Jančika_
|
Darja, sem za kofe, se ti bom prilagodila (oz. Dominiki), ti kr rufni. A Mavo še nima mlekeca? Misliš, da bi ji lahko kako dostavile termovko sezama v bolnico? Pa ne smejat, jaz sem jo nesla Ropotuljici . Danes sem se šla pofarbat v salon. Drage moje, ful mam že sivčkov . No, ne glih ful ful, ampak so - in verjetno jih z leti ne bo nič manj... A veste, kaj že dve uri počne moj heroj? Tule za mano spi v postelji, budilko ima že od sedmih naštimano na 20minut in tako mu vsakih 20 minut zvoni, on jo pa ugasne in spi dalje . Mater, da se mu da. Že celi dve uri . Gruntam, da bi mu jo kr ugasnila, ker mi gre ful na jetra tole jajcanje, res. Če bi pa to počel zjutraj, tako kot mož od Pikija (al je že nehal?), pol ga pa tak na licu mesta fentam. Žanek, se priporočam za CD. Pesmico sem že naštudirala, ampak ko sem jo hotela Kajčotu zapeti, se je začel dret ko zverina NE, ne ti-ta, ne ti-ta, in mi je z rokico pokril usta . Šele zvečer v postelji je veljalo, takrat sem jo pa morala zapeti 10x zapored, potem se mi pa ni dalo več, pa se je spet drl ko zverina . Ne vem, a se mi samo zdi, a se moja otroka kr precej veliko dereta??? Meni gre to dretje taaaak na jetra . Kajčo ima tako gromek glas, da ti ušesa utrga, Vasko pa cvili kot - ma ne bom rekla kaj, da ne bo grdo, ampak ko se sfajtata in oba naenkrat vžgeta.....jao meni in mojim ušesom! ENJOY THE SILENCE!
|