ALFI2
|
Zdravo, punce! Mal vas uspem prečekirat, napisat pa bol slabo kaj. Hvala Jančika, da si se spomnila na naju - mislim, da Bonnie zdaj žuli knjige zadnje dni, men pa še kr naki ostane (začetek junija 2 pisan in srečno upam, da še v začetku julija ustni (nekaj urni)). Sem si pa obljubla, da če tale izpit naredeim se ne pritaknem šolskih stvari več fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul cajta (mogla bi sicer še dokončat magisterij - še 2 izpita (od 10, pa ne več najhujša), 1 seminarska in mag. naloga, za kar sem že plačala skor milijonček starga denarja), ampak prisežem, da se takih papirjev ne dotaknem več, ampak se bom posvetla mojim . zdaj se cele dneve učim - zjutri, ko sta tamala v vrtcu in moj možek služi din, din, popoldan pa skupi neki pojemo, pol pa mami za bukve, moji sončki pa grejo ven, al jih pa možek odpele k moji zlati tašči (še ena, ki je kr ne more prehvalit- HB za take tašče) čez vikend pa podobno . Sem vam mal zatežila - se opravičujem Jančika - upam in mislim, da bo vse OK - jaz tud nisem mela ciklusa 28 ipd, pa se je vse zamakilo, pa je blo OK - moja sestica tud - pa se je tud na začetku ustrašla, kaj je narobe, pa je mal pozneje šla na pregled in zdaj tamali v 30. tednu kaže celo na velikost 32t (gene ma itak take, da bo verjetno ko bo odrasel 2m+). H&M boni - mi je ravno sestra povedala, da jih vsi vnovčujejo po principu 1. bon, 1. stvar, 1. blagajna - 2. bon, 2. stvar, druga blagajna - pa pelte si še kakšno pomoč za vovčevanje bonov (mož, sesta, babi ipd.) in bojda nihče ne kompicira. Punce, uživajte v sončku in čimveč zdravja ter mlekca (Mavo - čestitke za Matevža ) - jaz pa gre nazaj v mučilnico
|