|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
6.2.2008 11:41:03   
Anonimen
Jaz pa priznam, da mi je ta forum za sprostitev, saj sva z malčkom večinoma sama. Zelo sem vesela nasvetov, ki jih deli Nana in tudi ostale. Čeprav imam tretjega otroka, ki je na srečo zelo nezahteven, se znajdem v situaciji, da nevem kaj bi.

Zato punce pišite, o težavah, delite nasvete, lepita dobre vice in tudi pišite neumnosti. user posted image

En od včeraj:

*Depresija

*Včeraj zvečer sem bil depresiven, pa sem poklical center za pomoč. *

*Zaradi zasedenih linij, sem dobil operaterja v Pakistanu.*

*Povedal sem mu, da razmišljam o samomoru.*

*Postali so čisto navdušeni in me vprašali, če znam voziti tovornjak...*

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
6.2.2008 11:42:12   
Rožica*
V Merkatorju, mislim da je bil en paket nekje 5 €, je pa notri 10plošč.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
6.2.2008 11:43:13   
Rožica*
Duška ta je pa dober.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
6.2.2008 11:49:34   
Anonimen
Sem se prej važila, da imamo sončka, pa se je skril.user posted image

Midva odhajava na sprehod. Pridne bodite.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1654
6.2.2008 12:19:44   
annie
Punce, tole kreganje pa je res nesmiselno, saj smo menda ja odrasle osebe in ne najstnice user posted image Čeprav nobene od vas osebno ne poznam, vsako posebej rada prebiram in se vselej kaj novega naučim, saj več glav, več ve, ali kako že gre ta pregovor user posted image Res škoda časa za kreganje in upam, da se bo sve poglihalo in boste spet "stare čvekice", ki me vedno spravite v dobro voljo user posted image

Drugače pa nas prehlad še vedno drži user posted image , tako, da si sploh z Nikom ne upam it ven, čeprav se tukaj sonce kaže.   user posted image A smem it z user posted image na sprehod, četudi je še vedno prehlajen? Se bojim, da bi se mu poslabšalo user posted image

Lemavrica jaz sem te puzzle kupila v BC za 22 eur...če bi vedela, da so v Merkatorju cenejše bi ziher tam kupila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
6.2.2008 12:21:57   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Dan! Tudi jaz se sprašujem, če sem med tistimi, zaradi katerih ne marate našega foruma user posted image  

user posted image mislim, da si ti ZADNJA zaradi katere bi se lahko komu forum zameriluser posted image
ti si ta, ki nam vedno pomagaš, helena je ta, ki se rada mal poheca, guppy je ta, ki jo je lepo brat kako piše o dvojčkah, lumpa je ta ki nam je v zgled, saj ima 5 otrok,............... in še veliko punc je, ki ima kak zanimiv stil pisanja, in ima nekaj, zaradi česa jo js osebno rada berem

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
6.2.2008 12:25:37   
lumpa6
Mi imamo samo zelenjavno juho. Sedaj se najemo, potem pa gremo z Ano k P, zaradi alergije. Danes bom videla, koliko se je zredila in zrasla. Je točno 5 mesecev stara.

ja čestitam za obmesečnico

user posted image    user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
6.2.2008 12:33:42   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Dan! Tudi jaz se sprašujem, če sem med tistimi, zaradi katerih ne marate našega foruma user posted image  

user posted image mislim, da si ti ZADNJA zaradi katere bi se lahko komu forum zameriluser posted image
ti si ta, ki nam vedno pomagaš, helena je ta, ki se rada mal poheca, guppy je ta, ki jo je lepo brat kako piše o dvojčkah, lumpa je ta ki nam je v zgled, saj ima 5 otrok,............... in še veliko punc je, ki ima kak zanimiv stil pisanja, in ima nekaj, zaradi česa jo js osebno rada berem

jaz vas imam pa vse rada in se ne mislm o tem pogovarjat in mi je v veselje z vami delit dobre in slabe stvari življenja, spremjat napredke vaših in naših otrok tudi starejših, brat vaše nasvete in se z vami veselit

punce življenje je prekratko in ni prostora za zamere in kreg

ravno te dni so znanci igubili svojega 3 leta starega fantkauser posted image user posted image user posted image , zamislite si kakšno srečo imamo da jih imamo , da so znami , zdravi in še bi lahko naštevala

ja prav ste prebrale, moji 3 otroci odraščajo brez svojega očeta, vzela ga je cesta, zato večkrat premišljujem o minljivosti življenja, poskušam živeti polno, srečno naprej....bla bla sedaj sem pa malo zašlauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
6.2.2008 12:39:08   
melani99
Pozdravček!
Pismočuka, je pri nas danes mrzlo, sicer je malo sončeka, ampak megla pa tak mrzla, da me nič ven ne vleče. Pa še vstala sem na levo nogouser posted image

Lina31- Mene pa zanima koliko od vas pobira in polaga dojenčka na bok oz. iz boka? Moja user posted image  je nedonošenka in v Mb pediatriji so nam to zelo svetovali (handling), kateri zajema tudi to dvigovanje z boka, baje veliko pomaga pri motoričnem razvoju, tudi v RA so nam svetovali še naprej uporabljati handling, prav tako so nam na ultrazvoku glavice strogo zabičali, da naj strikntno delamo po handlingu, ker ima naša user posted image  še neke manjše posledice od možganskih krvavitev, tako da jaz se trudim delati tako in pravijo zdravniki da to zelo dobro vpliva na user posted image , no, zdaj nam je že prišlo to rokovanje čisto v kri. Mislim, pa da je bilo nekaj tudi tukaj na RR-u o handlingu.

Puzzle peno so pri nas v Merkatorju imeli, mislim, da je bila okli 5 €, ampak ta teden jih več niso imeli, samo ne vem kako velika je pol, ko jo skup zložiš?

annie  user posted image A smem it z user posted image na sprehod, četudi je še vedno prehlajen?
Če fejst ne piha in če ni neke opasne megle, pa če nima vročine, mu verjetno nebo škodlo, če greta za kakih par minutk ven, še posebno če je pri vas kaj sončeka, se bo vsaj malo predihal zunaj na lufteki.

Za nazaj spet nisem dospela vsega prebrati, tak da opet nisem čisto na tekočem...(jaz itak zvem vse zadnjauser posted image user posted image )

Kosila mi danes ni treba kuhati, tak nimam volje, drugače pa tudi imam vsak dan isti problem...kaj vreči v lonec????user posted image  Sem že čisto brez idej! Pol pa še ko pride user posted image  domov iz službe, reče ja to sem pa že danes jedel v službi. Madona, takrat mi pa tudi dvigne dekl! No, pa pol vseeno poje, da me ne užali preveč.

Tak, zdaj si pa grem skuham še eno user posted image  pa enega skad..... , pol bomo pa vidli, če se mi bo dalo iti kam na potep.

Lep pozdravček!

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
6.2.2008 12:40:17   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Samo eno vprašanje potem pa greva na sprehod

user posted image Kje ste kupile to penasto puzzle blazino in koliko pribl je cena?

v sparu sem jih tudi videla cena je približno enaka

Neposredna povezava do sporočila: 1660
6.2.2008 12:41:44   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ravno te dni so znanci igubili svojega 3 leta starega fantkauser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
6.2.2008 12:41:51   
lumpa6
annie A smem it z na sprehod, četudi je še vedno prehlajen?

ja smeš, če ni vročineuser posted image

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
6.2.2008 12:59:10   
nena80
Naš user posted image  je imel vročino smo včeraj dopoldne, danes pa ničuser posted image , ampak o zobku pa ne sluha ne duhauser posted image  ali pa jaz nič ne vidimuser posted image ,...je pe res kot ste napisale, da tlači "pobesnelo" vse v ustauser posted image , ampak to že skoraj en mesecuser posted image  Mamica pa tako neučakana, da vidi prvi zobekuser posted image ...

Nana  tvoji nasveti so ZZZEEEELLLOOO DOBRODOŠLI in se tudi nate obračamo, ko kaj "zagusti", tako da nam ne smeš pobegniti   user posted image , tako kot vse ostale, ker vsako mnenje nekaj šteje in potem si lahko vsaka mamica izlušči iz vsega povedanega, kaj njenemu user posted image  najbolj odgovarja...

Rožica ali pa katera druga,... Kako pa zgledajo vaje za vsedanjeuser posted image  A na tla ga daste na hrbet ali na trebuščekuser posted image  sem mal "ferbčna" no včasih sem bila tudi malo blonduser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem kupila puzzle in ga bom danes dala na tlauser posted image

Lemavrica puzzle sva kupila v Mercatorju (Lumpi program), imajo pa jih tudi v Sparu in BC in še kje bi se našlo...Cena no pa se me našla, mislim, da tam neklje od 5-10 eur, sem račun že stran vrgla, pa niti nisem gledala koliko so in sem jih samo zagrabila in šla, oči je pa plačaluser posted image user posted image

Sem hotla še nekaj napiat, pa sem pozabilauser posted image , eh skleroza pa to po poroduuser posted image user posted image

A točno, Duška meni je tudi moj rekel, če mi bodolasje tako še dolgo izpadali, da bom kmalu "plešasta" user posted image , ampak kaj če je pa vse resuser posted image .....

Nam bo pa tašča ribice speklauser posted image user posted image user posted image , da lahko jaz na RR visim user posted image ,....

alarm

Neposredna povezava do sporočila: 1663
6.2.2008 12:59:52   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

hvala.
No Sandra pa imata naš urnik. Le da jaz sem presrečana in upam da bi postal stalna praksa. Danes je že tretjo noč tako spal.
Res upam da mi nikoli več ne pokaže kao izgleda budnica vsakoih 10min. 

tebe pa je Enej preveč razvadil user posted image
saj ne Joke! Privoščim vsem, ker vidim na sebi kako pozna se imam 100000x več energije za vse, celo v sprehodih uživam.user posted image

ojoj revica! js ti tudi želim, da se ti to ne zgodi več user posted image user posted image user posted image
ja, sej me je res razvadil, ko je spal 10 ur v kosu, zaj pa zdrži max 6 ur user posted image
to je kar razlika...ker grem js vedno pozno spat in ko šele dobro zaspim, je on lačenuser posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
6.2.2008 13:02:20   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Sandra a izivašuser posted image . Naš se zbuja 5x na noč in potem vstane še ob 5ih zjutri, če ob 6ih je že super

kar pa se pisanja o dojenčkih tiče in tem povezanih z njimi pa se mi zdi da smo na forumu dojenček, al se motim?

malo user posted image
ne ma veš kako je...če pogledam 4 mesece nazaj, ko se mi je vsako uro zbujal, je to SUPER kar imava zdaj!!!! če pa pogledam še 2 tedna nazaj ko je spal 10 ur v kosu, pa je mal hudauser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
6.2.2008 13:09:13   
melani99
http://i.flowgo.com/greetings/itsmommyskiss/itsmommyskiss.swf 
luštkano!

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
6.2.2008 13:12:02   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: melani99

http://i.flowgo.com/greetings/itsmommyskiss/itsmommyskiss.swf 
luštkano!

fulll luškano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
6.2.2008 13:14:09   
lumpa6
fuul dobruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
6.2.2008 13:28:37   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

Rožica ali pa katera druga,... Kako pa zgledajo vaje za vsedanjeuser posted image   
Nam bo pa tašča ribice speklauser posted image user posted image user posted image , da lahko jaz na RR visim user posted image ,....

alarm

Bravo za taščo!
Bi se nam danes tudi prilegla ena taka tašča. jaz še vedno ne vem kaj naj kuham

Nena te vaje, prijemi se vse nekako izhajajo in nadgrajujejo iz teh osnov in kolikor jaz opažam je res da dobro vplivajo na user posted image .
Naš user posted image  je vedno lepo pohvaljen da avtomatsko sam lepo opravi gib, ker sva bila pridna že od začetka in se trudila s tem rokovanjem. Pol pa mama zrase za nekaj cm. user posted image user posted image
No pa sem spet zašla..... Kako te zanima?
Pogoj je, da user posted image  dobro pase kravce se naslanja na komolce in dviguje na roke v tem položaju na trebuščku, ter da vadita da se sam obrne na bok,....
- Potem ga skušam motivirati s kakšno igračko, ki jo dam malo više tako da se mora stegniti ponjo, da je oprt na eno roko. To je ena od vaj in tako krepi mišice malo po malo.
- da bi se sam dvignil v sedeči položaj pa mi je pokazala tako, da ga položiš na hrbet in primeš za ramo ali roko, da se dvigne, vendar preko boka (obrne se vedno preko iztegnjene nogice zgornja pa gre pokrčena čez) tako, da se nasloni na svojo roko(komolec), ki ga bo ko bo dovolj močen iztegnil in se oprl na roko in potem bum na ritko. Primeš ga pa za  rokico ki je zgoraj , ne tisto preko katre se bo obrnil.

Upam da si razumela user posted image
Veliko je tega "igranja", ki je pomembno za cel razvoj, v tem postu imaš nanizanih kar nekaj idej. Bistvo vsega pa je, da nam pač na konkretnem primeru pokažejo položaje rok, nog da se otrok sam ne zavira v razvoju ali da ne razvije kakšnih nepravilnih gibalnih vzorcev, zato verjetno tudi hitreje napredujejo. Ker jim tako nehote lansiramo gibe, ki jih opravljamo rutinsko (pri previjanju,...)in potem avtomatsko tako delajo.
Je pa potrebeno biti strpen, ker to niso neke vaje in se to tako dela in pol sedi. ampak malo po malo, da spoznavajo sebe, svoje zmožnosti,...
Lahko pa opaziš da kadar so nesigurni vsae stisnejo pest na rokah.
Poizkusi ga dati v njemu še ne poznan položaj in boš videla
To je moja laična razlaga.user posted image

Pa vprašajte še kaj bolj konkretnega?
ker jez ne znam na kratko razlagat.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
6.2.2008 13:29:37   
sandra85
danes je bil na enejevem jedilniku korenček (sva samo probala 2 žličke) in ga ima fulll rad-ker je sladekuser posted image  user posted image user posted image user posted image

čez 2 dni probava kolerabo, če mu koleraba ne bo všeč, bova probala hruško...

sem si začela pisat razpredelnico, kaj, koliko in kdaj sem mu dala za probat in kakšen je bil odzivuser posted image

če kero zanima, napišem kako smo mi začeli uvajat na GH...sem mislila da bom imela probleme s tem, pa mislim da je čist preprosto

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
6.2.2008 13:35:44   
Rožica*
Še nekaj glede sedenja.
Mi je rekla na F, da ni potrebe in ni smiselno, da mu pustimo se dvigovat tako iz ležečega položaja, da ga primemo za rokice in da se dvigne, kar verjetno v večini naši dojenčki zdaj počnejo, da otroka samo zmedemo in jim podajamo napačno informacijo, kako priti do sedečega položaja, ke še tja nekje do 3 leta starosti ne bodo dovolj močno da bi se iz htbta dvignili v sedeči položaj in da pač tudi odrasli se nikoli tako ve usedamo.

Bi se pa jaz morala, da bi vsaj malo zgubila ta trebuh.user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
6.2.2008 13:53:52   
nana 27
Melani, tolk so luštni user posted image  Se mi zdi, da je ena spraševala glede spalnih vreč. Mi imamo H&M-ove. za pozimi so bolj fajn in luštne od C&A. Sem jo pa kupila leto nazaj v Avstriji. Luštna, podložena, topla.. Bolje je kupiti vejo, da otroček ni preveč utesnjen. jaz iščem mehko in veliko 140cm pa je nikjer ne najdem user posted image  Lumpa, je ta triletni fantek umrl v Gameljnah (nesreča)? Že nekaj dni premišljujem o ubogem fantku user posted image  pa že nekaj časa nazaj en 16 mesečni fantek user posted image  Mene je kar groza. Pred leti sem v nesreči  isti dan izgubila oba bratranca, stara 6 in 11 let. Lumpa, zdaj pa še ti napišeš, da ti je mož umrl v nesreči. Ob tem so naše težave in težavice nikakršne..  Pena. Dva kompleta se mi zdi je ravno prav za igranje. Sprehod in prehlad. Baje naj bi bilo OK. Samo vročine ne sme biti.   

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
6.2.2008 13:56:50   
nana 27
..ti škrati user posted image  Mislila sem, da je bolje kupiti večjo vrečo in ne vejo user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
6.2.2008 14:18:12   
lumpa6
Lumpa, je ta triletni fantek umrl v Gameljnah (nesreča)? Že nekaj dni premišljujem o ubogem fantku pa že nekaj časa nazaj en 16 mesečni fantek

ja je, ta mlajši je biu pa od njihovih prjatlou, tko da je kar dvojna tragedijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
6.2.2008 14:35:17   
nana 27
Lumpa, ojoj user posted image user posted image user posted image  Meni ves čas, ko Miha in Majo gledam, misli uhajajo k tej tragediji. Tako so hitri ti mali človečki. Grozno mora biti za svojce pa tudi za šoferja, ki se jima je to naredilo user posted image  Na sosednjem forumu sem ravnokar brala od ekološke katastrofe v Rovinju? Je katera brala?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?