Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 0:06:57
|
|
|
|
žanek
|
Mrežaste gate ... fulll sexsi , jaz sem jih prala v stroju in tudi v sušilcu sušila, pa so bile kot nove. Krči oz. kolike ... ja, ponavadi se začnejo proti večeru, naš mali jih je tudi imel ponoči in je trajalo nekaj ur skupaj , se mi je fulll smilu revček. Nika jih je pa na začetku imela čist malo in veste kaj je pomagalo, sesalec. Ko sem ga vklopla, je takoj zaspala Glede kapljic ... meni je bilo rečeno, da novorojenčki ne smejo do dopolnjenega 1. meseca nič jemati Darja33, tvoja večerja je pa res obilna, kam pa spraviš vse to? Srečnica, pa še s kilami nimaš težav. Mavo, kok lepo te je brati, dobrodošla nazaj. Glede pomanjkanja železa, je pa pri meni zdej tudi bila kriza, sem v bolnici dobila ene tabletke in so pomagale. Barika, tvoja SM je pa asica . Oj skuštrana, si ti tudi bolj nočni tip? Jaz pred tretjo uro sploh ne morem zaspati .
< Sporočilo je popravil žanek -- 21.5.2008 0:11:12 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 7:36:38
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Ropotuljica, jutri dopoldne ti bo M. dostavil domov kroglice. Te pokličem, ko prispejo. Pa še to, a si kaj razmišljala, da bi spremenila svoj vzdevek v kaj bolj odraslega, zdaj ko vemo, kakšne igrice se rada igraš v kopalnici . Mogoče ti lahko damo kakšno idejo? Na primer??? mavo, kaj pa če ga zaradi kravjega mleka zvija? pri tjažu je blo to. če sem jaz pila kravje mleko, ga je krčilo ponoči od 2h ali 3h do 10h, 11h zjutraj. če mleka nisem pila, je spal. jaz sem dala stran mleko in vse mlečne izdelke (nadomestiš s sojinim mlkeom in drugimi sojinimi izdelki, pa riževo in ovseno mleko), in potem res ni imel več krčev. potem pa sem čez čas počasi začela dodajati mlečne izdelke in sem ugoltovila, da je samo mleko problem. mleko sem nato poskusila pri 3 mesecih, pa ga je še vedno črvičilo, pa potem še parkrat, tako da sem bila na popoldni dieti enih 7 mesecev. če je tako hudo, se ti splača probat. jaz sem o tem brala na forumu pediatrija - nekateri otroci mleka ne prenašajo, lahko pa se pri malih dojenčkih na ta način izraža alergija na mleko. no, tjaž zdaj kravje mleko normalno pije.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 8:04:47
|
|
|
|
marjanaR
|
Joj, ne morem si kaj, da se ne bi vključila v razpravo o mrezastih gaticah. Res so carske. Jaz sem jih tudi nakradla v porodnišnici. Pa se ful lepo perejo, sušijo v sušilcu ... Za strasti pa ne vem, mogoče bi res vžgalo, če jih prefarbaš na črno, zraven pa črne šnelfukerce pa ima da rata . Moj jih je sam videl - seksi gatke - pa je rekel: "O, mater, spet. " Saj jih nisem nosila dolgo - prvi teden po CR - potem sem si pa umislila take podmorničarske od Beti, so skoraj do jošk in fajn skup držijo. Darja33, jaz bi tudi tako večerjo. Pa kile tudi tvoje. Sploh pa je bila danes ena čudna noč. Naša N. se je včeraj ob pol devetih zvečer nabasala iz obeh jošk, a je ob polnoči spet vpila. Pa ob štirih in ob šestih, vmes pa še stokala kot strela in kakala in ne vem, kaj še vse. Bistvo - spet nisem spala, porkaš. Mogoče pa je še vpliv polne lune. Mavo, suhe slive, borovnice, rdeče meso, krvavice (njami), slanina (še bolj njami) ... vse to ima veliko železa. Je pa absorbcija res boljša, če zraven vzameš C-vitamin. Ropotuljica, hojla!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 8:11:29
|
|
|
|
chezAnA
|
Jančika, držim pesti
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 8:15:56
|
|
|
|
Ropotuljica
|
čao, marjana, js bi spet šla na kavo, sam zej pa ne morem, mali je ves v pikicah - ful bolj kot špela.čez kakih 10 dni - velja??
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 8:20:55
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Ropotuljica, jutri dopoldne ti bo M. dostavil domov kroglice. Te pokličem, ko prispejo. Kake kroglice?? A take, da bom ropotala?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 8:26:06
|
|
|
|
snorlax
|
Oj! Sem pa nekaj pozna jaz danes. Ste me že vse prehitele. Ni bilo cajta zjutraj za zajtrk in RR, sem malo dlje spala, ker sem sinoči gledala 1. polfinale Eurosonga. Najbolj mi je bil všeč Azerbajdžan, tisti angel in hudič (če je katera gledala). V glavnem, fajn vas je brat, se malo nasmejim. Skabi, zgleda, da bom res sama prišla, če bom čakala, da bomo komplet, bo šel tvoj O. prej na študij. Jančika... . Javi, prosim. Se ljubi kateri jutri dopoldan kofetkat? Jaz moram zdravnici nest izvid, pa imam cajt.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 8:35:37
|
|
|
|
darja33
|
Mavo, so ti že punce odgovorile. Ampak ful je pomembno MESO!!!! Rdeče po možnosti. Dej z govejo župo probi, js sem jo ful spila in pojedla vso meso zraven, pa vitamin C, umetn al pa naraven... Ktere Kapljice iz Avstrije??!! Js bi jih tud mela... A so to famozne LEFAXIN oz. ANTIFLAT?? Povej. Za sprehode se pa ne sekiri. Je pa res čudno da že ima Matevžek krče. Meni so rekli da se začnejo po 2 tednih. In so se (po malem) že res... Upaorablajm pa Sab simpleks iz lekarne pa še koroške. Jančika držimo pesti. Grem jest da mleka ne zmanjka....
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 8:42:55
|
|
|
|
marjanaR
|
Zdravo, Ropotuljica, potem pa čez 10 dni. Snorlax, midve greva pa jutri na kavo, velja? Jančika, vsi mislimo nate.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 9:00:41
|
|
|
|
Jančika_
|
Tenkju, punce. Do 12.50 še moram zdržat. Seveda pol javim. Zdej grem pa mal zalegnit, ker je Kajčo mnenja, da se jutro začne ob 5.11 . Sem že rekla, ne, da ne vem, če je ta otrok sploh najin . Včeraj mi je zjutraj k postelji privlekel sesalec in zatežil, da naj grem sesat . Ob šestih zjutraj, majko milo .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 10:20:38
|
|
|
|
noe
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Oj! Sem pa nekaj pozna jaz danes. Ste me že vse prehitele. Ni bilo cajta zjutraj za zajtrk in RR, sem malo dlje spala, ker sem sinoči gledala 1. polfinale Eurosonga. Najbolj mi je bil všeč Azerbajdžan, tisti angel in hudič (če je katera gledala). Ja, tud mojim je bila ta najbolj všeč in to zaradi tiste mačke , ki se je zviijala tam po tleh , je zinu kot zmaj
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 10:25:59
|
|
|
|
noe
|
Jančika, saj veš, rana ura zlata ura . Pa še to se moram pohvaliti- pri Živi so krčki mimo, po dveh mesecih, je sedaj že 4 dni brez , hvala bogu, se je revca tako matrala vsak dan od 18-20ure. Pomagale so nam Sab simpex in koroške kapljice, ter Brinjevo mazilo za trebušček.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 10:55:41
|
|
|
|
skuštrana
|
Kake kroglice?? A take, da bom ropotala? Vaginalne Hja, Ropotulka, očitno si ti naš dežurni sexsolog..Aja, mi nimamo vodenih koz. Žal je naš vlak (tudi) tokrat odpeljal...
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 10:58:00
|
|
|
|
skuštrana
|
Punce moje, Arsen še vedno spi svoje nočno spanje Jaz pa čakam varuško, ker grem k frizerju..Juhej... Janči, držim pesti...
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 11:27:09
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: noe IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Oj! Sem pa nekaj pozna jaz danes. Ste me že vse prehitele. Ni bilo cajta zjutraj za zajtrk in RR, sem malo dlje spala, ker sem sinoči gledala 1. polfinale Eurosonga. Najbolj mi je bil všeč Azerbajdžan, tisti angel in hudič (če je katera gledala). Ja, tud mojim je bila ta najbolj všeč in to zaradi tiste mačke , ki se je zviijala tam po tleh , je zinu kot zmaj Ja, saj je res imela eno ****iš opravo na sebi. Meni je pa bil un vizualno všeč, samo nisem ziher, če je dedec, glede na višino njegovega glasu. Tisto na začetku mi je delovalo kot nek ultra sopran, ki se ga ne bi sramovala niti Gotarjeva Lenka.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 12:35:15
|
|
|
|
M_A_J_A
|
Jančika, drži se! Držimo pesti ! Papa Maja
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 13:01:42
|
|
|
|
blanči
|
Pozdravljene, samo na hitro se vam javljam z enim vprašanjem Pozna katera kakšno varuško na njenem domu iz Celja? Ni važno kje v Celju. Hvala
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 14:27:15
|
|
|
|
Skabi
|
Jančika, kako si?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 14:29:25
|
|
|
|
Jančika_
|
Evo mene. S slabimi novicami. Plodek se je pojavil, srčka pa ni. G pravi, da praktično ni možnosti, da bi se pojavil, da pa se čudeži dogajajo. Imam napotnico za abrazijo. Joe pravi, da se naj dam še komu pogledat in se bom probala zmenit, da mi v bolnici naredijo še en UZ pred posegom... G je rekel, da me lahko čez par dni še enkrat pogleda, če hočem, samo sem mu rekla, da bi rada tole čimprej imela za sabo. Kanček dvoma pa je ostal in bi raje to še razčistila. Upanja pa nimam, ker zanj v bistvu ni nobenega razloga. Recimo, da je moralo tako bit. Sicer mi je bedno, da že tretjič, ampak j*** ga, eden pa mora statistiko vzdrževat. Počutje? Sem žalostna, ampak kr vredu. Človek se vsega hudega navadi.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 14:36:10
|
|
|
|
simi73
|
Jančika, žal mi je, da se ti spet tole dogaja . V bolnici pa le zahtevaj še en uz, nikoli ne veš, mogoče bodo pa boljše novičke. Drži si in ne obupaj!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 14:40:05
|
|
|
|
Skabi
|
Samo zate . Tudi meni je hudo. Jaz bi na tvojem mestu šla še na en UZ - da se ne bi potem spraševala, kaj pa če...
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 14:45:10
|
|
|
|
JORJA
|
Janička en velik zate!! Pa vseeno pojdi še na dodoten UZ, držim pesti!!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 21.5.2008 14:47:29
|
|
|
|
žanek
|
Janči, samo zate . Fulll mi je hudo za tebe, sem brez besed ostala . Na UZ bi pa jaz osebno šla še enkrat!
< Sporočilo je popravil žanek -- 21.5.2008 15:03:04 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.