|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
3.4.2008 20:39:36   
ana b
Tianna: mi smo še daleč do zamenjave obroka. No danes je za dopoldansko malico pojedel 20g user posted image  sadja, potem pa mu hudobna mama ni dala joške in je zdržal še 2 uri user posted image . Da bi bilo samo to dovolj zadost za cel obrok, pa še nikamor si nisem upala, ker bi lahko kadarkoli začel tulit.

Grem pospravit, ker je stanovanje kot bi atomska treščla.

Lahko noč

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
3.4.2008 20:50:13   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Evo, moj mišek že ninčka, jaz pa še malo počekiram RR, pa grem tudi jaz... Do zdaj sem prala, pa likala, pa pomivala... user posted image

Za večerjo je dobil kar zizo. Se mi zdi, da smo edini, ki nismo še nadomestili niti enega obroka in se bomo do ne vem kdaj dojili. user posted image

Hmmm, kje pa je danes Sandra?

tianna...mi tudi še ne. Sem ugotovila, če je full lačen se samo dere, če vidi žlico.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
3.4.2008 21:11:21   
NalLa
Mi smo obroke zamenjali kar na hitro. Sem zdravnici povedala, da ne mara kaj preveč mleka (razen ponoči)in je rekla, naj pa za vse obroke (razen večerja) dobi gh. Tako smo par dni pojedli malo manj na obrok na začetku, sedaj pa okrog 180ml. Sedaj mu zjutraj ko se zbudi ponudim AM, ampak če ga poje 100ml je ful veliko, ponavadi pa še 50 težko vase spravi. Nato, čez kakšno uro dobi rižolino, nato sledi okrog enajstih malica (sadje, ajda), nato kosilo okrog dveh (zelenjava, riž, krompir, ne dajemo pa še mesa, ker je P rekla naj počakamo do 7m), nato dobi še okrog petih rižolino in zvečer za večerjo še mleko. Vse do danes je ful lepo jedel, danes pa malo manj (okrog 120-150ml), ker ima malo vročine. Problem pa imamo ker ga od skoraj vse hrane zvija ponoči. Baje pa da je to normalno in da mine.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
3.4.2008 21:13:16   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Hoj! Sandra, možno, da se več naje. A ni to fajn? user posted image

je user posted image
sonce user posted image user posted image user posted image za 2. zobka!!!
pikica pokica user posted image user posted image user posted image za boljše delovno mesto!!!
babyrok js ga dam na bok, pol pa se sam nastavi-ali na trebuh ali na hrbet in ga tako tudi pustim.

taja339 tut js jo pogrešam1 vedno ko rihtam seznamček, opazim da jih kr nekaj niuser posted image

Hmmm, kje pa je danes Sandra?

evo me...zdaj so lepa vremena in mislim da se bom javljala samo 1x/dan (joooj, tako ne bojo imela česa komentirat drugeuser posted image )
lemavrica, js mu narežem meso na majhne koščke in dam kuhat z zelenjavo. dam več vrst zelenjave. ko sem mu dala 1. meso, mu ni bilo kej preveč všeč, ker sem dala verjetno preveč meseka...včeraj sem dala mesa glih za okus in je pojedel vseuser posted image danes pa je jedel samo zelenjavo. (mu bom dajala meso le parkrat na teden)
mi smo bili spet celo popoldan zunaj in tako paše vozičkat z drugimi mamicamiuser posted image pa se ustavimo na kavici, pa na klopci, pa na igralih.........pa v kaki trgovinci z oblačili za user posted image user posted image

js sem vas na hitrco prebrala, tako da ne zamerit, če sem kej pustila...

aja glede obrokov:
pri nas je (skoraj) vsak dan tako:
Z:dojenje (okrog 6h)
M:sadje (okrog 10h)
K:zelenjava ali zelenjava+meso (okrog 13h)
M:dojenje (okrog 17h)
V:mlečna kašica (ali grizek, ali polenta z mlekom, ali mleko z piškotki,....) okrog 20h
pred spanjem: dojenje (cartanje-okrog 21h)

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 3.4.2008 21:16:29 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
3.4.2008 21:16:08   
NalLa
Je pa po mojem lažje zamenjat obroke tistim, ki ne dojijo, ker vsaj vidijo, koliko otroček poje mleka. Pri nas se Lan tud manj zbuja ponoči, odkar ga ne dojim.

Aja, pa včasih tudi kar traja, da poje obrok (tudi 30min), zraven pa se igrava, skrivava in ponavadi je vse umazano ko končava, ampak važno da je.

Problem pa imava z pitjem. Mi ful premalo popije. Glede na to da ga ponoči zvija, bi moral pa še toliko več pit. Ima kakšna kakšen predlog, kako naj ga prepričam, da naj popije več?

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
3.4.2008 21:19:00   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Problem pa imava z pitjem. Mi ful premalo popije. Glede na to da ga ponoči zvija, bi moral pa še toliko več pit. Ima kakšna kakšen predlog, kako naj ga prepričam, da naj popije več?

mi smo imeli tudi te probleme, dokler nisem pogruntala, da hoče pit ali po kozarku ali po slamici-tako mi spije fulll več na danuser posted image
največ pa spije (malo smešno, ampak tako spije res fullll) če namočim krpico v vodo in on to cuca- kr golta in bi samo pil, pil, pil

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
3.4.2008 21:28:05   
NalLa
Ja Sandra, meni tud več po lončku al pa po žlički spije, samo še vseeno premalo. Pa še sedaj, ko sem mela faks, so doma kar pozabli mu dat po žlički, so mu samo flaško dajal. Mogoče probam tudi to s krpico.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
3.4.2008 21:43:38   
sandra85
Mogoče probam tudi to s krpico.

ja probaj res. meni enej tako res ful spije, sam ga nočem preveč na to navadit... zdaj mi že 3 dni pije lepo po slamici-sam mu jo moram odrezat da je kratka.

ajde punce, grem js gledat en film z dragim
lepo se imejte in ne čvekajte preveč, ker vas bom imela jutri zvečer spet preveč za bratuser posted image ne , pridne ste!!!

lahko noč

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
3.4.2008 21:45:49   
guppy
meso jaz skuham kot juho (z zelenjavo v vodi), potem pa drobno narežem na koščke in dodam zmečkano zelenjavo + juho.... in voila! jesta kot norca. Probali smo piščanca samo do zdaj...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
4.4.2008 0:08:08   
guppy
Lahko noč, nana
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
4.4.2008 6:49:22   
ana b
Jutro!

Punce meni se počasi meša!
Mala falota že od petih rogovilita in skoz nekaj civkata user posted image . Glihkar sem na tavelkemu spucala glasilke, pa še user posted image  je poslušal zraven. Upam, da bo zaleglo.

Mah grem na kofi, če je še katera pokonci in ob živce ob tej uri, častim kofi in tortico.

Hujšanje pa kdaj drugič user posted image .

Pridem nazaj

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
4.4.2008 7:15:47   
nora
Dobro jutro!
Anab, evo jaz ti delam družbouser posted image  Pijem user posted image , ker se ne morem zbuditi. Odkar smo zamenjali uro se moja zbuja med 5 in 6huser posted image pa taka tema je ob 6h da se ne morem dvignit s postelje.
Upam, da bo vsaj malo sončka danes, vsaj za en kratek sprehod. Vceraj nas je dez ujel zunajuser posted image vsa sem bila mokra.

GH: ob kateri uri vasi user posted image  jejo kosilo? Moja naj bi ob 13h. Samo se ob 13h zbudi sestradana in noče jest po zlički pa se zacne jokat. Ob 10h je prezgodaj za kosilo, ob 16h pa prepoznouser posted image dopoldansko malico pa poje v 5 minutah. Vceraj sem ji ponudila kosilo ob 16h in je vse zmazala, ob 13h pa ni ga je hotla niti povohat. Kako ji naj zamenjam ritem?

Lep dan vsem!

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
4.4.2008 7:49:08   
ana b
Oj Nora!
Jaz se ne bi trudila z zamenjavo ritma, bi ji kar dajala tako kot hoče.
Jaz bi bila vesela, če bi naš kadarkoli hotel jest GHuser posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
4.4.2008 8:08:34   
nora
Anab, ne bodi žalostna, saj bo začel jest. Pred 1 mesecom ni hotel niti 1 žličke, zdaj je ze 20 ml pojedeluser posted image vidis, da se počasi premika naprej. Tvoj pazi na linijo, moja odkar je GH je vsa okrogla ratalauser posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
4.4.2008 8:43:31   
lemavrica
Jutro,

me je že vrgel iz postelje, Sem pri prvi user posted image . HB je vsaj spal od 2h do 7h, tudi kašlja že manj oz. samo še parkrat na dan. Danes zgleda da bo kar lep dan in bova šla malo vozičkat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
4.4.2008 8:56:45   
sandra85
dobro jutro!

nora tut js se nebi nevem kako trudla za zamenjavo ritma-če hoče kosilo ob 16h pa nej ga ima...boš kasneje menjala ritem.
Enej se je zdaj pred kratkim navadil na ritem in ima dopoldansko malico okrog 10h, kosilo okrog 13h in večerjo okrog 20h

Enej se je že ob 8h zbudil, ker je pihalo in je veter polkna odprluser posted image ...no, saj mi paše, da sem mal prej ustala.
odkar hodiva vsak dan na tako dolge sprehode, mi enej spet spi 9 ur brez zbujanjauser posted image
pa čeprav včeraj ni dobil za večerjo mlečne kašice, ampak sem ga samo podojila.

sem se prejle vagala in sem zgubila 2kg-in to samo zato, ker se ne nažiram z čokolado, tako kot sem se med prazniki user posted image

pri nas fulll piha, tako da bom šla ven šele popoldan, ko bo po napovedih burja oslabela-upajmo!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
4.4.2008 9:02:30   
zvezda71
Pozdravljene,

vidim da nas ima kar nekaj probleme z navajanjem otrok na "kraljestvo" GH. Našuser posted image je tko tko kaki dan mu ful paše jest kaki dan pa ne. urnik ima pribl. tak: 5-6 zizilend, 9-10 kosmički z pretlačeno banano (zmešam kar z razredčenim 1:1 bio KM 2,3mašč.) pol je okrog 12 2do3 naribane jabolke (Topaz spet bio sem bio freakuser posted image ), okrog 17 kao kosilo z nama, pol pa okrog 19.30 joška in v mižule okrog 20.30. Čez dan med obroki se tudi vsaketolko odpravi v njemu tako ljub zizilanduser posted image . Vmes pogloda še kaki Plazma keks. Ker smo v naši hiši vsi razenuser posted image inuser posted image vegetarijanci mu dam 2x na teden Hipp bio ali Anatura obrok z mesom.

Evo take mamo mi s prehranjevanjem, to se sicer bere kot da ful poje, ampak pri nas merimo količine ne v ml ampak žličkah. Bi blo bolš če bi mamina prehrana bila po žličkah ne pa v ML ups litrih.user posted image
Spet lep dan gremo na en maratonski sprehod.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
4.4.2008 9:04:22   
NalLa
Evo mi smo pa zboleli. Zato pa je včeri neki štrajku pri hrani. Ima vročino in malo kašlja. Od kdaj naprej mu lahko daš celo svečko za zbijanje vročine?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
4.4.2008 9:08:16   
sandra85

Evo mi smo pa zboleli. Zato pa je včeri neki štrajku pri hrani. Ima vročino in malo kašlja. Od kdaj naprej mu lahko daš celo svečko za zbijanje vročine?

ko ima 38,5 (po moje je dovolj da mu daš pol,a ?)
bi pa js na tvojem mestu najprej zbijala z kopeljo ali obkladki (kopel je meni super, ker on se ful rad kopa, pa res lepo zbije T)

upam da bo hitro mimo!!! en zdravilen user posted image za Lana

aja, pa čimveč tekočine1 vem da si včeraj pisala, da noče pit, zato probaja eno od mojih taktikuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
4.4.2008 9:11:04   
lemavrica
No jaz sem pa danes spet obsojena na samostojno vozičkanje ker mi je mami odpovedala ima neke nujne zadeve. Upam da bo mož hotel na kavo pridt.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
4.4.2008 9:44:25   
Anonimen

Dobro jutro!

Mislim, da je meja 8kg. Vročino pa bi naj imel 38,5, prej se naj nebi zbijalo.

Mi smo pa danes dobili vlažilec iz servisa.user posted image  Zadnji trenutek, ker je mali že 2 dni žnodrav 200 na uro. Da smo še ponoči spirali s fiziološko in sesali nos.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4746
4.4.2008 9:44:28   
Anonimen
Dobro jutro!

NaILa, držim pesti, da bo Lan ok. Pa od kdaj že ne dojiš?

Sandra, ko mu narediš npr. polento z mlekom, ali si ga ščrpaš al daš AM?

Zvezda71, od kdaj si vegeterjanka? Moja sestrična pa njen mož in vsi 3 otroci so prav tako.

Moj se je zbudil že ob 7h, ma sva bila v postelji do 8h. Joj, to je meni tako zgodaj. In danes mu nisem nič sadja dala, samo zizo ob 9h in zdaj spančka, saj ga uspava.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4747
4.4.2008 9:46:05   
Anonimen
Tianna - jaz sem v malih količinah že začela uporabljat kravje mleko, vendar ga dobro prekuham. In nismo imeli nobenih težav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4748
4.4.2008 9:46:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71
Čez dan med obroki se tudi vsaketolko odpravi v njemu tako ljub zizilanduser posted image .

Moj ziziland je tudi dobro obiskan... user posted image

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 4749
4.4.2008 9:57:25   
NalLa

Dobro jutro!

NaILa, držim pesti, da bo Lan ok. Pa od kdaj že ne dojiš?

Čisto nič ne dojim že 14 dni (pa imam še vedno težave z mlekom, me joške tako bolijo, ko hudič). Takrat ko so mi povedali, da naj bi bil brat ful hudo bolan je zgleda Lan čutil, da sem živčna in se je ful drl, če sem ga pristavla, zato sem mu dala flaško. No in potem smo ugotovil, da tudi po flaški mleko ni njegova najljubša hrana. Pa že prej sva se ful borila pri pristavljanju. Ma sicer plan ni bil tak, ampak kaj čmo, baje da se moj fant sploh nikoli ni hotel dojit. Mogoče je pa Lan po njem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.