|
RE: septembrke 2007, 2.krog 16.3.2008 21:31:55
|
|
|
|
december06
|
Hojla. Kolk ste se lepo načvekale. NeILa, mislim na tvojega brata in da bodo novice kaj bolj pozitivne. ana b imate prave komedije s tole GH. Verjamem, da tebi ni lušno, ampak sem se nasmejala tvojim komentarjem. Upam, da boste kmalu začeli jest. guppy kokl sta vaša dva že napredna. Ja se pozna en mesec, samo ju pa tudi vse zanima in sprobata. Naš bo očitno tudi bolj politik in bo z besedami prišel do dejanja. Mi se še kr ne obračamo. Napredek je, da ko mu pomagam z nogico na bok se takoj obrne. Včasih celo samo malo nogico potisnem pa gre. Samo more bit zelo dobre volje. Samo z nobeno igračo (tudi mobitel ali dalinc) pa ga ne prepričam, da bi se sam obrnil. Iz trebuha na hrbet pa sploh ne. Se mu ne da dolgo kravic past in pol začne jokat. Tudi, če ga pustim brez igrače in samo eno na strani se ne bo obrnil. Najprej so nanimive noge in roke, pol pa jok. Pa tudi še sedi ne samostojno, ma kaki plazil. No, čeblja pa in poje in vriska... Ah bo že. Ko bo hotel, bo že. Zdaj se mu ne lubi. pamperske so spet v akciji v Mullerju od ponedeljka dalje, 9,49 €, v akciji so še otroške sadne kašice od Bebivite, pa od Hippa otroške kašice in še nekaj zanimivih stvari. Tolk za info. sandra tudi naš se je začel zadnji teden bolj pogosto zbujat v spanju in z jokom, pa ne pomaga niti duda. Samo rokice in malo čaja ali pa mleko. Sumim pa na zobke. Pa glede na to, da se je začel še bolj pogosto praskat za ušesa (enga si je celo uspel pokrempit znotraj), bi lahko to blo. Bomo vidli, kaj bo čez štirinajst dni, ker baje hodijo ven dva tedna. Ja, pa še ta teden je kot da je prvič GH videl. Enih pet žlic odpira usta, pol pa jok. In seveda flaška. Pa je že lepo pojedel 250ml za kosilo, zdaj pa pet žlic, pa nisem spreminjala jedilnika. A sem še kaj pozabla? Aja, danes je imel za kosilo bučke in krompir, razredčen s kurjo juhico. Popoldne pa bananin frape. Vsem bubančkom, da se čimprej pozdravite.
|
|
|