|
RE: septembrke 2007, 2.krog 17.3.2008 22:33:04
|
|
|
|
december06
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 Enej noče jest GH anab, se ti pridružujem očitno! že dober teden je muka! le grizek mu gre, drugo pa skoraj da ni šans! ma to mi je tako čudno, še slab mesec nazaj je bil ful priden za papcat... sej se ne sekiram tolko, ker je še čas (itak da je MM še vedno najboljše in mu nič ne manjka-razen tega, da se zbuja 2x/noč) ampak js imam tolko idej, kaj bi mu vse skuhala, on pa noče jest eh, sej bo... Podoben scenarij tudi pri nas, kot sem že pisala. Ampak, danes pa je bil bolj priden. Sem ugotovila, da ne sme bit preveč lačen, ker potem se mu ne lubi jest. Čeprav prejšnji teden to ni bil problem. Ah bomo že. No, evo, pravkar se je zbudil s takim jokom, kot da bi mu ne vem kaj naredili. Pa sem ga samo malo pobožala po ličku, dala dudo in je začel okrog gledat kot zajc, pa sem mu dala malo čajeka in zdaj mislim, da spi. Tudi jaz ne vem zakaj se kar naenkrat zajočejo v spanju. Ali kaj sanjajo ali pa so zobki. Jih tak na trenutek zaskeli, da tko zajamrajo. Ah, kdo bi vedel. urskazala za - kg. Hujšanje je tudi pri meni podleglo praznikom. Pa gremo drug vikend na poroko, pa mi še hlače niso čist prav. . Se bom mal v roke vzela. lemavrica upam, da bo ta tretma ustrezal in da boste bolje. Sem se spomnila, da je nam dala patronažna eno kremico, ko je imel mali prve tedne čist vneto in rdečo kožo pod pazduho. Reče pa se ji LASEPTOM, je pa pomagala v dveh dneh. Sem ugotovila potem, da je blo to od potenja, ker je bil preveč oblečen. Ko sem ga začela manj oblačit in po tej kremi ni imel nikoli več rdečo in vneto. Ja, te alergije. Mene jih je tudi kar groza. uska dobra ideja tole z drevesom. Bi blo zanimivo raziskat. Za vse bubane pa in čimprejšnje okrevanje.
< Sporočilo je popravil december06 -- 17.3.2008 22:34:52 >
|
|
|