|
RE: septembrke 2007, 2.krog 13.3.2008 10:21:33
|
|
|
|
Rožica*
|
Živjo! Tudi midva sva spet prejokala celo noč. Trenutno po vstrajnem joku spi, upam da bo malo dlje potegnil. Nevem kaj bi bilo, vročine nima, zjutraj ko sva vstala je imal 37,5, začel je sočno kašljat, mu gre kar na bruhanje zraven, in ima polen nos. Mlečne formule, midva mu tudi dajeva nf Novalac zvečer zraven sem ga dojila, dokler je hotel, sem vstrajala 7 mesecev, si črpala, večkrat mi je pobralo mleko tako da sem zdaj bila zelo žalostna in hkrati jezna, ko je bilo mleka dovolj pa ni hotel vleči, zato sem si nekaj časa črpala in ga hranila po steklenički, moje mleko mešala v GH, ponoči pa se je še vedno dojil... Enostavno je raje jedel po žlički, tudi zdaj nima rad mleka po steklenički,.... Potem pa nisem imela več moči in sem se preprosto nehala truditi, dala sem mu Aptamil zaenkrat ni bilo kaj narobe. Na zizo je pozabil v dveh dneh, sploh ne ve zakaj so, se niti ne spomne, da bi potegnil, sem poizkusila še nekajkrat, zaradi sebe ker nisem mogla prenest krivde, da sem mu dala umetno mleko, kaj pa naj bi , ga gledala da je lačen. Zjutraj midva jeva na žlico, saj mi ni preostalo drugega. Nisva uvajala nič počasi, saj je vseeno a mu daš rižolino po flaši al na žlico, jaz teh lino zadev nikoli ne dam po flaši, ampak vedno na žlico. Jeva pa zjutraj kosmiče, kar pripravljene, ki se zmešajo z vodo. Vedno mu ponudim tudi flaško z mlekom, pa je noče, se kar obrača stran, ko pa mu dam po žlici pa je. Sprava včasih joče in kar odpira usta, potem pa preneha in lepo je. Nevem zakaj? Ima mogoče katera podobno izkušnjo? Sem poizkusila, da preneham s hranjenjem, pa joče še bolj, torej želi jesti. by
|
|
|