|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
1.3.2008 23:11:33   
Anonimen
Duska pozdravite se, potem pa sledi srečanje Mariborčank in bližnje okolice.
Koliko nas je?
Duska,
annie (se mi zdi, da si blizu),
????

Mislim, da se z nami tremi konča.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
1.3.2008 23:14:43   
Anonimen
Joj Sandra, sem videla z zamudo. Ti se kar pripelji na Štajersko, pa Srček je včasih živela v MB, pa Nefretiti tudi pozna pot,.... Pa nas je že nekaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
1.3.2008 23:16:39   
sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Dobra sta. Jaz nebi mogla tako zaspat. Rabim svoj mir ko spim. Sicer se včasih vprašam kaj je to ( takrat ko ima Jaka nemirno noč ).

js imam tudi satelite vsepovsod, vse me prebudiuser posted image

žanetka1
je tut štajerka (z njo sem tudi zmenjena) mislm da bi se nam pridružila
duska z veseljemuser posted image tebe pa v vsakem primeru pokličem ko bomo na unem koncu!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
1.3.2008 23:21:50   
Anonimen
Jaz sem spila svoj Lekadol +C, skočim pod tuš, malčku zagrejem gazico, da mu jo potisnem pod pižamico, pa grem spat..

Se tipkamo jutri.

LAHKO NOČ!!!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
1.3.2008 23:31:44   
sandra85
sama sem ostalauser posted image
no, sej bom itak mogla počasi it, ker je klical ddragi, da prihaja

lepo spite!
user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
2.3.2008 7:30:23   
ana b
Jutro!

Pridno ste mi načvekale, da sem skoraj dušo spustila, da sem prišla na tekoče.
Se samo na hitro pofočkam, da mi v soboto ob 20h ustreza, za kakšne 2 urice potem pa bo treba it, ker jošk ne morem doma pustit user posted image .

Naš jedilnik:
Joška
joška
joška
joška................ ure zelo variabilne, poskusi GH pa obupuser posted image .

O.K. Šibamo sedaj k mojim, ker stara mama praznuje 80. let user posted image . Spet se bom nažrla, da mi bo do sobote slabo, potem pa ponovi vajo user posted image .

Ajde čvekice jaz šibaaaaaaaaaaaam

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
2.3.2008 7:57:18   
Anonimen
Anab - lepo praznujte!!!

Jaz sem tudi že vstala. Moj Jure gre na nogometni turnir.

Malček je imel zjutraj 38,3 vročine, ampak je kar vesel. Zdaj sem pa jaz najbolj nahodna v družini. Spet en dan, ko bomo kar v stanovanju.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
2.3.2008 8:21:49   
helenav
jutrooooo

sandra hvala za link......ampak jaz ševedno ne veeeemmmm. V bC je sedaj en tobi v akciji, pa je ta barva grozna.....a imajo samo tega rumenega v akciji????? Bi pa res rada provala klaro notr posest.....v Arielu so imeli concorda v akciji, do včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image sem zamudila.....uffffaaauser posted image user posted image user posted image Toliko je informacij, da sem sedaj vsa zmešana okrog tegauser posted image in res ne vem več katerega...očitno se bom odločla na podlagi Klarinega posedanja....ampak to  morem čimprej,ker ta Confort mi para živce...

Noč je bila grozna..Klara je bila ful tečna....oziroma žejna..a je možno, da zato, ker sem ji včeraj dala zelenjavco ki je bila malo slana?????

No naša Klara po novem, v ležalniku noče več zaspat....prav rabi svoj mir v posteljici....do danes mi je eno rudno zjutraj še zaspala tu v dnevni...danes pa ni in ni šlo..ko sem jo odnesla v svojo sobico, je takoj zaspala..kot polhec...E ja..rastejo in spreminjajo ritme..navade....Tudi jutranje vstajanje je sedaj ob6.30user posted image in ne več ob 7.30...no ja12 ur pa le ne more spat v nedogled

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
2.3.2008 8:28:42   
nana 27
Dobro jutro! Helenav, jaz sem za Tobija slišala, da so ramenski trakovi malce nerodni. Nimam pa lastne izkušnje, ampak vem, da se je na RR o njem že govorilo.  Anab, lepo praznujte. Upam, da ti uspe priti v soboto. Jaz pa kuham na veliko, z Mihom se baševa z nutelo in čakava, da se zbudita še zaspanca. To ni prav nič podobno Maji, saj ponavadi začne grulit user posted image  med 6. in 7. uro. Zgleda, da ati oddaja drugačne vibracije user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
2.3.2008 8:38:11   
Anonimen
Jutro!

Helena: mogoče pa Klarici zobek raste. Stare tete vedno rečejo, da je treba otrokom dat takrat veliko piti.

Jaz sem Nežikin zobek poguntala zato, ker se je kar naprej hotla dojiti in prav nesramna je postala. Imam včasih tak občutek, kot sem ga imela čisto na začetku dojenja. Čisto mi je že zmrcvarila joške.user posted image

Pri nas je pa tak lep sonček. Krasno je. user posted image

Včeraj je prišla k meni kolegica s 3- in 1.5-letnima fantkoma. OJOJ......jaz sem komaj čakala, da so šli. Jaz tako divjih otrok še nisem videla.user posted image
Vse predale sta mi pretaknila, Nežikine igračke razmontirala, skakala po kavču, razbijala. Jaz sem bila čisto živčna, kaj vse bosta naredila. Sem kar malo tečna izpadla.user posted image
Nežika pa je 100/uro uživala v truščuuser posted image . Kar gledala ju je, se smejala.user posted image
Če bi znala bi se jima pridružila.
sem bila prav presenečena, ker običajno kar ustnico zaviha in joka. user posted image
Kaj bodo naši user posted image tudi taki divjaki postali?!user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
2.3.2008 8:47:01   
Anonimen
žanetka1 je tut štajerka (z njo sem tudi zmenjena) mislm da bi se nam pridružila

Žanetka1 - vidim, da si on-line. Od kod si, glede na to, da si Štajerka??

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3111
2.3.2008 8:54:17   
sandra85
jutro (danes pa sem moja 2 polheca pustila spat, js pa sem ustala)
helena če se vam ne mudi, počakaj še malo, da ne boš zdaj na hitrco nekaj kupila, pol pa ne boš  zadovoljna! se pa strinjam s tabo (posedi jo v stolče, tako boš videla kateri ji bolj ugaja) soncek.si bo po moje spet dobil concord stolčke-samo je treba poklicat in vprašat, ker se res splača!

anab
lepo praznujte! babici pa čestitke za 80 let!

žanetka1 je naša soseda na štajerskemuser posted image (bo sama poedala od kod, če bo želela)
nefretiti lep avatar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
2.3.2008 9:08:21   
babyrok
Hello,

evo mene po 1 tednu. Z Rokcem sva šla k mojim na S Primorsko.  Ta čas vas nisem brala in zdaj na hitro prebiram za nazaj. Kaj vse se zgodi parih dneh - ti naši pikci res tako hitro napredujejo, da je kar veselje. Rok počne vse živo. Kljub temu, da se vsakemu nasmehne in zmeraj nasmeje, ko ga pokličemo, se na glas še vedno ne smeji sam od sebe...ga je treba malo požgečkat - novo pa je palec na nogi v usta. Ta je tako dober, da kar cmokla, ko ga cuzauser posted image

Berem, da ste začele s piškoti. Tudi jaz sem mislila ene kupit, pa ne vem kako se imenujejo tiste, ki nimajo glutena. Včeraj sem v Mullerju gledala in ni bilo nobenih brez. Vem, da ene obstajajo in zdi se mi, da jih ima Mercator. Če ste o tem že pisale, prosim za še enkrat, ker sem mogče sfalila k sm na hitro preletela vse napisane strani.

Žeja - po GH je Rok veliko bolj žejen kot prej, ko skorajda ni pil drugega kot mleko. Zdaj mu dajam prekuhano vodo - tudi ponoči se zbudi zaradi žeje...potem pa še parkrat zaradi dudeuser posted image

Guppy - kaj je razlog, da ju zbujaš ob 23 - a si mogoče probala, če bi spala kar do jutra. Mi smo se ponoči nehali hranit, ko je prespal tiste ure, katere smo ponavadi jedli. Kljub temu, da je ponoči treba parkrat vstat zaradi dude, hrane ne rabi, ker zjutraj ne kaže, da bi bil lačen, ko se zbudi ampak kar sam od sebe začne govorit - po njegovo sevedauser posted image  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
2.3.2008 9:31:30   
jst86
dobro jutro!
me je skor kap ko sem vidla kok ste načvekaleuser posted image .

naty si me nasmejala s tole prigodico z Janomuser posted image .podobno se je meni zadnjič z leonom zgodilo,ko je v sekundi zaspal v stolčku za hranjenje medtem ko je jedeluser posted image .slikco sem dala v album.prov bogi je bil,sam kaj ko ga nisem mogla spravit spat od 13.10.

babyrok piškoti brez glutena se dobijo v DMu-savoiardi se imenujejo.mi bomo začeli uvajat gluten tko da sem mu zdej kupila kar Plazmon kekse.

žeja-Leon tud zadnje čase spije ogromno.nekje 300ml čaja na dan.sem ga pa navadila,da vedno preden gre spat tudi čez dan popije malo čaja.pa sej ni preveč,auser posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
2.3.2008 9:56:19   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok
Guppy - kaj je razlog, da ju zbujaš ob 23?

Z možem 1x vsak mesec čez vikend probava, kaj se zgodi, če ju pustiva spat. Vedno se zbudita okoli 3. ure zjutraj in to nama je UBIJALSKO :)))). Itak greva spat okoi 23h tako ali tako, zato mi je fajn, da vsi spimo do 6. ali 7. zutraj... raje, kot da me ponoči še enkrat zbudita.
user posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
2.3.2008 10:22:57   
babyrok
user posted image  samo zanimalo me je, če je kakšen recept, ki bi deloval tudi za nas... super, da tako dobro spite

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
2.3.2008 10:22:58   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

nora

glede filtra, ki sem ti obljubila, da ti sporočim, kako je...no ta od sončka je eno sranjeuser posted image 1 teden je bilo super! pol pa groza! nej bi trajal 1 nastavek 2-3 mesece, pa ne! in zdaj da kupi vsak teden nov nastavek, se mi ne splačauser posted image
bom probala še unega iz sanolaborja, pa ti javimuser posted image

Hvala Sandrauser posted image mi pa nismo se nabavili filter in se zmeraj kupujemo vodo, ker je voda iz pipe slaba.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
2.3.2008 10:26:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

nora

glede filtra, ki sem ti obljubila, da ti sporočim, kako je...no ta od sončka je eno sranjeuser posted image 1 teden je bilo super! pol pa groza! nej bi trajal 1 nastavek 2-3 mesece, pa ne! in zdaj da kupi vsak teden nov nastavek, se mi ne splačauser posted image
bom probala še unega iz sanolaborja, pa ti javimuser posted image

Hvala Sandrauser posted image mi pa nismo se nabavili filter in se zmeraj kupujemo vodo, ker je voda iz pipe slaba.

Midva pa razmišljava o vrču Brita.

http://www.vodnifiltri.com/predstavitev_brita.shtml

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 3118
2.3.2008 11:00:31   
nana 27
Duska, mi imamo že dve leti vrček Britta. Zelo se pozna in smo zelo zadovoljni. V grelniku vode recimo sploh ni kamna in ko se začne pojavljat, vem da je treba zamenjat vložek. Menjamo ga na mesec in pol do dva meseca. Kupili smo ga v Intersparu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
2.3.2008 11:30:52   
Anonimen
Lina31, prosim če me jutri črtaš iz seznama za hujšanje. Hvala.

Sandra85, prosim če naju naslednjič, ko boš seznamček objavljala, črtaš z Žanom iz seznama. Hvala.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
2.3.2008 12:28:06   
LINA31
Sto let sem rabila, da sem vse prebrala. Full fajn, ampak ko bi bilo manj kreganja bi bilo še bolje. Brez veze, da se obnašamo kot otroci.

srček...boš črtana. Meni si čist cool in sem vedno brala tovje poste. Škoda, da te več ne bo.

sandra85...meni si full cool punca in se mi zdi, da se full trudišuser posted image user posted image  za dobro vseh.

Nič grem zdajle malo ven. Sicer full piha, ampak upam, da bomo šli vsaj na en sprehod in na kavico.
Srečanje vseh septembrk in naših user posted image ...hmmoram malo razmislit, kje bi bla kakšna fajn lokacija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
2.3.2008 12:30:59   
LINA31
Če katero zanima, sem zdajle na mami vidla, da ena prodaja čist nov avtosedež KIDDY PRO...user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
2.3.2008 12:49:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Duska, mi imamo že dve leti vrček Britta. Zelo se pozna in smo zelo zadovoljni. V grelniku vode recimo sploh ni kamna in ko se začne pojavljat, vem da je treba zamenjat vložek. Menjamo ga na mesec in pol do dva meseca. Kupili smo ga v Intersparu.

Nana - sem se ravnokar vprašala. Pa, če imaš ta vrč, a je potrebno še sploh malčkom prekuhavat vodo zdaj, ko so že toliko stari??

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
2.3.2008 13:04:58   
nana 27
Duska, ne ni treba prekuhavat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
2.3.2008 13:40:09   
babyrok
A tudi za mleko ni treba prekuhavat al samo za vodo za čez dan

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?