|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
5.3.2008 12:06:27   
babyrok
skuta in jogurti - zdaj berem vse kar sem do zdaj zbrala glede goste hrane in na listu, ki mi ga je pustila pediatrinja po pogovoru glede uvajanja zasledim, da piše: če otrok ni občutljiv na laktozo - mlečni sladkor - pričnemo z uvajanjem jogurtov in skute po 9. mesecu.

Zdaj pa res nič več ne vem. Nekaterim rečejo po 6 mes., tukaj po 9... pa to vsak pediater oz. patronažna nekaj drugače. A ve že kar po 6 mes in je ok?

Kaj pa polenta (a uporabljate koruzno ali kakšno drugo), ajda in proso... kako se to sploh pripravi? Zadnje dvoje priporoča dr. Tanč na forumu medover.net. Na tem forumu sem zasledila tudi za kvinojo, ki je zelo zdrava...jaz pa še vem ne kako to izgleda.

Za meso na začetku najbolj priporočajo zajčje...koliko časa se kuha?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
5.3.2008 12:08:22   
škorpion
Najprej dobro jutro vsem skupaj oz dober dan user posted image :

Ko sem začela brati vaše komentarje še od včeraj zjutraj sploh nisem slutila da ste na  drugi starni pisale o meni. Malo sem zmedena ker je bilo tole malo nepričakovano po drugi starni pa sem lahko pričakovala saj sem sodelovala tudi na drugih forumih- oktoberkah. Po drugi strani me je pa malo stram ker vam  nisem že prej povedala ampak je več razlogov da sem bila tiho Imamo pregled in sem želela da se vidi srček in da sem 100%,...........)
No pa zdaj kar je je!
No vaše ugotovitve so prave in moram povedati da sem v 8 tednu user posted image  in seveda hvala za čestitke.Ko pa naredim še pregled pri g pa vam sigurno povem še kaj. Pa da sedaj ne bom jaz kriva če bo katero zavedlo pri večerni  user posted image .user posted image user posted image

Ja to so moje umetnine in sem jih sama narisala. Meni se tudi zdi ful dobra slika zdaj bi pa rada narisala še sliko za predsobo samo zdajle nimam nič časa.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
5.3.2008 12:14:55   
škorpion
Definitivno pa vam bom poročala o moji dogodivščinah pa seveda vas bom tudi kaj vprašala. Že sedaj se ubadam kam bi šla na NS, pa se kar ne morem odločiti.
NO se že javim kaj.
Ne vem a se mi sanja ali pa res sije sonček, Jupi bomo lahko šli na sprehod.
Celjanke upam da se kaj vidimo.
Pilkica pokica ti si bila sigurno zunaj poročaj kako je stanje.

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
5.3.2008 12:24:59   
babyrok
obračanje iz hrbta na trebuh - midva sva to delala že pri 2 mes., ker je bil kar malo zategnjen in je pomagalo - od 4. mes. naprej pa se obrača na obe strani. Jaz sem delala tako, da sem ga polegla na hrbet in z roko prijela za medenico (palec moje roke zgoraj). Z drugo roko sem ga obrnila na bok in mu pokrčila zgornjo nogo v kolenu ter mu govorila...zdaj pa Rokec sam naprej na trebuh:-)... in že takrat nama je kar šlo. Takrat sva delal vsak dan po kakšnih 5 ponovitev na vsako stran, zdaj pa lahko več, če bo sodeloval. Mojemu se je zdelo fino in ni protestiral. S to vajo je postal zelo gibčen in tonusa kmalu ni bilo več. Zdaj pase kravice za šalo na iztegnjenih rokah.

Edino kar poleg zobkov čakam je njegov glasen smeh, ker se kar ne zasmeji sam od sebe. Če ga malo žgačkamo ali se mu skrivamo se smeje na ku ku, drugače pa ne. Oglaša se vse drugo, nasmehne se vsakič, ko ga pogledamo ali pokličemo. A za glasno smejanje obstajajo kakšne vaje?

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
5.3.2008 12:29:35   
nena80
Midva sva se vrnila s pregleda in nismo bili cepljeni zaradi nahoda, ampak nič hudega, je še dovolj časauser posted image , P sem pozabila vprašati 100 in eno vprašanje, sem bila čisto zmedena, ker sem šla prvič sama z njim k P, pa še sneg je padal, jaz pa otovorjena kot mulauser posted image , tako da imamo 27.3 spet pregled, ga pa takrat kaj povprašamuser posted image :

Naše mere
pri 5. mesecih: cca 8800g in 70 cm (doma izmerjeno)
pri 6. mesecih: 9380g in 72 cm

Škorpionuser posted image user posted image user posted image  iiiiiiii čestitam za nosečnost, kako lepo, jaz bi tudi, pa moram počakati še malo zaradi CRuser posted image ...
zdaj grem pa nazaj pogledati- brati, kaj so pisale o tebiuser posted image user posted image user posted image , spet nisem na tekočemuser posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
5.3.2008 12:32:47   
guppy
Hehe, še enkrat čestitke!

Pri nas uvajanje goste hrane ni več "amm amm" ampak "brrrrr", kar pomeni, da ko dam žllico s hrano v usta ni boljšega kot delat korenčkove balončke z usti, tako da na vse strani frčijo koščki sadja :))))))))

Meglio, here I come
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
5.3.2008 12:43:47   
LINA31
user posted image škorpion...tudi z mooje strani iskrene čestitke.user posted image  Jaz zaenkrat kar uživam z Žanom in nimam nobenega apetita po še eni nosečnosti....kasnejeuser posted image user posted image .

Tudi mi smo danes jedli korenček oziroma pljuvali na okrog user posted image . Sem že mislila, da se bo zadužil tako se je spakoval in ven pljuval. JOJ!
Še dobr, da se polno dojiva in je tole le pokušanje.

Žan spi drugo rundo, jaz pa si delam kosilo.
Tudi pri nas nekaj sonček gleda iza oblakov, ampak ne bom šla nič ven....je sama plundra.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
5.3.2008 12:52:38   
Rožica*
Midva sva ravnokar s sprehoda, je z zanimanjem opazoval sneženje.

babyrok ja to je čisto osnovni prijem, Tudi mi smo "rokovali" z njim tako že od rojstva, pri vsakem gibu (previujanju, oblačenju,....)

Hvala za komplimente.
Sem že dolgo obljubljala da pokažem slikce.
No na eni, kjer sedi se lepo vidi, kako naj bodo noge, da se ne prevrže. Malo narezen in stopala navzven, navzgor.

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 5.3.2008 12:53:38 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
5.3.2008 12:55:58   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: škorpion

Najprej dobro jutro vsem skupaj oz dober dan user posted image :

Ko sem začela brati vaše komentarje še od včeraj zjutraj sploh nisem slutila da ste na  drugi starni pisale o meni. Malo sem zmedena ker je bilo tole malo nepričakovano po drugi starni pa sem lahko pričakovala saj sem sodelovala tudi na drugih forumih- oktoberkah. Po drugi strani me je pa malo stram ker vam  nisem že prej povedala ampak je več razlogov da sem bila tiho Imamo pregled in sem želela da se vidi srček in da sem 100%,...........)
No pa zdaj kar je je!
No vaše ugotovitve so prave in moram povedati da sem v 8 tednu user posted image  in seveda hvala za čestitke.Ko pa naredim še pregled pri g pa vam sigurno povem še kaj.

in še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NS smo mi opravili v Domžalah pri dr. Strah-je supeeeer G!!!!!!!!!
sonček ma kje ga vidite???? pri nas je tako oblačno pa piha ko user posted image
nena lepeeee mere!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

enej je za kosilo pojedel 170ml kašice iz kuhane suhe marelice, banane in hruške (njammmm!) in zdaj spančka 1. rundo, js pa si kuham rižoto z puranjim mesekom...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
5.3.2008 13:02:34   
babyrok
Pri nas je iz tega osnovnega prijema nastal samostojen obrat. Pri previjanju ga nisem tako držala, sem pa pazila, da sem ga dvigala in polagala na bok. Vsak dan sva na postelji tako telovadila, ker je zelo malo spal in preveč je glavo dvigal kar je kazalo na tonus

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
5.3.2008 13:05:30   
helenav
škorpjon iiiiiiii...........čestitke, no......user posted image user posted image user posted image čakamo reporte,kako ti gre...

sem pa ravnokar preko bolhe naročila nov  rabljen voziček Lemi....zaradi tega,ker moja punca, če me ne vidi, v vozičku joka,poleg tega njuri če ji sonce sveti,če veter piha itd......no ta Lemi,pa se da obračat ročaj....Kaj ima kakšna kaj znanja o tem vozičku? No sej za 40 eur me pa ne bo pobralo.....
je pa takšen: http://www.bolha.com/oglas3087532

upam, da bo Klara bolj uživala....user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
5.3.2008 13:06:58   
sandra85
rožica user posted image user posted image user posted image nekaj me zanima: kaj "gloda" na drugi slikici? a če mu daš jabolko lepo gloda? si ne potisne žličke do grla?
namreč enej ne zna niti plazmon piškotke papat, ker si odlomi velik kos in pol se js bojim (pa še on začne vn porivat). kaj se meni samo zdi, da je tvoj user posted image toliko bolj napreden, ali v 1 mesecu toliko napredujejo? namreč je enej 1 mesec mlajši od tvojegauser posted image . tako js tudi eneja posedam in lepo sedi, ampak se po navadi na bok prekucne ali pa gre proti nosu, ker hoče kej pobrat... a ti je pri 6. mesecih že VSE to znal??? zdaj sem ti zagnjavilauser posted image oprosti!user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
5.3.2008 13:37:02   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

lemavrica, boš spet mela blaten voziček user posted image

Nimam ker sem se po asfaltu vozičkala
user posted image
in prav pasal je tale sprehod. Sem skočila še v trgovino po material za današnje kosilo, bom nekja iz nove kuharce delala.
Ojoj, M&M imata pa žure zadnje noči. Upam da ju čimprej mine. Mi imamo pa itak vsako noč nekaj novega, včeraj je šel spat ob 9.30 in je spal do 2h jedel, spal do 5.30 in pol še do 8.30. Kr neki.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
5.3.2008 14:05:29   
nana 27
Škorpion, čestitke še enkrat in vse dobro. Tudi jaz upam, da nam boš zaupala, kako raste mali sonček user posted image  Helenav, nimam izkušenj s tem vozičkom, ampak na prvi pogled mi je pa zelo simpatičen, pa še drag ni user posted image  

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
5.3.2008 14:09:21   
uska
Pri nas v Celju je tudi Ariel zaprt. Piše, da odpirajo nov BC. user posted image  Ni mi jasno.

Košara od vozička za silo sčiščena, ma sem se namatrala. Naš user posted image  se je ob 4ih zbudil in potem eno uro bedel: čvekal neko tako kitajščino, ki jo čez dan nikoli ne vadi....

Duška, si že toliko fotk od slastnih dobrot ki jih kuhaš objavila, da lahko počasi nardiš eno kuharsko knjigo: Duškine dobrote.
Škorpion, čestitke!!!!!  user posted image  A zato si zadnjič na srečanju častila? user posted image  Za NS sem bila jaz pri dr. Stanko Pušenjaku, pa še na morfologijo sem šla k njemu. Res ful pregleda. Imam ful dobre izkušnje. Tudi več znancev in sodelavcev je bilo pri njemu in so ga vsi priporočili. Če se boš odločila zanj, ti lahko pošljem kontakt.

Guppy se ti pridružujem. Pri nas že dva dni delamo balončke iz pire kromipirja. Potem ga pa brišem iz nosa, rok, slinčka, rokavov, da o stolu sploh ne govorimo...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
5.3.2008 14:13:03   
NalLa
uska kako kaj tek? Nič te ne spodbujam pa še tečem ne. Sem smotka. Ampak pri nočnem tempu sploh ne najdem motivacije, da bi se spravla. Jutri se mi pa še faks začne.

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
5.3.2008 14:25:18   
uska
Hej NaILa, vceraj sem pretekla 5 km. Kar doma na traku. V nedeljo sem pa šla teč ven ( s Pikico Pokico sva se menda glih za 15 min zgrešili), pa sem komaj dobre 3 km pretekla.user posted image  Je zunaj čisto drugače. Sem mislila, da me bo pobralo. Ampak se bom prijavila na Radence al pi vsaj na DMjev tek. Moram, dietičarke so tako pridne, da bi bilo mene sram, če ne bi tega naredila. Radenci bodo ravno v času, ko se izteče 90dnevna dieta. Upam, da se potem vsaj na kakšnem Ljubljanskem spoznava.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
5.3.2008 14:28:29   
NalLa
Če boš v Radencih mi sporoči, ker bo šel moj tud najbrž tam tečt. Jest pa bom očitno samo spodbujala. Mi je kar nerodno, ampak se kar ne spravim. Upam, da bom kmal premagala lenoritis

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
5.3.2008 16:02:07   
helenav
uuu je zatišje tu..kje ste?

Eni se kepajo....user posted image

na primorskem pa user posted image

Klara je pridna celdan...ampak jaz sem ko ena štraca...nič se mi ne da!!!!!!! Še posode nisem vzela iz stroja od zjutrajuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
5.3.2008 16:05:31   
lemavrica
Pa res, kam ste vse zginile? Meni se juha kuha, Jaka spi, jaz pa še nimam volje do študija, tako da tle gor visim.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
5.3.2008 16:16:01   
Pikica pokica
Ariel in BC imata že nekaj časa istega lastnika in je zato prišlo zdaj do reorganizacije, saj ne bodo več imeli ločenih trgovin. ( sem zvedela od prodajalke user posted image )

Škorpion, še tukaj enktrat   ČESTITKE!!!

123a, škoda, da te ne bo. Pa drugič. Upam, da bo Zoja kmalu zdrava.

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
5.3.2008 16:19:48   
jst86
helena men je tud všeč ta voziček,pa poceni je.grem gledat če je še kakšen,pa se mogoče odločim,ker imam isti problem kot ti-jok ker je obrnjen kontra od mene.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
5.3.2008 17:04:52   
Anonimen
Lemavrica - novi avatar user posted image user posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 3323
5.3.2008 17:15:36   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

helena men je tud všeč ta voziček,pa poceni je.grem gledat če je še kakšen,pa se mogoče odločim,ker imam isti problem kot ti-jok ker je obrnjen kontra od mene.

še eden uporabnik ga prodaja...poišči.....če ne ti jaz pripopam link

eko..smo že dve s takimi problemi...da ti povem, da mene me mine volja za sprehode, zaradi tega..že tri mesece,od kar je v športnem delu so sprehodi parav mora in eno samo hitenje, da se ne zbudi,če slučajno  upočasim tempo hojeuser posted image user posted image ..sem upala, dabo vedno raje v njem,pa je vsak dan huje..ti bom povedala, kako bo odreagirala na nov voziček

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
5.3.2008 17:49:56   
helenav
jst!!!!!!!!!!!!!!NUJNO ZA TEBE
Ta voziček, ki ga jaz naročam po pošti, je iz Železnikov..to je blizu tebe.....če si res zainteresirana zanj, mi javi, bom jaz poklicala uno drugo številko, kjer je isti voziček...meni je vseeno od kod ga dobim...poštnino plačam enako..tebi je pa to super, ga grešlahko iskat.....javi!!!!!!al pa kar pokliči..ti pošljem na zs

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?