|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
2.4.2008 21:47:22   
Anonimen
Moj pa full sili na kakšen otok, pa se jaz ne upam. user posted image  To glede hrane tudi mene skrbi.

Ana b, kam si šla?

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
2.4.2008 22:02:07   
lemavrica
Mi bomo šli kar v Strunjan v prikolico, planirava pa tudi kak krajši dopust v kaki evropski prestolnici, moža nagovarjam za Pariz.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

Neposredna povezava do sporočila: 4677
2.4.2008 22:11:58   
helenav
tianna mi gremo na Brač....user posted image user posted image user posted image konec junija za 10 dni. Če začneš s paniko, te bo vedno spremljala in ne boš nikoli  nikamor šla, če boš tako razmišljala....pa sej otoki niso več tak bau bau...sploh poleti,  te takoj kak domačin na kopno pripelje v slučaju najhujšega..ma ne na to mislit dej!!!!!!!!!!!!

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
2.4.2008 22:31:28   
december06
Oh, pravkar sem končala z nameščanjem programov na računalnik. Je kr zanimivo, ko se ti sesuje sistem in jovo na novo. Zdaj vem, da si moram vse shranjevat in zapisovat (npr. kakšen dober link). Še sreča, da smo "rešli" slike. Sicer sem jih ravno dala razvit, pa vendarle...

Kaj mi pošlje katera link strani smailijev in ostalih lepih in zanimivih slikic (npr. disneyevih? )

Tudi, sama sem mnenja, da ne smemo preveč komplicirat, pa vseeno, malo pa lahko. user posted image Kam bi pa prišli, če nebi babe komplicirale in težile. user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
2.4.2008 22:33:08   
lemavrica
Mene tudi malo skrbi glede hrane v hotelih. Ma se bom že znajdla za tiste par dni, v kampu pa itak ne bo panike ker mu bom sama kuhala.
Joj mene je pa kar groza zmeraj ko je treba na novo sestavit računalnik, ker gre sigurno zmeri kaj narobe. HB si midva sproti delava backup slik in vseh nujnih zadev ki jih imava gor.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 2.4.2008 22:34:43 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
2.4.2008 22:42:35   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Kaj mi pošlje katera link strani smailijev in ostalih lepih in zanimivih slikic (npr. disneyevih? )

http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 4681
2.4.2008 22:54:26   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Mene tudi malo skrbi glede hrane v hotelih. Ma se bom že znajdla za tiste par dni, v kampu pa itak ne bo panike ker mu bom sama kuhala.
Joj mene je pa kar groza zmeraj ko je treba na novo sestavit računalnik, ker gre sigurno zmeri kaj narobe. HB si midva sproti delava backup slik in vseh nujnih zadev ki jih imava gor.

Ja tudi jaz sem že rekla, da si bom delala backup slik, pa jih pol ne. HB za računalniške genije, da potem veesno najdejo nekje. Se zdaj res moram organizirat, da se ne bom pol po glavi tepla, al pa  user posted image

Sandra, to sem iskala, hvala ti.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
2.4.2008 22:59:32   
Anonimen
duskamb ne nisem prejela maila, pa bi mi res prav pršel.

Ti bom še enkrat poslala.

Neposredna povezava do sporočila: 4683
2.4.2008 23:02:53   
nana 27
Hoj! Sandra, možno, da se več naje. A ni to fajn? user posted image  Morje. Še razmišljamo..nekam, kjer ni mivke in majhnih kamenčkov, ker vse nosijo v usta. Še ne vemo kam. Vožnja v vozičku poteka kar umirjeno. Maja gleda naokrog in gruli. December, mi bomo šli v apartma. Veš, je čisto odvisno, kakšen karakter je user posted image  Umirjeni se imajo prav luštno tudi v hotelu pa danes  se da v hotelih marsikaj zmenit - sploh pri nas v Sloveniji. Ima pa tudi apartma svoj čar sploh v kakšnem borovem gozdičku s kolikor toliko urejenim vrtom...mmm, bi šla kar na morje user posted image 123a, končno si se javila user posted image  Grem pisat ZS user posted image  Anab, čim prej se pozdravite pa zobke prepričat (6 je huda cifra user posted image ), da pridejo ven user posted image  Kaj pa je Nejcu?  Lemavrica, kako si se prepričala za striženje? Meni zmeraj kaj prepreči načrte user posted image  Zdaj razmišljam, d abi naredila radikalno spremembo in postala malce svetlejša in bolj navihana user posted image   Guppy, drži se user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4684
3.4.2008 0:52:46   
sonce78
Čav pupice!

Naše nove mere (pridna Sandrauser posted image ):

6.mesecev: 7800g
                69,5 cm

2.zobek: 31.03.2008

Vasja je dobil dva zobka v šestih dneh in je bil zelo ubogi. Poleg tega je imel vročino, iz noska se mu je cedilo in grlo se mu je vnelo. En večer ni zaspal do 2.45 zjutrajuser posted image . Poleg tega sva uvajala že tretji obrok GH in se je v teh dneh vse porušilo. Dva dni se je samo dojil in ni želel ničesar drugega jesti. Zdaj smo spet na začetku in z muko poje 1 obrok GH dnevno.

Aljab ... dež ti je bil za kazen, so te od tam gori kaznovali, ker hočeš Janini zamenjati ženina ... prav ti bodi user posted image user posted image user posted image

tianna ... ci sonouser posted image . Si kupila voziček? Vasjo sem končno dala v športni del in je čisto navdušen. Se počuti prav velikegauser posted image .

123a ... si mi dolžna en odgovor... lumpa!

guppy...te občudujem in želim, da težki dnevi hitro minejo user posted image

surya... v bistvu nimam nobene določene ali napisane diete. Izločila sem mleko, mlečne izdelke, vse ostale izdelke, ki vsebujejo mleko, tu moraš biti pozorna in natančno prebreti deklaracije na izdelkih, ker včasih piše, da izdelek vsebuje mlečne beljakovine, mleko v prahu ... skratka mleko pod drugim imenom. Izločila sem jajca, svinjino, puranje meso, citruse. Ostalo mi ni praktično nič, večinoma jem meso spečeno na naraven način, zelenjavo, sadje, testenine (tudi tu preberi deklaracije, da ne vsebujejo jac). Jaz tudi na oddelku za kruh posebej vprašam iz česa je narejen. Kaj vam je rekel P za alergije?

december user posted image upam, da bo Maks kmalu zdrav!

ana b in lemavrica ... naj vajinima user posted image zobki povzročajo čim manj težav, vaju popolnoma razumem. Ravnokar preživljamo "paket" (bolečine, jok, neprespane noči, sitnoba in vse kar spada zraven) ob zobkih.

lina  ..jaz nič ne solim hrane. Včasih dodam kapljico olivnega olja.

dreamz.... tudi jaz tifo i bianchi. Si gledala danes?

dopust... sem po internetu malo brskala in me je zelo prevzel otok Čiovo. Sem že rezervirala apartma. A je katera že bila tam?
Sem se pa odločila za apartma zaradi kuhanja hrane za user posted image . Sem vprašala par mamic in so mi tako svetovale.

Sva se z dragim odločila, da bova začela Vasjo odvajat od nočnega dojenja, ker se še vedno doji na dve uri.  V petek ponoči ga bo on probal uspavati nazaj. Upam, da bo podvig uspel, sicer sigurno ne v eni noči. Želim si tudi, da bi končno spala vsaj 4 ure skupaj, ker čedalje težje prenašam ustajanje vsake dve uri ali pogosteje. Sedaj se to vleče že 6 mesecev in je potrebno nekaj spremeniti. Upam, da uspe.

Lepo pančajte!

.... sem napisala celo klobaso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 3.4.2008 0:59:47 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
3.4.2008 6:34:58   
Pikica pokica
Ena je spraševala glede Raba - mi smo tam bili, ko je bil Nik star točno eno leto. Bili smo na "rajski plaži" - to je predel Loparja in je sicer res raj za male ( mivka, plitka voda..), ampak ogromno ljudi. Gužva, da skoraj hodiš po drugih in zaradi tega me tam ne vidijo več. Poleg vsega pa je naš mali tam fasal še rota virus ( na srečo predzadnji dan) in vem, da ni bil edini. Kar naenkrat se je začelo v jedilnici bruhanje otrok vsepovprek.. groza!!!

Mi gremo v začetku julija na Kos, konec angusta pa še nekam v apartma na Hrvaško obalo. Ni me strah glede prehrane. Nekaj se bo v all inclusive ponudbi že našlo zanjo, sicer pa bom zraven vzela še grelec vode in kakšne kašice ter seveda frutke user posted image . Saj smo tudi z Nikom hodili vsepovsod in nisem nikoli komplicirala, pa je bilo vedno vse ok.

Aja, pa včeraj sem zvedela še eno čudovito novičko od naših šefov - ponudili so mi drugo delovno mesto ( še boljšo), če se bom vrnila nazaj ( sem razmišljala, da si zardi vožnje poiščem drugo službo)  in kar je najlepše - delala bom v Celju user posted image user posted image user posted image in bom zato  lahko hitro pri Zoji in Niku!!! user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
3.4.2008 8:14:29   
babyrok
Dobro jutro,

mi smo po dolgem času presapali celo noč...ampak...na trebuhu. Rok je že zvečer sam zaspal na trebuhu in sva ga kasneje obrnila na hrbet. Ob 5. uri sem se zbudila in ga šla pogledat, ker je bilo vse tiho in on je zopet spal na trebuhu - takrat sem ga tako pustila.

Kako spijo vaši? Jih obračate, če spijo na trebuhu ali jih pustite?

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
3.4.2008 8:25:02   
LINA31
Dobro jutro,

pikica pokica....user posted image user posted image bravo za novo delovno mesto. Full fajn. Tudi jaz sem dobila novo, boljše delovno mesto decembra, pa sem že sanjala, da bi zamenjala službouser posted image .

sonce78....upam, da vam uspe ukiniti nočno hranjene. Tudi mi še dvakrat jemo, ampak na tri do 4 ure, čeprav sem zdaj ugotovila, da ni vedno lačen, ko se zbudi, ampak bi se le crkljal. Bom začela s čajem...drugi tedenuser posted image .

vozičkanje.zdaj v športnem delu je kar priden...spi, se igra, vriska....so pa tudi ..trenutki, ko protestira. Zdaj to rešimo z dudiko...končno jo je zagrabil.

frizura...ja na paš sem postrižena in tako čokoladno rjavo imam. Tudi jaz sem si full všečuser posted image user posted image .
helenav....fajn za NFTH. Boš vidla, da bo kmalu bolje s Klaro, samo vaje je treba delat. Čeprav Žan zdaj že full protestira in se jezi, ko kej začnem izvajat. Se pa je zdaj en dan mal udaril v glavo, ko se je hotel obrnit na hrbet in zdaj se kar noče obrnit več.user posted image  Na trebuhu pa je takoj. Zdaj full puza v krogu 360 stopinj. Samo čakam kdaj bo šlo naprej, pol ga bo pa poln stanovanjeuser posted image

duskamb...tudi jaz nisem dubla maila. Bom ti poslala še drug naslovuser posted image

Zdaj pa pijemuser posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
3.4.2008 8:25:55   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

Dobro jutro,

mi smo po dolgem času presapali celo noč...ampak...na trebuhu. Rok je že zvečer sam zaspal na trebuhu in sva ga kasneje obrnila na hrbet. Ob 5. uri sem se zbudila in ga šla pogledat, ker je bilo vse tiho in on je zopet spal na trebuhu - takrat sem ga tako pustila.

Kako spijo vaši? Jih obračate, če spijo na trebuhu ali jih pustite?

Moj že ene 4 mesece spi izključno na trebuhu. Ko sem ga odlagala na hrbet, se mi je skos zbujal.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
3.4.2008 8:40:56   
Anonimen
Dobro jutro!

Lina31, zdaj pa si verjetno dobila mail, ker sem dobila povratni mail, da si do septembra odsotna.user posted image user posted image user posted image

December06 - za tebe pa mi je javilo, da ne more dostavit maila.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4690
3.4.2008 8:50:24   
jst86
jutro
leon že spi prvo rundouser posted image .jst pa moram bit že zjutraj delovnauser posted image .

morje-včeraj smo rezervirali apartma na Pagu za 14 dniuser posted image .

vozičkanje-če je pokonci je zdej kar priden.mal gleda okrog,tlači igračke v usta,ko mu pa dolgčas rata pa začne kašljatuser posted image

user posted image še kateri user posted image  noče mleka pit?s čim nadomestit 1. obrok?rižolino,al je preveč za zjutraj?

dieta- jst se še vedno držim,dons mam sadni dan.

spanje- spi na boku,na trebušku pa ni nikoli, ker ni "znal"-al je glavo gor držal,al pa se je z obrazom v povšter tiščaluser posted image

< Sporočilo je popravil jst86 -- 3.4.2008 8:51:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
3.4.2008 8:56:18   
surya
Jutro!

Mi bi morali že prvo rundico spati, pa me je user posted image  prevaraL! Fakin user posted image user posted image user posted image . Je že čisto spal, pol pa kr naenkrat koncin strašen smeh.

Sonce, hvala za info. Izakova koža je trenutno čista, edino fejst suha je. Bom verjetno morala s kakšno kremo mazat. Se pa še vedno izogibam mlečnim izdelkom. Sej zdej, ko dojiva to še ni problem. Me je pa strah za pol, bo začel v vrtec hodit, malo prej bova verjetno prekinila z dojenjem, pol pa nej ima kake reakcije, jaz pa v službi..

Čiovo, pa jaz kar dobro poznam, oz. vsaj ta-prvi del, ker že leta hodim v Trogir. Moj svak je od tam. Poglej točno, kje boste (Okrug Dolnji, Gornji ...), pa ti bom točno povedala, kako je. Tam, kjer smo ponavadi mi (čisto na začetku), ni primerno za user posted image , ker je apartma na hribu in je ful daleč za kopat, pa še sam breg. Že lani nisva šla, ko sem bila user posted image , ker ne bi zvozla user posted image . Maš pa dosti apartmajev čisto ob morju user posted image .

Pikica pokica, user posted image  za službo. Sama sem pravkar krenila v lov...

Vozičkanje - parkrat sva v zadnjem času imela probleme, ker se je drl, drugače pa ful opazuje okoli sebe, pa eno ropotuljico mam ponavadi s sabo.

AnaB, naj zobčki čim prej pokukajo. Mogoče pa tvoj user posted image  zato še noče GH jest, ker ga toliko mučijo zobčki.

Spanje, spi večina na boku, al se pa na hrbet obrne. Ponavadi pa ostane v položaju od hranjenja user posted image .

Lep dan!

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
3.4.2008 9:29:45   
lemavrica
Mi smo že pokonci, noče nič več spat dlej kot do 9h. Je pa imel ponoči okoli 4h potem ko je pojedel neke ideje o igranju, ki pa sva jih kar preslišala. Me je bilo pa groza da bi začel jokat, ker pol bi morala vstati in tud sanja se mi ne kaj z njim početi sredi noči.

Nana ma sem se kar prepričala da bo tako najbolje, pa še ful scufane lase sem imela.

Pikica pokica user posted image  user posted image  za službo. Jaz se bom podala v lov takoj ko izvem kaj bo s varstvom.

Čez kako uro greva v LJ v BC po unga polžka ki sem ga reklamirala, pa v Mercator v nabavo, pol pa domov, ker danes itak ni za sprehajat se k je tako vreme.

Spanje zaspi na hrbtu vendar se je začel nsam na bok obračat, apa obvezno si pred spanje kovterček čez glavo vleče, ga grize in objema. Ma kar kovterček za ninico user posted image Na trebuh ga nikoli nisem dajala ker se preveč bojim da bi se zadušil.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 3.4.2008 9:33:34 >

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
3.4.2008 9:30:34   
ana b
Jutro!

Noč spet z zbijanjem na 2 uri - Sonce nisi edina in ko najdeš recept, vedi da že stojim v vrsti.

Nana: Nejc je moral zamenjati antibiotik za ušesa user posted image , pa sploh ni bil nahoden, samo jamrat je začel, da ga desno uho boli. Komaj čakam, da damo žrelnico stran in upam, da bo zdrav, ko bo treba na operacijo (6. maj).

Morje: mi gremo letos v hotel, kljub temu da ima Nejc dieto in z user posted image . Kuhanje na dveh rinkah v apartmaju je katastrofa in to zame ni dopust. Bomo že izbirali v ponudbi stvari, ki jih bosta jedla, pa frutki, pa koher bomo imeli sabo in kruhomat, da bom pekla kruh Nejcu user posted image . Gremo pa v Rabac. Sicer je pesek, pa bomo že. Mi je pa fajn, ker ima hotel dokaj velik bazen, ker se Nejc noče kopat v morju. Pravi, da je premrzlo.

Vozičkanje: imamo vse od spanja, opazovanja okolice, hudega joka, kadar je čisto zaspan, spati pa noče user posted image user posted image , igranja z igračkami

Spanje: zaspi vedno na boku, zbudi pa se vedno na hrbtu

Pikica pokica: user posted image user posted image  za delovno mesto. Jaz še ne vem, kam me bodo dali, ko se vrnem nazaj. Obstajajo tri možnosti, pa stalno delajo ene rošade, čeprav sem zadnjič slišala, da se vrnem na staro mesto, kar mi iskreno povedano najbolj ustreza. Bom šla naslednji mesec malo v akcijo in videla, kaj me čaka.

Tianna: kaj praviš, kam sem šla zvečer?

Lep dan

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
3.4.2008 9:34:16   
Rožica*
Živjo!

MARIBORČANKE  pomoč!
jutri greva na okulistično kliniko v Mb. mali ima zamašen sovzevod in jutri bodo opravili poseg.
Zanima me kje naj gremo, kje parkirat,.....?
Predvsem pa če parkiramo npr. v Evroparku in gremo peš, lahko pridemo do klinike z vozičkom, so dvigala, če je slučajno v nadstropju,....????
Kje pustiti voziček?
Verjamem da veliko bolje poznate situacijo in da boste znale pomagat.

Hvala

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
3.4.2008 10:09:35   
Anonimen
Ojla punce!

Babyrok, misli mi bereš. user posted image  Isto sem jaz mislila vprašati. Do te noči mi je vedno zaspal kar na boku, saj ga podojim leže. Ponavadi se je potem obrnil na hrbet in je tako spal. To noč pa je dobesedno silil na trebuh - in to v spanju. Pa sem ga tako pustila in je lepo mirno spal še naprej. No, zdaj zopet spi na boku. Sem pa brala pri dr.Tanč, da spanje na trebuhu ni več nevarno za user posted image , ko se le-ti znajo sami obrniti na trebuh.

Sonce78, bravo za 2. zobka!

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

. Če začneš s paniko, te bo vedno spremljala in ne boš nikoli  nikamor šla, če boš tako razmišljala....pa sej otoki niso več tak bau bau...sploh poleti,  te takoj kak domačin na kopno pripelje v slučaju najhujšega..ma ne na to mislit dej!!!!!!!!!!!!

Sej to imaš popolnoma prav, samo si ne morem pomagati. Taka sem. user posted image  Sej Krk je tudi otok, samo jaz ga sploh ne jemljem kot otok, ker je most. Tam mi ni panike, kam dlje pa... Mah, saj ne vem, bomo videli. user posted image

Anab, ja kar izginila si ja. user posted image

Rožica, nisem iz Mb. Držim pesti, da bo poseg ok. user posted image user posted image user posted image

Pikica Pokica, čestitke za novo delovno mesto. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 3.4.2008 10:10:48 >

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4696
3.4.2008 10:20:30   
Anonimen
Rožica - MB bolnišnica ima sedaj dovolj parkirnih prostorov, da se lahko odpelješ kar tja. Okulistična klinika je čisto nova zgradba (približno med internim, porodnišnico in stolpnico), in imajo lift. Mislim, da je očesni v 2. in 3. nadstropju. Izpiranje solzevodov ni tako strašno, se pa malčki derejo kot hudič. Tam je zdravnica moja soseda - nevem pa, kdo ti bo delal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4697
3.4.2008 10:51:04   
Anonimen
A katera ve kje je Taja339? Proti koncu nosečnosti je full čvekala z nami, zdej pa jo sigurno ni že pol leta. user posted image

NaILa, zakaj se nič ne oglasiš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4698
3.4.2008 10:55:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

A katera ve kje je Taja339? Proti koncu nosečnosti je full čvekala z nami, zdej pa jo sigurno ni že pol leta. user posted image

NaILa, zakaj se nič ne oglasiš?

To sem že jaz enkrat vpraševala, pa mi nobena ni odgovorila..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4699
3.4.2008 10:57:44   
Anonimen
Mogoče pa nobena ne ve. user posted image  Ma čudno, kar izginila je. Upam, da ni kaj narobe s ta malo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.