Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 10:59:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj obožuje cvetačo. Kako si pripravila to krem juhico?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 11:26:58
|
|
|
|
lemavrica
|
Jaz grem danes iskat marelo za voziček, ker mu gre sonce res na živce. Imam pa Buzza in sem super zadovoljna. Edino ta prvo kolo mal šteka v trgovinah, kot je že Pikica Pokica napisala. Jako pa zobje matrajo da je joj. Sploh noče jest, joka, obup. Če mu masiram dlesni mu pa ful paše. Prov bošček je zadnji teden, pregledi, prehlad pa še zobi.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 11:50:21
|
|
|
|
Rožica*
|
Juhco sem skuhala tako, da sem dala v vodo kuhat cvetačo in krompir, nekaj zelenjave sem vzela ven, ostalo zmiksala in dodala kislo smetano. Zelenjavo ki sem jo vzela ven sem jo kasneje dodala nazaj v juho Juho lahko obogatiš tudi z malo mleka, in na koncu vanjo naribaš malo sira, pokuhaš, tako dolgo da se sir stopi. K juhi lahko postrežemo na olivnem olju popečene kruhove kocke, midva sva jedla kar zlate krogljice... Je pa ta juha zanimiva za naše malčke kar nekaj časa, kasneje tudi z sirom. Nam je bila odlična. Ursikazala sem radovedna? lep voziček, meni je zeloooooo všeč zelena barva. Kaj se ne potrebuje tisti nastavek samo za Buzz in Muro? Ti ga ne potrebuješ?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 12:15:08
|
|
|
|
ursikazala
|
Tista marela, ki sem jo kupila, je taka univerzalna... tako da jo lahko pritrdim na eno od 'taokroglih' štang. No ja, ni ravno idealno, ampak za silo bo... Važno, da je v stilu, tak rumenozelen, kot so trakovi na vozičku
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 12:16:54
|
|
|
|
ursikazala
|
Aja, juhico tudi jaz tako pripravim zelenjavno, le da dam sladko smetano Mi je boljši okus kot s kislo (ker itak ni 'sladka', le bolj tak žlahten okus da). Joj, mi je kar krulit začelo, grem na kosilo
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 12:52:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Rožica, hvala. Bomo skuhali. Evo, midva sva s sprehoda. Ma joj, kaj mi je delal celo pot. Ker mi je na prvem naklonu vztrajno delal trebušnjake, sem ga dala na drugi naklon. 100x se mi je sezul superge in sem ga morala sredi ceste obuvati, dekica je 300x letela na tla, prav tako duda, ki jo v travi nisem našla. Poleg tega je vztajno brcal v prednje varovalo, tako da sem mu ga snela. Potem pa je pogruntal, da tudi v vozičku lahko da nogice v usta in potem je bilo to aktualno. Celo pot. Prav smešen je bil.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 13:12:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Jako pa zobje matrajo da je joj. Sploh noče jest, joka, obup. Če mu masiram dlesni mu pa ful paše. Prov bošček je zadnji teden, pregledi, prehlad pa še zobi. Revček. Upam, da bo kmalu ok.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 13:19:11
|
|
|
|
annie
|
Midva sva tudi s 3-urnega sprehoda...me kar noge bolijo, nimam nič kondicije več Zdaj pa mu kuham krompir s cvetačo, sebi pa v pečici grejem krompirjevo musako z mletim mesom...zanima me nekaj glede gh A je kera že dala sladko koruzo in katero-zamrznjeno, iz konzerve Našemu pobiču gre zelenjava zelo težko po grlu in če bi mu mogoče s sladko koruzo kombinirala bi jo mogoče raje jedel ...tak grem zdajle jest...fajn bodite in uživajte v lepem vremenu!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 13:33:38
|
|
|
|
Rožica*
|
Jaz sem mu dala sladko koruzo. Vzamem pač tisto ki mi je pri roki, jo vedno še pokuham. Kaj že lahko jejo sladko smetano?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 13:47:06
|
|
|
|
nana 27
|
Pozdrav še od nas! Spet smo sami brez in vas samo berem. Sandra, fluorove tabltke je treba dajat vsak dan, drugače ni učinka. Če ne daješ vsak dan, je baje tako, kot da ne bi. To je nam rekla otroška zobozdravnica. Jaz tudi nisem vedela, ali naj dajem ali ne..na koncu nisem dajala pa ima zaenkrat lepe zobke. Pravijo, da je veliko odvisno tudi od genov in da jih je še posebej treba dajat, če ima eden od staršev slabšo kvaliteto zob. Rožica, naša punca hodi spat ob 19.30. Miha zaspi pol ure za njo. Za poletni čas se pa spomnim, da je hodil kar normalno spat, se je pa zjutraj bolj zgodaj zbujal. Lani, ko je že hodil, je pa norel zunaj po vrtu tudi do pol desetih zvečer in se je vseeno zbudil s kurami. Srečanje. Upam, da mi bo uspelo Lemavrica, upam, da zobki čim prej pridejo ven in da se končno neha prehlad
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 13:53:26
|
|
|
|
annie
|
Glede fluorovih tabletk...kdaj so vam jih dali? Mi na zadnji posvetovalnici pri 6m nismo nič dobili, P tudi ni nič omenila...čudno Upam, da ni pozabila, ali naj tja pokličem in vprašam
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 14:46:42
|
|
|
|
ursikazala
|
To glede smetan itd. ne vem čist točno, jaz ji še nič ne dajem (taka juha je za nas ). Patronažna mi je rekla, da ji lahko dam kako žličko mleka v zelenjavno kašo.. ali kapljo olivnega. Sej bo še cajt za vse, mi itak doma jemo le čez vikend, tako da mi ni panike njej posebej pripravit obrok.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 15:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Annie, nam so jih dali pri 6.mesecih, tako da ne vem. Mogoče pa jih pri vas ne dajejo. Najbolj točno boš vedela, če boš poklicala in vprašala. Ursikazala, kje pa drugače jeste? Oprosti, če sem preveč firbčna.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 16:32:33
|
|
|
|
babyrok
|
Hello, jaz tudi pridem na srečanje. Sploh ne morem verjet, da je moj prodal karto od koncerta...sicer zato, ker kolega ne more, s katerim sta imela namen skup it. In potem je še on rekel, da ne gre in da imam jaz fraj soboto zvečer. Se vidimo.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 17:19:02
|
|
|
|
lemavrica
|
zobi, zdele mi je jokal 2h skupaj. Sem mu šla kupit marelo, sicer izbor barv je ful zanič, pa še drago je to, glede na to na niti original ni. Drag je nastavek od Quinny-ja da o mareli ne govorim. Babyrok super da prideš.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 19:08:17
|
|
|
|
lemavrica
|
Danes Jaka ni skoraj nič jedel, skoz zavrača hrano. A je možno da zaradi zobk?
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 19:16:14
|
|
|
|
annie
|
Midva ps sva šele sedaj prišla noter, sva bila 2.rundo zunaj od 15.00h Čudno, da je tako dolgo zdržal Zdaj mu grem naredit žitno kašico, pol pa kopat in spat. Lemavrica bogi Jaka...neješčnost je ziher zaradi zobkov. Naj mu čimprej ven pogleda . Nas še to vse čaka
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 19:26:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje je tudi zaradi zobkov. Upam, da čimprej pokuka ven. Moj mišek pa že spi. Zgodaj. Včeraj je komot zdržal do 21:30h, danes pa ga je kar pobralo. No, res pa je, da je bil buden od 16:20h.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 19:34:12
|
|
|
|
lemavrica
|
Ja jest tud upam da bo/bodo kmalu zunaj, ker ima zgornjo delesen čist zabuhlo pa desno stran spodaj. Zdele sicer spi ampak kdo ve koliko časa bo spal. Drugače je bil pa danes spet lep dan, sicer vmes malo oblačno pa sparno ampak vseeno je bilo fino na sprehodu. Upam da bo jutri tudi lepo. Malo je sicer dolgočasno, ker se sama sprehajam ampak sej naslednji teden bo že lahko šel med otroke.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 19:46:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko zobk pa že ima? Se mi ne da iskati seznama.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 19:48:29
|
|
|
|
lemavrica
|
2, pa za prvega sploh vedla nisva kdaj ga je dobil, drugi je bil že bolj problematičen ker se tri dni ven pa not "hodil".
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 19:50:09
|
|
|
|
ursikazala
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Ursikazala, kje pa drugače jeste? Oprosti, če sem preveč firbčna. Midva sva vedno med službo jedla kosilo. Tudi zdaj, ko sem na porodniški, lepo napokam tamalo v voziček, se sprehodiva in greva z mojim na kosilo v Petrinko največkrat. Imajo res okusna in ne preveč draga kosila. Danes smo dobili pošto za obisk zobarja za tamalo. No ja, zobk še nimamo... to vseeno greš ali se pokliče za kasneje??
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 19:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa misliš, da gresta zdej dva naenkrat?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 19:52:21
|
|
|
|
LINA31
|
Hojla, res je bil lep dan. Midva sva tudi billa full zunaj . Jutri grem oa jaz k frizerju tako, da ga bo imel očka. Upam, da bo vreme lepo, da ne bosta v stanovanju, čeprav je napovedano spremenljivo . Žan je že omagal, saj je spal le na sprehodu, pol pa nič več. Dokler se ni ura premaknila je hodil spat med 18.45 in 19.15, zdaj hodi cc. 1 uro kasneje. Čeprav zdajle skoraj nič ni pojedel, je samo dol padel. Zadnje dni štrajka z zelenjavo, samo sadje bi jedel . Groza! Kdaj lahko začnemo dajat skutke?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.