|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
2.4.2008 8:23:42   
annie
Dobro jutro,

jaz sem kar vstala, Nik pa še vedno spi user posted image To je res čudno za njega, ker ponavadi že okrog 6.00h rogoviliuser posted image Namesto, da bi še zraven njega spala, ko pa se ob 6.00h zbudi, takrat pa jaz jamram, naj se me še malo usmili in zaspiuser posted image

Škorpion zdajle sem videla slikico od tvoje pikice user posted image user posted image ...joj, se spominjam teh nosečniških časov. Si mi kar gušte naredila user posted image Kako pa se drugače počutiš? Želim ti res lepo nosečnost!!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
2.4.2008 9:04:50   
zvezda71
Čau lepotice in družinice
obeta se nam še en sončen danuser posted image .
Seznam za srečanje:
Guppy, Nora, Babyrok, Lemavrica, Anab, Buškica, Tatty, Nana...še katera???????????

Guppy user posted image Lemavricauser posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
2.4.2008 9:12:39   
Anonimen
Dobro jutro!

A se mi katera pridruži pri user posted image ?

Lemavrica, kakšna je bila noč? So zobki zunaj?

Surya, kje ste se kopali?

December06, se je kašelj umiril? Ja, imaš prav, pri malčkih je vse hudo.

Guppy, user posted image .

Sandra85, kje si bila včeraj cel večer? user posted image  Vedno prideš ob takih čudnih urah gor.

Kje pa je Helena?

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 4628
2.4.2008 9:21:17   
LINA31
tianna....bom zdajle s tabo spila eno user posted image . Žan  spi prvo rundo. Je bil nekaj sitkan, pa sem ga mal uspavala in je kar zaspal. Jaz sem lahko nekaj stvari pospravila in zdaj čvekamuser posted image user posted image .

Pri nas je kar nekaj oblačno tako, da nevem ali bo kej sončka. Mene tole varstvo, ko bom šla v službo full mori. Baje so vsi vrtci na full zasedeni...tukaj pri nas na Vrhniki. Glede privat, pa imajo vse znane polne skupineuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
2.4.2008 9:25:14   
Anonimen
Ok, Lina. user posted image  Moj tudi spi prvo rundo, samo ga je joška uspavala. user posted image

Ja to varstvo zna biti res user posted image . In kaj boš?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4630
2.4.2008 9:33:15   
LINA31
Nevem. Bom počakala na rezultate vrtca, pol pa začela aktivno iskat. V najslabšem primeru bom poiskala varuško v LJ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
2.4.2008 9:38:10   
lemavrica
Ojla,

mi smo spali bolj tko tko, se je selil njegova pojstla najina pojstla, to ene 3x.
Zobki še niso zunaj, kašlja še zmeraj, prejle se mu je spet tako zaletelo da je bruhal user posted image . Ma upam da bo kmalu konec tega prehlada. Pa še nosa mu sama tud slučajno ne morem spucat ker ne pusti.

To z vrtci je res groza. NAmesto da bi bilo poskrbljeno da bi imeli vsi otroci mesto v vrtcih so pa take travme a bo al ne bo. Na tem koncu so še vse privat varuške zasedene user posted image .

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 2.4.2008 9:40:36 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
2.4.2008 9:55:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Zobki še niso zunaj, kašlja še zmeraj, prejle se mu je spet tako zaletelo da je bruhal user posted image . Ma upam da bo kmalu konec tega prehlada. Pa še nosa mu sama tud slučajno ne morem spucat ker ne pusti.

Ja zdej pa bi bil res že čas, da je vsega tega konec. user posted image

Tudi pri nas je z vrtci kriza. user posted image  Za privat varstvo pa se nisem nič pozanimala. Še dobro, da ne grem še v službo.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4633
2.4.2008 10:05:40   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Tudi pri nas je z vrtci kriza. user posted image  Za privat varstvo pa se nisem nič pozanimala. Še dobro, da ne grem še v službo.

A res? A pol septembra boš tudi še doma? Fajn. No, jaz pa se kar veselim službe, čeprav po moje bo na začetku kar kriza, da se navadiš, da nisi non stop s svojim user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
2.4.2008 10:05:51   
lemavrica
Ma HB da ni vročine, ker če bi morala bit pa še doma zaprta v temu vremenu bi se mi pa zmešalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
2.4.2008 10:11:56   
Anonimen
Ja septembra bom še doma. user posted image  

Jaz tudi komaj čakam, da gremo ven. Aja, sem zadnjič pozabila vprašat.
 user posted image  Kaj vaši user posted image  delajo v vozičku, ko ne spijo? So pridni in gledajo okolico, al je tak halo kot pri nas?

Neposredna povezava do sporočila: 4636
2.4.2008 10:14:20   
lumpa6

user posted image  Kaj vaši user posted image  delajo v vozičku, ko ne spijo? So pridni in gledajo okolico, al je tak halo kot pri nas?

naš se v vozičku igra z igračami ali pa gleda okoli sebe in se reži vsakemu , ki pride mimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
2.4.2008 10:23:27   
Anonimen
Evo, moj mišek se je zbudil, zdaj mu grem naredit malco, potem pa ven. user posted image

Se še beremo.

LP

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4638
2.4.2008 10:42:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

naš se v vozičku igra z igračami ali pa gleda okoli sebe in se reži vsakemu , ki pride mimo

Matija tudi. Ali pa si sezuva copatke in jih meče po tleh. Vse ostalo je na srečo privezano na voziček.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4639
2.4.2008 10:48:05   
sandra85

Sandra85, kje si bila včeraj cel večer? user posted image  

imaš pravuser posted image user posted image

uuuuuuuuuuu danes pa sem spet naspana-je spal od 9h-6h user posted image pol še do 10huser posted image zdaj sem res takoooo naspana..
vreme: pri nas ni sončkauser posted image po moje bo kot po napovedih-dež

user posted image   Kaj vaši user posted image   delajo v vozičku, ko ne spijo? So pridni in gledajo okolico, al je tak halo kot pri nas?

opazuje okolico, se pogovarja, igra z njegovim klopčičem pa ostalimi igračkami

pridem kasneje-ko enej zaspi

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
2.4.2008 10:49:19   
Anonimen
Lina31 in december - sta dobile mail. Jaz sem dobila neko čudno povratno sporočilo in sem v dvomih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4641
2.4.2008 11:08:30   
guppy
lumpa,LINA, se mi je kar zdelo, ker naj bi vsota stranic znesla 4x20=80, vsota števk 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 in 9 je 45, kar pomeni da 35 manjka do 80... in glede na to, da se 4 števke na vogalih kvadrata ponovijo in se štejejo dvakrat, in tudi če dodaš največje števke 9, 8, 7 in 6, njihova vsota pride 30 in ne 35 in vedno zmanjka...

well anyway,
hvala vam punce za objemčke,

danes spet dobim pomoč za kratek čas...
saj bo šlo, en teden katastrofalen, dva ok.

igrata se še ne skupaj, bolj vsak zase, ... sploh zdaj, ko Marko v glavnem stoji ob ograji stajice, Maja pa leži na tleh. Bomo videli kdaj pride to obdobje...

srečanje
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
2.4.2008 11:14:41   
Anonimen
igrata se še ne skupaj, bolj vsak zase, ... sploh zdaj, ko Marko v glavnem stoji ob ograji stajice, Maja pa leži na tleh. Bomo videli kdaj pride to obdobje...

srečanje

Ja, jaz ti želim, da čimprej. user posted image user posted image

Jaz sem bila najbolj srečna, ko mi je Žana uspela zamotit Jureta, ko sta bila še majhna. In da sta lahko vsaj kocke prelagala na tleh. (ampak to je že davno)

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4643
2.4.2008 13:23:10   
lemavrica
Midva sva pa iz kratkega sprehoda, še dobro da nisva bila daleč oz. da sva imela avto blizu, ker je začelo deževati. Tle pri nas je čisto črno in grmi.

V vozičku večinoma spi, drugače se pa igra s tisto kačo k se jo na lok navije al pa z mojim trakom-om na katerem imam ključe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
2.4.2008 13:25:41   
Anonimen
Ojla,
prej sva skoraj tekla s sprehoda, saj naju je ujel dež. In zdaj zopet dežuje, tako da ne bo nič z vozičkanjem. user posted image  Sem ga dala v ta veliko posteljo, ga podojila in sedaj spančka zdraven mene. user posted image

Joj, koliko hrane jaz zmečem stran. user posted image  Prej sem mu naredila riž + bučke, pa je samo eno žličko pojedel. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4645
2.4.2008 13:27:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Sandra85, kje si bila včeraj cel večer? user posted image  

imaš pravuser posted image user posted image

Aha, pa smo te dobili. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4646
2.4.2008 14:04:21   
annie
Midva sva tudi raje prej prišla s sprehoda, ker se je tudi pri nas ful pooblačilo ...škoda user posted image Sva pa že dopoldan imela obisk, je prišel moj brat s punco in z njunim skoraj 5.m Lanom user posted image zelo sta se navezala drug na drugega, ko sta skupaj si skupaj vedno nekaj žlobundrata user posted image . Res sta pravi faci. V maju pa bosta oba dobila še enga bratranca (moj drugi brat bo prvič očka)...vsi se že veselimo in komaj čakamo user posted image user posted image Sandra kdaj pa ima že tvoja sestra rok? Že tudi komaj čakaš, kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
2.4.2008 14:16:35   
lemavrica
Tianna nisi edina ki mečeš stran hrano. Sej pri nas je isto. Zdej je cel teden jedel jabuka in hruške da se je navadil na okus, danes bom probala s korenčkom ampak vem da bo šlo vse stran.user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
2.4.2008 14:19:55   
Anonimen
Moj kuhanga korenčka ne mara, če pa mu ga zribam, pa ga rad poje. user posted image

Kako so zobki?

Neposredna povezava do sporočila: 4649
2.4.2008 14:21:11   
lemavrica
Še zmeri se skrivajo. DAnes se še ni začel jok. Mu je babi kupila enga psa ki hodi naprej in mu je zanimiv, tako da upam da ko se zbudi ga bo ta pes dovolj animiral da bo pozabil na jok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.