|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.2.2008 9:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Punce....ne se kregat. ....če mislite, da kaj leti na vas raje kar prezrite, nima smisla se obremenjevat z nepomembnostmi, ko pa je na svetu še dovolj bolj pomembnih reči kot to, kaj je ena rekla in ni rekla, ali name ni pomislila, ali me vlači po zobeh......briga vas. Jaz pišem, kar mi paše in tega zaenkrat nimam namena spreminjat. Predvsem mi paše to, da se izlijem, ko mi je hudo. Včasih po neprespani noči, včasih po preveč pokakani plenici, včasih po razočaranju nad svojimi kg-ji. Paše mi pa prebrati tudi to, da nisem sama v taki situaciji, da je kakšna reč zaradi katere bi letela k zdravniku precej običajna. Všeč mi je, ker tukaj izvem o kakšnih rečeh, ki so nepotrebne in nezaželjene, ampak včasih hudičevo prav pridejo, ko imaš roke že do kolen (npr. hojica, staica, bumbo, kakšna zanimiva igračka,...). No pa da poročam, kaj sem ugotovila v zadnjih dneh. Se spomnite, ko sem jamrala, da mi Nežika pokaka vse cunjice in da jo 3x na dan v celoti preoblačim...... Uporabljam Pampers Active Baby, ki naj bi bile super vpojne in še vedni je bilo iso, dokler mi ni potegnilo, da jih nataknem narobe. Sprednji del je zadaj. V tem primeru ohranim oblekice čiste, Nežika pa pokaka pleničko bolj spredaj. Pojma nimam, zakaj. v glavnem so narejene pleničke tako, da je zadaj 10cm brez tistega modrega dela, spredaj pa je čisto do vrha. Če sem ji nataknila tako, da je imela zadaj do pazduhe pa ji je zlezlo čisto na konec ritke. Imam pa en problem. Namreč od našega izleta na Primorsko dalje ima Nežika pod vratom (ne v vratni gubi ampak okoli) neke izpuščaje, ki jo srbijo. Sem mislila, da je vročinski osip, pa bi se moralo v tem času že kaj izboljšati. Izgleda pa tudi, da jo srbi, ker si rokice tlači pod brado. Dermatologinja mi je svtovala puder, ampak ni nič bolje. Možno je, da ima kakšno alergijo, ker mož jih ima polno. sedaj pa najbolj sveti leska.....jaz ne jem nič drugače, izpuščaj pa se je pojavil že pred uvajanjem GH. Ima katera podobno izkušnjo?
|
|
|