|
RE: septembrke 2007, 2.krog 3.4.2008 0:52:46
|
|
|
|
sonce78
|
Čav pupice! Naše nove mere (pridna Sandra ): 6.mesecev: 7800g 69,5 cm 2.zobek: 31.03.2008 Vasja je dobil dva zobka v šestih dneh in je bil zelo ubogi. Poleg tega je imel vročino, iz noska se mu je cedilo in grlo se mu je vnelo. En večer ni zaspal do 2.45 zjutraj . Poleg tega sva uvajala že tretji obrok GH in se je v teh dneh vse porušilo. Dva dni se je samo dojil in ni želel ničesar drugega jesti. Zdaj smo spet na začetku in z muko poje 1 obrok GH dnevno. Aljab ... dež ti je bil za kazen, so te od tam gori kaznovali, ker hočeš Janini zamenjati ženina ... prav ti bodi tianna ... ci sono . Si kupila voziček? Vasjo sem končno dala v športni del in je čisto navdušen. Se počuti prav velikega . 123a ... si mi dolžna en odgovor... lumpa! guppy...te občudujem in želim, da težki dnevi hitro minejo surya... v bistvu nimam nobene določene ali napisane diete. Izločila sem mleko, mlečne izdelke, vse ostale izdelke, ki vsebujejo mleko, tu moraš biti pozorna in natančno prebreti deklaracije na izdelkih, ker včasih piše, da izdelek vsebuje mlečne beljakovine, mleko v prahu ... skratka mleko pod drugim imenom. Izločila sem jajca, svinjino, puranje meso, citruse. Ostalo mi ni praktično nič, večinoma jem meso spečeno na naraven način, zelenjavo, sadje, testenine (tudi tu preberi deklaracije, da ne vsebujejo jac). Jaz tudi na oddelku za kruh posebej vprašam iz česa je narejen. Kaj vam je rekel P za alergije? december upam, da bo Maks kmalu zdrav! ana b in lemavrica ... naj vajinima zobki povzročajo čim manj težav, vaju popolnoma razumem. Ravnokar preživljamo "paket" (bolečine, jok, neprespane noči, sitnoba in vse kar spada zraven) ob zobkih. lina ..jaz nič ne solim hrane. Včasih dodam kapljico olivnega olja. dreamz.... tudi jaz tifo i bianchi. Si gledala danes? dopust... sem po internetu malo brskala in me je zelo prevzel otok Čiovo. Sem že rezervirala apartma. A je katera že bila tam? Sem se pa odločila za apartma zaradi kuhanja hrane za . Sem vprašala par mamic in so mi tako svetovale. Sva se z dragim odločila, da bova začela Vasjo odvajat od nočnega dojenja, ker se še vedno doji na dve uri. V petek ponoči ga bo on probal uspavati nazaj. Upam, da bo podvig uspel, sicer sigurno ne v eni noči. Želim si tudi, da bi končno spala vsaj 4 ure skupaj, ker čedalje težje prenašam ustajanje vsake dve uri ali pogosteje. Sedaj se to vleče že 6 mesecev in je potrebno nekaj spremeniti. Upam, da uspe. Lepo pančajte! .... sem napisala celo klobaso
< Sporočilo je popravil sonce78 -- 3.4.2008 0:59:47 >
|