ALFI2
|
Zdravo, punce! Spet se jaz mal javljam - prvič po fullll obdobju bom čisto sama celo soboto in nedeljo. Moja pikcota sta pri babi na počitnicah (se jima bo sigurno slabo godilo ), moj pa ima z dijaki do ponedeljka tretjo uro športne vzgoje, tak da ????? -ja seveda, jaz bom pa še dobr, da nimam očal, ker bi drugač res bla čist takale. Sem danes našo pupo, kljub non-stop učenju, ker pač atija ni, peljala na sistematskega pri 3 letih (čeprav bo čez pol meseca stara že 3,5 ) - sma ble total na hitr odpravljene, nič risanja krogov ipd - urin, Hb v prstku, vid, teža (16,3kg), višina (99cm), mal telesnega pregleda (uheci, pljučka in srček) in čao pepi Pikecpokec - glede vrtca, pri nas v Konjicah je tud letos ful gužva - upošteva pa se največ stalno bivališče v občini, pol pa tu status rednega študenta - pri nas prinese celo več kot zaposlenost (nisem ziher, mogoče enako kot zaposlenost obeh staršev), tak da sam s tega vidika ne boš na slabšem . Pol se upošteva še, če je že bratec al sestrica v vrtcu, pa dvojčki, soc. razmere pa take ipd stvari. Jančika Ropotuljica - tud jaz mojmu kr nekajkrat zatežim, znam bit pravi , če me raz . Mami itak zmerom skrbi za boge in bubcane otročke, atek si pa še umisli žur - pa še to dolgega, pa še vest ga nič ne peče (moj se nikdar ne vstane prvi). V tolažbo - tudi glede na izpovedi ostalih punc tule - vsi moški so v tem oziru enaki; mamice amao zgleda nek poseben čut in vest. Jaz mojga sicer ne bi pretirano šimfala, ker je drugače čist super ati - včasih se mi zdi,da bolši od mene (kot mamice seveda), amapk ko je tak maaaaaaaaaaaaal doma, jaz sem pa velikrat že vsega preveč naveličana in zato posledično bolj sitna To, da se pusti samega z otročki (brez možnosti uporabe babi servisa za atija+otroke) je pa po mojem najboljša šola, sploh če si morajo še mal sami kuhat pa prat - pol rata našim zlatim jasno, zakaj včasih težimo in da se res, amapk čist zares niti ena strav ne naredi sama (umazane cote npr. ne grejo sma v koš za perilo, se potem barvno ločijo, skočijo v stoj in ga naštimajo, pol pa še obesijo na štrik; kosilo tud ni kar Halo pica vsak dan; posesa se tud ne kr tak ipd...se vete o čem govorim - kar je sicer, vsaj za mojega možeka, samoumevno). Zdaj vidim, kak pišem o svojem čvrstem prepričanju - in res je moje čvrsto prepičanje - ampak v praksi pa mojmu še zmerom, po petih letih v lastnem stanovanju, grozim da naslednjič bo pa res on totalno spucu Wc školjko, ker zaenkar jo pod pokrovom samo on umaže (sine ma še praktični WC na ritki) Evo, se vidi, da sem sama doma, mam mir in se grem zdajle učit - aja sem se pozabla pohvalit, da sem uspela po tem ko sem pustal pri babi v Šentjurju še na brzino v Baby center skočla (sem bla tam eno urco, zapravla pa denarja - moj bi itak povedu, da ne ve zakaj, ker mi pa res nikdar nič ne rabimo). Upam, da me vsaj mamice tule razumete - sej seb sem pa kupla kaj se ne spomnim kdaj) Čao punce - lep vikend (vsaj vam)
|