|
RE: septembrke 2007, 2.krog 13.3.2008 16:40:52
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica sandra si mi kar lušt naredila s tem komentarjem o vremenu na morju. Komaj čakam da bomo en dan šli na obalo. JS TUDI NaILa tebi en velik pa karkoli je že bilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mvzt sestra je vredu, samo križ jo neki matra (mene je tudi v mal matral, na koncu pa sem bila tako otečena, da groza) hvala za skrb lemavrica za stolček!!! kako je Jaka? (oprosti če si že napisala, samo sem vse tako na hitrco preletela, ker si moram it skuhat kosilo, dokler Enej še spi) tolko ste načvekale da si zaslužite en velik nisem pa uspela vse prebrat gluten baje ga že lahko uživajo, a ne??? js ne kompliciram več! včeraj je pojedel za večerjo 240 ml mlečne kašice z piškotki (vsebuje gluten) vreme je danes fenomenalnooooo!!!!!! vročeeeee mi smo iz pregleda. najprej smo celo dopoldan pohajali-vozičkali, pa bili na kavi. ob 14h40 pa smo imeli P bil je cepljen, fulll ga je pohvalila, kako že vse zna (plazit, pa guncat, govorit, se upirat na nogice,...) glede GH mi je povedala, da imajo lahko obdobje da nočejo kej dosti jest, pol pa spet začnejo (to se lahko ponavlja tam do 1 leta) od sadja nej bi jedli SAMO jabolka, hruške, banane js pa sem mu dala že slive, marelice, ananas, ....je rekla, da ni nič narobe, samo nej se bolj držim teh 3. KM lahko že, ampak če imam sama mleko, nej kr malo počakam. sem omenila, da imam možnost domače KM dobiti in je rekla, da je to super, samo če je mleko res pregledano! goveje juhice in goveje meso je odsvetovala rekla je, nej kr začnem z mesom in sicer: puran, piščanec in zajec ampak bom počakala verjetno še 1 mesec, saj še niti zelenjavo ni vso probal. dobili smo tabletke za zobke in d3 kapljice. naročen je ponovno (točno) ko bo imel 9M zdaj spančka, kosilo pa ga že čaka: polenta z bučkami dvomim, da bo jedel, ma bomo probali aja še to: glede oblačenja -nisem vedela (mogoče še kero to zanima) njim je baje bolj toplo kot nam mamicam (še posebno ) tako da je rekla, nej ga ne oblačim več kot sebe, oziroma raje malo manj, ker če mu je vroče se lahko takoj naredijo neki izpuščajči ali kaj že tako da smo bili na sprehodu in ni imel niti jaknice-je rekla, da je tako prav! (ker je res toplo danes) evo js-spet roman (če se bo sploh keri dalo vse to prebrat)
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|