|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
13.2.2008 13:09:20   
jst86
Ah srček nič skrbet.sej veš da smo tudi odrasli taki da imamo dneve ko ful pojemo in dneve ko nam niti ne paše jest.  i<hćžž,,mk, ,,k, .,.c3v
nm             nbnb            o7kok
ć:HJž

evo vas je še leon pozdraviluser posted image pa še kej bi vam rad povedal pa bo sestri kakšno tipko ven zruval-ena že ven gledauser posted image

jst tud včasih preberem ko smo bile še user posted image in me kar zagrabi da bi se pridružil še nekdouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
13.2.2008 15:13:07   
Anonimen
Kje ste punce????

Jaz sem doma in do sedaj sem imela mojstra za omaro. In omara je gotova. Zdaj me pa čaka pospravljanje.

Sem se pa ravnokar najedla zelenjavne pice in se bom razpočla. Najraje bi šla spat k malčku.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
13.2.2008 15:29:24   
lemavrica
Ojla,

midva sva doma iz sprehoda in plenice shoppinga. Pa so spet šli €. HB za Mueller.

Kolk je spet lep dan. Škoda ker mož še popoldan dela da ne bomo mogli it na sprehod.
Jaz si ravnokar grejem pico.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
13.2.2008 15:41:27   
Anonimen
Ojla punce,
midva sva zdaj iz enega dolgega sprehoda. Moram reči, da mišek naravnost uživa v športnem delu. Vsaj zaenkrat no. Upam, da bo tako tudi ostalo. Kakšen lep sonček je zunaj, prav spomladansko! user posted image

Danes smo šli po drugo pikico in kar ne morem verjeti kakšen je bil. V primerjavi s prejšnjič mislim, ko je tako jokal, da sem ga komaj umirila. No, danes ni niti 1x zajokal, ves čas se je smejal in se pogovarjal. Sploh ni vedel, ko so ga cepili, niti trznil ni; celo zasmejal se je. Priden! user posted image user posted image user posted image  Sem bila pa jaz čisto napsihirana, ker sem se bala, da bo tako kot zadnjič. Ko smo prišli domov sem mu preventivno dala pol svečke in sedaj lepo spančka. user posted image  Upam, da bo vse ok.

Sandra, nove mere za seznamček: T:8.530g  D:68cm

Sandra, zdaj en dan imamo namen it v bazen z morsko vodo v Bernardin. Te pokličem? Mogoče veš, če je ok? Klicala sem in so mi rekli, da imajo bazene za dojenčke, tako da... So še kje na obali bazeni z morsko vodo?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2154
13.2.2008 15:43:33   
lemavrica
Sandra user posted image  user posted image  za dragega ker te je tako lepo prersenetil

Tianna v katerem hotelu v Bernardinu pa imajo bazene za dojenčke, ker jaz bi šla tud z našim probat če mu bo čofanje v bazenu všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
13.2.2008 15:44:04   
sandra85
jst user posted image user posted image user posted image za babico in dedka ob zlati poroki!!! to pa je nekaj!!!

duska nisva še poročenauser posted image naju je Enej prehiteluser posted image ampak nič za to, zdaj je moja velika in največja želja, da nama enej meče rožice na poroki, tako da morava nekje 2 leti počakat...
bodoča user posted image user posted image user posted image sej bo vse ok!!!

enej je danes spil že 2 flaški po 170ml soka user posted image pol pa ga moram vsako uro preoblačit, ker ima od lulanja čisto nafilano plenicouser posted image

zdaj mu kuham korenček
namreč bi jedel samo sadje, zelenjava mu ne gre v rito, kaj nej???user posted image

pridem nazaj...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
13.2.2008 15:46:35   
Anonimen
Lemavrica, evo link: http://www.h-bernardin.si/laguna
Sama nisem bila še nikoli tam dol, tako da bi mi prav prišla kakšna informacija iz prve roke. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2157
13.2.2008 15:47:38   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Sandra, zdaj en dan imamo namen it v bazen z morsko vodo v Bernardin. Te pokličem? Mogoče veš, če je ok? Klicala sem in so mi rekli, da imajo bazene za dojenčke, tako da... So še kje na obali bazeni z morsko vodo?

obvezno!!! user posted image bomo šli magari skupajuser posted image
nisem se še nič pozanimala, kako je s tem na bernardinu...ti javim, če kej izvem
nisem še vsega prebrala...

smo pa danes končno dobili stolček za hranjenje PP prima pappa diner unga modrega
v BC jih nimajo več, na soncku.si, pa smo dobili glih zadnjega v tej barviuser posted image user posted image user posted image

tianna vi ste tut modrega z medvedkom kupili?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
13.2.2008 15:48:26   
lemavrica
Tianna hvala, samo cene so pa tud poštene. Da greš tkole na izlet za cel dan si takoj ob 100€.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
13.2.2008 15:54:49   
Anonimen
Ja cene so res... Bomo videli no. Za en dan bomo ja šli. Bi ga rada malo prej navadila na vodo (ne samo tisto v banji), da ko bomo šli na morje, da bo ok.

Sandra, mi smo tega kupili:
http://www.soncek.si/si/peg-perego-prima-pappa-diner-ranocchio-anice-i4107.shtml

Pa pozanimaj se glede Bernardina. Prosiiiiiiiiiim. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2160
13.2.2008 16:39:49   
sandra85
se bom pozanimala...
kdaj pa imate namen prit?ta teden? v dopoldanskem ali popoldanskem času?
ker ta teden dela dragi popoldan, js pa sem brez avta-zato bi se lahko dobili samo dopoldan, ali pa naslednji teden...no, potrudi se, ker bi te res rada spoznala!

mi imamo pa tega
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161693

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
13.2.2008 16:43:21   
lumpa6
o ful lep stočekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
13.2.2008 16:53:36   
Anonimen
Naš stolček je podoben, samo zelen. Imamo ga še od Žane. Pravzaprav trenutno ga je uporabljal drugi otrok, ampak v kratkem ga dobimo nazaj.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2163
13.2.2008 16:56:58   
Anonimen
.

< Sporočilo je popravil duskamb -- 13.2.2008 17:03:09 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
13.2.2008 16:57:51   
lumpa6
jaz si bom pa kr še enga trip trapa kuplauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
13.2.2008 17:07:23   
Anonimen
Ups!
sem prilepila post na napačno temo. Se opravičujem - ne znam ga izbrisat.user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2166
13.2.2008 17:15:25   
Anonimen
Sandra, namen imamo priti v začetku marca. Sporočim prej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2167
13.2.2008 17:56:19   
Anonimen
Punce, kje ste vse??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2168
13.2.2008 18:05:31   
mvzt
živijo punce user posted image

sva bla danes z Maticem pri P-se mi je v 2 tednih zredil za 370 g, tak da ima zdaj 6090 g....... JUPIIII,smo končno prek 6 kg user posted image user posted image user posted image user posted image  P naju je pohvalila in malemu rekla,da mora tak pridno naprej papat user posted image  še dobro,da ne ve,da je mamica že začela počasi uvajat GH....je namreč zelo proti temu pred 6.mesecem.

škorpion: sem naredila test,pa se je pokazal en velik - ........ joj,kak sem si odahnila user posted image  so zgleda,da hormoni malce ponoreli user posted image

tianna: ko smo mi imeli pred 2 tednoma 2 pikico,se mali tudi ni nič zajokal,še sestra je rekla,kako je priden....ponoči pa mi je dobil vročino in bil 2 dni pravi mali tečko.... tak da user posted image user posted image ,da bo tvoj sonček ok user posted image

uživajte naprej

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
13.2.2008 18:28:39   
melani99
Ojla
tako, midve s pikico sva iz potepa. še dobro da sma prišle pred atijem, drugače bi spet bilo prvo vprašanje, kje sma se potepale?user posted image
Pred potepom sem še nekaj telovadila, tak da bom jutri spet vsa zjamrana user posted image

Ravno razmmišljam, da bo treba začeti misliti kaj na krst naše pupe, že stare mame kar fejst namigujejo na touser posted image . A katera ve, kje v Mb ali Ce izposojajo krstne oblekice? A se jih bolj splača kupit ali izposodit?

Joj, vse ste že šle po pikece, mojo pa to čaka drugi teden; v torek v Mb, v sredo pa pri našem P. Bo veselo. Aha, tole me zanima: a svečke proti vročini vam je dal vaš pediater?

namreč bi jedel samo sadje, zelenjava mu ne gre v rito, kaj nej???
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Tudi moja user posted image  kaj preveč ne mara zelenjave, razen če jo malo prelisičim in ji jo zmešam s sadjem, no, zadnje dni, se mi zdi, da je malo bolj navdušena že nad zelenjavo, vsaj nad korenčkom, ki pa ga ima raje dušenega kot pa kar tako kuhanega.

Lep večer!

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
13.2.2008 18:34:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Punce, kje ste vse??

Jaz sem ravnokar spekla mafine
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
13.2.2008 19:31:57   
Pikica pokica
Pozdravček!

Z otrokoma sem se končno vrnila s toplic. Vsi smo uživali, saj smo imeli zraven babico in dedija ( moja starša). Mož je bil z nami le v nedeljo, saj je potem moral v službo. Veliko smo se sprehajali, namakali v vodi ( Zoji sem namakala le nogice)... skratka uživali v lepem vremenu.

Uska, kar se teka tiče.. Trenirala sem atletiko in v preteklosti pretekla ogromno kilometrov. Na koncu sem se s tem ukvarjala že profesionalno ( čeprav sem poleg vseeno študirala) in sicer sem bila šprinterka (100 in 200 m). Sem pa v mlajših letih tekala na daljše proge in tudi  že večkrat tekla  na maratonu v Radencih ( 10 km, ker je več bilo zame preveč user posted image ) in 2x celo zmagala v ženski kategoriji   user posted image  user posted image  user posted image . Se moram malo pohvaliti.
Zdaj se še nisem spravila tečt, ker je izgovor mraz user posted image .

Srečanje v petek - se vam tudi jaz pridružim.

Zdaj moram pa Zojo skopat.. ČAO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
13.2.2008 19:34:42   
lumpa6
duška daj mi jih pošl maluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
13.2.2008 19:34:47   
guppy
sonček, hvala ti za info za mamice dvojčkov. Mi imamo to kartico doma, ampak smo ugotovili pri nakupu Aptamila, da ceneje pride v Baby centru user posted image , ker je bila izhodiščna cena v tej firmi višja.

bodoča, drži se user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
13.2.2008 19:56:06   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Uska, kar se teka tiče.. Trenirala sem atletiko in v preteklosti pretekla ogromno kilometrov. Na koncu sem se s tem ukvarjala že profesionalno ( čeprav sem poleg vseeno študirala) in sicer sem bila šprinterka (100 in 200 m). Sem pa v mlajših letih tekala na daljše proge in tudi  že večkrat tekla  na maratonu v Radencih ( 10 km, ker je več bilo zame preveč user posted image ) in 2x celo zmagala v ženski kategoriji   user posted image  user posted image  user posted image . Se moram malo pohvaliti.

Vauuuu, zmagala si v Radencih? user posted image Bravo. Pol moraš met pa kar dost km za sabo da zmagaš. Jest sem bla tud že v Radencih na 10 ampak sem bla daleč od zmage.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?