Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 11:00:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Spomnim se, da je rodila enkrat med poplavami. Kaj se je sploh javila po porodu?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 11:03:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ni se. Proti koncu nosečnosti se je nek tip javljal namesto nje; ne spomnim se niti, če nam je ona sporočila, da je rodila al ta tip. Mogoče je bil mož, ne vem. Pa redno spremljam RR, no ta mesec, ga nisem, ker sem bila brez interneta, ma jo nisem nikjer zasledila.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 11:08:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa saj verjetno ni bilo nič narobe. Mogoče pa ima zahtevnega malčka, pa nima časa za internet. Ni kot mi, ko visimo gor.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 11:11:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Pa saj verjetno ni bilo nič narobe. Upam.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 11:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Ni kot mi, ko visimo gor.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 11:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj se bom jaz tudi počasi morala spokat. Čez eno uro moram po Žano v šolo, ker ima ob 1h trening, potem pa še po Jureta. On ima trening ob 4h, ob 6h pa gresta še na otroški rojstni dan. Pa sem mislila, da bom uspela zašit zajčka do konca.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 11:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pestro. Moj pa se bo zdaj zdaj zbudil, pa bova šla malo ven. Danes mu bom prvič za kosilo skuhala nekaj, čemu bom dodala žlico kisle smetane. Samo ne vem še kaj. Imaš kakšno idejo?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 11:21:07
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko različno zelenjavo v juhici, zgoščeno z rižem + kisla smetana, ali bučke s krompirjem + kisla smetana, ali kolerabina juhica s krompirjem + kisla smetana,..
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 11:23:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Bučk nimam. Ta koleraba se mi zdi ok. Ma kaj samo dam kuhati krompir + kolerabo? In potem samo žlico smetane vmes al kako? Ja, nisem glih kuharica ne.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 11:24:51
|
|
|
|
Rožica*
|
Duskamb hvala! A so brezplačni parkirni? Da vem drobiž za kakšne avtomate pripravit. Super, da se lahko zanesem, da bomo našli parkirni prostor. Za izpiranje solzevodov pa vem, da je neprijetno. So mu spirali pred približno 14 dnevi, vendar neuspešno, poizkušali so mu predreti s sondo, tudi to je bilo neuspešno, zato se je zdravnik odličil, da je bolje da gremo v MB. Verjetno imajo tam boljšo opremo nevem, so večji strokovnjaki Na hud jok sem pa bila že zadnjič pripravljena. In nič kaj prijetno ni čakat v čakalnici in poslušat, pa vsi te gledajo, češ kaj mu pa delajo da se tako joka,.... Hvala za info.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 13:04:57
|
|
|
|
NalLa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna A katera ve kje je Taja339? Proti koncu nosečnosti je full čvekala z nami, zdej pa jo sigurno ni že pol leta. NaILa, zakaj se nič ne oglasiš? Oj, evo me . Ma sej vas berem, samo časa imam bolj malo za pisat, ker se kao učim, pa še predavanja sem imela, pa vsi imajo pri nas sedaj rojstne dneve (sestra, fant, oče, nečakinja od fanta,...), tko da mal praznujemo. Takrat ko imam pa kaj časa hočem bit pa z Lanom. Ga moram pohvalit, da je danes po dolgem, dolgem času (vsaj 4m) jedel ponoči samo enkrat. Mogoče se pa obrestuje fora, da mu proti jutru mleko ful razredčim. Par dni se je malo kregal pri tem, danes pa je ta obrok prespal
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 13:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Danes sem špricala aerobiko, sem pa zato srečala Škorpionko. Čisto nasmejana je bila, pa tako luštno je videt eno pozano nosečnico......super si! Celjanke: sva se zmenile, da se bom pridružila na kakem sprehodu v mestu tudi v dneh, ko ni aerobike (če mi bo Nežika še sploh pustila hodit.....ampak bolj slabo kaže). Punce: ŠE 1 DAAAAAAN
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 14:32:09
|
|
|
|
lemavrica
|
Ufff je danes spet težek dan, pa še PMS imam. A zdej bo pa vsak dan dež Zdele imam pa cel kup dela s papirji pa se sploh ne morem lotit, ker tako dol tišči.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 14:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Dež?? Mi imamo tu tak lep sonček, sva bila zdaj dve uri zunaj. A papirji ne morejo počakati, če se tako slabo počutiš? So ti zamenjali polžka?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 14:51:26
|
|
|
|
lemavrica
|
Ma ne, bi rada danes poslalala ponudbe. So zamenjali polžka, ampak te prodajalke v BC bi pa morali poslati na en tečaj prijaznosti. Že včeraj ko je mami kupila napačnega psa in sva ga šle v roku 2h zamenjat jim neki ni bilo prav, pa je je še kar nekaj € doplačala, danes pa tudi niso bili najbolj prijazni, sicer ne do mene ampak tko sem gledala do dostavljalcev. Pa itak je ful drag ta BC in da moraš zapravit najmanj 420€ da dobiš tista 2%, ma hvala lepa. Samo kaj ko so zdej samo BC, pikapolonica in Turbolimač ostali, Ariela ni več, pa je bil kar ugoden. Tuki pri nas je ful črno in dol tišči. Pa tud padalo je že ko sva domov prišla.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 15:13:52
|
|
|
|
jst86
|
nefretiti jutri pride?sem prov res vesela zate. pol pa še 3 mesece? mi mamo tud sonček,sva bla prej uro in pol zunaj, pol je pa spet začel s tistim njegovim kašljem in sva šla domov. lemavrica se strinjam s tabo glede BC. neprijazne prodajelke so,noben se ti nič ne posveti,vsakmu je vse odveč. jst najraje kupujem v pikapolonici v kranju-kjerkoli,tam so res super prijazne prodajalke in se ti ful posvetijo . nr morem jih prehvalit.
< Sporočilo je popravil jst86 -- 3.4.2008 15:15:23 >
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 15:51:05
|
|
|
|
guppy
|
Moja 2 spita... Zgleda, da bo Marku čez kak dan pokukal drugi zobek, že vidim črtico. Pri Maji se pa nič ne vidi, ampak tudi ni tako sitna kot Marko te dni. Danes sta jedla krompir + bučke + adaptirano mleko vse skupaj stečkano z vilico v pire... in požeruha mala, vse sta pojedla. Včeraj sta pomnjamsala banano in jabolko, potem sem morala naresti pa še milupino riževo kašico, da sta bila sita. Pridna angelčka :))))) Razmišljam, da bi počasi nadomestila še kak obrok poleg kosila (sadje, zelenjava, meso) in večerje (mleko z riževo kažico). Katerega se lotim naslednjega? Kaj priporočajo? LP od dvojne mamice s stanjšanimi živci
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 16:14:01
|
|
|
|
LINA31
|
IZVIRNO SPOROČILO: guppy Razmišljam, da bi počasi nadomestila še kak obrok poleg kosila (sadje, zelenjava, meso) in večerje (mleko z riževo kažico). Katerega se lotim naslednjega? Kaj priporočajo? dopoldansko malico....kakšne jogurtke lahko začneš, ker sta ž tolk stara . res se taja339 ni javila
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 16:14:39
|
|
|
|
zvezda71
|
Čau, Guppy če ti bosta tako njamsala se ti bodo hitro odebelili živci . To pa res super da dako jesta. Naš je bil danes celo dopoldne z babico na vozičkanju zdaj pa teži, ker hoče da mama izvaja kulturnoumetniški program...mama pa rajš na RR visi. Joj ta mama! Lemavrica vsak PMS enkrat mine. Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 17:40:41
|
|
|
|
december06
|
Oh, pr nas je tudi oblačno vreme z malo dežja. Še sreča, da sva dopoldne šla malo ven. Zdaj pa in spita. Ga je uspaval in je blo tako smešno. Možek je takoj zaspal, mali pa je res dobesedno eno uro rabil, da se je utrudil in zaspal. Ampak, to je pri nas že velik napredek, ker drugače popoldne doma zaspi samo na rokah. Me je že melo, da ga primem in uspavam, pa sem ga pustila. Ma, mislim, da ga je moževo smrčanje tudi malo uspavalo. Upam, da se bo navadil sam zaspat, saj že pridno zbira kg. nefretiti uživaj za vse mesece nazaj pikica pokica super za službo, lepo slišat tako zadovoljne delavce. Jaz pa zgleda, da bom tudi morala v lov vsaj za boljše del. mest, če že ne kaj novega in bližje. Ja, poletje bo hitro mimo. sonce za zobke in da, bodo čimprej ven pokukali. Pri nas pa so vsak drug teden krivi za "čudno obnašanje" pa še kr nič.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 19:30:19
|
|
|
|
lemavrica
|
Sandra ti že daješ meso, kako mu ga pripraviš? A mu ga zmiksaš? Danes sem probala s polento in bučkami in ni šlo, je pojedel ene par žličk. Se je mož matral z njim. Nam ne gre ta GH Zvezda ja PMS bo šel najkasneje v nedeljo ko dobim M. Totalno sem sesuta. Če grem pa popoldne spat se pa še bolj sesuta zbudim.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 19:30:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, moj mišek že ninčka, jaz pa še malo počekiram RR, pa grem tudi jaz... Do zdaj sem prala, pa likala, pa pomivala... Za večerjo je dobil kar zizo. Se mi zdi, da smo edini, ki nismo še nadomestili niti enega obroka in se bomo do ne vem kdaj dojili. Hmmm, kje pa je danes Sandra?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 19:40:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Danes sem probala s polento in bučkami in ni šlo, je pojedel ene par žličk. Se je mož matral z njim. Nam ne gre ta GH Nam tudi ne. Kosilo je spet letelo v smeti. Dopoldne full rad poje npr. naribano jabolko, pa korenček; kosila pa nikakor noče. Redki so dnevi, ko mi je pojedel kosilo.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 19:49:34
|
|
|
|
lemavrica
|
Jaka dopoldne noče nič razen mleka, za kosilo pa kakor kdaj. Sej jabolčna kašica mu še nekako gre kej druzga pa ne. Po banani bruha,drugo sadje pa že ne sme. To kar ubija ker vse stran leti. Žitne kaše tudi noče, ker je z Allernovo in je res fuj. V krompirju tud noče Allernove. Ma nič noče. Smo se kar ustavili pri vseh stvareh
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 20:21:33
|
|
|
|
PBJ
|
Rožica, parkirišča niso brezplačna, žal. Ura parkiranja je 1 evro. Iz europarka se da prit do bolnišnice, ampak po moje je kar bolje, da daš evro ali dva pa si blizu in ne rabiš še okoli hoditi, sploh če bo dež. In mi imamo 4. zob: 3.4.2008. Ima pa zelo zatečene dlesni pa še prav krvavkasto se vidi. Jo precej bolj matra, kot je brata.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?