|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
2.3.2008 23:07:12   
lemavrica
Ojla,

sem dodala nove slike v album.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
2.3.2008 23:20:25   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ojla,

user posted image user posted image user posted image ga kr rezerviram, čez ene 2 leti bova začela delat na punčkiuser posted image
enej ima iste žabice (H&M)user posted image

likam..................user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
2.3.2008 23:28:27   
lemavrica
Hvala user posted image . Glede na to da si prva ki se grebe zanj, bi se dalo kaj zmenit user posted image  user posted image
Men so te žabice ful hude.
Dobra si da se ti da likat.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
2.3.2008 23:31:43   
sandra85

Hvala user posted image . Glede na to da si prva ki se grebe zanj, bi se dalo kaj zmenit user posted image  user posted image
Men so te žabice ful hude.
Dobra si da se ti da likat.

sej se mi ne da-ma moram, ker nočem da se mi preveč nabereuser posted image
no, saj zdaj sem končalauser posted image
grem zdaj še 1x probat dal slike od oblekic na shrani.si, ker mene albumi neki zafrkavajo tuki na RR-sem že javila moderatorki in mi je obljubla, da bo pogledala...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 3154
2.3.2008 23:35:03   
lemavrica
Jaz sem se navadila tko zlagat iz stroja in obešat da je min za likat, sploh sedaj čez zimo ko ima moj puloverje čez mikice, poleti bom pa mogla. Moje stvari so pa večinoma take za nelikat.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
3.3.2008 0:06:00   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Ojla,

user posted image user posted image user posted image ga kr rezerviram, čez ene 2 leti bova začela delat na punčkiuser posted image

jaz sem tudi likala, pa se mi ne da večuser posted image , se mi je ful nabralouser posted image , grda jazuser posted image , jutri bom spet, da pridem na čisto...pol moram pa sproti (brez izgovorov), pa bo... 

sovražim likanjeuser posted image

grem spat, nočko vsem

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
3.3.2008 0:08:15   
sandra85

Jaz sem se navadila tko zlagat iz stroja in obešat da je min za likat, sploh sedaj čez zimo ko ima moj puloverje čez mikice, poleti bom pa mogla. Moje stvari so pa večinoma take za nelikat.

sej js imam za likat samo enejeve pa gregorjeve cunje...js hodim kr zmečkana okroguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3157
3.3.2008 0:11:52   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

Ojla,

jaz sem tudi likala, pa se mi ne da večuser posted image , se mi je ful nabralouser posted image , grda jazuser posted image , jutri bom spet, da pridem na čisto...pol moram pa sproti (brez izgovorov), pa bo... 

grem spat, nočko vsem

a ti še vedno likaš user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
3.3.2008 0:13:59   
nena80

pridnauser posted image , jaz jih ponavadi takoj ne zložim, ko pa se ohladijo, so pa že preveč zmečkaneuser posted image user posted image  pa smo tam...

zdaj pa res grem

lahko nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3159
3.3.2008 0:17:43   
nena80

Ojla,

grem spat, nočko vsem

saj pravim, da sovražim likanjeuser posted image , zdaj imam pa dost in hočem priti na čisto....
sicer sem bila pa danes pridna in sem štiri stroje na novo oprala, da mi nebi prehitro kupa zmanjkalouser posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
3.3.2008 0:31:41   
sandra85

Ojla,

grem spat, nočko vsem

saj pravim, da sovražim likanjeuser posted image , zdaj imam pa dost in hočem priti na čisto....
sicer sem bila pa danes pridna in sem štiri stroje na novo oprala, da mi nebi prehitro kupa zmanjkalouser posted image user posted image

user posted image
pridna si...meni tudi 2 stroja cunj zunaj visi, pa še 2 imam za dat pratuser posted image ma ta vikend nisem nič naredila, ker sta bla tast pa tašča na obisku...
zdaj pa grem tut js počasi spat (se mal pocartat)

lepo spančkaj!
ostale pa so se že itak do zdaj 2 x obrnile v posteljiuser posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
3.3.2008 0:39:41   
nena80

pridna si...meni tudi 2 stroja cunj zunaj visi, pa še 2 imam za dat prat ma ta vikend nisem nič naredila, ker sta bla tast pa tašča na obisku...
zdaj pa grem tut js počasi spat (se mal pocartat)

lepo spančkaj!
ostale pa so se že itak do zdaj 2 x obrnile v postelji

user posted image user posted image user posted image
nočne ptice, ni kaj, jaz ob 8h zvečer sele dobro k sebi pridemuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa res grem, da ne bom jutri spet kot en zombi, ker me user posted image  zgodaj iz postelje vržeuser posted image user posted image

lepo spite

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
3.3.2008 7:01:16   
lumpa6
dobro jutro

še spiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
3.3.2008 7:06:25   
ana b
Jutro

Lumpa itak, da smo pokonci user posted image user posted image user posted image

Šibam serviserja za centralno klicat in molim, da pride še danes.

Lep dan

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
3.3.2008 7:38:13   
nana 27
Dobro jutro! Vidim, da ste bile nekatere zelo pridne user posted image   Ana, upam, da uspeš priklicat serviserja. To je pa res smola in malo strašljivo, da se je to naredilo pri enaki starosti obeh user posted image   

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
3.3.2008 8:01:56   
Anonimen
Jutro!

Celjanke...danes pridem na aerobiko......če sploh še katera bere forum user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3166
3.3.2008 8:09:51   
LINA31
Dobro jutro,

sandra in nena...jaz sem se res že najmanj 2x obrnila v postelji, ko sta vidivi likali in čvekaliuser posted image user posted image . Žan je šel ob 20.00 spat se čez pol ure zbudil in pol spal od 21.00 ure do 00.00, ter do jutra še 2x jedeluser posted image . Ta fantič samo je. Včeraj mu nisem dala kašice in se res pozna, da je bolj lačenuser posted image .

Zbudili smo se že kar zgodaj, zdaj pa že prvo kitico spiuser posted image user posted image .

Mi imamo danes full lepo vreme, nič ne piha. Upam, da tako vstane vsaj do popoldneva, da bova lahko šla kej venuser posted image .

Kavicauser posted image  Jo že pijem, pa ostele...
Celjanke...mater ste pridne...aerobika! Tud jaz bi mogla....bom šla pol na orbitrek.

Se tipkamo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
3.3.2008 8:29:40   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Jutro!

Celjanke...danes pridem na aerobiko......če sploh še katera bere forum user posted image

user posted image user posted image

Berem, če se že spravim za računalnik. Te lepe sončne dneve raje preživim vzunaj user posted image . Zato pa nas nekaj Celjank klepeta na areobiki in potem pa kavici, ko so naše pikice urujene in spančkajo user posted image . Lepo, da se nam danes pridružiš.

December, za petek smo zmenjene ob 8h v  Evropi. Bo tako verjetno še Uska kaj napisala, ker je ona organizatorka user posted image . NAs bo pa kar nekaj. Verjetno celo več kot Ljubljančank user posted image user posted image user posted image .

Berem, kako pridno že papcate GH. Moja se je z uvajanjem naučila, kako trdno držati usta skupaj user posted image . Jih tako tišči skupaj, da ni variante, da bi kakšna žlička notri prišla. No, razen če ji dam rižolino. Tega pa poje celo veliko skodelico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
3.3.2008 8:36:56   
lumpa6
mi smo pa prikolico kupil, mogoče katera ve kje v istri še sprejemajo nove paušalisteuser posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
3.3.2008 8:40:32   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

mi smo pa prikolico kupil, mogoče katera ve kje v istri še sprejemajo nove paušalisteuser posted image

SUPPPER!!!!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
3.3.2008 9:11:05   
Rožica*

user posted image kdaj lahko damo kislo smetano?
Jaz sem jo začela prejšnji teden po pol male žličke, poizkusila sva jo že 3 x. Vmešala pa sva jo v krompirček
user posted image kdaj boste začele uvajat meso (kero, kako)

Tudi meso sva že poizkusila začela sva z perutnino, skuhala sem mu juho popolnoma brez začimb in veliko zelenjave ki sem jo skupaj z majhnim koščkom mesa potem ukašila.
Jejo pa lahko tudi maldo goveje meso.
user posted image katere zelenjave NE SMEJO še?
Nevem. jaz se izogibam predvsem alergenemu sadju, ttopskim sadežem, nisva še jedla paradižnika, sva pa poizkusila stročji fižol in si je kar prste oblizoval.
user posted image kdaj in koliko pa lahko dam skuto med sadje? pa kero skuto?
Skutko, jogurt dodaš največ 2 mali žlički.

a keri malček že samostojno sedi?

ja naš že. Je še nesiguren do spuščanja v ležeči položaj in včasih še pozabi in se odrine nazaj.
je pa treba pazit da se ga dviguje in odlaga z boka, da se bodo hitro naučili vstajat in spuščat.
Pri sedenju pa ga od začetka primite od zadaj v medenici in mu tiščite proti tlom, da dobi občutek kako je sedeti in pazite da sedi vzravnano. Ko je dovolj močan ga popravljate le še na eni strani, npr. ko ga zanese da bi se prekucnil, ga rahlo pretehtajte nazaj. Tako se tudi hitro nauči nadzorovat svoje telo.

Tudi jaz po novem od kar imamo user posted image  ne likam več vsega. Imamo tudi sistem operem posušim, zložim.
tako sem navadno v enem dnevu konec z perilom.
Razen najinih oblačil, ki jiih pa kar nekaj ne sušim v sušilcu, te pa potem moram likati user posted image
Sovražim likanjeuser posted image

Dieta: Ta teden še -1kg. Skupaj -4. Kako počasi gre. Sem neučakana, da bi pa kaj naredila da pospešim pa ne. Pa je kljub temu dobro da je -1kg, ker sem ta teden zelooooooooooo grešila.
Bom verjetno jezna sama nase, ko vidim vaše minuse.user posted image

Ja kampov je verjetno še kaj, Kakšen cenovni razred pa imatev mislih?

lp.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
3.3.2008 9:18:01   
vlak
Ojla punce, po dolgem času malo tipkam. Saj vas vsake toliko berem, vendar ste urne in veliko natipkate. Sploh ne sledim in ko želim kaj odgovorit do konca že ne vem več kaj sem hotla natipkatuser posted image . Pa še moj študira na daljavo tako da redko pridem do računalnika. Največkrat smuknem za računalnik ko gre na cigaret.(3minute) Rada bi vas spoznala vendar v Kavala ne morem ker ima user posted image spet  močne krče in se pogosto zbuja.user posted image   Ima še kakšna težave s krči? Kao naj bi imele punčke manj krčov, ampak pri nas Luka ni imel takih težav. Kaj bo ko bom začela dodajat?!
Zdej sem se pa kar malo spovedala. Lepo se imejte in še naprej tipkajte, vas berem.
LP,
Vlak

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
3.3.2008 9:24:50   
škorpion
Dobro jutro vsem skupaj!

Končno po dolgem času sem prišla za računalnik. Cel teden je trajalo da smo prišli malo na čisto z stanovanjem in da so nam priklopili internet. Moram reči da je selitev uspela in da že skoraj uživamo v novem stanovanju. Komaj čakam da bom vsak dan vozičkala,  kajti sedaj ni bilo časa . Vidim da ste danes celjanke na aerobiki, dajte še za mene potelovaditi pa upam da se kmalu vidimo. Pikica pokica ne boš se me kar tako znebila user posted image user posted image user posted image , danes grem na sprehod z malo in če boš kaj za savinjo se sigurno vidimo.

Vmes ko se smo imeli tudi sistemacki pregled in smo dobili 2 pikico, pa ni niti trznila ko jo je zabodla. P pa mi je rekla da glede na to da ima že zobe naj bi spala celo noč brez prebujanja in da lahko začnem z GH samo z zelenjavo naj počakam do 6 meseca. Ne morem  verjeti da se mlenja zdravnikov tako razlikujejo. Jaz ji sicer že dajem tudi zelenjavo in tudi sadje in smo prav pridni za papcat.

Zdaj pa šibam pridno tipkajte.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
3.3.2008 10:00:01   
Anonimen
Dobro jutro.

Moj Matija pa se je danes prvič po 4. dneh zbudil brez vročine. Nosek ima sicer še zmeraj zabasan, ampak tudi to bova rešila.

Nefretiti - lep avatar!!! Kdaj nam boš pokazala novo frizuro???

Jaz bi tudi šla na aerobiko. Moram najt nekoga, ker je lažje, če imaš družbo.

Javljam svoje mere:

03.03.     ŽELJENA TEŽA   TREBUH    STEGNA   BOKI   IZGUBLJENA TEŽA
duskamb      - 10 kg                 84             57           97      -5,5

Zanimivo. Včeraj zjutraj sem imela -6, danes pa imam -5,5. Očitno mi je bila včerajšnja pečenka predobra.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpion)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
3.3.2008 10:13:15   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

user posted image kdaj lahko damo kislo smetano?
Jaz sem jo začela prejšnji teden po pol male žličke, poizkusila sva jo že 3 x. Vmešala pa sva jo v krompirček
user posted image kdaj boste začele uvajat meso (kero, kako)

Tudi meso sva že poizkusila začela sva z perutnino, skuhala sem mu juho popolnoma brez začimb in veliko zelenjave ki sem jo skupaj z majhnim koščkom mesa potem ukašila.
Jejo pa lahko tudi maldo goveje meso.
user posted image katere zelenjave NE SMEJO še?
Nevem. jaz se izogibam predvsem alergenemu sadju, ttopskim sadežem, nisva še jedla paradižnika, sva pa poizkusila stročji fižol in si je kar prste oblizoval.
user posted image kdaj in koliko pa lahko dam skuto med sadje? pa kero skuto?
Skutko, jogurt dodaš največ 2 mali žlički.

a keri malček že samostojno sedi?

ja naš že. Je še nesiguren do spuščanja v ležeči položaj in včasih še pozabi in se odrine nazaj.
je pa treba pazit da se ga dviguje in odlaga z boka, da se bodo hitro naučili vstajat in spuščat.
Pri sedenju pa ga od začetka primite od zadaj v medenici in mu tiščite proti tlom, da dobi občutek kako je sedeti in pazite da sedi vzravnano. Ko je dovolj močan ga popravljate le še na eni strani, npr. ko ga zanese da bi se prekucnil, ga rahlo pretehtajte nazaj. Tako se tudi hitro nauči nadzorovat svoje telo.

user posted image user posted image user posted image hvala rožica za nasvet!!!
pikica pokica kje si se skrivalauser posted image
vlak upam da bo kmalu boljšeuser posted image user posted image user posted image
škorpion user posted image za uspešno selitev!!!
duska user posted image v  da matija nima več vročine (vem kako je to)...zdaj pa samo še pucat noska z fiziološko in boste hitro zdravi!user posted image user posted image user posted image
lemavrica kako vam uspeva z odpravljanjem temenc?

no.....DOBRO JUTROOOOuser posted image
nevem kaj se spet pri nas dogajauser posted image že par dni se mi zbuja ob 3h ...2 meseca spi celo noč, pol se 2 tedna zbuja, 2 tedna spi celo noč, pol se spet zbujauser posted image zakaj še nima ritma za spanje?

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?