|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
2.4.2008 14:37:33   
LINA31
Jaz sem od frizerjauser posted image . Sem spet rjava....se takoj boljš počutim, zdaj samo moram na sonce ali v solarijuser posted image user posted image .

Tudi jaz mečem hrano stran...joj. Full obožuje sadje in mlečne kaše...zelenjave pa sploh ne tolk...nevem no, a jih mogoče preveč brez okusa skuham, ampak če pravijo, da ne solituser posted image user posted image  A ve kej solite hrano za user posted image ?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
2.4.2008 14:46:24   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31
.. Mene tole varstvo, ko bom šla v službo full mori. Baje so vsi vrtci na full zasedeni...tukaj pri nas na Vrhniki. Glede privat, pa imajo vse znane polne skupineuser posted image .

kaj pa Horjul? Ti je preveč odročen? Ker tukaj se baje kar dobi kako mesto.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
2.4.2008 14:46:48   
annie
Lina31 naš bi tudi samo sadje in mlečne kašice jedel...zelenjava pa mu je user posted image Sploh ne vem, kako ga naj še na zelenjavo navadim user posted image Sicer je P zadnjič omenila, da naj mičkeno solim in sem že probala, pa brez uspeha user posted image Ma mu bo bo že enkrat šla v rito...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
2.4.2008 14:47:57   
lemavrica
Lina kako si se pa postrigla, na paža? Jaz sem super zadovoljna s paže, čeprav sem se težko odločila za ta korak.
Meni HB ni treba v solarij ker imam barvo od sprehodov. Bom pa šla čez kak mesec da bom enakomerno rjava povsod, zdaj imam obraz in roke.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
2.4.2008 16:13:05   
ana b
Dan!

Da se na hitro malo oglasim in poročam, kaj se dogaja pri nas.
V bistvu vse po starem: še vedno ne jemo in ne spimo, pa ta teden imamo še tavelikega fanta doma,ker je zbolel user posted image .

Danes sva spet imela fizioterapijo in je bil pohvaljen, pa zraven se je ful krohotal, ko sem ga animirala z enim krokodilčkom user posted image . Je še terapevtka rekla, da kaj takega ne doživi glih vsak dan. Na poti nazaj pa naju je ujel dež (sva bla z vozom seveda) in sem potem v enem podhodu pod progo čakala 20 minut, da je vsaj malo ponehalo in potem šibala domov.
Sedaj pa se odpravljam na lepotičenje, beri pedikura in depilacija, da bom pripravljena na sobotno srečanje user posted image .

Zob še nimamo, se jih pa nakazuje 6 user posted image .

Šibam in se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 4655
2.4.2008 16:14:49   
lemavrica
Ana ne pozabi sexy žabe user posted image

Uffff 6 zob, pri nas se 2-3 pa me ima da bi se na momente čez okno vrgla. Drži se user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 2.4.2008 16:15:30 >

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
2.4.2008 16:50:38   
aljab
Hej!
Kokice celjske (123a, Sonce) user posted image user posted image vaju je kaj opral dežek danes...? Medve z Janino sva se prav lepo zrekreirali...no jaz sem se. Je bil tak šprint domov....

Uska sem te že mislila klicat včeraj. ..Sem nekaj nakazovala preko  SEPA in mi ni blo prav veliko jasno... Jao, kaj vse obstaja na tem svetu... (IBAN, BICuser posted image user posted image ...)...
Pikica Pokica mislim, da ti bo napisala. Ali pa vsaj povedala zakaj ga tu ne pišejo.........
Jst...kako jeziček? Me matra.

Neposredna povezava do sporočila: 4657
2.4.2008 17:42:09   
Anonimen
Ojla,
jaz pa sem sesala dnevno in ga je kar uspavalo. user posted image

Lina, jaz nič ne solim. Mah, npr. cvetačo ima full rad, kuhane bučke pa ne. user posted image  Ma počasi mu bo ja šlo v rit. Kako si se postrigla? Lepo, da si zadovoljna. Ko sem šla jaz z blond na rjavo, je kar nekaj časa šlo mimo, da sem se navadila.

Ana, 6 zob?!! Madona, to pa je kar lepo število. No upam, da ne bodo boleli. user posted image

Jst se res že nekaj časa ni oglasila... Kje si?

Hmmm, kaj pa Sonce78?

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 4658
2.4.2008 18:05:58   
lemavrica
kaj je pa danes en zaspan dan, prejle sva spala zdej sem pa še bolj povožena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
2.4.2008 18:07:55   
Anonimen
Res je tak dan ej. Me prav zanima kakšna bo noč. Tako rada bi se naspala. Do kakšne 18:30 ga bom pustila spati, ker drugače bo ponoči cel halo.

Neposredna povezava do sporočila: 4660
2.4.2008 18:10:41   
lemavrica
Naš je pa zdele pokonci in bo šel, upam da spat okoli 20.30 po kopanju, jaz pa z njim ker sem sesuta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
2.4.2008 18:38:49   
sandra85
annie moja sestra ima rok 20.6. ja komaj čakamuser posted image . ti pa bož že 2. tetauser posted image
LINA js čisto malo solim, ali pa pokapam malo olivnega olja za okus
anab ojo 6 zobkov naenkratuser posted image upam da ne bo prehudouser posted image
ma kje in kako se vidi una bela črtica?
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Sandra85, kje si bila včeraj cel večer? user posted image  

imaš pravuser posted image user posted image

Aha, pa smo te dobili. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

no, mi smo bili  zunaj od 14h-17h, res pa je da smo bili 1 uro pod streho na kavici, ker sva čakala dragega, da je prišel iz službe-sem pa imela lepo družbouser posted image
pri nas še vedno dežuje-upam da bo ta teden še kej sončkauser posted image
včeraj ko smo bili na pijači, sem mu probala dat pit z slamico, najprej jo je žvečil, pol pa po nesreči povlekel in mu ni bilo nič jasnouser posted image pol pa mu je še 2x uspelo pit vodo po slamici.

no, adnes sem mu spet naredila mesno-zelenjavno kašico (piščačje meso+korenček+brokoli+krompirček) in je pojedel vse user posted image sem dala manj mesa kot včeraj, pojedel pa je 190ml, zraven pa spil še 40 ml vode
zdaj pa me zanima:
user posted image a je možno, da ga zdaj obrok bolj nasiti, ker je zraven meso??? ker je jedel kosilo ob 13h in ob 17h30 se je šele dojil.

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
2.4.2008 19:19:33   
_annela_
vsem cestitam za rojstvo v septembru,jaz imam tudi user posted image septembrčka!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
2.4.2008 19:20:17   
jst86
evo mene user posted image  delam za maturo stvari,pa je mal manj časauser posted image

aljab jeziček je še vedno črn.začne se z rjavo in se nadaljuje v črno. P mi je rekla, da naj zamenjam čaj-prejšnji je bil rdeče barve in če ne bo ok po 2 dneh nej ga pripeljem pokazat.dons sem res dobro videla samo dopoldne.drugeče kot takrat ko ga umivam jezička ne pokaže.veliko veliko,vsaj po moje res veliko popije.čez no 300ml čaja,pa čez dan približno enako.povezujem vse možne stvari.skoz se mu zatika,se mu dviguje....zdej si me pa prestrašla.user posted image je lahko kej hudgauser posted image ?aja s P sem govorila v ponedeljek in mu takoj menjala čaj.dons ni delala.če bi bilo od čaja bi se že spralo?joj upam da hitro prideš,da ne bom panike zagnala.

sandra ja pri nas je podobno da ko papa meso, navadno noče na uro jest.sploh ma pa neki pomešano tole hranjenjeuser posted image .mleka mu ne spravim po grlu.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
2.4.2008 19:57:07   
surya
Tianna, v Dolenjskih toplicah smo bli. Je bolj majhen bazenček, ampak je bilo super!

Vedno mam tolk tega za nazaj prebrat, da pol pozabim, kaj sem hotla vse povedat user posted image . Pa sem se jst tud pred kratkim iz blond na rjavo preštrihala user posted image .

Naš mali pikec je danes naredil prve "korake" na vseh štirih. Me je že kar strah, ko bo začel šibat po hiši ...

Si pa ravno ogledujem kataloge za morje. Smo se odločili za Rab, ker so baje plaže primerne za user posted image . A je mogoče katera že bila in pove, kako je bilo?

Sandra, midva še nisva probala mesa, tko da ne vem.

Lina, jaz zelenjavi vedno dodam čisto pikico soli. Če pa delam juhico, pa še malo olivnega olja. Ma, meni je itak pediater rekel, naj vse jemo!

Šibam, malemu je duda padla!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
2.4.2008 20:30:09   
ana b
Večer!
Mi že spančkamo, samo še mama se prevrne user posted image . Sem tudi imela šprinte dopoldan.
Ja kar 6 zobov se kaže, dlesni otečene, cel čas si jih drgne z bombažno plenico, črtic pa še ni, tako da bo po moje kar trajalo do prvega user posted image . No tavečji je prvega dobil, ko je bil že čez 9 mescev star in pravijo, da gre to kar podobno. Upam, da ne.

Lemavrica: ne vem, če bodo sexy žabice, ko ni praznik user posted image user posted image user posted image user posted image .

Grem se oblečt v pižamo

Lahko noč vsem skupaj

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
2.4.2008 20:34:09   
lemavrica
ana b ma kaj ni praznik, seveda je če gremo ven da si malo odpočijemo od user posted image  in tudi o ta velikih "otrok" user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
2.4.2008 20:46:46   
helenav
tianna me pogrešašuser posted image ..sej sem pridna in vas berem.....ma te dneve, od roj.dneva sem imela tako norišnico po hiši, da sem zvečer kar popadala....

lina31jaz sem se tudi pobarvala v rjavo..en teden nazaj in sem si fullll všečuser posted image user posted image narcizkauser posted image

da vam samo na hitro javim, da smo imeli danes fizioterapijo. se kar precej zateguje in ta teden ne smemo bit dosti na trebuščku , ampak samo vadit kotaljenje in dviganje in spuščanje..ter nošenje otroka..sedenje jo je kar presenetlo..saj je za sekundo celo sama sedela...v torek pa gremo nazaj...

hujšačice...kje ste???? jaz imam jutri sadni dan in mi bo  kar pasal po teh treh dnevnih, ko nisem bila najbolj pridnauser posted image ..ampak za moj dan, pa ja ne bom gledala kako se drugi bašejo...user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 4668
2.4.2008 21:01:49   
123a
Pozdravljene pupe...

Končno se lahko malo javim...pri nas vse po starem no razen tega,da je malo tečka ker mislim,da bodo kamlu pokukali novi zobki.Drugače je pa prava mala nagajivka in navihanka.user posted image po tatiju!

Sandra85-nove mere za 6.mesecevuser posted image
8050g
68cm

aljab-ja je začelo škropiti,ampak smo že bile skoraj doma...vaju pa je dobil dež,ker si Janino odpeljala,da jo niso mogli naši fanti osvajatuser posted image user posted image

tianna-me ignoriraš a ne?user posted image saj vem si zbrisala moj MSNuser posted image

nana27-Kako si?

Vsem ,ki ste dobili nove zobke user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

Neposredna povezava do sporočila: 4669
2.4.2008 21:04:07   
Anonimen
Bravo za prvo kobacanje, Surya. Pa za sedenje, Helena! user posted image user posted image user posted image

Morje... Mi tudi že iščemo kam bomo šli za 14 dni. Vem, da bomo veliko na Krku, ma to bo za samo en dan.
user posted image  Kam pa planirate it ostale?

< Sporočilo je popravil tianna -- 2.4.2008 21:06:11 >

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4670
2.4.2008 21:06:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

tianna-me ignoriraš a ne?user posted image saj vem si zbrisala moj MSNuser posted image

Ma ne!!!! Veš, zadnje čase sem dosti na prenosniku in tu mi MSN neki šteka. user posted image  Pa saj sem vedno dobila tvojega user posted image . user posted image

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4671
2.4.2008 21:31:52   
ana b
1A vidim te.
Ali greš v soboto ali ne?

Pa itak dauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
2.4.2008 21:39:32   
ana b
Vse ste šle spat, zaključujem svoj monologuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
2.4.2008 21:43:09   
december06
Hej. Noč je bila nato kar mirna. Proti jutru je zopet začel malo kašljat in se je najedel mleka in je nato zopet zaspal do devetih. Dopoldne in zvečer inhalacije s kamilicami in zvečer še čiščenje noska (recimo, da je nekaj ratalo) in je mirno zaspal. Upam, da se ne bo razvilo v kaj hujšega.

duskamb ne nisem prejela maila, pa bi mi res prav pršel.

Vsem bubanim, pa da čimprej mine. user posted image

lina jaz mu dodam malo soli in olivnega olja.

Kaj vaši  delajo v vozičku, ko ne spijo? So pridni in gledajo okolico, al je tak halo kot pri nas? Naš je čisto miren in opazuje okolico in drži eno igračko, ptičko, za nogico, in vedno mi na sprehodu tudi zaspi. Pa četudi mislim, da je naspan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
2.4.2008 21:45:37   
december06

Morje... Mi tudi že iščemo kam bomo šli za 14 dni. Vem, da bomo veliko na Krku, ma to bo za samo en dan.
user posted image  Kam pa planirate it ostale?

Upam, da nam bo uspelo kam it na morje. user posted image je rekel, da letos nebi šli kam daleč ali na kakšen otok (ko so trajekti), tako da imam ogledan Krk in Crikvenico. user posted image Kaj boste v apartmajih ali hotelih? Malo me skrbijo hoteli glede hrane za user posted image , ker konec junija še ne bo vsega jedel. Kakšne imate izkušnje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?