|
RE: septembrke 2007, 2.krog 11.3.2008 21:10:11
|
|
|
|
PBJ
|
Zdaj pa je res že toliko otrok bolnih, da me že stiska za naša dva. No, v gužvo ne hodimo, tako da upam, da bomo še naprej ostali zdravi, ampak nikoli ne veš lemavrica revček mali. Naša je tudi že dober mesec pikasta in flekasta po trebuhu, komolcih, za koleni, po stegnih, ampak ni videti da bi jo zelo srbelo, mogoče malo, ker ima bolj nemiren spanec. Odkar sem jaz na mlečni dieti pa so te kožne spremembe milejše. Svetujem ti, da ga ne kopaš vsak dan (če ga), ker voda izsuši kožo in še bolj srbi. Rajši samo s krpico umivajta. Jutri imamo posvetovalnico in bom videla, kako se bomo dogovorili za neprej glede alergije ...in jutri bo 1. cepljena... Anab naša je danes 6. dan jedla GH in ves ta čas jeva korenček in cvetačo 1x dnevno. Je ful zanimiva, ker se tako razveseli žlice, pa medtem ko ji mečkam hrano jo imam v naročju, da gleda, kako to poteka in tako veselo maha....in potem jo po prvi žlički malo dvigne, se strese potem pa je z vsako žličko bolje. Danes jih je pojedla enih osem, dva dni nazaj pa mogoče 3... Prva dva dni, pa jo je tako dvigovalo, da mi je bilo kar hudo, ko sem jo gledala in takoj, ko je začela nabirat za jok sem odnehala... Ne vem sicer, kako sta začela, ampak jaz bi mu dve zelenjavi dajala res cel teden, da se mogoče vsaj okusa navadi, potem pa se bo posvetil še požiranju . Zdaj, ko ji še ne dam krompirja, riža ali polente zraven, jo po GH še obvezno podojim, da je ja sita. Ko bom ji dala še kaj od naštetega zraven pa bom dojenje premaknila za kako uro, po GH pa ji bom ponudila vodo po žlički. Eh, saj se vsi enkrat naučijo jesti po žlički, tako da se bo tvoj tudi prej, ko slej.
< Sporočilo je popravil PBJ -- 11.3.2008 21:12:31 >
|