|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 5:57:51   
snorlax
Jutro!user posted image

Naty-Taja, a vi pa kar kozike pasete?user posted image No, upam, da bo čimprej za vami.

V zvezi s K., zakaj je nisem poznala. Ker je že 10 let nisem videla in ker je bila vedno blond, zdaj pa je oranžna. Zredila se pa ni.

A gre katera na DM-ov tek? Jančika?

Saj se mi boste smejale, ampak jaz že imam naslednji cilj, ko shujšam vsaj še 20 kg. Potem grem tečt. In sem si zadala za cilj, da se udeležim enega od teh tekov. Samo to je dolgoročni cilj oz. tam nekje okoli 2-3 let.

Lep dan vsem!




_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 7:01:57   
teta beta
Dobro jutro!

Naty-Taja, upam, da koze ne bodo prehude!

Janeja, poskusi jo namazt s kakšno mastjo s kafro, s kakšno konjsko mažo ali kar s kitajsko mastjo. Za take stvari je to zelo fajn.

Mavo, Darja, številko sem dobila, ampak ta teden ne vem, če mi bo zneslo za kavo. Sem dobila nekaj tečnega za prevajat (kemija), pa imam dopoldne najbolj cajt in mir. Če ne prej, pa naslednji teden.

Lp!


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 7:34:16   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

A gre katera na DM-ov tek? Jančika?

Saj se mi boste smejale, ampak jaz že imam naslednji cilj, ko shujšam vsaj še 20 kg. Potem grem tečt. In sem si zadala za cilj, da se udeležim enega od teh tekov. Samo to je dolgoročni cilj oz. tam nekje okoli 2-3 let.

Lep dan vsem!



Ej, snorlax, vse čestitke za močno voljo. Kapo dol, res.
jaz sem tudi začela teči, počasi, ker me dajejo sklepi. Včlanla sem se v Klub POlet, tako da delam pod strokovnim nadzorom. Smo pa šele začeli.

Jančika, res ne vem, kaj se ti sekiraš! Ja, ok, malo se ti najbrž res pozna, da maš trojko spredaj, samo od otrok pa nekih hudih ostankov ne nosiš. Meni se zdiš super, bolj suha ne bi bla več lepa.
Da se pa nismo zavedale, da smo v cvetu mladosti - to se pa popolnoma strinjam. Jaz s sabo nisem nikoli bla zadovoljna (čeprav nisem veliko polagala na to - itak sem bla rajgerca, ene hlače, ena majca -in to taka, da mi je še zdaj tri številke prevelika). ampak če bi vedela, kakšna še bom ... ajajaj!
Pa še neki - to sva že s Skuštrano ugotavljali: meni ful rasteta ličnici (lični kosti). Tudi skuštrana je to rekla. Se mi zdi, da imam zaradi tega ful drugačen obraz.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 8:55:55   
marjanaR
Madona, ste se naklofale.

Ob vsem, kar sem prebrala, ugotavljam, da sem ena izmed vas - ko mi G. kako postavno mladenko pokaže, mu mirno odgovorim: "Ta pa še ziher ni rodila ..."user posted image
Za čigavo tolažbo?!


_____________________________

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 8:58:04   
marjanaR
Bom spremenila podpisuser posted image

_____________________________

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 9:02:53   
Jančika_
Snorlax, po moje ti ni treba čakati še 20 kil, da začneš migat. Če hočeš, ti poiščem kak program, ki bi bil ustrezen. Tule imaš pa en link za motivacijo, se splača vseh 14 strani prelistat, nekateri dosežki so neverjetni, vsi pa so spremembo dosegli s športom (in seveda pravilno prehrano). Ne vem, koliko obvladaš angleščino - tudi zgodbe se splača prebrat:

http://runningahead.com/forums/topic/493cf0ddfaed49fcaae877558d5371b0

No, saj nisem mislila rečt, da zdaj sem pa kar za odmet, to vem, da nisem - predvsem sem se zamislila nad tem, koliko cajta ponucamo za sekirancijo o svojem izgledu, ko pa 10 let kasneje gledamo svoje slike, bi se pa najraj z rajnglo po glavi, zakaj nismo takrat raje uživali. Prvič me je to ruknilo po prvem porodu, ko sem imela kar fajn viška kil in sem gledala slike od prej, ko sem se kr naprej nekaj sekirala zarad bedrc in kaj jaz vem zakaj še. Pol sem si pa rekla, ej, ženska, kak nisi prej vidla, kak si vredu zgledalauser posted image ?

Eh, včeraj sem bila v nekem takem čudnem razpoloženju. Zjutraj me je mal zvilo in sem se mal zjokala (ne zarad kil, se razumeuser posted image ), pol je bilo pa vredu. Pol sem pa zvečer gledala fotke z vrtčevskega praznovanja in sem se menda prvič po operaciji pošteno videla iz profila in me je šokiralo, kak grd nos imamuser posted image . Od spredaj sem se že navadila, da sem ko boksar, ampak profil je pa obupen. Grozen je občutek, da sem zdaj nenadoma čisto drugačna v obraz kot prej (OK, nisem glih Frankensteinova pošast, ampak včeraj me je pa res kar vrglo, sploh se nisem mogla gledat na slikiuser posted image ).

Ropotuljica, čisto možno je, da so ti kosti zrastle, baje med nosečnostjo lahko zrastejo, sploh brada in nos, pa ušesa...popeniš.

Janeja, upam, da bo Lea kmalu skakala naokoli; saj tamali se kr hitro poštimajo, se mi zdi.

Skuštrana, si predstavljam šok, ja. Pri nas je Kajetan trenutno v taki fazi, ko se mu nič ne da dopovedat in dela nalašč ravno kontra. In ko gremo ob cesti, je to živa groza. Ne pusti se prijeti za roko, ko pa sredi vozišča zagleda kanal, se mu pa strga in tak zašprinta, da ga komaj ujameš. Ker kanal je pa zakon, not je namreč "u-a", voda, in to je tak neverjetno fajn, da je vredno življeje za to tvegatuser posted image . Vasja gre sicer lepo, ampak se mu je tudi kakšna dva meseca nazaj iznenada snelo in je kr stekel na cesto. Sem ga tak nakurla, da upam, da tega ne bo več naredil. Skoz jih je treba gledat, mater. Malega tak kr v vojzek nadevam, če sem sama, je najbolj ziher.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 9:19:52   
Jančika_
Aja, DM-ov tek za ženske. Ne, ne grem, ker itak nisem nič tekla zadnje čase in še kak teden ne smem. Ampak mi tudi sicer ne sede to, da so same babe na kupu, pa če se še tak hecno čujeuser posted image . Ciljam na celjski mali maraton, seveda na desetko, ker je to že konec junija, ne na 21. 21 bi rada natrenirala do začetka septembra, ko je Ptujski mali maraton. Odvisno, kako mi bo šlo, pa če bom imela mir s sinusi. Sem razmišljala, da bi se tudi pridružila Ropotuljičini tekaški skupini, ampak bi se težko držala kakršnegakoli urnika, tako da bom tako kot vsa leta do zdaj tekla sama, za gušt pa na kako tekmo. Itak upam, da bom kmalu spet noseča (sem mislila, da dolgo ne bom šla spet v to, ampak zdaj pa vidim, da bi rada čimprej).

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 9:28:25   
barika
In pol gledam tiste mladce in se zavem, da jih ne smem TAKO gledat, ker bi kateri od njih skor že lahko bil moj sin . (P.S.: tiste ki ste rojene po letu 1980, lahko tole mirno preskočite in ne komentirate ).


ok, bom tihouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa Jančika, sej še nisi tak stara, oz. zgledaš super za svoja leta.

grem...s tamalim iz celja v žalec...z vlakom.
se opravičujem za male črke, samo imam malega migeca zraven sebeuser posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 10:26:21   
pikecpokec
Ej, Jančika, jaz sem rojena po letu 1980, pa vseeno delim ženske na tiste ''pred'' in tiste ''po'' user posted image . Neverjetno, kko ti nosečnost (in porod) spremenita postavo. OK, sej tudi zdaj nisem glih debela, ampak prej sem bila prav koščena. Zdaj pa imam širše boke, pa mal špehca na trebuhu... Ko sem se dva dni nazaj pogledala v špegu, me je pa skor kap!!! Fuuuul se mi je celulita nardilo v pretekli zimi user posted image . Poleg strij seveda, ki jih imam že od osnovne šole user posted image . Ampak res ful veliko. Tko da mi nej kdo ne reče da suhi ljudje nimajo celulita ker bom kr pop.....a!user posted image
Če mi katera ne verjame, lahko pokažem na srečanju user posted image

Zdej moram pa ene fajne kopalke kupit, da se bo ta gnusoba malo zakrila. ampak....takih do kolen pa tud ne morem met user posted image . Hja, bomo pač ponosno razkazovali pomarančke na bedrih user posted image .

Lep dan vam želim!

pa-pa


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 10:33:59   
Ropotuljica
celulita, hvala bogu, pa js res nimam


(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 10:46:16   
HuAnita
Jaz tudi nimam celulita - ima megacelulit, ne samo po nogicah, tudi po trebudi celo z joškami s eje sparil, pa pod nadlahtiuser posted image user posted image user posted image

Pipekcpokec - na demonstracije gnusobe pa vabljena k meni. Tanke tačke, boki ko nasedla dvojamnornica, pa vamp kot kenguru - celih 8kg skrivauser posted image user posted image user posted image
Sem te dni poletne cunje dajala iz omare, pa jokala, pol dala sosedi...Žal, vse veliko veliko premalo, se ustavni tam nekje pri bedrih.... Sem ta ozka krila res spravila čez boke????? Sem šla prav fotke gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 11:15:05   
teta beta
Meni so šli pa boki po porodu nazaj skupaj user posted image . In to glih po 9 mesecih, toliko kot je trajala tudi nosečnost. Se prav spomnim, da sem si kupila takrat dvoje hlač v H&M in sem jih nosila en mesec, potem je pa vse viselo z mene. Zdaj mi je žal, da sem jih dala naprej, letos bi mi prav prišle. 

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 11:27:38   
pikecpokec
Čist nesorazmerna sem! V Lisci sem probala, ma, vsah 20 kopalk, pa ništa! Če je zgornji del vredu, je pa spodnji čuden. Al so ful izrezane, al so v stilu brazilk... Tiste ki imajo spodnji del OK, so pa al ful podližene košarice (ne bi rajš, ker bom verjetn dost aktivna na plaži, glede na to da tamali nonstop laufa okol) al pa neke čudno nabrane, pa potem moje že-tako-tinimini joške zgledajo še manjše user posted image . Se pa ne da kombinirat zgornjega in spodnjega dela. Tko da še vedno iščem kopalke za letošnjo sezono. Če ima katera kako idejo, na plan z njo! Aja, bikinke odpadejo!
Ja, poleg vsega gre pa še moja sister zraven kopalke poskušat. In ji čist vse pašejo tko kot da bi ble sam za njo narejene! Ni da ni: od bikink, do unih enodelnih, ...   To res ni fer user posted image .

Pa da ne bom sam jamrala: kok sma se režale tam v Liscini trgovini! Majo ful erotično perilo: modrce take da ne pokrijejo bradavičk, pa tangice, ki imajo spredi dva trakca user posted image - sej veste zakaj, ne? user posted image user posted image user posted image in to v tigrastem vzorcu! Crkneš, no! grem pogledat če majo na njihovi strani.


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 11:29:12   
pikecpokec
Evo, za popestritev spolnega življenja user posted image user posted image user posted image

http://www.lisca.si/index.php?sv_path=12,13,28,5716,5742


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 11:39:08   
snorlax
Pismo, a pol sem pa jaz edina tule gor al kaj, ki se ne obremenjujem z izgledom, leti, celulitom...pa bi se morala najbolj od vseh, saj imam največ vsega preveč. In kil in let, celulita, strij, špeha...Vsega.

Res, da hujšam, ampak bolj zaradi boljšega počutja. Bolj kot izgled me je motilo, da si v trgovini ne morem nič kupit za oblečt, oz. samo v trgovinah za močnejše. Pa to, da sem bila zadihana, če sem prehodila 3 stopnice. Pa to, da sem bila okorna itd.itd.. Izgled je pri meni na zadnjem mestu, tako če gledam sebe kot tudi druge.

Jančika, moja angleščina je švoh. Nikoli se je nisem učila (v šoli sem imela nemščino), kolikor jo kapiram, jo iz filmov, pesmi...Tako da neko bistvo znam izluščit, podrobnosti pa ne. Mislim pa s tekom še počakat, ker imam še kar precejšnjo številko na tehtnici in kolikor sem se pogovarjala s parimi ljudmi, bi si s tekom naredila veliko škodo na sklepih. Zame je zaenkrat samo hoja. Trenutno pa sem zelo malo mobilna s tem gipsom. Ko dam tole sranje dol, pa začnem več migat, telovadit, hodit. Tako, da upam, da bom v roku enega leta dobila malo kondicije in izgubila še vsaj dobrih 10 oz. 15 kg, potem grem pa v šolo teka.

Moja kolegica je zdaj začela hodit, trenira pa jo njen brat. Mogoče je celo to to, kar obiskuješ ti, Ropotuljica. Mislim, da hodi 1x ali 2x tedensko v Celje.

Nč, moram it kuhat. Bye!user posted image

P.S.: Pa ne se toliko obremenjevat z videzom. Res ne, no.user posted image Nekje sem prebrala razmišljanje o tem, ali bi se obremenjevali s celulitom, če bi izvedeli, da imate raka. Ali če bi se sekirali za 5 odvečnih kg, če bi vam morali amputirati nogo. Res se sliši kruto, ampak žal je resnično.

< Sporočilo je popravil snorlax -- 28.5.2008 11:43:49 >


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 11:39:48   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Evo, za popestritev spolnega življenja user posted image user posted image user posted image

http://www.lisca.si/index.php?sv_path=12,13,28,5716,5742




user posted image user posted image user posted image

Kot že večkrat rečeno - jaz bi imela tako postavo, pa ne rabim nobenega perilauser posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 11:42:23   
snorlax
Pikecpokec, sem slišala reklamo po radiu, da si v Calzedoniji lahko sama skombiniraš poljubne kose kopalk. Mislim, da je trgovina v Mercatorju. user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 11:46:02   
pikecpokec
Hvala, snorči! Bom šla pogledat.

Drugače pa: sej v bistvu se ne obremenjujem glih s postavo, izgledom... Glavno da smo zdravi, pa da se mamo radi, ne?
Sam ko sem vlekla une kopalke gor - user posted image


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 12:22:29   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je lep dan,me pa tle pred rr .grem malo na sončka potem pa na pijačko ,pa pecivo sem spekla(jagodna rolada)

_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 14:10:39   
snorlax
.


< Sporočilo je popravil snorlax -- 28.5.2008 14:12:26 >


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 14:11:34   
snorlax

Naty-Taja
, ti si enkrat naredila rolado po montijevo. A imaš recept? Sem imela nekje sprintane recepte za sladice, pa ne najdem.


Mama ima v petek rojstni dan, pa bi ji spekla. Sva pa obe na montiju. Če ne bo ratal, ji bom pa kar eno črno čokolado dala. Saj darilo je že dobila, samo malo za posladkat bi še.user posted image

Uuuuups, nekaj kvačkam.


< Sporočilo je popravil snorlax -- 28.5.2008 14:12:58 >


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 14:42:39   
skuštrana
Ma, smo zatežile s temi kilami in celulitomuser posted image (ki sem ga btw tudi jaz poklanjala pred časom, pa ni bilo odzivauser posted image , še poštnino bi pokrila pa ničuser posted image - čudno, ne)...Je pa res, da po nosečnosti postava ni in ne more bit enaka. Teta Beta, meni so šli prvič boki skupaj po 1 letu, zdej so se mi pa manj razširili in sem kar hitro dobila gor vse stare stvari..

Pikecpokec, tvoja sestra ŠE NI rodilauser posted image user posted image

Janeja, Lizi je pred časom padel na nogo full težek radiator, cel gleženj je imela siv, pa je drugi dan že latalao naokoli..Malo je zvečer jamrala, da jo boli, kaj drugega pa ni bilo. Se jim to hitro pošlihta, ne tako kot nam..Traja in trajauser posted image

Ropotuljica, super za laufanjeuser posted image Drgač pa zame tudi neke skupine niso, sem bolj individualist..Še z M se ne moreva dogovorit ko kaj skupaj delavauser posted image user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 14:56:57   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Ropotuljica, super za laufanjeuser posted image Drgač pa zame tudi neke skupine niso, sem bolj individualist..Še z M se ne moreva dogovorit ko kaj skupaj delavauser posted image user posted image



Sej v tem primeru skupina pomeni samo to, da se skupina pač dobiva ob določenem terminu. program vadbe pa izdelajo vsakemu posebej - individualno na podlagi želja (kaj bi rad dosegel) in zdravniških izvidov - vsak naj bi šel na pregled k zdravniku za šport in opravil celotno analizo krvi; če želiš, pa lahko greš tudi na meritve funkcionalnih sposobnosti na Fakulteto za šport. jaz sem se za skupšino odločila predvsem zaradi mojega kolka, zdaj pa ugotavljam, da sta mi nosečnosti pustili tudi fajn zdelane sklepe (še vedno nisem taka, kot sem bla, upam pa, da bom). Do zdaj smo imeli vadbo trikrat, vsakič sem laufala večinoma sama. na sebi imam puls-meter in itak se ravnam po tem. ko me začne kak sklep bolet, pa itak neham teči in raje hodim. tako da lepo lepo počasi
ko sem pa gledala fotke na tistem linku, ki ga je jančika pripopala, me je pa itak prijelo, da bi šla kr laufat. mater, kk enim rata shujšat, to je res neverjetno.
tako da: snorlax, midve se ne dava, a ne!!! držte se!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 15:20:26   
darja33
Daaan!

Se vidi da je poletje, ko že pričate o celulitu, pa kopalkah....pa kilah.

Moje kile kr grejo dol, js pa noro jem. Zaenkrat?! Imam tolk ko sem prej imela, sam trebušček je pa še tu. No, celulita mam pa tolk kot prej. Tak da sem kr zadovoljna, sploh ker lahko tolk jem brez skrbi... Edino zaprta sem kot zajc, no serjem kot zajc (bobeke).

Midve z Mavo se zdej dobivava prej, med 8 in 10 uro, ker je drugač za crknat.... Če ktera hoče, naj pride... Populus, al pa Gallus, al pa pivnica. Ja pa kak pir si tudi prvošma...

Punce kak prenašate to vročino??!! Moja punca je cela flekasta... Meni pa kr med joškami teče (švic, ne mleko).

Aja, danes sem imela posvetovalnico (1 mesec). Dominika ima 5,2 kile, 59 cm! Prava orjakinja. So me že obdolžili, da ji devam dodatni mlek (aptamil). Pa sem povedla da se sam dojima, pol je blo pa vse vredu!!!

Dijo.


(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.5.2008 15:58:22   
mavo
Se še jaz na hitro priklopim, zdaj ko se hladimo v stanovanju. Se mi zdi, da tak cajt sploh ni za it kam ven. Bomo počakali, da bo vsaj 6 ura, potem pa še malo povozičkat.

Ja, kar se tiče teže, moram rečt da še v življenju nisem bla tok hruškasta kot zdej. Sem šla zadnjič v HM, da bi si kakšne hlače kupla, pa me je v garderobi skoraj kap trofla. Mam tako rit, da je zakrila celo širino ogledala, da o trebuhu ne govorim. Pol sem pa za piko na i še z mrežastimi gatami zadrgo zapela, da sem se komaj rešila ven (zdaj jih ne nosim več). Na koncu sem ugotovila, da si lahko kupim le trenirkouser posted image .

Me pa zelo veseli, da vse rade laufate, kajti takoj ko dobim zdravniško dovoljenje za šport, se začnem postopno rekreirati. Poleti bom na morju hodila vsak dan plavat vsaj 1 km. Mam srečo, da se M. ne da hodit do plaže, tako da bo z veseljem popazil na malega.

Kar se pa let tiče, babe, tolažte se s tem, da za v juho bomo še kar nekaj let dobre!user posted image user posted image user posted image  Saj poznate star ljudski rek: "Stara koka, dobra supa..."

Jančika, Jerebica: a bi vama pasalo jutri okoli 12ih al pa 13ih pri meni, da bi zjutraj ko še ni ta hude vročine šla še malo ven z vozičkom? Bo Darja tudi prišla. Ponavadi obe okoli 11ih dojiva, pol je pa par uric "prostega cajta".

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.