Jančika_
|
Ropotuljica, kar se mene tiče, je tako: ko je vojna, je vojna za vse. Jaz bi se v tvojem primeru tak naprdila, da mu na kraj pameti ne bi padlo, da bi šel za več kot za dve uri, če sploh . Sem kr jezna ratala! Moj heroj je danes naredil strokovni izpit, juhu . Pa je ena velika skrb manj! Skabi, verjamem, da ti je bedno. Meni je bilo ful, ko sem prvič potipala, kakšno je stanje spodaj in sem našla maternični vrat čisto dislociran. Proti naravi žal ne moremo nič...glede na to, kako je bilo z mano po drugem porodu, me po tretjem, če bo kdaj, čaka verjetno kaj takega kot imaš ti zdaj. Če bo res tako, grem pod nož, ko zaključim z reprodukcijo. Dvig maternice in sterilizacija obenem, haha, to bi bila operacija! Če se prav spomnim, ima (je imela?) Naty-Taja podobne probleme kot ti. Adrijana.sara, delujeta tudi napa in sesalec . Pri nas na srečo sicer nista bila potrebna, razen enkrat se je Vasja tak drl ko zverina, pol ga je pa napa knockoutirala . Piki, laufat si začela, fino, sem ti fauš! Jaz bom zgleda tudi lahko kmalu back on track (ne vem, če je ravno primerno, da se veselim, po moje ne glih, ampak nečesa se pa človek mora tudi veseliti, ne). Teta beta, mene je jerebičin mož takoj, ko je izvedel, da gremo v hišo, vprašal, katerega psa bomo imeli. Katerega? Absolutno nobenega, so mi otroc čisto dovolj, hehe. Ne ne, psa pa še dolgo ne bo pri nas. Jutri vam javim, kako bo z mano, predvidoma se vrnem proti večeru, razen če bo posredi kakšen čudež. Nekaterim bom poslala sms in vas pooblaščam, da javite na forum . Nočko!
|