|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
6.2.2008 8:56:09   
ana b
Dan!

Helena: nikamor, to je ukaz user posted image . Kdo bo pa meni zjutraj družbo delal?

Mi pa se pripravljamo, da gremo po tretjo pikico. Upam, da bo tako dobro prenesel kot prvi dveuser posted image .
Šibam pod tuš, dokler spi, ati bo pa varuška user posted image , če bo slišal, ko bo mali user posted image .

Lep dan

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
6.2.2008 9:00:57   
aljab
Jaz mam pa še eno vprašanje izven teme...se katera slučajno ukvarja s fotografijo in ma DSRL? Jaz se odločam za nakup, pa me zanima, če ma katera izkušnje....

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
6.2.2008 9:15:11   
Anonimen
j ibk (no to ti Janina pošilja pozdrav) občudujem, ker si res veliko dala skoz. cxxxxxxxxx

Jaz pa sem mislila, da je samo Matija navdušen nad krampanjem po tipkah. Pred dnevi mu je prijateljica (sedel mi je na krilu) po MSN metala žogco in pošiljala poljub. In posledično zdaj, ko vidi prižgan prenosnik, začne kar poskakovat v stolčku. Včeraj, ko je bil moj user posted image  za računalnikom, malček pa zraven v stolčku in je gnjavil , in gnjavil,.... pa pravi moj user posted image  - kaj pa mu je danes....? Pa sem ga vzela iz stolčka, mu otroka potisnila na kolena in je bil mir pri hiši. user posted image  ni mogel vrjet.

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
6.2.2008 9:15:45   
Anonimen
Dan!

Punce....ne se kregat. user posted image ....če mislite, da kaj leti na vas raje kar prezrite, nima smisla se obremenjevat z nepomembnostmi, ko pa je na svetu še dovolj bolj pomembnih reči kot to, kaj je ena rekla in ni rekla, ali name ni pomislila, ali me vlači po zobeh......briga vas. user posted image   user posted image

Jaz pišem, kar mi paše user posted image in tega zaenkrat nimam namena spreminjat. Predvsem mi paše to, da se izlijem, ko mi je hudo. Včasih po neprespani noči, včasih po preveč pokakani plenici, včasih po razočaranju nad svojimi kg-ji.
Paše mi pa prebrati tudi to, da nisem sama v taki situaciji, da je kakšna reč zaradi katere bi letela k zdravniku precej običajna.
Všeč mi je, ker tukaj izvem o kakšnih rečeh, ki so nepotrebne in nezaželjene, ampak včasih hudičevo prav pridejo, ko imaš roke že do kolen (npr. hojica, staica, bumbo, kakšna zanimiva igračka,...).

No pa da poročam, kaj sem ugotovila v zadnjih dneh.
Se spomnite, ko sem jamrala, da mi Nežika pokaka vse cunjice in da jo 3x na dan v celoti preoblačim......
Uporabljam Pampers Active Baby, ki naj bi bile super vpojne in še vedni je bilo iso, dokler mi ni potegnilo, da jih nataknem narobe. Sprednji del je zadaj. V tem primeru ohranim oblekice čiste, Nežika pa pokaka pleničko bolj spredaj. Pojma nimam, zakaj.
v glavnem so narejene pleničke tako, da je zadaj 10cm brez tistega modrega dela, spredaj pa je čisto do vrha. Če sem ji nataknila tako, da je imela zadaj do pazduhe pa ji je zlezlo čisto na konec ritke.

Imam pa en problem. Namreč od našega izleta na Primorsko dalje ima Nežika pod vratom (ne v vratni gubi ampak okoli) neke izpuščaje, ki jo srbijo. Sem mislila, da je vročinski osip, pa bi se moralo v tem času že kaj izboljšati. Izgleda pa tudi, da jo srbi, ker si rokice tlači pod brado.
Dermatologinja mi je svtovala puder, ampak ni nič bolje.
Možno je, da ima kakšno alergijo, ker mož jih ima polno. sedaj pa najbolj sveti leska.....jaz ne jem nič drugače, izpuščaj pa se je pojavil že pred uvajanjem GH.
Ima katera podobno izkušnjo?

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
6.2.2008 9:19:07   
zvezda71
Čau lepotice,
pa kaj se gresteuser posted image  A ni vseeno kaj na drugih forumih pišejo? Meni pa vas je tak fino brat, pisat se mi res ne da vsak dan mea culpa sem lenoba.
Nana, Guppy, Helena, Lemavrica, Lumpa, Missika....... te se zdaj iz glave spomnim,  vse ampak ČISTO vse ostale, dajte ga srat babe, če smo nosečnost in prve mesce skup pregurale, se pa ne bomo menda zdaj okoli oslove sence kregale, saj nimo v parlamentu.
SONČKA vsem!!!!!!!!!!!

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
6.2.2008 9:27:08   
Anonimen
Punce, odločitev je padla. Ker malček spi, tukaj je zatišje, grem malo na orbitrek, da ne bo revček tako sameval v dnevniuser posted image user posted image user posted image . Da naredim vsaj otvoritev sezone.

Helena, Helenca,......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
6.2.2008 9:32:08   
LINA31
Dobro jutro,

vsem, ki greste k P po pikice pošiljamuser posted image user posted image .

Žan se igra pod igralnim centrom. Full veselo žlobodra, jaz pa sem hitro na RR skočila. No, kot sem že včeraj omenila sva bila v RA. Mene pa zanima koliko od vas pobira in polaga dojenčka na bok oz. iz boka? Jaz sem za to sicer slišala, ampak do sedaj nisem kaj veliko prakticirala, ker mi je bilo full štorast. No, očitno bomo kar mogli, ker ima Žan ohlapen trebušček. Še ta zanimivost, ki sem jo včeraj zvedla...D3 kapljice naj dajem vedno s tekočino, ker so full mastne in drugače samo v ustih ostanejo. Očitno sem do sedaj na ušesih sedela.
Tudi glede na to, da ima že toliko kg mi je rekla, da mora biti izključno na trdi poldagi in ne več na sedežni. Še kaj??? Aja pokazala mi je kako naj nogice k trebuščku potiskam, zato da ne bo rite dvigoval.
Pa še to mi je pokazala kako naj sedi pri meni v naročju....to tudi še nisem videla, da ima eno nogice pokrčeno in ubistu sedi na svojem boku.
Tiste, ki hodite v RA.. a je tak tudi pri vas?
Ko greš tja res misliš, da je vse narobe s tvojimuser posted image .

lumpa6...pogrešali smo te. Je tvoj že zdrav? Se nekaj postov nazaj prebrala, da si bila že vdovauser posted image . Joj, svaka čast, da greš tako pogumno naprej in da imaš kar pet otrok.

nena80...kako je tvoj user posted image ? A vročine nima več?

sandra85...ti pa tako pozno hodiš spat, da ti lahko Žana dam v uspavanjeuser posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
6.2.2008 9:47:32   
Pikica pokica
Jutro!

Še sem tukaj user posted image .
Cepljenje je Zoja presenetljivo dobro prestala. Ko se je zbudila po cepljenju, je bila tako dobre volje, da se je samo smejala. Očitno je tokrat bila reakcija v pozitivno smer user posted image . Potem je prišla na obisk moja mama in z obema otrokoma smo šli malo pustovat user posted image  v mesto ( gledat povorko). Ni bilo nič časa za rr.

Mere: 6580g in 65,5 cm. Aljab, še vedno je za Janino user posted image .

Se je pa ponoči 4x zbudila, kar se že dolgoooooo ni. ( 2x sem jo podojila, 2x pa le pokrila in dala dudo). Upam, da je to bilo zaradi cepljenja in da ji ne pride v navado user posted image .

Sva pa zdaj  imeli obisk - sodelavko, ki je bila na poti v Mb  ( iz LJ) in se je spotoma malo ustavila.

KAKO LEPO VREME!!!!! Tudi jaz komaj čakam, da greva ven. Je ravno zaspala, zato moram počakati, da se zbudi. Se bo katera Celjanka sprehajala za Savinjo?? Če bo, se pa tako srečamo user posted image .

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
6.2.2008 9:50:42   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Punce, odločitev je padla. Ker malček spi, tukaj je zatišje, grem malo na orbitrek, da ne bo revček tako sameval v dnevniuser posted image user posted image user posted image . Da naredim vsaj otvoritev sezone.

O, daj se še malo "naorbitrekaj" zame user posted image . Mojega smo pa kar k tašči pospravili. Ga bom zdaj enkrat v bližnji.. daljni.. prihodnosti pripeljala nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
6.2.2008 10:00:16   
jst86
dobro jutro!

bodoča jst te tud razumem.zadnje 2 dni pa sploh.Leon je tok siten da ne vem kaj naj z njim počnem.user posted image  pa nič mu ni prov. ko pomislim na to da pravijo da je prve 3 mesece najhuje....bla bla bla.

lina jst ga polagam in pobiram na bok.že od 3. meseca,ker naj bi od takrat to prakticirali.

aljab user posted image ,Leon tud rad tipka po tipkovnici. imam shranjeno in je napisal : V BC (v baby center) in V DM(v dm)user posted image .sem ga povsod že peljala.

duska a švicaš zdejle aneuser posted image

upam da nisem jst kere užalila,oz. da ima kera občutek da jo ignoriram.če pa ima kera tak občutek,se opravičujem.jst res rada preberem čist vse,brez izjeme.če pa kej ne pokomentiram pa navadno ne vem ali pa pozabimuser posted image  upam da se vse čveke vrnete nazaj,pa da še kera ne pobegne!!!!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
6.2.2008 10:20:03   
zvezda71
Dame, upam, da ste že vse slekle  pižameuser posted image . Zdaj, ko sem cunje iz sušilca zlagala mi je prišlo na misel da bi konec marca začetek aprila imele eno tako vseslovensko praznovanje polleta naših septemberčk in septemberčkov iz RR. Kaj pravite na mojo idejo?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
6.2.2008 10:23:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

Dame, upam, da ste že vse slekle  pižameuser posted image . Zdaj, ko sem cunje iz sušilca zlagala mi je prišlo na misel da bi konec marca začetek aprila imele eno tako vseslovensko praznovanje polleta naših septemberčk in septemberčkov iz RR. Kaj pravite na mojo idejo?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
js sem že nekaj časa nazaj dala predlog, da bi imele srečanje spomladi v ZOO-ju...
je prišla moja teta na kavico-grem
papa

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
6.2.2008 10:31:32   
Rožica*
Jutro!

Tudi jaz mislim nadaljavat z čvekom in upam da bomo ustvarile dobro vzdušje.
Imam malo bad feeeling glede dogajanja, kot da sem jaz kriva za to. Pa sploh ne vem zakaj , kdo, kdaj, kje,.... me je le zmotilo to namigovanje, prigovarjanje v "napol šifrah". In potem imaš tisti slab občutek kot, da si sam kaj rekel, čeprav vem, da ne sodelujem na drugih foromih,...
Mene to moti,  take stavari se menite na ZS. 
BV vse kar sem še enkrat želela poudriti je, da takšno obrekljivo namigovanje, sploh pa brez temeljnega ozadja, (ki me mimogrede sploh ne zanima) ne sodi na naš forum, ker samo kvari vzdušje!!!!

Pri nas niti kanček sončnega žarka nikjer na obzorju. user posted image

midva dobiva danes drugo pikico, ker je bil bolan in zadnjič ni bil cepljen.
javim zvečer vse podatke za tabelco.
ker že imamo tudi zobekuser posted image

nena 80 midva nisva imela vročine, le jedel je veliko manj, dobil izpuščajčke okoli ust, se zelo slinil in tlačil vse živo v usta. jaz sem mu občasno namazala dlesen.

lina jaz ga že od začetka pobiram s strani, so mi pokazali tisti prijem že takoj na prvem pregledu in od takrat ga skušam tako pobirati in odlagati. čeprav je zdaj že velik in težji in ga ne morem več pobrat tako z eno roko.
tudi pri nas je tako in vse od naštetega izvajamo.
veliko je na tleh na blazini in odkar ga tako puščam, opažam da sam veliko hitreje napreduje. trenutno izvajava vaje za vsedanje.
no tudi zato je pomembno, da ga dviguješ s strani, ker se tako iz strani vsede in kasneje vstane.

Se pa že veselim podajšanega vikenda in držim pesti da bi blo lepo vreme.

duška user posted image  bom morala tudi jaz prah obrisat z njega.

lp

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
6.2.2008 10:35:01   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

Dame, upam, da ste že vse slekle  pižameuser posted image .
še neuser posted image
Zdaj, ko sem cunje iz sušilca zlagala mi je prišlo na misel da bi konec marca začetek aprila imele eno tako vseslovensko praznovanje polleta naših septemberčk in septemberčkov iz RR. Kaj pravite na mojo idejo?

všeč mi je ideja, šebolj tisti sandrin predlog. če bo zoo še odprtuser posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
6.2.2008 10:48:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

O, daj se še malo "naorbitrekaj" zame user posted image . Mojega smo pa kar k tašči pospravili. Ga bom zdaj enkrat v bližnji.. daljni.. prihodnosti pripeljala nazaj.

Orbitrek je preživel. Ampak kako sem brez kondicije user posted image
V 10 minutah sem pokurila samo 50 kcal, kje je še tortica od včeraj....user posted image user posted image user posted image

Sem se stuširala, oprala teh nekaj las kaj mi jih je še ostalo na glavi, obesit moram perilo, potem pa bom vrjetno ža za na sončka......

pišite še kaj, vas bom vmes hodla brat.

Zvezda - DOBRA IDEJA!user posted image user posted image user posted image

Rožica - za zobek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1640
6.2.2008 11:03:18   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lina user posted image sej po moje bi bilo pametno da hodim mal prej spat, saj se mi Enej že par dni zbuja ob 5h za hranjenjeuser posted image in ob 9h noče več spat

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
6.2.2008 11:04:52   
Rožica*
tk. mali spi!

Zdaj pa na juriš v kuhinjo neki skuhat, pa oprat in zlikat nekaj perila,...
pa generalko bi bilo treba udarit, samo to je pa že druga pesem. user posted image  Ni motivacije!

kaj boste kuhale?
jaz sploh ne maram mesa, samo danes mi ne pade nič drugega na misel kot meso in pečen krompiruser posted image
Tako je prepovedano je najslajše, al kako že pravijo.

Hitro dajte mi eno idejo kaj kuhat.

Da lahko tudi midva pol greva ven. Pa pošljite nam mlao sonca.
To je ukaz user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
6.2.2008 11:08:09   
nana 27
Dan! Tudi jaz se sprašujem, če sem med tistimi, zaradi katerih ne marate našega foruma user posted image  Mah...zmeram kaj pišem v zvezi z dojenčki pa ne znam nehat, skratka pametujem. Upam, da ne preveč. Vem, da gre nekaterim mamicam to na živce, če sklepam, da ne marajo preveč vmešavanja tašč, svakinj in podobnih primerkov na dveh nogah. Tako da samo zaradi tega nočem več pisat, ker se mi zdi, da grem kateri na živce. Zdaj pa še to, da se v "ozadju" komentira o posameznicah user posted image  Jaz si pač mislim, da ima kdaj kakšna od nas slab dan, PMS, ali pa možka s tardečo, sitnega dojenčka, jo daje vreme...nič slabega o nobeni. Je pa tako, da ti zmeraj v življenju nekateri super odgovarjajo, z drugimi pa se ne ujameš, ampak se kljub temu trudiš. Tudi jaz sem za skupno srečanje. Želim si le lepega vremena pa to, da bodo naši septemrčki že sedeli in bili malce manj oblečeni. Spomladi bo ravno pravi čas. Vsem bolanim želim čimprejšnjega okrevanja user posted image user posted image user posted image  Lemavrica, imaš ZS v zvezi z varstvom. Javi, kako boš opravila.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
6.2.2008 11:09:28   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lina user posted image sej po moje bi bilo pametno da hodim mal prej spat, saj se mi Enej že par dni zbuja ob 5h za hranjenjeuser posted image in ob 9h noče več spat

hvala.
No Sandra pa imata naš urnik. Le da jaz sem presrečana in upam da bi postal stalna praksa. Danes je že tretjo noč tako spal.
Res upam da mi nikoli več ne pokaže kao izgleda budnica vsakoih 10min. 

tebe pa je Enej preveč razvadil user posted image
saj ne Joke! Privoščim vsem, ker vidim na sebi kako pozna se imam 100000x več energije za vse, celo v sprehodih uživam.user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
6.2.2008 11:09:48   
andreja32
Živjo!

Vsake kvatre se mi uspe javit,...saj berem vas pa kar redno .Kar se kreganja tiče,...punce brez veze....naj si mislijo kar jim paše,...me od tega nimamo nič...

Midve z Zalo sva bili na krajšem obisku na infekcijski kliniki.zala je v petek dobila drisko, v nedeljo sva pa morali oditi po infuzijo.včeraj sva se vrnili domov, ampak danes spet veselo sračka,za enkrat pa še je in pije,....upam da se bo stanje izboljšalo,...drugače bova kaj hitro spet tam.SRČEK sem imela vseskozi v glavi vajin nesrečni pripetljaj in sem Zali skoz gledala kakšno ima rokico,...revčki mali naši...

Šibam se že zbuja....

Jacklyn če bereš,....se ti javim na zs takoj ko bom imela čas (ko pridemo k sebi)user posted image .

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
6.2.2008 11:15:14   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Sandra a izivašuser posted image . Naš se zbuja 5x na noč in potem vstane še ob 5ih zjutri, če ob 6ih je že super

kar pa se pisanja o dojenčkih tiče in tem povezanih z njimi pa se mi zdi da smo na forumu dojenček, al se motim?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
6.2.2008 11:17:10   
Anonimen
Hitro dajte mi eno idejo kaj kuhat.

Da lahko tudi midva pol greva ven. Pa pošljite nam mlao sonca.
To je ukaz

Jaz se danes švercam in ne kuham. Bova kar nekam skočila.

Sonček....user posted image

Nana - user posted image

< Sporočilo je popravil duskamb -- 6.2.2008 11:19:18 >

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
6.2.2008 11:19:05   
PBJ
Mi imamo samo zelenjavno juho. Sedaj se najemo, potem pa gremo z Ano k P, zaradi alergije. Danes bom videla, koliko se je zredila in zrasla. Je točno 5 mesecev stara.

Bravo za zobkeuser posted image ...

Zdaj pa mislim, da je res dovolj te kregarije. Jaz sem tu gor, da kaj počvekamo, pa če je to tu, na kakšni drugi temi ali forumu. Nimam pa se namena kregati ali obrekovati, saj vas niti ne poznam osebno. Vsaka pač piše o tem, kar želi oz. se ji zdi v danem trenutku pomembno...
Pri nas je trenutno v ospredju alergija, pa sama sebi se smilim, ker sem zaradi tega na dietiuser posted image ...
... sem pa sklenila, da se preveč ne izpostavljam z osebnimi zadevami, kar nisem  za to, da jih pozna cela raja. Raje s katero spregovorim prek ZS, če vidim, da ji lahko kaj več napišem o sebi.

LP in čim več sončka, kjerkoli že ste in boste.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
6.2.2008 11:23:57   
Rožica*
Nana samo ti nas še ne zapusti.
Verjamem da jih je veliko, ki te rade prebirajo. Jaz bi te pogrešala, sploh pa tvoje nasvete, ker sem se kar malo razvadila priznam in raje vprašam tu na forum, kot da brskam sama po netu, si prava enciklopedija dobrih nasvetov. user posted image
Sploh pa sem ti hvaležna da deliš tvoje izkušnje z nami, ker vsaj meni veliko pomagaš s tem in imam občutek, da me razumeš in veš kako je če je user posted image  tako aktiven, zahteven, željan nenehne pozornosti... saj ne vem katero besedo naj uporabim.
ker se že sam počutim tako obremenjenna s tem spanjem, neješčnostjo, ....da imam občutek da samo obremnjujem ostale z svojimi problemi in zato nerada pišem.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
6.2.2008 11:40:20   
lemavrica
Samo eno vprašanje potem pa greva na sprehod

user posted image Kje ste kupile to penasto puzzle blazino in koliko pribl je cena?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?