|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
18.3.2008 11:35:42   
škorpion
No da se še jaz javim po dolgem času. Moram vam povedati, da vas pridno berem ampak ko pridem do konca, mi pa zmanjka časa za pisanje.user posted image  Ste tako pridne da vas komaj dohaja.

Kot sem že napisala  nazadnje smo imeli v nedeljo krst in bilo je super, vse je potekalo tako kot sem želela. Sem ful vesela da je spet nekaj za nami. Upam da bom imela čas pripeti slikice v album.

Pri nas že pridno uvajamo GH in naša Neja zelo pridno je. Mislim da ni hrane da jo do sedaj nebi zmazala. Kar se pa tiče prekuhane vode, jaz je ne prekuhavam več. smo probali, pa ji ni nič škodilo. Plazma piškote tudi zelo rada je, ji pa včasih dam tudi v rokico in pridno "cuza" piškotek.
Pleničke za čez dan uporabljamo različne, za ponoči pa ji dam kar pampers, se mi zdijo najboljše in zelo veliko upijejo.

Sem brala da so vaši malči kar naprej bolani. En velikuser posted image za vse vaše bubančke.

Moja user posted image  lepo napreduje, naslednji mesec imamo NS in komaj čakam da vidim spet mojega sončka.Pregled smo že tudi imeli in dobli slikico.  Slabosti so še vedno prisoten, ampak saj bo.  
guppy ne morem verjeti user posted image  za M&M

pikica pokica tvoja je pa res prava manekenka, pa lepo od tebe da jo že sedaj pivajaš na user posted image ,user posted image

Pa tudi ostali user posted image  so zelo lepi in simpatični. Pravi mali navihanci.

No zdaj pa šibam pa se vam še javim kaj.

< Sporočilo je popravil škorpion -- 18.3.2008 11:38:17 >

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
18.3.2008 11:52:23   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Sandra, pa vaš bo že jedel ko bo lačen. A? Saj ti je še vedno pokazal.

ja to ja-sej doji se pridno, sam GH nočeuser posted image
no, zdaj je pojedel najprej jabolko z banano cca 70ml, pol pa sem ga še podojila.
sem ga komaj prepričala, da je mal pojedel in veste kakouser posted image tako da je "pil" kašico iz pkrožnika, pa par žličk je tut pristalo v ustihuser posted image

za kosilo mu ne bom kuhala. sem se namreč zdaj pogovarjala z patronažno in pravi, da je možno da ga dlesni bolijo in ko on stisne (med hranjenjem z GH) ga to zaboli, zato pa poneha odpirat usta po 4 žlicah. tako da je rekla, nej kak dan počakam, pol mu probam dat mesek, ker nogoče pa hoče kak nov okus in nej mogoče celo pričakujem kak zobek.
je pa rekla, da če ne bo boljše, naju bo obiskalauser posted image super ženska je, res!

sem mu pa mislila naredit danes (domačo)špinačo z (domačim)krompirčkom pa bo to kr počakalo za jutri.user posted image

annie super, da je T padla!!!
skorpion pobožaj bušijauser posted image user posted image user posted image (čeprav verjetno še ni kej dosti videt)user posted image pa javi nam, kako je šlo na NS.

Enej spančka 1. rundo, js sem šele zajtrk pojedlauser posted image pol bom probala dat slikice v album, kako enej pridno pije iz kozarčkauser posted image

vreme user posted image user posted image user posted image kje je pomladddddd in sončekkkkkkk user posted image
sestra mi je poslala mms, kaki sneg imajo v Slo. bistriciuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 18.3.2008 11:53:18 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
18.3.2008 11:52:29   
babyrok
AM - jaz mu dajem Bebo2 - nadaljevalno. Zamenjala sem ga za Novalac, ker ga je full zapiral - Beba je pa tudi bolj nasitna.

voda -  še vedno prefiltrirano prekuhavam za pripravo mleka, za pitje pa jo samo prevrem.

plenice - v Mullerju niso imeli Baby Activ in smo kupili easy up, ki so kot hlačke tj. pri strani so že fiksne in nimajo zavihkov za pripet. Pri nas je problem ta, ker se Rok veliko giba in se ti zavihki zrahljajo in potem pri strani spušča. Ponoči niso premočile in danes dopoldne tudi. Bomo videli kako se bodo te obnesle.

spanje - nocoj se je zbudil samo ob 3.30...ampak res prav zbudil, ker nisem našla flaške z vodo. Potem je pil in še nekaj časa čebljal, potem pa zaspal do 7.30 - dobra noč.

jedel je jabolko in banano 170 g, za kosilo bo krompir z bučkami in malo naribanega korenjčka

kopanje? - pri nas je namesto kopanju tolmun...voda okrog in okrog. Njegovo banico bomo dali v taveliko in danes gremo nekaj kupit, da bo v njegovi banici sedel.
Od katere firme imajo kaj dobrega in uporabnega za sedenje v banici?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
18.3.2008 11:57:13   
babyrok
sem se namreč zdaj pogovarjala z patronažno in pravi, da je možno da ga dlesni bolijo in ko on stisne (med hranjenjem z GH) ga to zaboli, zato pa poneha odpirat usta po 4 žlicah. tako da je rekla, nej kak dan počakam, pol mu probam dat mesek, ker nogoče pa hoče kak nov okus in nej mogoče celo pričakujem kak zobek.
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Točno to sem jaz pomislila. Rok sicer je, vendar po nekaj žličkah začne kar neki čudno stokat. Potem se malo smejčkava in naprej odpira usta. Ker ima vse napeto spodaj, sem prav pomislila, da ga zaboli, ko mu dam v usta žlico. Sem probala tako, da sem se z žličko dotikala samo zgornjih dlesni, ker je fajn odprl usta. Boščkani so.

Sandra, pa vaš bo že jedel ko bo lačen. A? Saj ti je še vedno pokazal.

ja to ja-sej doji se pridno, sam GH nočeuser posted image
no, zdaj je pojedel najprej jabolko z banano cca 70ml, pol pa sem ga še podojila.
sem ga komaj prepričala, da je mal pojedel in veste kakouser posted image tako da je "pil" kašico iz pkrožnika, pa par žličk je tut pristalo v ustihuser posted image

za kosilo mu ne bom kuhala. sem se namreč zdaj pogovarjala z patronažno in pravi, da je možno da ga dlesni bolijo in ko on stisne (med hranjenjem z GH) ga to zaboli, zato pa poneha odpirat usta po 4 žlicah. tako da je rekla, nej kak dan počakam, pol mu probam dat mesek, ker nogoče pa hoče kak nov okus in nej mogoče celo pričakujem kak zobek.
je pa rekla, da če ne bo boljše, naju bo obiskalauser posted image super ženska je, res!

sem mu pa mislila naredit danes (domačo)špinačo z (domačim)krompirčkom pa bo to kr počakalo za jutri.user posted image

annie super, da je T padla!!!
skorpion pobožaj bušijauser posted image user posted image user posted image (čeprav verjetno še ni kej dosti videt)user posted image pa javi nam, kako je šlo na NS.

Enej spančka 1. rundo, js sem šele zajtrk pojedlauser posted image pol bom probala dat slikice v album, kako enej pridno pije iz kozarčkauser posted image

vreme user posted image user posted image user posted image kje je pomladddddd in sončekkkkkkk user posted image
sestra mi je poslala mms, kaki sneg imajo v Slo. bistriciuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
18.3.2008 11:57:52   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

plenice - v Mullerju niso imeli Baby Activ in smo kupili easy up, ki so kot hlačke tj. pri strani so že fiksne in nimajo zavihkov za pripet. Pri nas je problem ta, ker se Rok veliko giba in se ti zavihki zrahljajo in potem pri strani spušča. Ponoči niso premočile in danes dopoldne tudi. Bomo videli kako se bodo te obnesle.

pa so ti fajn te plenice?
mi imamo za vsake tolko pampers let¨s go (tudi neki tazga kot te easy up) pa se mi zdijo mal čudne pa trdeuser posted image

jedel je jabolko in banano 170 g, za kosilo bo krompir z bučkami in malo naribanega korenjčka

joooj kako je lepo to slišat! enej je še dober teden nazaj zmazal za kosilo tut 240 ml kašice, zdaj pa se 1 uro mučim, da spravi vase 50ml
pa je tut jedel danes banane+jabolko in to tako sočne in sladke, da je bilo prav njam!!! ma njemu pa očitno neuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
18.3.2008 11:59:36   
babyrok
/sem pa naredila zdaj eno klobaso s tem citiranjem...vglavnem to sem hotela napisat v odg. na Sandrino pisanje;

Točno to sem jaz pomislila. Rok sicer je, vendar po nekaj žličkah začne kar neki čudno stokat. Potem se malo smejčkava in naprej odpira usta. Ker ima vse napeto spodaj, sem prav pomislila, da ga zaboli, ko mu dam v usta žlico. Sem probala tako, da sem se z žličko dotikala samo zgornjih dlesni, ker je fajn odprl usta. Boščkani so.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
18.3.2008 11:59:48   
sandra85
babyrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to si tako čudno scitirala, da sem najprej kako minuto iskala, kje je tvoj postuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma nevem no, ker ko mu dam žličko ali karkoli druzga, lepo grize in drsa ob dlesni, res pa je da dela čudne face zravenuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
18.3.2008 12:01:27   
Anonimen
Pozdravljene.

Danes pa sva tudi midva doma.user posted image user posted image  Sva se prav razvadila, ko je bilo lepo vreme in sva bila cele dneve kar veni.

Lemavrica - user posted image  kopaj ga v Linola fett oljni kopeli. Pomaga!!!!!

Midva pa danes kuhava (za malčka seveda) zelenjavno juho iz vsega kar sva našla doma (por, kolerabo, korenje, krompir, paradižnik, peteršilj) in se ne bojim, da nebi jedel, ker vse kar sem mu dala do sedaj je bilo NJAM!! In vse poje v velikih količinah (200 - 220ml) za malico pa dobi jabolka in rozine podušene v pomarančnem soku, z dodatkom ovsenih kosmičev.

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

user posted image Aja, imam še eno vprašanje. A je še katera, ki še vedno ni dobila mestruacije??? Jaz sem jo pri Niku dobila šele po 10. mesecih, zdaj je pa tudi ne pričakujem prej user posted image user posted image user posted image .

JAZ!!!!user posted image
Sicer imam že od novembra Mireno, a menstruacije še zmeraj nisem dobila - prav paše.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3958
18.3.2008 12:05:56   
babyrok
Plenice so mi zdaj še mal čudne, ker nisem takih navajena. Ampak so ponoči fajn upile in če ne bodo prepuščale bo super. Drugače bomo pa spet šli na te kot smo imeli oz. bom probala še Baby Activ. Res upam, da se bodo obnesle, ker ga kakšen dan tudi več kot 3x celega preoblčem k takoj prepuščajo kakor se začne kotalit ali pa če spi na boku in se parkrat obrne iz enega na drugega.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
18.3.2008 12:07:21   
sandra85

Plenice so mi zdaj še mal čudne, ker nisem takih navajena. Ampak so ponoči fajn upile in če ne bodo prepuščale bo super. Drugače bomo pa spet šli na te kot smo imeli oz. bom probala še Baby Activ. Res upam, da se bodo obnesle, ker ga kakšen dan tudi več kot 3x celega preoblčem k takoj prepuščajo kakor se začne kotalit ali pa če spi na boku in se parkrat obrne iz enega na drugega.

ajauser posted image
pol pa so res slabe plenice...ma kere pa si uporabljala? in kero št?

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
18.3.2008 12:07:58   
Anonimen
Annie - smo pa bili v soboto na vašem koncu - na Smolniku. Smo šli eno lepo dojenčico pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3961
18.3.2008 12:10:18   
nana 27
Duška, Linola je fajn, ampak če si pa alergičen na arašide pa ni user posted image  Miha je po njej ves pikast. Pri Maji pa ni problemov pa še kožo ima mehko.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
18.3.2008 12:26:47   
babyrok
pol pa so res slabe plenice...ma kere pa si uporabljala? in kero št?
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Activ Fit 4+, ki bi mogle bit oh in sploh vredu

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
18.3.2008 12:31:02   
lemavrica
Ojla,

Jaka je danes lepo pojedel jabolčno/hruškovo kašico, začuda se ni nič bunil in je lepo odpiral usta. Moram potrkat ob les, da vsaj s GH nimamo problemov, edino v toliko kolikor se moramo zaenkrat držat samo tistih čisto osnovnih zadev.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
18.3.2008 12:36:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Duška, Linola je fajn, ampak če si pa alergičen na arašide pa ni user posted image  Miha je po njej ves pikast. Pri Maji pa ni problemov pa še kožo ima mehko.

Samo krema vsebuje arašide - kopel ne. Moj Jure je alergičen na arašide. MOČNO ALERGIČEN!!!! Ampak po tej kopeli pa ima zelo lepo kožo.

< Sporočilo je popravil duskamb -- 18.3.2008 12:39:37 >

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
18.3.2008 12:49:41   
nana 27
Duška, čudno..potem pa mora biti še nekaj v kopeli, kar Mihu ne odgovarja. Grem pogledat na etiketo.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
18.3.2008 12:49:42   
helenav
ojla

samo na kratko naš meni:
-7h dojenje
-9h, 80 ml jogurta+dojenje
-11.30sadje ( frutolino..banana+jabolka+žita)
-13.30 kosilo ( špinača in buča )
-dojenje
-keksolino ( danes prvič z KM..sem kupla mleko od Planike in ga ravnokat zavrela)
-do spanja dojenje do onemoglostiuser posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
18.3.2008 12:53:20   
lemavrica

Duška, čudno..potem pa mora biti še nekaj v kopeli, kar Mihu ne odgovarja. Grem pogledat na etiketo.  

V tej kopeli mora bit tudi nekaj kar meni ne odgovarja ker sem že 2x rata pikasta po rokah po tem ko sva ga skopala.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
18.3.2008 12:57:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

V tej kopeli mora bit tudi nekaj kar meni ne odgovarja ker sem že 2x rata pikasta po rokah po tem ko sva ga skopala.

ZANIMIVO!?
Meni pa je to dermatologinja svetovala, ko je bil Jure dojenček. Ampak sem takrat kremo vrnila v lekarno, ko sem prebrala, da vsebuje sledi arašidov. Kokoška, bi lahko malo bolje prebrala najine izvide preden mi je rekla za kremo.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
18.3.2008 12:59:33   
lemavrica
Ja na žalost imava jaz in JAka katastrofo s kožo. Sicer meni niso nikoli nič potrdili, samo en kup različnih diagnoz od nevrodermatitisa,pa razni ekcemi,...in zgleda je ta revež ravno to po meni dobil. Včasih mi je res grozno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
18.3.2008 13:00:39   
december06
sandra je kar grozno to, ko najprej lepo jejo, potem pa nič. No, naš se je malo popravil, je zjutraj pojedel skoraj celo jabolko naribano in banano (oboje je bilo kar majhno). No, boste pa vsaj zobke dobli, upam da čimprej.

Za kosilo pa grem kuhat polento z bučkami, ko tako hvalite.

škorpion kolk je lepo poslušat eno user posted image . In seveda user posted image user posted image user posted image za krst in da je izpadlo, tako kot si želela.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
18.3.2008 13:09:33   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Za kosilo pa grem kuhat polento z bučkami, ko tako hvalite.

ja, Enej je mel to (včasih)   ful raduser posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
18.3.2008 13:11:52   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Annie - smo pa bili v soboto na vašem koncu - na Smolniku. Smo šli eno lepo dojenčico pogledat.

Zdaj pa te moram skregat user posted image , zakaj mi nisi sporočila na ZS, mi ja tam blizu stanujemo, pa bi še nas obiskali. Mi stanujemo v tistih novih blokih (ta prvi blok), takoj zraven gasilskega doma. Kje pa točno ste bili? Drugič pa mi le povej, pa se lahko srečamo, ok? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
18.3.2008 13:14:25   
lemavrica
user posted image S čim delate krompir oz. pire, jaz ga kar s AM.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
18.3.2008 13:20:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

user posted image S čim delate krompir oz. pire, jaz ga kar s AM.

po novem s kislo smetano - nisva imela težav.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?