|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
2.3.2008 13:51:17   
nana 27
Babyrok, tudi za mleko ne. Zunaj je tako lepo, ampak PIHA. Ste bile že kaj zunaj?

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
2.3.2008 13:54:43   
jst86
ma pri nas tud pihauser posted image .men je pa dolčas.....Leon spi,moj dela,polikala in pospravla sem že,prat sem dala.....visim na netu in pijem kavo...lahko bi kej za šolo naredila,pa nimam volje splohuser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
2.3.2008 14:31:22   
zvezda71
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

IZVIRNO SPOROČILO: nora

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

nora

glede filtra, ki sem ti obljubila, da ti sporočim, kako je...no ta od sončka je eno sranjeuser posted image 1 teden je bilo super! pol pa groza! nej bi trajal 1 nastavek 2-3 mesece, pa ne! in zdaj da kupi vsak teden nov nastavek, se mi ne splačauser posted image
bom probala še unega iz sanolaborja, pa ti javimuser posted image

Hvala Sandrauser posted image mi pa nismo se nabavili filter in se zmeraj kupujemo vodo, ker je voda iz pipe slaba.

Midva pa razmišljava o vrču Brita.

http://www.vodnifiltri.com/predstavitev_brita.shtml

Mi mamo tudi Britto z Maxtra filtri, filter menjam 1x na mesec,  in je ne dam za noben dnar res, mislim da je to en bolših nakupov to pa Breathe za čiščenje zraka BTW Hvala Nana da si ga priporočila.

Mi smo bili celo dopoldne zunaj krasno ampak res piha je bil user posted image najprej v kengorujčku pol sva ga rajš v voziček dala, da je bil malo bolj pred vetrom zaščiten.

Na Google skup. sem dala link od Kavala, da vidite kje to je pa menue da si namaštamo kaj bomo jedle sladice imajo mmmmmm. Hujšačice naptimite si da boste imele tisti dan, ko lahko torto jesteuser posted image .

Lepo nedeljo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
2.3.2008 14:33:43   
guppy
Pri nas je tudi krasen sonček in moja starša sta prišla na obisk, da peljeta mala dva na sprehod. Midva sva čisto fuč in bova šla spat
user posted image user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
2.3.2008 14:39:49   
LINA31
Mi smo pa iz sprehodauser posted image user posted image . Piha tolk, da sem mislila, da bo voziček odpihnilo, ampak toplo.
Žan je zdajle pojedel in šel spat. Hvala bogu, je danes samo dopoldne eno urco spal in je bil prav tečen.

Jaz tudi čakam, da pride srček iz službe, ampak pravi da je zmatran za znoret in da gre takoj spatuser posted image user posted image . Jaz bom pa na netu viselauser posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
2.3.2008 16:57:42   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Duska, ne ni treba prekuhavat.

kaj pa če imaš doma slabo vodouser posted image mi imamo hrvaško in je tolko kamna notuser posted image

duska hvala za idejo-bom tudi js kupila ta vrč!

pri nas pa je bilo danes tako lepo toplo vreme user posted image (saj se mi zdi, da smo imeli kar 2 ali več tednov grdo vreme)
no in smo se prehajali, pa pri očetu smo bili na kosilu (tut tast pa tašča...) zdaj enej spančka, js sem spucala celo stanovanje in zdaj je čas za RRuser posted image

jst86 vaš Leon je pa pravi velikan. Enej je prav mičken v tem stolčku,(imamo isti stolček, samo druge barve) kar zgubi se notuser posted image pa tut bedra ima tak vlka Leonuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
2.3.2008 17:42:34   
sandra85
no, ker vidim da nobena ne piše, vam bom dala domačo nalogo!!!! user posted image

ne res me nekaj zanima:

user posted image kdaj lahko damo kislo smetano?
user posted image kdaj boste začele uvajat meso (kero, kako)
js pred 7. mesecem ne bom
user posted image katere zelenjave NE SMEJO še?
user posted image kdaj in koliko pa lahko dam skuto med sadje? pa kero skuto?
a keri malček že samostojno sedi?
enej vsak dan kako sekundo večuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
2.3.2008 17:59:14   
babyrok

naš jedilnik:

(ni vsak dan ob isti uri)

7h dojenje
11h dojenje
13h kosilo (sadna ali zelenjavna kašica)
15h dojenje
18h dojenje (ali kaka mlečna kašica)
21h dojenje

ne uspe nam vedno pojest cel obrok

Pribl. koliko mlečne kašice pa je za en obrok, da ni treba dodat še mleka=...ne najdem vprašaja k mam en smeše namizni rač.user posted image  

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
2.3.2008 18:05:13   
babyrok
Nekaj o GH po mesecih:

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1588010,1588010#msg-1588010

Pa malo branja bolj za zanimivost:

http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978731,1978738#msg-1978738

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
2.3.2008 18:09:56   
LINA31
a keri malček že samostojno sedi? enej vsak dan kako sekundo večuser posted image

ne,ne. ampak v naročju full lepo naravnost sedi.
ostala vpr. pa izpuščam, ker nevem odgovorovuser posted image user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
2.3.2008 18:28:39   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

naš jedilnik:

(ni vsak dan ob isti uri)

7h dojenje
11h dojenje
13h kosilo (sadna ali zelenjavna kašica)
15h dojenje
18h dojenje (ali kaka mlečna kašica)
21h dojenje

ne uspe nam vedno pojest cel obrok

Pribl. koliko mlečne kašice pa je za en obrok, da ni treba dodat še mleka=...ne najdem vprašaja k mam en smeše namizni rač.user posted image  

enej poje cca. 140ml

danes pa je pravi požeruh, nevem kaj mu jeuser posted image današnji jedilnik:
-4h dojenje user posted image
-9h dojenje
-12h dojenje
-15h 80ml kuhanih domačih bučk, za desert pol banane
-14h30 dojenje (malo, ker je rabil za tolažbo da lažje zaspi)
-18h 190ml kašice iz marelice in hruške
.
.
.
zdaj pa še nevem kaj slediuser posted image po moje ob 21h dojenje in spat user posted image

LINA31 enej sedi samostojno kaki 2 sekundi že slab mesec, saj ga je guppy videla
zadnje dni pa mi zdrži že malo več-včasih tudi pol minute, s tem da se drži z rokicami med nogami (sej sem dala eno slikico v album-uno je še stara slikica)

pa učeri je pojedel enih 6 sliv in je 4x kakal, danes pa so v kakecu še vedno olupki od sliveuser posted image

ma še nekaj? kaj lahko ali ne škodi, če poje več sliv???

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
2.3.2008 18:32:50   
lemavrica
Ojla,

mi smo se pa cel dan potepali. Smo šli v mesto, videli shod pred pravoslavno cerkvijo, LJ je bila ful zastražena s policaji.  Čolnarna tako polna da je joj, pa še pihalo je ful. Ampak je bil vseeno lep sprehod po Tivoliju.
Pri nas je tudi obupna voda iz pipe in moram nujno ta filter nabavit, ker drugače bova bankrotirala zaradi kupovanja vode.
Res je bilo super vreme, če bi manj pihalo bi bilo pa še bolje. Zdajle bi pa najraje padla v posteljo in zaspala do zjutraj ( žal je to ZF ).

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
2.3.2008 18:41:59   
babyrok
hm, še eno vprašanje...kolk pa je razmerje ml : g

Po moje so slive vredu, če le nima driske po njih.

Rok sedi par sekund, če se temu reče sedi... ni zravnan, je pa v sedečem položaju in se sklonjen drži za nogice - to je brez opore hrbta. Če pa je naslonjen oz. ga držimo na kolenih je pa bolj pokončen ampak ga za enkrat še ne posedamo, dokler ne bo hotel sam

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
2.3.2008 18:51:59   
žanetka1
Zdravo punce
Sandra85 Hvala, da si dodala našo deklico na seznam, se vidimo na Štajerskem user posted image

Duskamb  mi pa smo iz Slovenske Bistrice, imam dve deklici Žanet 8 let in Ajdo 6 mesecev

Lep pozdrav vsem user posted image  

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
2.3.2008 18:53:32   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

hm, še eno vprašanje...kolk pa je razmerje ml : g

ma js ne delam po navodilih...naredim po svoje, tako da ni preredko in niti pregosto (tekoče)

hmmmmmm, nekaj malo driske je imel (ma čisto malo)
pa če ima tako rad slive...zdaj pa mu ne bom upala dat več kot 3 sliveuser posted image
zakaj pa dobijo drisko, če pojejo preveč sliv?
kaj pa če pomečam slive z jabolko? to pa ja, a ne?

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
2.3.2008 18:58:40   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: žanetka1

Zdravo punce
Sandra85 Hvala, da si dodala našo deklico na seznam, se vidimo na Štajerskem user posted image

Duskamb  mi pa smo iz Slovenske Bistrice, imam dve deklici Žanet 8 let in Ajdo 6 mesecev

Lep pozdrav vsem user posted image  

si se pa le javila! user posted image

(odgovor članu žanetka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
2.3.2008 19:21:24   
babyrok
slive odpirajo in to ni nič slabega. Če bo le preveč tekoče kakcaj, mu jih pa daj malo manj. Mogoče bi jih kombinirala s hrano, ki npr.  bolj zapira kot  ne, banana, hruška...glih ne vem kakšna kombinacija bi bila to ampak probaj, če mu bo okus ustrezal. Malo probaj pa boš vidla po kateri kombinaciji nima težav.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
2.3.2008 19:30:26   
Anonimen
Pozdravljena Žanetka1!user posted image user posted image

No pa smo le dobili še eno Štajerko. Zdaj je že več možnosti, da se kdaj dobimo na kavi.

Sandra - domačo nalogo bom naredila kasneje, mali ima spet 38,8.

(odgovor članu babyrok)
  Neposredna povezava do sporočila: 3143
2.3.2008 19:47:15   
jst86
žanetka1 dobrodošla!!!

user posted image kdaj lahko damo kislo smetano? to tud mene točno zanima,ampak se mi zdi da takrat ko začnemo mlečne izdelke uvajat
user posted image kdaj boste začele uvajat meso (kero, kako) jst mu bom dala v četrtek za pol letni rojstni dan.začne se s perutnino.
user posted image katere zelenjave NE SMEJO še? jst mu ne bom dajala take ki napenja,ker ga zelo hitro
user posted image kdaj in koliko pa lahko dam skuto med sadje? pa kero skuto? mislim da mu že lahko daš.no meni je P rekla da lahko Leon je vse-skute pa mi je odsvetovala ampak samo zaradi teže ker so bolj redljive.
a keri malček že samostojno sedi? Leon v bistvu čiča že sam.pade takrat ko hoče kej pobrat in je predeleč.drugače se pa tudi že sam vzravna. 

s slivami pa je tko da mu jih jst redko dam,ker ful tekoče kaka po njih.

babyrok razmerje je 1:1. vsaj jst tko predvidevam zaradi tehtanja pred in po dojenju v P.

< Sporočilo je popravil jst86 -- 2.3.2008 19:48:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
2.3.2008 19:52:35   
ana b
Čer!

Smo preživeli fešto. user posted image je bil zelo priden dokler nismo prišli domov, potem pa sam jok in stok. Misli, da ga matrajo zobki, čeprav vidi se pa še nič user posted image . Sem mu pa danes dala malo Calpola in  bomo videli učinek na spanje.

No, jaz in mož bova ziher dobro spala, ker nam ne bo vroče, ker je centralan crknila user posted image  in lahko rečem, da se zgodovina ponavlja, ker prvič nam je crknila, ko je bil Nejc star 6 mesecev in nekaj dni, no in zdaj je Matic star nekaj takega.

Sandra domača naloga pa kdaj drugič, ker trenutno ni taprave volje, pa itak večine odgovorov ne vem, ker Nejc ne sme jesti mesa in ga nisva uvajala user posted image

Grem spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
2.3.2008 20:45:46   
guppy
user posted image kdaj lahko damo kislo smetano? nimam pojma
user posted image kdaj boste začele uvajat meso (kero, kako) ne vem, po občutku... pri P so mi rekli, da mamice pogosto začnemo s perutnino, čeprav bi bilo bolje dati drugo meso, ki ima več železa...
user posted image katere zelenjave NE SMEJO še? jaz se bolj koncentriram na "kaj bom naslednje dala" in črpam ideje iz literature, tako da se ne ubadam s tem, česa ne smejo... tega verjetno ni v knjigah?
user posted image kdaj in koliko pa lahko dam skuto med sadje? pa kero skuto? nimam pojma
user posted image  a keri malček že samostojno sedi? Marko se sam posede v ležalniku in sedi kolikor ga je volja

Pri nas so drugače novičke te, da Maja čeblja kot zmešana BABABABA MAMAMAMA EUUUU AUUUU, ne moreš je ustavit včasih. Tako kot Marko, se je tudi ona začela postavljati na rokice in kolena in guncat naprej-nazaj. Sicer redko kdaj, a jo ujamemo pri tem :))))))
Ona odločno prehiteva Marka v govoru, on pa njo v gibalnih spretnostih. Jaz se kar čudim, potem se mi pa posveti, da bosta kmalu stara 7 mesecev!!!!!! user posted image

KAM GRE ČAS???????????
user posted image

< Sporočilo je popravil guppy -- 2.3.2008 20:47:16 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
2.3.2008 21:36:30   
december06
user posted image kdaj lahko damo kislo smetano? ne vem
user posted image kdaj boste začele uvajat meso (kero, kako) verjetno s perutnino, bom pa počakala do naslednjega tedna do pregleda pri P kaj bo kaj predlagala
user posted image katere zelenjave NE SMEJO še? po moje kakšen paradižnik, ki je bolj alergen in kakšne paprike
user posted image kdaj in koliko pa lahko dam skuto med sadje? pa kero skuto? še nismo tolk daleč, ne vem
user posted image  a keri malček že samostojno sedi? če je v rokah oz. sedi na mojih nogah

Kako lepo je slišat, ko malčki tako lepo papcajo. Naš je tudi popoldne pojedel pol kuhane jabolke in pol banane, za razliko od včeraj, ko je pojedel dobre četrt kuhane jabolke.

Nefretiti lep avtar

žanetka dobrodošla, v bistrici imam tudi jaz žlahto in sem večrat tam, lepi konci.

Danes grem pa bolj zgodaj spat, ker sem tako zaspana. Moja dva moška, pa že oba spita od 20. ure.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
2.3.2008 21:58:13   
zvezda71
Domača naloga našuser posted image je še samo v zizilendu tako, da so mi odgovro na vprašanja še čista znanstvena fantastika, sedi še tudi nič.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
2.3.2008 22:11:26   
PBJ
No, potem pa se splača organizirati srečanje, ker nas je že nekaj več...user posted image

Od mesa se priporoča perutnina in teletina. Svinjina je odsvetovana.

Prvemu sem od mesa kar dolgo kuhala samo telečje juhe in dajala perutnino...
...z Ano sva še pa tudi v "zizilendu"user posted image user posted image (zvezda -  dobro si to napisala), ampak me je kar strah uvajanja ker ji že sedaj nekaj ne paše (dermatitis), kaj šele bo...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
2.3.2008 22:13:27   
PBJ
Cuma,Cukrček.....oglasita se kaj....

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?