla same kompote, brez karkoli svežga- takratni vegetarki.. mi je blo grozn.

Zdrž,, in čimmanj bolečin malemu sončku!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?
Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.