Jančika_
|
Snorlax, po moje ti ni treba čakati še 20 kil, da začneš migat. Če hočeš, ti poiščem kak program, ki bi bil ustrezen. Tule imaš pa en link za motivacijo, se splača vseh 14 strani prelistat, nekateri dosežki so neverjetni, vsi pa so spremembo dosegli s športom (in seveda pravilno prehrano). Ne vem, koliko obvladaš angleščino - tudi zgodbe se splača prebrat: http://runningahead.com/forums/topic/493cf0ddfaed49fcaae877558d5371b0 No, saj nisem mislila rečt, da zdaj sem pa kar za odmet, to vem, da nisem - predvsem sem se zamislila nad tem, koliko cajta ponucamo za sekirancijo o svojem izgledu, ko pa 10 let kasneje gledamo svoje slike, bi se pa najraj z rajnglo po glavi, zakaj nismo takrat raje uživali. Prvič me je to ruknilo po prvem porodu, ko sem imela kar fajn viška kil in sem gledala slike od prej, ko sem se kr naprej nekaj sekirala zarad bedrc in kaj jaz vem zakaj še. Pol sem si pa rekla, ej, ženska, kak nisi prej vidla, kak si vredu zgledala ? Eh, včeraj sem bila v nekem takem čudnem razpoloženju. Zjutraj me je mal zvilo in sem se mal zjokala (ne zarad kil, se razume ), pol je bilo pa vredu. Pol sem pa zvečer gledala fotke z vrtčevskega praznovanja in sem se menda prvič po operaciji pošteno videla iz profila in me je šokiralo, kak grd nos imam . Od spredaj sem se že navadila, da sem ko boksar, ampak profil je pa obupen. Grozen je občutek, da sem zdaj nenadoma čisto drugačna v obraz kot prej (OK, nisem glih Frankensteinova pošast, ampak včeraj me je pa res kar vrglo, sploh se nisem mogla gledat na sliki ). Ropotuljica, čisto možno je, da so ti kosti zrastle, baje med nosečnostjo lahko zrastejo, sploh brada in nos, pa ušesa...popeniš. Janeja, upam, da bo Lea kmalu skakala naokoli; saj tamali se kr hitro poštimajo, se mi zdi. Skuštrana, si predstavljam šok, ja. Pri nas je Kajetan trenutno v taki fazi, ko se mu nič ne da dopovedat in dela nalašč ravno kontra. In ko gremo ob cesti, je to živa groza. Ne pusti se prijeti za roko, ko pa sredi vozišča zagleda kanal, se mu pa strga in tak zašprinta, da ga komaj ujameš. Ker kanal je pa zakon, not je namreč "u-a", voda, in to je tak neverjetno fajn, da je vredno življeje za to tvegat . Vasja gre sicer lepo, ampak se mu je tudi kakšna dva meseca nazaj iznenada snelo in je kr stekel na cesto. Sem ga tak nakurla, da upam, da tega ne bo več naredil. Skoz jih je treba gledat, mater. Malega tak kr v vojzek nadevam, če sem sama, je najbolj ziher.
|