|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
29.3.2008 0:02:26   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Ajoj, ajoj user posted image user posted image user posted image Sandra še jaz v Celju imam Canale 5. To je bil predpogoj, da sem se preselila user posted image , brez tega me ne bi spravil iz Izoleuser posted image . Imamo pa T2 ... predvajajo vse Mediaset in Rai programe.

user posted image user posted image user posted image js pa sem pozabila vprašat če imajo kabelsko, preden smo se useliliuser posted image user posted image user posted image
mi imamo slo1, slo2, kanal A, italia1, tv koper, rete4 (ki se zlo slabo vidi) in MTV...to je touser posted image
še dobro, da obstaja PCuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
29.3.2008 6:12:35   
ana b
Jutro!

Našemu user posted image  je pa včeraj popoldan začelo iz nosa tečt in je bil ful bogi. Pa smo pucali nos, pa ni nič zaleglo, takoj ko sem ga dala v posteljico, se je zbudil user posted image . No rešitev je bila, da je noč prespal v svojem ležalniku, katerega sem postavila v njegovo posteljico user posted image  in se je zbudil samo ene 3x, enkrat sem pa samo ležalnik malo poguncala in je spal naprej.

Jutri bomo pa do 6h spali user posted image , ko se ura premakne.

Lemavrica: user posted image  za Jakata, mi pa zelo, zelo počasi napredujemo. Po novem imamo terapije 1x na teden user posted image .

Grem na en kofeinski šok. Saj bi katero povabila, pa vem da se komaj prvič obračate v postelji user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
29.3.2008 7:04:25   
surya
AnaB, evo mene na kavi user posted image . Mi se vsak dan zbujamo ob šestih user posted image .

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
29.3.2008 8:03:42   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: surya

AnaB, evo mene na kavi user posted image . Mi se vsak dan zbujamo ob šestih user posted image .

tudi mi...user posted image

jutrooooo....vreme je fantastično....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
29.3.2008 8:10:21   
LINA31
Doooobro jutro,

Mi imamo fullll sončekuser posted image user posted image .
Tudi nam na fizioterapiji kar gre. Edino doma ni šans, da kej telovadiva. Oziroma takrat, ko njemu paše. Full se lepo čez nogo steguje za igračko, ampak obračanje v obe smeri je samo takrat, ko njemu paše. Ko ga želim jaz kej motivirat on glede kot teliček in si misli.."mami, ti kar delaj...meni se ne da"user posted image user posted image

helenav in sandra85...ta sebastian na BB je res čisti norc. Meni je bla na začetku Sara full ena koka, zdaj pa mi je super, pa tale Eltybe je tud super. So kar zanimivi. Ne znam ocenit tele Damjane. Skratka zaenkrat so gospodarji carji. Včeraj sem zaspala in nevem kaj se je dogajalo, moram malo pošpegat na net....tud jaz imam karticouser posted image .

nefretiti....mogoče grem danes do Rutarja. Tam imajo tudi znižane MaxiCosije. Ti javim. Če boš imela težave pri naročanju preko ebaya, mi piši. V BC imajo ta mesec v akciji Romerja. Je tud dober veš, ampak nevem točno a bo tisit z isofixsomuser posted image .

Žan kličeuser posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
29.3.2008 8:39:47   
helenav
BB meni je po eni strani žal,da je šla ven Tamara..raje bi Janine dali ven..zdej ne bo tako zanimivo med podložniki....sestre bi mogli še malo pustit skupaj sploh pa Tamaro,ki je delala ful sceno....tako, da mislim, da bo ta teden ful manj kreganja, ker bodo vsi skulirani...user posted image user posted image user posted image vem, ja, sem hudič od babe....ampak jaz bi rada da se dogaja, tako kot se je ta teden....sem samo čakala kje bo kaj počilo....user posted image user posted image

Hvala vsem za user posted image user posted image user posted image Klara že drugi dan nima vročine in danes gremo ven...tudi nosek je ful dober hvala Sandri...kajti od kar si nam takrat pokazala tisti video z čiščenjem noseka, jaz Klari prehlad pozdravim v dveh dnehuser posted image user posted image user posted image user posted image ..to bi mogla na google skupino prilimat,če ga ktera še ni videla. Jaz prodajam inštrukcije kolegicam in ful pomaga...prehladi ki se vlečejo tedne in tedne takoj minejo....sam treba je bit vstrajen...jaz sem Klari delala to na dve ure..vmes pa sem ji non stop s pumpico ven sluz vlekla...samo da me je vidla, je začela jokat..ampak zdej je pa nasmejana in končno diha skozi nosek tudi čez dan...user posted image user posted image

zdej čakam da se zbudi in gremo na sprehod....KONČNO!!
Da se pokažem po Izoli z mojo novo barvouser posted image user posted image ....sem se pobarvala v rjavo z nekaj malega svetlih pramenov in je superuser posted image .

nefretiti odštevaš? Kam boste Nežiko poslali v varstvouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil helenav -- 29.3.2008 8:40:19 >

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
29.3.2008 9:13:42   
sandra85
LINA marko je šel nazaj k podložnikomuser posted image to pa se mi ne zdi fer (pa ne navijam za njega!)
helena user posted image user posted image user posted image za Klaro, sem vesela! video ne morem dat na google skupino, ker je prevelik...
anab upam, da boste čimprej zdravi user posted image joooj tej prehladiuser posted image user posted image

Enej se je 1.ob 3h zbudiluser posted image pol pa ob 5huser posted image   in ob 6h je bil naspanuser posted image user posted image user posted image bo oonevem kaj je to!!!
grem kavo pit!

tianna si jo skuhala?user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
29.3.2008 9:18:27   
surya
Sonce78, a mi poveš česa se vse izogibaš, odkar si na dieti zaradi alergije? Izak ima spet več pikic po laktih in flekce po hrbtu. Bom čez vikend na dieti, v ponedeljek greva pa do P.

Pri nas pa ni nič sončka user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
29.3.2008 9:19:24   
aljab
Jutro.....
Kooolk lep sonček. Komaj čakam da se zbudi, spljuva ven hruško in banano in da gremo ven......

Najino hranjenje nazaduje. Se spet bolj doji. Sem ji po mojem preveč okusov naenkrat ponujala, zdaj pa drži zaprta usta. Včeraj sem ji dala hruško, banano in piškotek....In sama na koncu pojedla. Za kosilo pa sem prvič v življenju kuhala proso in kolerabico....user posted image . Nisem ji zamerila...je šlo v školjko. No pa sem ji hotla dat namesto tega rižolino...ni šlo...sem sama pojedla. Tko da sem bla spet mlekarna....  Ampak po vseh teh kašah se bom jaz začela redit...user posted image

Nefretiti to pa res ne bi blo fajn, da maš takratuser posted image ....boste sam pod tušemuser posted image user posted image .user posted image user posted image
Aja moja M ni čist redna...par dni fali....tolk da paniko naredim.user posted image
Anab kaka ideja....ležalnik v posteljico. user posted image
Naila to je pa res lepa novica!

No uživajte!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
29.3.2008 9:34:04   
Anonimen
Lina31: super si!
Helena ti tudi!

250 + 20€ je zaenkrat najnižje, kar vem za Priorifixa.
Sonček pa je že vse razprodal.
v Pikapolonici imajo te samo po naročilu.

Ja, odštevam......še 6 dni user posted image potem pa AKCIJA!
Ampak moram reči, da vsakdo, ki mu povem, kdaj pride moj možek komentira v stilu, da ko bo prišel se bo pa tresla hiša.....packe pokvarjene user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4460
29.3.2008 11:15:24   
Anonimen
Dobro jutro!
Danes pa me je mišek lepo presenetil in sva spala do 9:45h. Supeeer! No, seveda je vmes jedel, ma vseeno... Tisto vstajanje ob 6h je (bilo) zame prezgodaj.

Danes sem mu za malico naribala jabolko in korenček in je vse z veseljem zmazal. Prav jezil se je, ko je zmanjkalo. user posted image  Pa polento obožuje. user posted image

Nefretiti, to bo pestro a! user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pikica Pokica, prodajam voziček ja. user posted image Kupili pa bomo Quinny Buzz al pa Speedi. Katerega priporočate?

No, jaz zdaj sesam dnevno user posted image  in seveda zdraven čekiram RR. user posted image

Kavice pa nisem še popila...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4461
29.3.2008 14:45:20   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna
Pikica Pokica, prodajam voziček ja. user posted image Kupili pa bomo Quinny Buzz al pa Speedi. Katerega priporočate?

Jaz sem Speedia ravno prodala. Mi ni bilo všeč, ker je precej širok in sem morala dajati kolesa dol za v prtljažnik, nima sprednjega ročaja oz. ko sem ga dokupila je čist dol in se otrok sploh ne more držat, pa strehca se ne, da premikat tako, da je senčnik obvezen....user posted image . Buzza pa ima moja najboljša prijateljica. Je fajn voziček, ampak če mene vprašaš za punčko oz. bolj drobnega fantka...je kar ozekuser posted image . Žal so to samo argumenti proti. Od Quinny-a je še najboljši friestyle. Jaz sem kupla zdaj S3 od Chiccota...in mi je super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
29.3.2008 16:55:05   
Anonimen
Danes pa prav sameva ta naš RR. Ja, vreme je čudovito in verjetno vse vozičkate. Mi smo zdaj prišli z enega dolgega sprehoda, vmes kavica in to je to.

Zdaj pa sem si pico naročila. Lakota!!

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4463
29.3.2008 16:55:56   
Anonimen
Aja Lina, hvala za mnenje. user posted image  Rada izvem tudi argumente proti, ne samo za.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4464
29.3.2008 19:04:56   
LINA31
Kje pa ste vseuser posted image  Mi smo prišli iz LJ. Uf, spet sem zapravljala v H&M. Imajo full luštne stvari. Komaj čakam, da bo topla pomlad oz. poletje.
Še dobro, da sem šla dopoldne na sprehod, kolk se je pol poslabšalo vreme. Full je dežval.
Danes se je prvič zgodilo, da je pojedel GH za en obrok, 180 ml, in se potem ni dojil 3 ure.user posted image user posted image

Zdaj upam, da Žan kmalu zaspi in da se potem lahko tudi jaz uležem pred TV. Danes sem kar zmatrana od vsega pohajkovanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
29.3.2008 19:34:09   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Danes se je prvič zgodilo, da je pojedel GH za en obrok, 180 ml, in se potem ni dojil 3 ure.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za Žana! pa blagor tebi, ki imaš  blizu H&M user posted image js bi tudiiii!!!!!
mi smo imeli cel dan fulll lepo vreme in smo seveda pohajali!
dreamz, ma veš, da nisem imela pojma, kje ti to pohajaš (parenzana) in danes smo se tam sprehajali (sicer že petič) in na koncu potke sem šele prebrala, da se imenuje parenzanauser posted image ma sm smotanauser posted image a si ti pohajala danes tam? ker smo srečali 3 vozičke, pa ena bjonda me je ful gledalauser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
29.3.2008 19:50:58   
lemavrica
Čer,

mi smo pa bubani, ful kašlja in dopoldne je dvakrat bruhal. Smo se šli pokazat P in je rekla da ga je treba pazit, ker ime nek virus v sebi ampak je zaenkrat še ok. Zna pa se poslabšat. Me je kar strah noči. Do sedaj še ni bil bolan. Pa sej ni čudno da je, ko je pa tako glupo vreme. Ma kar HB za našo P da je prijazna in ne komplicira če večkrat prideš.

Dreamz to zategovanje se je pokazalo pri 3m, prvo smo bili v razvojni ambulanti tam so nas pa napotili na fizioterapijo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
29.3.2008 20:02:14   
sandra85
lemavrica ta mesec imate kr smolouser posted image   upam da ne bo hujše!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image zdaj spomladi pa so kr viroze in prehladi napadliuser posted image !!!
Enej je tut danes bruhal, sam je bil en drug razlog-se mu je zaletelouser posted image kak dan ga sploh ne moti, če dobi kak košček, kak dan pa je tako občutljiv...

nena80 pa nehaj likat, nouser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
29.3.2008 20:48:21   
lemavrica
Sandra ja ta mesec nam ni naklonjen, sploh zadnji teden ne. Men se na momente že kar meša od zaskrbljenosti in stresa. Upam da bo kmalu konec teh skrbi in bomo spet šli nazaj v normalo. Ma mi je že kar malo neprijetno jamrat tu gori ( saj veš zakaj ).

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
29.3.2008 21:00:50   
NalLa
Sandra, končno posredujem podatke od Lana

1 mesec 54cm, 3840g
1,5m       54cm 4365g
3 m         59cm 5730g
6m            67cm 7560g

prvi zobek 21.3
drugi zobek 28.3.

Neposredna povezava do sporočila: 4470
29.3.2008 21:09:22   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sandra ja ta mesec nam ni naklonjen, sploh zadnji teden ne. Men se na momente že kar meša od zaskrbljenosti in stresa. Upam da bo kmalu konec teh skrbi in bomo spet šli nazaj v normalo. Ma mi je že kar malo neprijetno jamrat tu gori ( saj veš zakaj ).

lemavrica, zato smo me! in ne sekiraj se, pusti jim veselje! če pa karkoli rabiš-saj veš (msn, gsm,...)

Neposredna povezava do sporočila: 4471
29.3.2008 21:10:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Sandra, končno posredujem podatke od Lana

1 mesec 54cm, 3840g
1,5m       54cm 4365g
3 m         59cm 5730g
6m            67cm 7560g

prvi zobek 21.3
drugi zobek 28.3.

še 1x user posted image
bom dala jutri na seznamčekuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
29.3.2008 21:20:55   
zvezda71
Lemavricauser posted image za vaju in user posted image za user posted image  da bo pregnal virus in se dobimo za en maraton v vozičkanju in čvekanju. Če kaj rabiš javi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Punce in družinice uživajte pa mirno noč!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
29.3.2008 21:21:36   
dreamz
user posted image En lep pozdrav vsem mamicam! user posted image

sonce78: Kaj pa je tebe odneslo v Celje?user posted image   Uomini e donne ne gledam, ampak amici pa ja, odkar je serale. Navijam za bele! user posted image

sandra, helena : kakšen način čiščenja noska? Povejta kaj več, da še jaz izvem za ta način, če bom potrebovala kdaj, upam da ne. user posted image user posted image

sandra tako se je Sebastien kar naenkrat začel zbujat pogosto pred par tedni. Mislim, da so zobki, ampak sedaj že dva dni spi po starem, o zobkih pa ne duha ne sluha...
Ma veš da se mi je zdelo, da neveš o keri parencani govorim user posted image user posted image  ti, ti..... jaz sem tudi srečala vozičkarce, ma ob keri uri si bila? Jaz od 10.00-11.30. Ma kako veš da sem bionda?? user posted image  Pero nisem nobene full gledala, mislim, da bi te prepoznala. user posted image  Jaz imam modrega speedija.

tianna: jaz sem tudi izbirala med temi vozički in sem se odločila za speedi, ker ima buzz full ozek sedež, pa še tak špužvast je in zna bit zelo vroč poleti. Tudi speedi ni lih perfektna izbira, ker se naslonjalo ne dvigne čisto gor. Zaenkrat me le to moti pri speediju, no pa to da ima 12 kg!! user posted image

Moj user posted image  se tudi zjutraj  prebudi zgodaj (prej je vedno spal do 9.00, sedaj pa do 6.00 do 6.30).  Mislim, da je to zaradi sončnega vzhoda, ker je prej svetlo. Včeraj sem čisto zaprla škure in zaprla vrata, da je bilo zjutraj bolj temno v sobi in se je zbudil ob 7.30. Danes bom poskusila spet, če ta teorija drži. user posted image

user posted image Za vse bubane  sončke!!!
Ma kaj je zadnje čase z našimi otročki...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4474
29.3.2008 21:29:54   
sandra85
dreamz  ti bom enkrat osebno pokazala ta način čiščenja noska, ali pa v priliki poslala po mailu
ja, res nisem vedla user posted image , no zdaj vem o keri parenzani govorišuser posted image tam je meni super za vozičkanje!!! sem že predlagala puncam ta sprehod! a bjonda siuser posted image nevem, če nisi bila ti ta, ki si me osvajalauser posted image mi smo bili nekje ob 13h
ma veš da tut js sumim to svetlobo zjutraj, da ga prebudiuser posted image in pol sem šla zapret škure, pa je še vseeno 20 minut čebljal, pol pa še za pol urce zaspal...zdaj grem takoj zapret škure nazaj!!! pa bomo vidli....

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.