|
RE: septembrke 2007, 2.krog 12.3.2008 22:01:25
|
|
|
|
december06
|
Čer. Vidim, da pridno čvekate. Men se pa danes čist nič ne lubi. Apak čist res. Sem čist fertik, tako da grem kr spat. Pa ni blo nič posebnega te dni, kot običajno. Ma me že daje pomladanska utrujenost al kaj. guppy si kar predstavljam sebe, ko bom vidla našega v takem položaju, čeprav hiter tega ne pričakujem. Je že pravi korenjak. Pa eno veliko za Majo, da se pozdravi. Tudi vsem bubančkom, da se čimprej pozdravite. Eno veliko . Me je kr groza, ko se bo pri nas to prvič zgodilo. škorpion da je vse vredu. Mogoče pa bo novi dojenček kaj pohitel in bo zopet septemberček. Želim, da vam bo krst lepo uspel, tebi pa čimmanj slabosti. babyrok men je tudi kr hudo, ko začne tako med spanjem jokati in jamrati. Včasih pomaga duda, včasih pa ga tudi primem in stisnem in zaspi nazaj. Men se zdi, da sanja kaj takšnega, včasih pa ga tudi zvija in potem punkne ko ga dvignem. lemavrica ah, upam, da boste čimprej ugotovili alergene, da boste lažje naprej živeli in za šest mesecev. Ja, čas hitro beži. Zdaj treniramo, da se bo obrnil, pol pa nam bodo že leteli na okoli, pa mi za njimi, pa nam spet ne bo pasalo. mala ti verjamem, da ti ni fajn, ko ni ravno med debeluščki. Nam je rekla v posvetovalnici včeraj da naj bo hrana bolj kalorična. In ko začnemo z mesom, naj ga kar bo. V zelenjavo pa lahko že sedaj dodajamo par kapljic olja (olivno, sončnično ali repično) in naj zelenjavo gostimo z rižem, koruznim zdrobom... Sicer pa, glavno da je zdrava in vesela. To je važno. ursikazala zopet ena nova. Seznam se še daljša.
|
|
|