|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.2.2008 12:39:08
|
|
|
|
melani99
|
Pozdravček! Pismočuka, je pri nas danes mrzlo, sicer je malo sončeka, ampak megla pa tak mrzla, da me nič ven ne vleče. Pa še vstala sem na levo nogo Lina31- Mene pa zanima koliko od vas pobira in polaga dojenčka na bok oz. iz boka? Moja je nedonošenka in v Mb pediatriji so nam to zelo svetovali (handling), kateri zajema tudi to dvigovanje z boka, baje veliko pomaga pri motoričnem razvoju, tudi v RA so nam svetovali še naprej uporabljati handling, prav tako so nam na ultrazvoku glavice strogo zabičali, da naj strikntno delamo po handlingu, ker ima naša še neke manjše posledice od možganskih krvavitev, tako da jaz se trudim delati tako in pravijo zdravniki da to zelo dobro vpliva na , no, zdaj nam je že prišlo to rokovanje čisto v kri. Mislim, pa da je bilo nekaj tudi tukaj na RR-u o handlingu. Puzzle peno so pri nas v Merkatorju imeli, mislim, da je bila okli 5 €, ampak ta teden jih več niso imeli, samo ne vem kako velika je pol, ko jo skup zložiš? annie A smem it z na sprehod, četudi je še vedno prehlajen? Če fejst ne piha in če ni neke opasne megle, pa če nima vročine, mu verjetno nebo škodlo, če greta za kakih par minutk ven, še posebno če je pri vas kaj sončeka, se bo vsaj malo predihal zunaj na lufteki. Za nazaj spet nisem dospela vsega prebrati, tak da opet nisem čisto na tekočem...(jaz itak zvem vse zadnja ) Kosila mi danes ni treba kuhati, tak nimam volje, drugače pa tudi imam vsak dan isti problem...kaj vreči v lonec???? Sem že čisto brez idej! Pol pa še ko pride domov iz službe, reče ja to sem pa že danes jedel v službi. Madona, takrat mi pa tudi dvigne dekl! No, pa pol vseeno poje, da me ne užali preveč. Tak, zdaj si pa grem skuham še eno pa enega skad..... , pol bomo pa vidli, če se mi bo dalo iti kam na potep. Lep pozdravček!
|