|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
3.4.2008 11:00:26   
Anonimen
Spomnim se, da je rodila enkrat med poplavami. Kaj se je sploh javila po porodu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
3.4.2008 11:03:20   
Anonimen
Ne, ni se. Proti koncu nosečnosti se je nek tip javljal namesto nje; ne spomnim se niti, če nam je ona sporočila, da je rodila al ta tip. Mogoče je bil mož, ne vem. Pa redno spremljam RR, no ta mesec, ga nisem, ker sem bila brez interneta, ma jo nisem nikjer zasledila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4702
3.4.2008 11:08:47   
Anonimen
Pa saj verjetno ni bilo nič narobe. Mogoče pa ima zahtevnega malčka, pa nima časa za internet.

Ni kot mi, ko visimo gor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
3.4.2008 11:11:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Pa saj verjetno ni bilo nič narobe.

Upam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4704
3.4.2008 11:12:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Ni kot mi, ko visimo gor.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4705
3.4.2008 11:15:47   
Anonimen
Saj se bom jaz tudi počasi morala spokat. Čez eno uro moram po Žano v šolo, ker ima ob 1h trening, potem pa še po Jureta. On ima trening ob 4h, ob 6h pa gresta še na otroški rojstni dan.
Pa sem mislila, da bom uspela zašit zajčka do konca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4706
3.4.2008 11:19:15   
Anonimen
Pestro. user posted image

Moj pa se bo zdaj zdaj zbudil, pa bova šla malo ven. user posted image  Danes mu bom prvič za kosilo skuhala nekaj, čemu bom dodala žlico kisle smetane. Samo ne vem še kaj. user posted image  Imaš kakšno idejo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4707
3.4.2008 11:21:07   
Anonimen
lahko različno zelenjavo v juhici, zgoščeno z rižem + kisla smetana, ali bučke s krompirjem + kisla smetana, ali kolerabina juhica s krompirjem + kisla smetana,..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4708
3.4.2008 11:23:04   
Anonimen
Bučk nimam. user posted image

Ta koleraba se mi zdi ok. Ma kaj samo dam kuhati krompir + kolerabo? In potem samo žlico smetane vmes al kako? Ja, nisem glih kuharica ne. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4709
3.4.2008 11:24:51   
Rožica*
Duskamb hvala!
A so brezplačni parkirni?
Da vem drobiž za kakšne avtomate pripravit.
Super, da se lahko zanesem, da bomo našli parkirni prostor.

Za izpiranje solzevodov pa vem, da je neprijetno. So mu spirali pred približno 14 dnevi, vendar neuspešno, poizkušali so mu predreti s sondo, tudi to je bilo neuspešno, zato se je zdravnik odličil, da je bolje da gremo v MB. Verjetno imajo tam boljšo opremouser posted image  nevem, so večji strokovnjakiuser posted image
Na hud jok sem pa bila že zadnjič pripravljena. In nič kaj prijetno ni čakat v čakalnici in poslušat, pa vsi te gledajo, češ kaj mu pa delajo da se tako joka,....

Hvala za info.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
3.4.2008 13:04:57   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

A katera ve kje je Taja339? Proti koncu nosečnosti je full čvekala z nami, zdej pa jo sigurno ni že pol leta. user posted image

NaILa, zakaj se nič ne oglasiš?

Oj, evo meuser posted image .

Ma sej vas berem, samo časa imam bolj malo za pisat, ker se kao učim, pa še predavanja sem imela, pa vsi imajo pri nas sedaj rojstne dneve (sestra, fant, oče, nečakinja od fanta,...), tko da mal praznujemo. Takrat ko imam pa kaj časa hočem bit pa z Lanom.

Ga moram pohvalit, da je danes po dolgem, dolgem času (vsaj 4m) jedel ponoči samo enkrat. Mogoče se pa obrestuje fora, da mu proti jutru mleko ful razredčim. Par dni se je malo kregal pri tem, danes pa je ta obrok prespaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
3.4.2008 13:19:16   
Anonimen
Dan!

Danes sem špricala aerobiko, sem pa zato srečala Škorpionko. Čisto nasmejana je bila, pa tako luštno je videt eno pozano nosečnico......super si!
Celjanke: sva se zmenile, da se bom pridružila na kakem sprehodu v mestu tudi v dneh, ko ni aerobike (če mi bo Nežika še sploh pustila hodit.....ampak bolj slabo kaže).

Punce: ŠE 1 DAAAAAAN 

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4712
3.4.2008 14:32:09   
lemavrica
Ufff je danes spet težek dan, pa še PMS imam. A zdej bo pa vsak dan dež user posted image
Zdele imam pa cel kup dela s papirji pa se sploh ne morem lotit, ker tako dol tišči.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
3.4.2008 14:37:04   
Anonimen
Dež?? Mi imamo tu tak lep sonček, sva bila zdaj dve uri zunaj. user posted image

A papirji ne morejo počakati, če se tako slabo počutiš?

So ti zamenjali polžka?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4714
3.4.2008 14:51:26   
lemavrica
Ma ne, bi rada danes poslalala ponudbe.
So zamenjali polžka, ampak te prodajalke v BC bi pa morali poslati na en tečaj prijaznosti. Že včeraj ko je mami kupila napačnega psa in sva ga šle v roku 2h zamenjat jim neki ni bilo prav, pa je je še kar nekaj € doplačala, danes pa tudi niso bili najbolj prijazni, sicer ne do mene ampak tko sem gledala do dostavljalcev. Pa itak je ful drag ta BC in da moraš zapravit najmanj 420€ da dobiš tista 2%, ma hvala lepa. Samo kaj ko so zdej samo BC, pikapolonica in Turbolimač ostali, Ariela ni več, pa je bil kar ugoden.

Tuki pri nas je ful črno in dol tišči. Pa tud padalo je že ko sva domov prišla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
3.4.2008 15:13:52   
jst86
nefretiti jutri pride?sem prov res vesela zate. pol pa še 3 mesece?

mi mamo tud sonček,sva bla prej uro in pol zunaj, pol je pa spet začel s tistim njegovim kašljem in sva šla domov.

lemavrica se strinjam s tabo glede BC. neprijazne prodajelke so,noben se ti nič ne posveti,vsakmu je vse odveč.user posted image  jst najraje kupujem v pikapolonici v kranju-kjerkoli,tam so res super prijazne prodajalke in se ti ful posvetijouser posted image . nr morem jih prehvalit.

< Sporočilo je popravil jst86 -- 3.4.2008 15:15:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 4716
3.4.2008 15:51:05   
guppy
Moja 2 spita...

Zgleda, da bo Marku čez kak dan pokukal drugi zobek, že vidim črtico. Pri Maji se pa nič ne vidi, ampak tudi ni tako sitna kot Marko te dni.

Danes sta jedla krompir + bučke + adaptirano mleko vse skupaj stečkano z vilico v pire... in požeruha mala, vse sta pojedla. Včeraj sta pomnjamsala banano in jabolko, potem sem morala naresti pa še milupino riževo kašico, da sta bila sita. Pridna angelčka :)))))

user posted image  Razmišljam, da bi počasi nadomestila še kak obrok poleg kosila (sadje, zelenjava, meso) in večerje (mleko z riževo kažico). Katerega se lotim naslednjega? Kaj priporočajo?

LP od dvojne mamice s stanjšanimi živci
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
3.4.2008 16:14:01   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: guppy
user posted image  Razmišljam, da bi počasi nadomestila še kak obrok poleg kosila (sadje, zelenjava, meso) in večerje (mleko z riževo kažico). Katerega se lotim naslednjega? Kaj priporočajo?

user posted image user posted image user posted image

dopoldansko malico....kakšne jogurtke lahko začneš, ker sta ž tolk starauser posted image .

res se taja339 ni javilauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
3.4.2008 16:14:39   
zvezda71
Čau,
Guppy če ti bosta tako njamsala se ti bodo hitro odebelili živciuser posted image . To pa res super da dako jesta.
Naš user posted image  je bil danes celo dopoldne z babico na vozičkanju zdaj pa teži, ker hoče da mama izvaja kulturnoumetniški program...mama pa rajš na RR visi. Joj ta mama!
Lemavrica user posted image vsak PMS enkrat mine.
Lepo se imejte!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
3.4.2008 17:40:41   
december06
Oh, pr nas je tudi oblačno vreme z malo dežja. Še sreča, da sva dopoldne šla malo ven. Zdaj pa user posted image in user posted image spita. Ga je user posted image uspaval in je blo tako smešno. Možek je takoj zaspal, mali pa je res dobesedno eno uro rabil, da se je utrudil in zaspal. Ampak, to je pri nas že velik napredek, ker drugače popoldne doma zaspi samo na rokah. Me je že melo, da ga primem in uspavam, pa sem ga pustila. Ma, mislim, da ga je moževo smrčanje tudi malo uspavalo. user posted image Upam, da se bo navadil sam zaspat, saj že pridno zbira kg.

nefretiti uživaj za vse mesece nazaj

pikica pokica super za službo, lepo slišat tako zadovoljne delavce. Jaz pa zgleda, da bom tudi morala v lov vsaj za boljše del. mest, če že ne kaj novega in bližje. Ja, poletje bo hitro mimo.

sonce user posted image za zobke in user posted image da, bodo čimprej ven pokukali. Pri nas pa so vsak drug teden krivi za "čudno obnašanje" pa še kr nič.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
3.4.2008 19:30:19   
lemavrica
Sandra ti že daješ meso, kako mu ga pripraviš? A mu ga zmiksaš?

Danes sem probala s polento in bučkami in ni šlo, je pojedel ene par žličk. Se je mož matral z njim. Nam ne gre ta GHuser posted image

Zvezda ja PMS bo šel najkasneje v nedeljo ko dobim M.

Totalno sem sesuta. Če grem pa popoldne spat se pa še bolj sesuta zbudim.user posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
3.4.2008 19:30:53   
Anonimen
Evo, moj mišek že ninčka, jaz pa še malo počekiram RR, pa grem tudi jaz... Do zdaj sem prala, pa likala, pa pomivala... user posted image

Za večerjo je dobil kar zizo. Se mi zdi, da smo edini, ki nismo še nadomestili niti enega obroka in se bomo do ne vem kdaj dojili. user posted image

Hmmm, kje pa je danes Sandra?

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 4722
3.4.2008 19:40:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Danes sem probala s polento in bučkami in ni šlo, je pojedel ene par žličk. Se je mož matral z njim. Nam ne gre ta GHuser posted image

Nam tudi ne. user posted image

Kosilo je spet letelo v smeti. user posted image  Dopoldne full rad poje npr. naribano jabolko, pa korenček; kosila pa nikakor noče. user posted image  Redki so dnevi, ko mi je pojedel kosilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4723
3.4.2008 19:49:34   
lemavrica
Jaka dopoldne noče nič razen mleka, za kosilo pa kakor kdaj. Sej jabolčna kašica mu še nekako gre kej druzga pa ne. Po banani bruha,drugo sadje pa že ne sme. To kar ubija ker vse stran leti. Žitne kaše tudi noče, ker je z Allernovo in je res fuj. V krompirju tud noče Allernove. Ma nič noče. Smo se kar ustavili pri vseh stvareh user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
3.4.2008 20:21:33   
PBJ
Rožica, parkirišča niso brezplačna, žal. Ura parkiranja je 1 evro. Iz europarka se da prit do bolnišnice, ampak po moje je kar bolje, da daš evro ali dva pa si blizu in ne rabiš še okoli hoditi, sploh če bo dež.

In mi imamo 4. zob: 3.4.2008. Ima pa zelo zatečene dlesni pa še prav krvavkasto se vidi. Jo precej bolj matra, kot je brata.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?