|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
1.3.2008 22:28:48   
sandra85
nora

glede filtra, ki sem ti obljubila, da ti sporočim, kako je...no ta od sončka je eno sranjeuser posted image 1 teden je bilo super! pol pa groza! nej bi trajal 1 nastavek 2-3 mesece, pa ne! in zdaj da kupi vsak teden nov nastavek, se mi ne splačauser posted image
bom probala še unega iz sanolaborja, pa ti javimuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
1.3.2008 22:29:06   
nana 27
Ja Sandra, ne vem, zakaj bi kdo imel kaj proti tebi. Marljivo popravljaš in urejaš naš seznamček user posted image  Skrbi te za druge mamice..a rabim še kaj pisat? Itak smo vse "posebne" in prav je tako (Nena je SUPER napisala). Srček, če bereš, ti tudi. Čisto vsaka z vsako besedico, ki jo napiše, ustvarja našo septembrsko zgodbo in nobena ne more iz svoje kože. Dajmo se razumet no...jaz bi res rada vedela za drug forum user posted image user posted image user posted image  Mal se je treba hecat user posted image  tale mi je ob dveh razgrajačih čisto dovolj. Zvezda, jaz sem že v nizkem štartu za soboto user posted image   Zdajle sem po delih (sta se mala zbujala) gledala en lušten film na SLO2. Prav paše taka pocukran konec user posted image  Zdaj pa grem še pospravit po stanovanju.  Vsem želim mirno noč!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
1.3.2008 22:29:09   
PBJ
Sandra, pri naših merah za 5.  mesec je  vse oK.
Ananas pa je baje res alergen ... sicer pa pri današnji pridelavi in predelavi sadja, zelenjave ipd. je že lahko vse alergeno ...

Kaj naj pišem za urnik hranjenja?
Dojenje,
dojenje,
dojenje...user posted image , kaj smo še edini, ki še ne jemo GH ... ampak v tem tednu začnemo.
Tudi prvič sem tako dolgo čakala.
Včasih sploh ne vem, kaj naj pišem sem, ker se skoraj vse vrti okoli hraneuser posted image

Duska pozdravite se, potem pa sledi srečanje Mariborčank in bližnje okolice.
Koliko nas je?
Duska,
annie (se mi zdi, da si blizu),
????

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 3078
1.3.2008 22:29:22   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

IZVIRNO SPOROČILO: nora

IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

Torej v soboto 8.3.ob 20.00 imamo rezervirano mizo zta 10 zato Buškica in še katera DOBRODOŠLA!
Miza je rezervirana na ime..........se nahaja v google skupini ali mi pošljite ZS.

Na skorajšnje srečanje! Se že veselim!!!!!!!!!!!

Enakouser posted image

Jaz tudi user posted image

nehajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 3079
1.3.2008 22:31:38   
lemavrica
Bo treba res 1x na obalo skočit da se spet vidimo. Res škoda ker si tako daleč, bi bila ful vesela če bi se nam lahko tudi ti pridružila.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
1.3.2008 22:31:49   
december06
sandra, kaj boste imeli poroko in krst skupaj ali poroko prej? Me kar firbec kako potekajo kaj priprave na poroko, ko pa je to tako fajn dogodek?

Neposredna povezava do sporočila: 3081
1.3.2008 22:32:45   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Duska pozdravite se, potem pa sledi srečanje Mariborčank in bližnje okolice.
Koliko nas je?
Duska,
annie (se mi zdi, da si blizu),
????

joooj sporočite mi prosim prej! bom js brobala tako organizirat, da gremo takrat na štajersko, da se vam pridružim (tako pol nimam dolge vožnje za se vozit zvečer sama)-če se seveda lahko ena primorka uštuliuser posted image

pol pa sem vaše mere dala še Matiji od duskeuser posted image
duska ali pa predvidevam kake mere boste imeli in sem jih kr v naprej napisalauser posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
1.3.2008 22:32:55   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Torej v soboto 8.3.ob 20.00 imamo rezervirano mizo zta 10 zato Buškica in še katera DOBRODOŠLA!
Miza je rezervirana na ime..........se nahaja v google skupini ali mi pošljite ZS.

Enakouser posted image

nehajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra, saj boš vidla, poleti bomo pa vse na morju in ti težile. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
1.3.2008 22:33:22   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

sandra, kaj boste imeli poroko in krst skupaj ali poroko prej? Me kar firbec kako potekajo kaj priprave na poroko, ko pa je to tako fajn dogodek?

ne neeeeeeeeeeeeeuser posted image
krst to leto, poroko....hmmmmmmmmmmmmm nevem-čakam da se mi da na kolenauser posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
1.3.2008 22:34:49   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Enakouser posted image

Sandra, saj boš vidla, poleti bomo pa vse na morju in ti težile. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
ena prednost, da živim na morju-poleti vse dol prideteuser posted image user posted image user posted image komaj čakam!
no, prej pa imamo itak skupno srečanje

Neposredna povezava do sporočila: 3085
1.3.2008 22:37:25   
guppy
Jaz tudi
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3086
1.3.2008 22:37:27   
nana 27
Sandra, user posted image user posted image user posted image  daj mu za prebrat user posted image  Lemavrica, če bi vam komplicirali glede zakramentov, pojdite v LJ k frančiškanom. Drugače pa najprej pokliči tja, nato greš k njim skupaj z botrom ali botri, kjer si zapiše podatke, se določi krstno ime in pokaže, kako bo potekal krst in to je to.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
1.3.2008 22:41:03   
lemavrica
Sandra user posted image  user posted image  huda izjava

Ja poleti se nas pa ne boš mogla rešit user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
1.3.2008 22:43:12   
december06
Sandra, upam, da bo šel kmalu na kolena? user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3089
1.3.2008 22:47:52   
guppy
sandra, z enim batom ga užgi z zadnje strani nog, pa bo hitro padel dol na kolena
user posted image user posted image user posted image

mogoče še pred krstom?

Neposredna povezava do sporočila: 3090
1.3.2008 22:49:15   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

sandra, z enim batom ga užgi z zadnje strani nog, pa bo hitro padel dol na kolena

mogoče še pred krstom?

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
1.3.2008 22:51:18   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Sandra, user posted image user posted image user posted image  daj mu za prebrat user posted image

user posted image

se pustimo presenetit, ampak guppy ima dobr predloguser posted image user posted image

ne ne...sem sama izrazila željo, da že če je enej prehitel poroko, hočem počakat še toliko, da nama bo rožice metal na poroki (moja velika želja)

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
1.3.2008 22:51:48   
sandra85

Ja poleti se nas pa ne boš mogla rešit user posted image

sej se vas niti nočem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3093
1.3.2008 22:52:37   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Jaz tudi
user posted image user posted image

user posted image
imaš srečo, da te imam rada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
1.3.2008 22:54:29   
sandra85
nana27 imaš ZSuser posted image

imam monolog user posted image grda js! user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
1.3.2008 22:56:25   
lemavrica
Jaz malo med delom še tle gori gledam, pa še JAka se bo zdele 1x zbudil za jest.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
1.3.2008 22:57:55   
sandra85
joj js pa mi mogla likatuser posted image
tast pa tašča tuki hrgolta na kavču zraven mene(spita pa drva žagata za zimouser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3097
1.3.2008 23:01:48   
lemavrica
A ti pa kar tipkaš onadva pa spita? Jaz imam slab občutek ko tipkam da se bo Jaka zbudil, pa sem v drugem prostoru. Bo tašča jezna če jo boš zbudila user posted image  user posted image  

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
1.3.2008 23:07:48   
sandra85
oba spita kot ubitauser posted image user posted image user posted image še tv je prižgan-onadva se ne pustita motit
js pa sem jima rekla, da MORAM še nekaj na računalniku naredit (RR user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3099
1.3.2008 23:10:25   
lemavrica
Dobra sta. Jaz nebi mogla tako zaspat. Rabim svoj mir ko spim. Sicer se včasih vprašam kaj je to ( takrat ko ima Jaka nemirno noč ).

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?