|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
16.3.2008 17:39:42   
helenav
Enej ima danes obroke na 2 ure

welcome to the club....user posted image user posted image user posted image mi jemo tako že odrojstva..a se ti kaj smilimuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
16.3.2008 17:40:59   
sandra85
lumpa, nefretiti, 123a kako ste??? ste zdravi???
pa drugi bubančki???

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
16.3.2008 17:43:23   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Enej ima danes obroke na 2 ure

welcome to the club....user posted image user posted image user posted image mi jemo tako že odrojstva..a se ti kaj smilimuser posted image

malo že user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
16.3.2008 17:47:32   
surya
Ja, Sandra, jaz sem pisala tisto o ušeskih. Me je ful skrbelo, ker se je od danes na jutri cel dan za njih držal. Moram it pogledat, kdaj sem to pisala. Mislim, da nisem napisala, da imamo tudi že drugi zobek, ki smo ga dobili 5.3.

user posted image  danes več nima vročine, je pa po celem obrazu in po vratu pikast. Zgleda, da imamo res tudi mi alergijo na KM. Sem namreč včeraj jedla sirove palačinke. Je bil pa cel dan in noč na zizi, tako da... Nas pa P sploh ni poslal na testiranje, češ da so pri tako malih user posted image  testi itak vedno negativni, pri enem letu pa alergija zvodeni. Niti mi ni predpisal diete, ne rekel, naj Izaku ne dajem mlečnih proizvodov user posted image .
Vseeno mu vse kašice in kosmiče delam z mojim mlekom in do danes je bilo vse o.k.. Je pa danes ful tečen. Če se bo ponavljalo, bom šla do P in zahtevala, naj me pošlje na testiranje.

Je pa Izak imel ful rad gris od Alee, tako da ga priporočam user posted image .

Sva pa danes spet cele menije zmetala v smeti: ob enajstih sem mu nastrgala jabolko in hruško. Pojedel mogoče pol žličkeuser posted image . Za kosilo sem si spet pumpala mleko, skuhala riž, nastrgala notr malo sadja (spet nič user posted image ). Sedaj ob petih sem pa odprla frutek hruška in jabolko in ga je pojedel pol. Hvala bogu, to je prva GH v treh dneh.

user posted image  za idejo o izmenjavi jedilnikov!

Pa najprej se lahko je rumenjak. Nam je P itak rekel, da lahko jemo že vse, razen medu in podobnega. Nekateri pretiravajo, za našega se mi pa zdi, da je premalo "aklih".

Za dopust pa letos slabo kaže, nimamo cajta ($) user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
16.3.2008 17:51:16   
sandra85
surya js sem si takrat zapisala datum in sem kr dodala na seznamček vaš 1. zobek, ki je pokukal  20.2.user posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
16.3.2008 17:53:04   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: surya

user posted image  danes več nima vročine, je pa po celem obrazu in po vratu pikast.

js bi kr rekla, da ste preboleli 6. otroško bolezen (to je prebolel Enej pred 1 mesecm)

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
16.3.2008 17:57:12   
surya
Sandra, a resno misliš? Smo bili v petek pri P, pa ni nič rekel v tem smislu user posted image . Na koncu so se pikice pokazale?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
16.3.2008 18:46:11   
sandra85

Sandra, a resno misliš? Smo bili v petek pri P, pa ni nič rekel v tem smislu user posted image . Na koncu so se pikice pokazale?

taki blagi izpuščajčki po vratu, glavici, hrbtu in okrog pasu? lahko pa tut po okončinah.
je tečen zdaj ko ima pikice?

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
16.3.2008 18:47:52   
surya
Samo po vratu in obraz jih ima. Tečen pa kot user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
16.3.2008 18:57:12   
sandra85
kaj vročino je imel nekje 2-4 dni, ko je vročina padla na normalno, je dobil pikice?
no pri nas je bilo tako: 2 dni vročina, 3. dan pikice in tečen kot user posted image

sem klicala P, da ji povem, da je prav napovedala (ker smo bili 2 dni prej pri njej in so mu kri vzeli, test je pokazal virus in ona je posumila na 6.o.b.) in je rekla, da bo zdaj še bolj tečen, ker ga izpuščajčki baje motijo-srbijo ali bog vedi kajuser posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
16.3.2008 19:42:08   
surya
Tudi pri nas je bilo nekako tako. Bi pa raje, da je to kot alergija user posted image .

Sem hotla še za Pamperske napisat. Men so totalni shit. Ampak res. Drugače kupujem v DM-u, tudi Mullerjeve so mi o.k. Sem pa za darilo ob rojstvu dobila Pamperske in sem bila ful razočarana. Zdej sem pa za babycentrove bone vzela dva paketa in se tak tolčem po glavi. Nam res ne odgovarjajo. Za tiste, za katere si spraševala pa ne vem, ker drugih nismo probali.

Me je pa zadnjič tašča presenetila, ko me je vprašala, če sploh kupujem pleničke za fantke. Sem skor dol padla. Ta i bla dobra, da do otrokovega 6.meseca ne bi vedla, da kej takega obstaja user posted image . Baje pa, da so včasih res imeli ločene za fantke in punčke (ko so morali fantkom lulčke na gor obračat).

Mirno noč vsem, naš user posted image  že spančka.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
16.3.2008 20:12:12   
sandra85

Tudi pri nas je bilo nekako tako. Bi pa raje, da je to kot alergija user posted image .

js ti resnično želim, da ste samo to bolezen preboleli  in da ni alergija. in tako ste tudi dali eno od bolezni čez!

pamperske: ja v baby centru imajo tut polske pamperske in so en drek! ko jih kupuješ, moraš gledat da piše ob strani made in germany
js sem zadovoljna z njimiuser posted image no res pa je, da drugih še sploh probali nismo, pa tut ne bomo.
eneja zdaj podojim in gre ninat

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
16.3.2008 20:13:59   
helenav
sandra pojdi v familo po pamperske!

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
16.3.2008 20:17:08   
sandra85
sej vem helena, že tolko časa govorim, da bom šla čez mejo, ker so itak najboljše-pa še ti si takrat razliko poslikala in nam pokazala...kaj ti jih redno tam kupuješ? imajo več različnih pampersk kot pri nas?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
16.3.2008 20:22:38   
annie
Čer,

Nik spančka, jaz pa sem malo na RR prišla pokukat user posted image No, danes sem pa srečna, ker sem po dolgem cajtu generalko po stanovanju naredila. user posted image je pazil Nikca in pa še kosilo skuhal, jaz pa pucala ...tako, da se zdaj vse "šajna" user posted image Malo smo tudi bili na sprehodu, ampak ne za dolgo, ker je pihalo, pa čez teden bolj grdo vreme napovedujejo...nič fajn user posted image ....sicer pa se čez par dni pomlad začne, tak, da bodo že še prišli lepi dnevi user posted image
GH: moram rečt, da je kar lepo začel jest. Danes je jedel bučke s krompirjem in je vse pojedel user posted image Upam, da mu bo še naprej takole teknilo. Drugače, pa ponavadi še tudi na 2 uri je user posted image , ampak, upam, da bova kmalu podaljševala razmake med hranjenjem.

Nič, grem se še malo k user posted image stisnit, pol pa ninat...good night!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
16.3.2008 21:19:55   
nana 27
Večer! Helena, kje je ta trgovina v Italiji in kako točno se ji reče? Pa koliko te pride razlika v ceni? Se še kaj splača kupiti v Italiji?  Maja je danes jedla korenčka in cvetačo. Mi imamo drug problem. Miha hoče jest to, kar je Maja in potem mi zanjo zmanjka, če pa naredim še zanj, pa noče user posted image  Drugače pa je bila tudi naša punca danes lačna user posted image  in je hotela jesti pogosteje. Bili smo na enem RD in je tako jokala ob vseh novih obrazih, da smo kar hitro šli domov.  Surya, jaz tudi mislim, da gre za šesto bolezen. Tudi jaz se sprašujem , kam so izginile Lumpa, PBJ, 123a, Nefretiti, Pikica Pokica, Tianna...(mogoče sem še katero pozabila user posted image ) Verjetno je za to kriv tudi vikend. Bo med tednom sigurno več čveka v tej smeri. Alja, moj je domov prinesel veliko luštnih cunj za mala dva. Bom videla, kako se pere, ampak na prvi pogled oz dotik user posted image  so kvalitetne pa še drage se mi ne zdijo (3 kosi po 5 funtov). Mogoče je bilo tako ugodno, ker ni bil prav v Londonu. Center je verjetno dražji.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
16.3.2008 21:30:35   
Anonimen
Jaz vas vsak dan berem......ampak nekako sem lena za pisanje.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
16.3.2008 21:31:55   
december06
Hojla. Kolk ste se lepo načvekale.

NeILa, mislim na tvojega brata in da bodo novice kaj bolj pozitivne.

ana b imate prave komedije s tole GH. Verjamem, da tebi ni lušno, ampak sem se nasmejala tvojim komentarjem. Upam, da boste kmalu začeli jest.

guppy kokl sta vaša dva že napredna. Ja se pozna en mesec, samo ju pa tudi vse zanima in sprobata.

Naš bo očitno tudi bolj politik in bo z besedami prišel do dejanja. user posted image user posted image Mi se še kr ne obračamo. Napredek je, da ko mu pomagam z nogico na bok se takoj obrne. Včasih celo samo malo nogico potisnem pa gre. Samo more bit zelo dobre volje. Samo z nobeno igračo (tudi mobitel ali dalinc) pa ga ne prepričam, da bi se sam obrnil. Iz trebuha na hrbet pa sploh ne. Se mu ne da dolgo kravic past in pol začne jokat. Tudi, če ga pustim brez igrače in samo eno na strani se ne bo obrnil. Najprej so nanimive noge in roke, pol pa jok. Pa tudi še sedi ne samostojno, ma kaki plazil. No, čeblja pa in poje in vriska... Ah bo že. Ko bo hotel, bo že. Zdaj se mu ne lubi.

pamperske so spet v akciji v Mullerju od ponedeljka dalje, 9,49 €, v akciji so še otroške sadne kašice od Bebivite, pa od Hippa otroške kašice in še nekaj zanimivih stvari. Tolk za info.

sandra tudi naš se je začel zadnji teden bolj pogosto zbujat v spanju in z jokom, pa ne pomaga niti duda. Samo rokice in malo čaja ali pa mleko. Sumim pa na zobke. Pa glede na to, da se je začel še bolj pogosto praskat za ušesa (enga si je celo uspel pokrempit znotraj), bi lahko to blo. Bomo vidli, kaj bo čez štirinajst dni, ker baje hodijo ven dva tedna. Ja, pa še ta teden je kot da je prvič GH videl. Enih pet žlic odpira usta, pol pa jok. In seveda flaška. Pa je že lepo pojedel 250ml za kosilo, zdaj pa pet žlic, pa nisem spreminjala jedilnika.

A sem še kaj pozabla? Aja, danes je imel za kosilo bučke in krompir, razredčen s kurjo juhico. Popoldne pa bananin frape.

Vsem bubančkom, da se čimprej pozdravite.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
16.3.2008 21:43:13   
123a
Čer pupe...

Da se malo javimo po dolgem času...Zoja je zdrava(trkam)no malo še kašlja.Sva pa bile včeraj pri P,ker je imela vnetje učk in je dobila kremico tako,da je sedaj že skoraj ok.Je rekla,da je to prišlo od noska...nisem vedela,da je to vse povezano.user posted image
Je pa v enem tednu zelo napredovala(no ker je pravi lenuhec)in se je začela obračati na trebuh na obe strani in tudi sedaj ji ratuje, se obrnat iz trebuščka na hrbetuser posted image .Sem jo pa danes dala v igralni center in sem šla pomivati posodo v kuhinjo...in ker mi je blo vse čudno tiho sem jo šla pokukat in me je skor kapppp.Moja pupa se je priplazila skoraj do kuhinjeuser posted image .Ampak,da ne bo katera narobe razumela...to ni že tisto pravo plazenje,ampak se dvigne na rokice in se potegne naprejuser posted image user posted image .Je pa res,da je začela dvigovati rito in se hoče postaviti na nogice tako,da si razlagam da verjetno se  hoče plazit ampak ji še ne gre....vse ob svojem času.

Drugače pa veselo papcamo...zjutraj vedno sadje in riževo kašico za kosilo pa odvisno(krompir,bučke...)Sem ji zadnjič naredila polento in bučke in se tako potrudila,da ji bo všeč....ampak na koncu sem lahko vse stran vrgla ,ker je pa probala eno žličko in potem je bil samo še jokkkk.Očitno ji ni všeč in je ne bom silila.Sem pa kupila novo riževo kašico od  Nestle Alete in ji je zelo všeč za razliko od Miluple,ko jo ni vase spravila niti žličkouser posted image

Pamperske-mi uporabljamo samo Active Fit,ker so mi druge katastofaaa in so nam vse premočile.

Spanje
-pri nas je zadnji mesec katastrofa tako,da sandra85 niste edini.Prej je spala celo noč (20-6)sedaj pa se zbudi 4x na noč in se pogovarja,smeji,brca v lučko in če jo ignoriram se začne jokati in jo moram uspavati.Ali pa se zbuja v joku in ne pomaga duda,čaj ampak samo to,da jo vzamem na roke in jo malo nosimuser posted image Ne vem kakšne fore ima to sedaj in srčno upam,da kmaluuuuuu minejo.

sandra85-lepo,da nas pogeršašuser posted image

pikica pokica-kje se skrivaš?

aljab-kdaj gremo na kavico?Drugače pa sem tudi jaz že pomislila nato kako bi bilo če...in ,če bi se znašal sama dva....joooo sploh ne morem pomislitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dopust-verjetno gremo v Pirovac(Šibenik)tam imamo teto,ki oddaja apartmaje in je zelo mirno.

No pa sem napisala celo kačouser posted image

Lepo spite...grem gledat BB

NOČKA*

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
16.3.2008 21:54:14   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

sandra tudi naš se je začel zadnji teden bolj pogosto zbujat v spanju in z jokom, pa ne pomaga niti duda. Samo rokice in malo čaja ali pa mleko. Sumim pa na zobke. Pa glede na to, da se je začel še bolj pogosto praskat za ušesa (enga si je celo uspel pokrempit znotraj), bi lahko to blo. Bomo vidli, kaj bo čez štirinajst dni, ker baje hodijo ven dva tedna. Ja, pa še ta teden je kot da je prvič GH videl. Enih pet žlic odpira usta, pol pa jok. In seveda flaška. Pa je že lepo pojedel 250ml za kosilo, zdaj pa pet žlic, pa nisem spreminjala jedilnika.

pri nas je tut tako! sam pol probam čez čas še 1x pa še 1x, včasih  pol poje kej več, včasih pa no way!

123a js imam doma 2 različni mlečni kašici od milupe in ne mara nobene! od nestle pa ima fulll rad. js tut gledam BB-zdaj so glih "nasveti za šoping"user posted image in sem priletela napisat kej...
no, upam da se Zoji učka hitro pozdravi!

grem....konec nasvetov za šoping

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
16.3.2008 21:57:01   
123a
nana27-a se tudi tvoja pupa joka,če je preveč ljudiuser posted image jaz nevem in me že včasih malo jezi,ker jo nihče ne sme vzeti na roke ali jo ogovoriti.Upam,da bo to minilo...

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
16.3.2008 22:07:17   
sandra85
že spet nasveti za šopinguser posted image
123a meni se zdi, da je helena pisala, da ne sme noben njene Klare prijet v naročje

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
16.3.2008 22:09:08   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Večer! Helena, kje je ta trgovina v Italiji in kako točno se ji reče? Pa koliko te pride razlika v ceni?

ta trgovine je kak km od (bivše) meje v Škofijah. imenuje pa se Famila

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
16.3.2008 22:21:51   
uska
Čer,
Naš mali je danes prvič zamenjal joško za GH obrok. Hranil ga je oči! Kar mami ne rata, uspe očiju. In to še tako, da ni bil Jure čisto nič umazan. Ker pri očku je pa red.  Jedli smo pa jabolko in korenček.
Včeraj je pri kopanju ugotovil, da se z rokami tudi fino čofota v vodi in potem je takšno z vsemi štirimi delal, da smo imeli celo kopalnico mokro. Čez dan pa ves dan vrešči in cvili, se mu ful dopade. Tko da je tudi bolj pevec kot telovadec.
Aljab, skratka najina dva sta se neki na telovadi zmenla, ker so tvoji posti čist enaki glede Janine. Jutri jih presedemo.user posted image

Guppy, wow! Tvoja dva sta pa res neverjetna. Pa pravijo, da dvojčki kasneje napredujejo. Ma, za tvoja dva to čisto nič ne drži! Pri nas še zgleda nekaj časa ne bo tako.

Cukrček, obstaja finta za pamperske. Tudi v mercatorju. Pregledat je treba plenice in na enih piše made in poland, na enih pa made in germany. Embalaža in cena ista, sam kvaliteta drugačna.user posted image  Tvojadva otročka sta pa ful cart!

Lina glede hotela na Mallorci, pojdi na odklop.com. Tam imajo tudi forume, pa boš po moje najhitreje izvedela.

Kje je pa kaj Duška?

user posted image A se je katera lotila delat družinsko drevo? Jaz si ga ful želim narediti, pa bi mi prav prišli kakšni nasveti? Če imam katera kake info ali nasvet se priporočam.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
16.3.2008 22:32:32   
123a
sandra85-to pa nisem zasledila,da je helena pisala o tem...mah mene včasih malo to jezi..sloh,ko jo hoče vzeti moj ati in ga samo pogleda in že jokauser posted image jaz pa se  počutim čudno,ker vem da si jo želi cartati.No sej to ni samo pri njemu,ampka pri bljižnih ti gre to še bolj na živce.

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?