|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
17.3.2008 14:28:39   
nana 27
Sandra, daj prosim še malo pofirbcaj, če se še kaj drugega splača tam (Famila) kupit.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
17.3.2008 14:35:39   
sandra85
joj nana pojma nimamuser posted image ma je toplo-le malo, malo piha, ampak je res lepouser posted image
jaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image oglaste se (mi boš sporočilauser posted image )

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
17.3.2008 14:39:32   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Sandra, daj prosim še malo pofirbcaj, če se še kaj drugega splača tam (Famila) kupit.

user posted image
kaj pa te zanima?
za user posted image ali še kej?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
17.3.2008 14:43:26   
nana 27
user posted image  Sandra, saj sploh ne vem, kaj tam prodajajo user posted image  Mislila sem bolj na to, kaj boš opazila na prvi pogled, ko boš kupovala zadeve za Eneja in da je tam ugodneje (hrana, nega, pleničke..). Drugače ti pa sigurno javim, če bomo šli proti morju user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
17.3.2008 14:54:38   
sandra85
ma js nevem če imajo tam kej bolj poceniuser posted image ker vidim veliko italijanov, ko pri nas v kopru nakupijo poln voziček hrane...
pleničke(pampers) pa grem tja kupit, ker so sigurno kvalitetnejše-ker so itak italijanske originalne
bom pa pogledala,če mi seveda uspe prepričat dragega, da gremo

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
17.3.2008 16:06:14   
babyrok
2 VPRAŠANJI:

A imate kakšne izkušnje z varuško Angelcare, ki zaznava tudi dihanje? Pri nas je pol leta delala super, sedaj se pa kar neki alarm oglaša. Hvala bogu sem bila vsakič zraven, tako da vem, da je bil lažni, drugače bi bila čist panična.

A katera uporablja te Pamperske, za katere je zdaj večkrat reklama na POP tv - Activ Baby ali Baby Activ ...neki takega - imajo zavihke na harmoniko in baje naj bi bilo to preprečevalo, da premočijo. Pri nas imamo Activ fit ampak je full velikrat moker.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
17.3.2008 16:19:53   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok
A katera uporablja te Pamperske, za katere je zdaj večkrat reklama na POP tv - Activ Baby ali Baby Activ ...neki takega - imajo zavihke na harmoniko in baje naj bi bilo to preprečevalo, da premočijo. Pri nas imamo Activ fit ampak je full velikrat moker.

Mi uporabljamo Active baby. Meni so super, čeprav na srečo redko kdaj katera koli plenica premoči...razen če se Žan tolk premetava, ko ga zavijam, da naredim to slabo.

Zdajle Žanko spi. Je bil že full zmatran.user posted image

lemavrica....javi kako je šlo na preGLEDU. Upam, da bo vse cool.
user posted image user posted image

Danes smo dobili regres v službi. Jupi!!!

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
17.3.2008 16:40:11   
ursikazala
Ah, dr.., sem že cel roman napisala in adijo... user posted image

Vglavnem, uporabljamo Pampers Active Fit in so mi super. Sploh se ne spomnim, kdaj so nazadnje premočile... zdaj ko uvajam GH, pa itak ni panike, ko je bolj gosto.

Kilce - to sem pa ful vesela, saj sem skinla že 6 kil od prednosečniške teže (ki je bila itak 10 preveč... pa na to še 14...user posted image ), tako da zdaj spravim gor hlače in zadeve, ki jih nisem skoraj 2 leti nosila. JUPIIII. Se pozna, da zdaj precej vozičkam, tudi od Bežigrada do stare Lj in nazaj...

Kar se tiče GH, pa jaz še kar bolj počasi... dam ji 2x na dan, v  času kosila in proti večeru še. Riževe kaše in krompirja ne mara, zato sva bolj na sadju in korenčku. Moram probat še bučko, pa avokado... upam, da ne bo preveč zbirčna... Kupila sem tudi Frutolino, bomo videli, mogoče riževe ne mara, ker se meša z adapt. mlekom... ta se pa z vodo.

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
17.3.2008 16:41:46   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

2 VPRAŠANJI:

A imate kakšne izkušnje z varuško Angelcare, ki zaznava tudi dihanje? Pri nas je pol leta delala super, sedaj se pa kar neki alarm oglaša. Hvala bogu sem bila vsakič zraven, tako da vem, da je bil lažni, drugače bi bila čist panična.

angelcare smo imeli probleme (se je skozi lažni alarm vklapljal-sem vrnila in dobila novega, ta je vredu)
plenice: pampers active fit (flexi ali 3 way fit) active baby mi niso bile kej preveč všeč, ker niso tako elastične

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
17.3.2008 16:44:56   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Danes smo dobili regres v službi. Jupi!!!

user posted image user posted image user posted image hitro zapravljatuser posted image

ursikazala user posted image za -kg

nana 27 mi verjetno ne bomo šli danes v familo (dragi že spi na kavčuuser posted image ) je rekle, da bomo šli mogoče jutri

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
17.3.2008 18:54:10   
lemavrica
Čer,

mi smo od zdravnika. Ga je pregledal, diagnoza Atopični dermatitis, neopredeljiv - ne more se določiti zakaj torej ni nujno da je sploh alegija na KM, dal nam je navodila za nego kože in pa da ga čez 3-4t pokličem in povem kako napredujemo. Izredno prijazen zdravnik, sva zadovoljna in nama ni žal da sva šla. Sicer menim da bi nama to kuro za kožo morala predpisati že P.
Zdaj bova lažje počakala datum za testiranje.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
17.3.2008 19:35:34   
surya
Lemavrica, user posted image  za vas. No, vsaj veste, na čem ste. Držim pesti, da ni alergija.

Sandra, hvala za pomoč! Sicer sva danes še slabše kot včeraj. Tečen je kot user posted image user posted image , zgleda pa, da ga te mozoljčki srbijo. So se pa razširili po trebušku in hrbtu user posted image . A ti to še diši na 6.otroško bolezen. Jaz se tudi toliko teh alergij bojim, da je joj!

Naš jedilnik GH danes: totalna nula. Še vedno noče nič razen zize, to pa vedno bolj pogosto.

Evo, je že sirenca user posted image .

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
17.3.2008 19:40:55   
lemavrica
Danes je imel Jaka drisko, pa me zanima če je to možno od Allernove?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
17.3.2008 19:41:27   
zvezda71
Lemavrica, vsaj nekaj HB upajmo da ni alergija in da boste s predpisano nego to premagali.
Surya te pikice so res user posted image pa sploh ne veš kako pomagat. Srečno vsem, ki se borite s takimi ali drugačnimi nadlogamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
17.3.2008 20:33:18   
jst86
čer
mi smo bubani,tko da se veliko cartamo.

lemavrica atopični dermatitis ima oz. je imela moja sestra.njen je ful pomagala avene voda(ne vem točno),ki si jo je večkrat na dan pršila na obraz in po rokah.dobiš jo v lekarni.

LINA-jst mam -6kg,merila se pa nisem,ker sem čist pozabla da je ponedeljek.user posted image

dopust-mi gremo na Paguser posted image .iii komaj čakam!

babyrok jst sem uporabljala active baby(kupljene v mercatorju),pa sem bila bolj zadovoljna z njimi kot z active fit.Leonu je premočila takrat ko se je večkrat zbudil ponoči in verjetno več lulaluser posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
17.3.2008 20:43:19   
uska
Čer,

Nana prišla sem do pradedkov in prababic, kolikor se moja babica in dedek spomnita. Ampak imamo tudi eno prababico, ki jo ne poznamo. Moj dedek namreč ni poznal svoje mame, ker je odšla. Žalostna zgodba, ampak tko je bilo. A mi lahko kak kontak od zgodovinskega arhiva pošlješ, prosim. In Surya tudi moj pradedek po babici izvira iz Italije, podobna zgodba, da so pribežali. Moj oči neki na približno ve, ampak to je to. Hej mogoče smo pa iz istega kraja al pa celo v daljni žlahti?user posted image

Jst86 bravo za zgubljene kilograme!!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
17.3.2008 21:48:43   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

čer
mi smo bubani,tko da se veliko cartamo.

Pri nas enako user posted image ...že od jutra ima nekje 38,9 vročine. Popoldan se mu je sicer malenkost znižala, ampak sedaj zvečer jo spet ima 38,9. Sem mu dala paracetamol svečko, tako, da upam, da bo koliko toliko spal. Če pa se jutri ne bo poboljšalo, pa gremo do P user posted image

Lemavrica user posted image za Jako. Držim pesti, da se bo stanje popravilo user posted image

Od pampersk mi tudi uporabljamo active baby in so nam super. Uporabljamo jih tudi za čez noč, na srečo nam res redkokdaj premočijo.

Nič grem kar pančkat, ker se ne ve kakšna noč nas čaka...vsem ostalim bubanim pa želim, da se hitro pozdravite user posted image . Lahko noč...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
17.3.2008 21:54:41   
december06
Uska Akcija v Mullerju traja do 22.3. oz. do razporadaje zalog v količinah za potrebe gospodinjstva. Tak piše. user posted image

< Sporočilo je popravil december06 -- 17.3.2008 21:56:28 >

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
17.3.2008 22:33:04   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Enej noče jest GHuser posted image anab, se  ti pridružujem očitno!
že dober teden je muka! le grizek mu gre, drugo pa skoraj da ni šans! ma to mi je tako čudno, še slab mesec nazaj je bil ful priden za papcat...
sej se ne sekiram tolko, ker je še čas (itak da je MM še vedno najboljše in mu nič ne manjka-razen tega, da se zbuja 2x/noč)
ampak js imam tolko idej, kaj bi mu vse skuhala, on pa noče jestuser posted image user posted image
eh, sej bo...

Podoben scenarij tudi pri nas, kot sem že pisala. Ampak, danes pa je bil bolj priden. Sem ugotovila, da ne sme bit preveč lačen, ker potem se mu ne lubi jest. Čeprav prejšnji teden to ni bil problem. Ah bomo že.

No, evo, pravkar se je user posted image zbudil s takim jokom, kot da bi mu ne vem kaj naredili. Pa sem ga samo malo pobožala po ličku, dala dudo in je začel okrog gledat kot zajc, pa sem mu dala malo čajeka in zdaj mislim, da spi. Tudi jaz ne vem zakaj se kar naenkrat zajočejo v spanju. Ali kaj sanjajo ali pa so zobki. Jih tak na trenutek zaskeli, da tko zajamrajo. Ah, kdo bi vedel.

urskazala user posted image user posted image user posted image za - kg.

Hujšanje je tudi pri meni podleglo praznikom. Pa gremo drug vikend na poroko, pa mi še hlače niso čist prav. user posted image user posted image user posted image user posted image . Se bom mal v roke vzela.

lemavrica upam, da bo ta tretma ustrezal in da boste bolje. user posted image Sem se spomnila, da je nam dala patronažna eno kremico, ko je imel mali prve tedne čist vneto in rdečo kožo pod pazduho. Reče pa se ji LASEPTOM, je pa pomagala v dveh dneh. Sem ugotovila potem, da je blo to od potenja, ker je bil preveč oblečen. Ko sem ga začela manj oblačit in po tej kremi ni imel nikoli več rdečo in vneto.

Ja, te user posted image alergije. Mene jih je tudi kar groza.

uska dobra ideja tole z drevesom. Bi blo zanimivo raziskat.

Za vse bubane pa user posted image in čimprejšnje okrevanje.

< Sporočilo je popravil december06 -- 17.3.2008 22:34:52 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
17.3.2008 22:44:24   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Vav Cukerček, sem malo surfala, za motivacijo pri dieti,....
In kaj najdem, me ni moglo kaj bolj motivirat, kot tvoj album.

Ja, takrat mi je res ful dobro uspelo. Zgubila sem okoli 30 kil in se totalno spremenila..tako po zunanjosti kot po samozavesti. Prej sem bila ful nesamozavestna in sem imela blazne probleme s tem.
No, sedaj se pa borim z 10-imi kilami, ki so mi še ostale po porodu. MA ni hudič, da se jih ne bom znebila.....če sem se jih takrat toliko, potem...

Kakšno GH mojadva že jesta?? mlečne kašice,veliko sadja(samega ali zmešanega s skuto), sadno skuto, zelenjavo(korenje, bučke, cvetačo...), govejo ali kurjo juho (vanjo zmečkam zelenjavo in rezance). Vmes pade še kak baby piškot (predvsem Aljaž jih ima rad), pa vsako jutro jesta gres( na alpskem mleku). 

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
17.3.2008 22:54:34   
december06
Sem se spomnila še nekaj. Par dni nazaj sem bila pri kolegici na obisku, ki ima rok aprila in je rekla, da sicer ima večina stvari že od prvega otroka, edino jajčko (avtosedež) mora nabavit, in to kupuje rabljeno. user posted image Ali ima katera namen prodati jajčko? Pa pom posredovala naprej. 

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
17.3.2008 22:55:38   
sandra85
lemavrica en velik , velik user posted image za Jako in seveda tudi zate, ker te skrbi
za drisko pa ti ne znam povedatuser posted image
bubančki eno veliko pikopokouser posted image , da boste čimprej zdravi!!!!!
surya ma kaj so mozoljčki? če so mozoljčki ni to to. morajo bit nežni svetlo rdeči flekci (nimajo nobene oblike, so pa majhni kot naprimer peškica od jabolkeuser posted image ) no, še vedno upam, da je to to, da ste dali eno user posted image otroško bolezen skozi in da ni alergija!

pri nas sta 2 novi stvariuser posted image user posted image user posted image
1. enej noče pit iz flaške, iz žličke,...ampak prav lepo pije iz plastičnega kozarčka.
sem se tako sekirala, ker nič ne pije, pol pa danes ko sem mu dala po kozarčku je tako goltal vodo, kot da 1. pije

2. enej zna "tleskat" (ali kako se že temu reče) z jezičkom in to prav glasnouser posted image

je pa dobil danes eno malo darilce od dedka: mini šotorček-je reku dedek, da bo tako lahko kdaj z njim kampiraluser posted image
od naju pa je dobil jajčka-velkega za vlko nočuser posted image (mama pa ga bo popapalauser posted image )

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
17.3.2008 22:59:57   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Sem se spomnila še nekaj. Par dni nazaj sem bila pri kolegici na obisku, ki ima rok aprila in je rekla, da sicer ima večina stvari že od prvega otroka, edino jajčko (avtosedež) mora nabavit, in to kupuje rabljeno. user posted image Ali ima katera namen prodati jajčko? Pa pom posredovala naprej. 

js sem ga mislila, samo ga bom dala sestri da ne rabi kupovat

neki me zanima:
user posted image savoiardi piškotke že lahko jejo?
je že kera poizkusila???? ker plazmon so trdi in eneju se velik kos odlomi in pol vn pljune, savoiardi pa se mi zdi da se fajn stopijo, a ne??

pa še nekaj:
sva kupila danes v tušu anna filter. pa me zanima, če une ki imate (ali anno, ali brito) prekuhavate vodo za user posted image ali natočite samo čez ta filter?user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 17.3.2008 23:01:43 >

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
17.3.2008 23:02:23   
CUKRČEK

je že kera poizkusila???? ker plazmon so trdi in eneju se velik kos odlomi in pol vn pljune, savoiardi pa se mi zdi da se fajn stopijo, a ne??

Jaz jima dam kar tiste navadne baby piškote(kot so za tiramisu). Pa jih imata ful rada in se lepo stopijo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
17.3.2008 23:03:02   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Jaz jima dam kar tiste navadne baby piškote(kot so za tiramisu). Pa jih imata ful rada in se lepo stopijo.

sej to so tej, ane?

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?