|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
6.2.2008 14:40:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

..ti škrati user posted image  Mislila sem, da je bolje kupiti večjo vrečo in ne vejo user posted image

Mogoče pa boš kdaj rabla večjo vejo za poredne škratkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
6.2.2008 14:47:37   
nana 27
user posted image  ja, res. Bo za razmislit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
6.2.2008 15:03:43   
sandra85
nana kako te je lepo spet bratuser posted image
srček raffaelotov je še 5 ostalouser posted image moram najprej kosilo pojestuser posted image
tianna user posted image kje se skrivaš?
lumpa to pa je hudo user posted image kaka žalost
moja Sestra je imela danes kontrolo in ugotovili so  DA IMA FANTKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
6.2.2008 15:04:44   
lemavrica
Sandra user posted image  user posted image  user posted image  za sestro

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
6.2.2008 15:10:39   
sandra85
OOOO LEMAVRICA!!! sej vem, da ne moreš brez mene user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
6.2.2008 15:29:38   
123a
Čao pupe...

Kako fajno vzdušje na foromuuser posted image user posted image Tako kot je že rekla aljab,ko se kregate imam tak čudn občutek in potem sploh ne vem kaj naj piše.user posted image Me pa moti to,da ko kaj vprašam in mi nobena ne odgovori.Aljab in nana27 vidve ste pa itak zakon za nasvete...če ne bi imela vaju,bi moja P tako znorela od mojih klicevuser posted image

lumpa6-le kdo bi lahko pozabil nate dddd

pikica pokica-sem ti rekla,da je Zoja prava pupa...

rožica*-lepo,da si vzameš čas in napišeš še nam kaj ko ne hodimo v RA

duskamb-ne dalaj mi slabe vesti...user posted image

lemavrica-lepo da se zopet javljašuser posted image

helenav-takoj nazajjj sem rekla...to je ukaz

sandra85-ti se kar hvali s sladkarijami,ko pa imaš 50kg

No danes smo imeli obupno noč...zaspala ob 20 in se zbudila ob 1 in ni hotela spati...je nekaj jokcala tako,da sem jo nosila do 2.Potem je spala do 6 in zopet tečka,no in med 2in 6 uro sem ji še 100x popravila dudo.Upam,da je razlog v tem,da sem ravno ugotovila PRVI ZOBEKuser posted image user posted image

Kako lepo,da vas spet veliko tipka...upam,da se zvečer zberemo in kakšno rečemouser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

Neposredna povezava do sporočila: 1681
6.2.2008 15:33:23   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

sandra85-ti se kar hvali s sladkarijami,ko pa imaš 50kg

magariuser posted image 17 kg večuser posted image user posted image user posted image
user posted image
kaj na  seznamček ti napišem današnji dan, ali misliš da je že prej pokukal?
bravo za 1. zobek

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
6.2.2008 15:38:44   
123a
Ne jaz mislim,da je danesuser posted image ker včeraj sem gledala in ni bilo še nič.

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
6.2.2008 15:39:39   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

OOOO LEMAVRICA!!! sej vem, da ne moreš brez mene user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak da ne

user posted image

Vsem ki ste dobili zobke pa user posted image  user posted image  user posted image  

Nana tvoji nasveti so zlata vredni.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 6.2.2008 15:46:15 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
6.2.2008 16:18:22   
Anonimen
Sandra, ah daj no.....a fantek bouser posted image . No superca, ji bo vse kar ji boš dala prav prišlouser posted image . Pa še zmotila sem se pri napovedi spolauser posted image . Čestitaj ji še v imenu mojega moža in je rekel da si sedaj lahko spet obriše pod nosom za obletnico OŠuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1685
6.2.2008 16:21:57   
LINA31
Midva sva iz sprehoda. O, kako super je bilouser posted image user posted image user posted image ,

Ta tragedija s tri letnim fantkom pa je res groza. Življenje je full dragoceno. Moj srček je imel full hudo prometno nesrečo z motorjem pred tremi leti. Takrat sem imela skos v glavi, samo da bo z glavo vse ok in da ne bi ostal brez kakšnega uda. Hvala bogu so mu nogo nekako zrihtali, ampak se ne more več z nobenim športom ukvarjat...gibljivost v kolenu je slaba. Da ne govorim o temu, da je povzročitelj nesreče bil star 75 let, vozil taksi na črno in ga zbil, ko je polkrožno obračal čez dvojno polno črto na bavarcu.

Z Žanom se zdajle igrava v igralnem centru. Malo že protestira, ker se mama z njim ne pogovarjauser posted image user posted image user posted image ...no se tipkamo malo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 1686
6.2.2008 16:23:47   
škorpion
Pikica pokica, slike, ki sem jih obljubila so že v albumu, če pa še katero drugo zanima, kaj sem ustvarila za Nejino sobo, naj si pa le pogleda!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
6.2.2008 16:26:13   
jst86
kok lepo vas je bratuser posted image user posted image user posted image !

evo sem malega mal prej dala spančkat da pred šolo spijem kavico in mal rr preberem,pa ste kar nekaj načvekale.

andreja user posted image ! samo da je zala ok. mogoče veš kaj je bilo?

rožica tud jst sem ti hvaležna za razlago. meni namreč nihče nič ne pove kako je najbolj prav pa sem ful vesela da mam vas,od katerih veliko zvem.user posted image

user posted image  za zobek 123a!

mi smo bili na sprehodu,čeprov sem se mogla kar malo prisilit.neki sem lena donsuser posted image .ampak je pa pasal spet mal na luft in se mal zmigat.

evo našo maškarco:
link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=21856&photoid=104347

Neposredna povezava do sporočila: 1688
6.2.2008 16:29:57   
jst86
ups ne dela,upam da ta bouser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=104347&asortType=9&apage=1

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
6.2.2008 16:51:29   
babyrok
Punce jaz vas vsake toliko časa berem, ker še nisem prav pri sebi od operacije ciste. Hvala za spodbudo. Danes je 14 dni, ko je blo treba kar na hiter it v KC in še vedno ni vredu. Še dobro, da imam mamo, ki mi pomaga Rokca dvigovat, dokler ne pride očka iz službe. Rok je kar priden, vendar so ga tudi včeraj zečeli spet mučiti zobki, ker je ni mogel zaspat in si je skoz drgnil dlesni. 

Tiste, ki delate razne vaje z vašimi sončki za sedenje- a hočete mal opisat kako to zgleda. Kaj je bilo v Rovinju - mi imamo tam prikolico in še nič ne vem. Hvala vsem, ki delite z nami razne nasvete in izkušnje.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
6.2.2008 16:59:06   
lumpa6
moja Sestra je imela danes kontrolo in ugotovili so DA IMA FANTKA

user posted image user posted image user posted image user posted image za fantka in da je vse ok

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
6.2.2008 17:16:19   
nana 27
Babyrok, drži se user posted image user posted image user posted image  Tole je novica v zvezi z Rovinjem:  http://24ur.com/naslovnica/novice/svet/20080206_3116793.php  

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
6.2.2008 17:25:00   
Pikica pokica
Škorpion, a to je vse na enem listu ( sliki), ali je to več slik? Kakorkoli, lepo je! Si prej razmišljala, kakšen s.p. bi lahko imela user posted image . Slike bi lahko risala in prodajala user posted image .  

123a, čestitke za zobek user posted image .

Nana, tebe bi pa prav gotovo vse pogrešale, zato nam le ne zbeži user posted image .

PBJ, gre hitro čas, a ne.. pred 5. meseci sva se pa potili..user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
6.2.2008 17:35:40   
PBJ
Pikica Pokica, imaš prav - tako spotila se nisem še nikoli prej. Sem pa šele na koncu opazila, da sem cela mokrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lumpa, ti pa si res dala že nekaj skozi v življenju. Eno user posted image  zate.
In ubogi starši tega fantka. A je bil bolan?
Pa hvala za tortiuser posted image , saj z Ano jih res lahko samo gledava.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
6.2.2008 17:52:40   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Lumpa, ti pa si res dala že nekaj skozi v življenju. Eno user posted image  zate.
In ubogi starši tega fantka. A je bil bolan?
Pa hvala za tortiuser posted image , saj z Ano jih res lahko samo gledava.

Mislim, da je lumpa pisala o tem fantku v Gameljnah, ki ga je avto zbil, a ne? Res je to grozno.

Super ste zrihtale svoje za maškarce.user posted image user posted image
Mi se nismo nič maškarali, ker je imel rdeč uček. Danes sva ga šla pokazat in je ok. Dala nama je kapljice, če se kdaj v prihodnosti pojavi vnetje, zdaj pa niso potrebne.user posted image user posted image

Jutri je še lepše vreme na povedano. Jaz sem s sodelavkami, ki so tudi na porodniški zmenjena in gremo na sprehod.

babyrok....hitro se pozdravi. A pa si imela cisto že od prej, al je kar naenkrat prišlo do tega, da si mogla na operacijo?
duskamb....kako je kaj tvoj oče?

BRAVO ZA ZOBKE

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
6.2.2008 18:10:50   
bodoča
cao punce, danes sem že boljše volje, hvala za spodbudne odgovore.

bravo vsem, ki imate že zobke, mojmu pa kar nočejo ven pokukat, pa je v posvetovalnici že pred 2 mesecema rekla da bo vsak čas in da ima ful napete dlesni, tud rokice si skoz not tišči in se slini. komaj čakam da bo zunaj. mi mali vsak večer obljubi, da drugi dan bo zobek, pa ni nič od tega user posted image .

komaj čakam da mine še jutrišnji dan (imava labaratorij in cepljenje) in da bo podaljšan vikend, da bo ati več doma.

sicer pa se veselim tudi ponedeljka, da izvem ali boma lahko kupila eno hišo, ki jo imava nagledano, ali ne. upam, da bo šlo vse po načrtih, ker imam v glavi že vse prostore urejene po moje, celo eno steno sem že ven vrgla , jo bom mogla nazaj postavit, če nakup ne uspe. user posted image

nič punce, pridne bodite, pa ne se kregat, ni vredno.

mojeustvarjanje

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
6.2.2008 18:14:06   
mamiica
živjo punce!user posted image

tukaj še ena mamica ki vas redno berem in uporabljam vaše nasvete!
sedaj sem se pa še jaz včlanla,tko da upam da me boste sprejele!imam sinčka starega 4 meseceuser posted image  in je pravi nagajivček,že ve pri komu se lahko crklja!!
no lepo se mejte pa veselo čvekajte še naprej!!!!!user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
6.2.2008 18:18:25   
aljab
123a bravo za čekan!!!user posted image
Lumpa  tele tvoje torte...pa ravno danes na post!!Sm bla poslinjena kot moja Janina.
Melani.....meni je moj možek včeraj isto naredil. Bi ga linčala.... Enkrat je iz  lojalnostii pojedel joto in palačinke navrh pizze.user posted image

Glede puzzlov...pri meni se verjetno ne bi obneslo. Sm jo dala danes na armafleks, da bi se lažje obrnila, pa je sam vreščala ko se je naveličala zvijat. Ampak mam novo tehniko. Televizija je taka motivacija, da je že na boku. Še mal manjka in se bo obrnila na trebuh.user posted image user posted image

No a veste kako se moj ljubi ukvarja z malo...sta šla v spalnico in namesto da bi se igral z njo "jo je zaspal". Ob šestih zvečer......Beštja moška lena!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
6.2.2008 18:19:39   
aljab
celo eno steno sem že ven vrgla , jo bom mogla nazaj postavit, če nakup ne uspe.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
6.2.2008 18:28:17   
lemavrica
Danes je bil pa krasen dan. Ful toplo in sonček. Upam da bo jutri tud tako vreme. Meni je grozno če je oblačno in dež pa še MS me je začel dajat, pa še polna luna se bliža. Joj spet bo groza, pa okol polne lune bolj Jako meče kot mene. bogi moj mož, ker bo imel nadaljne 10 dni temp. bombi doma user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?