|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
3.3.2008 10:46:10   
lemavrica
Sandra temenca počasi gredo, pri nas bo dlje trajalo ker ima bolj občutljivo kožouser posted image . Jaka se že 4 noči zbuja od 2h-4h 1x in sploh ne vem kaj mu je. Ful joka in jamra.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
3.3.2008 10:56:19   
nena80
Hej

mali spi prvo kitico, jaz sem se prizibala do računalnika, spijem kavo, pojem piškote - moram napisat - tako velika škatla keksov, pol jih je pa samo 9 noteruser posted image user posted image , tudi to sovražim user posted image user posted image user posted image

potem grem pa likatuser posted image , tokrat za spremembo podnevi, če si spet ne premislimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 10:56:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3178
3.3.2008 11:17:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

Hej

mali spi prvo kitico, jaz sem se prizibala do računalnika, spijem kavo, pojem piškote - moram napisat - tako velika škatla keksov, pol jih je pa samo 9 noteruser posted image user posted image , tudi to sovražim user posted image user posted image user posted image

potem grem pa likatuser posted image , tokrat za spremembo podnevi, če si spet ne premislimuser posted image user posted image user posted image

PIŠKOTI!!!user posted image user posted image user posted image

Sandra - mogoče je Enej kljub vsemu še premali, da bi imel reden ritem. Lahko pa njihov ritem zmešajo tudi drugi dejavniki, npr. rast zobko, prevelika aktivnost čez dan oz. nekaj novega (pa lahko ponoči podoživljajo)....

po resnici povedano, jaz se z ritmom spanja ne ubadam preveč. važno mi je, da hodi zvečer spat ob približno isti uri in navadno mi tudi zjutraj vstaja ob približno isti uri. Noči pa so različne. Včasih spi, včasih se pa tudi dojiva. Ampak tudi to obdobje mine. Naenkrat bodo spali.

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
3.3.2008 11:30:43   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

po resnici povedano, jaz se z ritmom spanja ne ubadam preveč. važno mi je, da hodi zvečer spat ob približno isti uri in navadno mi tudi zjutraj vstaja ob približno isti uri. Noči pa so različne. Včasih spi, včasih se pa tudi dojiva. Ampak tudi to obdobje mine. Naenkrat bodo spali.

ma meni enej niti zaspat več noče ob isti uri, kot po navadiuser posted image
včsaih zaspi pred 21. uro, včasih pred 22. uro ni šans da bo zaspal...pa se zjutraj pribljižno ob isti uri zbuja (nekje med 9. in 10. uro)
ko pa mi prespi celo noč brez zbujanja, pa se po navadi ob 8h zbudi

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
3.3.2008 11:33:13   
babyrok
Za Rovinj vem, da jih še - camp Polarij, Amarin... poglej na spletni naslov od maistre, če ti bo kaj všeč. Lp

http://www.maistra.com/sl/Home.aspx?PageID=31

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
3.3.2008 11:46:58   
Anonimen
Lumpa - super za prikolico!!!!

Jaz sem bila kot otrok samo enkrat v prikolici in sicer v Podčetrtku in bilo mi je zelo všeč. Mojemu user posted image  zmeraj pravim, da je to dobra ideja pa mislim, da bi otrokom tudi bilo všeč. Si pa moj Jure želi avtodom, pa smo mu rekli, da mora pridno denar nosit na banko, če bi si ga rad kupil.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kampov pa ne poznam.

(odgovor članu babyrok)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
3.3.2008 11:55:21   
sandra85
meni se tudi zdi prikolica najboljša stvar za na dopust z otroci
čeprav živimo ob morju, smo imeli našo prikolico par let v savudriji in hodili vnuki z mojo babico vsako poletje za kak mesec.
je ful fajn!
tako, da lumpa user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
3.3.2008 13:16:54   
LINA31
duskamb....user posted image user posted image  bravo za - kg. Full ti gre dobr. No, jaz imam komaj - 3 kg.

Ostale boste javile nove mereuser posted image

Je bla zdele ena kolegica na obisku. Prav paše malo poklepetat o vsakdanjih stvareh in ne le o dojenju in user posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
3.3.2008 13:41:24   
lemavrica
Kakšno fuj vreme. Mene pa danes prvič, razen na začetku seveda, boli rana od CR. Že včeraj sem jo čutila in danes jo tudi. Zgleda da bo res huda sprememba vremena.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
3.3.2008 13:45:01   
Anonimen
Je bla zdele ena kolegica na obisku. Prav paše malo poklepetat o vsakdanjih stvareh in ne le o dojenju in .

se strinjam!!user posted image user posted image

Jaz sem danes že 5. dan v stanovanju in se mi bo zmešalo.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3186
3.3.2008 13:47:17   
helenav
sandra ne ubadaj se z ritmom...kje je še to.... mi še nikoli nismo prespali cele noči, zato se niti ne ubadam...ena noč je normalna ( beri dvakrat bujenje) spet druga,pa na vsake dve ure....s tem, da jaz ji dajem jest le dvakrat...ob 00 in 4..vmes pa dudka, čaj...itd....slišim pa okrog, da je to normalno, da kar naenkrat grejo iz ritma, ki ga imajo prve mesece enih izmed redkih otrok....zobki....aktivnosti....itd....šele po enem letu..baje pravijo začne tisto pravo spanje..nekateri pa celo komaj po drugem letu....

mi smo pa bili na posvetovalniciuser posted image user posted image user posted image dr. Rončevič v Kopru je super....škoda da nisem že od začetka menjala....no in dobili smo napotnico za okulista....dobili smo napotnico za razvojno ( 12.3 gremo na pregled-preventivmi)...dobili smo fluorove tabletke(a jih daje še katera) in mere:
6 mesecev: 6 kg in 66 cm  vse na 6user posted image user posted image user posted image ..imamo drobno a dolgo punco, glede na težouser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
3.3.2008 15:35:54   
lemavrica
Jaz sem se tudi že spraševala ali je normalno da še vedno je ponoči. Zgleda da je.
Če bo jutri sneg, se nama bo kar zmešalo doma.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
3.3.2008 15:38:35   
zvezda71
Pozdravljene,
mi se odpravljamo na Štajersko srečanje,8.3. 20.00 v Kavalu, v Google groups je link od gostilne in v mojem profilu je ime na katerega imamo rezervacijo, je miza za 10!

Lep teden vsem!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
3.3.2008 15:49:47   
lemavrica
Zvezda uživajte in se vidimo 8.3. user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
3.3.2008 16:32:47   
LINA31
Tudi jaz sploh ne razmišljam o kakšnem nočnem ritmu. Mi še vedno jemo ponoči in to 2 do 3x. To je že luksuz, v primerjavi z prvimi meseciuser posted image user posted image user posted image .
Je pa res, da mi vsi pravijo, da se user posted image  in user posted image  ne da primerjat in da user posted image  enostavno potrebujejo več.

Neposredna povezava do sporočila: 3191
3.3.2008 18:03:15   
jst86
evo moje nove mere:

03.03. ŽELJENA TEŽA TREBUH STEGNA BOKI IZGUBLJENA TEŽA
                  -14             89            58      97        -5

jst sem kar zadovoljna,dons sem se že spravila v prednosečniške hlače in jih celo zapela,sam premikat se nism moglauser posted image .še enkrat tok kg dol pa bojo provuser posted image . bravo hujšačice!

lumpa super za parkolico.jst tud obožujem počitnice v kampih.

tud jst ne razmišljam o nočnem ritmu ker so noči čist vsaka zase.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
3.3.2008 18:18:33   
LINA31
Objavljam delni seznam Hujšanja. Če ima še katera nove mere naj mi sporoči.

11.2.              ŽELENA  T.  PAS        STEGNA         BOKI
decembr06    - 17kg         109           67                119
Duskamb       - 10 kg         87           59                102
ga.Srček        - 40 kg        126          72                122
jst86             - 14 kg         91           61                103
LINA31          - 10 kg        85,5         60                101
melani99        - 15 kg        98           68                108
nefretiti         - 10 kg         96           66                108

3.3.              ŽELENA  T.  PAS        STEGNA         BOKI   IZG. KG
decembr06    - 17kg         109           67                119
Duskamb    - 10 kg         84            57                97        -5,5kg
jst86           - 14 kg         89            59                 97       -5kg
LINA31       - 10 kg         84           60                 99        -3kg
melani99      - 15 kg         98            65                105       -3kg
nefretiti         - 10 kg        94            63                106       -4kg

Neposredna povezava do sporočila: 3193
3.3.2008 18:52:10   
Anonimen
Lina31 - midve pa imava ves čas zelo podobne mere. Koliko si pa visoka?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3194
3.3.2008 19:22:20   
LINA31

Ja, res je. Ampak meni  gredo kg full počasi doluser posted image . Visoka sem 166cm, pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
3.3.2008 19:58:09   
Naty 76
Dober večer.
Ufff kako pridno hujšate.user posted image . Meni na tehtnici ne pokaže nič manj čeprav manj jem. Bo očitno treba še malo več migat zraven. Upam, da bo sneg, če ga kaj bo hitro pobralo in bomo lahko kmalu uživali na sončku in toplih dneh.

Danes smo pa mi pridni, vsi trije že spijo. Mala bo spala do 6ih (ponavadi je tako), Žan pa se bo zbudil ob 3h, malo pojedel in spal naprej. Ta ritem ima zdaj od kar sva bila spet na antibiotiku. Upam, da bo kmalu nazaj na svojem ritmu. Pod to, da fantje rabijo več se takoj podpišem. Jan je bil tak, do 7 meseca se je obvezno zbudil 1x na noč. Sva hotela z dragim skočit še v trgovino po darilo za tasta, pa sta se tast in tašča ravnokar odpeljala, tudi v trgovino. Zdaj ne bo pa nič. Bo moral bit pa Evrov vesel.

Grem pogledat če je kaj pametnega na TV. Če ne pa, bubbles, bubbles here I comeuser posted image .

Nočko.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
3.3.2008 20:28:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Ja, res je. Ampak meni  gredo kg full počasi doluser posted image . Visoka sem 166cm, pa ti?

Tudi 166. Kakšno naklučje.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3197
3.3.2008 20:42:55   
december06
Lina, se nisem uspela danes stehtat. Se bom jutri dopoldne, naslednji teden, pa obljubim, da bom že dopoldne sporočila. Sem cel dan laufala okrog. Včer pozno zvečer, sem se spomnila, da bi lahko šla sestri na obisk, ki ima tri mesece starejšo punčko, ko je še lepo vreme blo in sem morala vse zjutraj na hitro spakirat in sva prišla pozno domov, da sem ga lahko še samo spat spravila. Ja, sva se potepala. Je pa tolk zmatran bil, da je zelo hitro zaspal. Vsaj to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
3.3.2008 22:05:44   
lemavrica
Pri nas pa danes ne gre spanje. Dva dni je lepo zaspal po kopanju in jedel okoli 24h, danes pa po kopanju nič, mož ga nosi okoli. Pa še PC nama je crknil, HB za laptopa. Sej večinoma sem na PC-ju ampak v kriznih trenutkih pa prav pride.
Kje ste danes vse?

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
3.3.2008 23:06:15   
Anonimen
Kje ste danes vse?

Jaz likam.

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?