|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
27.2.2008 7:30:24   
LINA31
dobro jutro,

sem čist povožena....tolk slabo sem spala. joj, bi rada spala več kot dve uri in pol skupajuser posted image . Žan še vedno na tri ure je. zvečer kašice sploh noče pit...po žlički pa gre full počasi in bolj malo. moram danes kupit nov cucelj, pa da vidimouser posted image .

Pri nas je oblačnouser posted image , zgleda da bo bolj manj sprehoda. Pride danes patronažna pa bomo videli, ka bo povedala glede GH.

Jaz žal za 8. marec nimam varstva. pa drugič, ko se boste dobile z user posted image , tako da lahko prideva obauser posted image .

grem na user posted image , pa pridem še malo kasneje....

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
27.2.2008 8:18:01   
melani99
Dobro jutro!
Jaz sem pa danes vstala že ob 6, ker je tako dišala kava, ki jo je kuhal moj user posted image , sedaj sem pa že vse pospravla, pobrisala prah in sedaj imam malo časa tukaj gor viset, pol pa moram na zavod za zdr. zavarovanje...brrrrr...me že kar trese, ker bo tista baba spet komplicirala, zakaj mislim , da sem upravičena do potnih stroškov. ahh...aja, pa če bo user posted image  pridna , bom še skočila na banko nakazat Sandri za tisto ubogo mamico.

Naty76- hvala za poročilo! Super, da je pri vaju vse ok!!!user posted image

Zdaj pa grem še malo na druge forume pokukat (k hujšacicam)

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
27.2.2008 8:35:10   
Anonimen
Jutro!

Tudi pri nas je bilo rogoviljenje ponoči......sedaj pa spi......smotka mičkena.user posted image

Včeraj je bila na obisku prav pridna. Ampak dokler sem jo jaz imela v rokah.
Kolegica bi jo pa takoooo rada pestovala, pa se ji ni pustilauser posted image .

Kako luštno je videt nosečnico, ki komaj čaka svojega user posted image . Pa kako je luštno, da sem jaz to že dala skozi, da mi ni treba bit več otekla, okorna, mozoljasta,.....uh....ampak je bilo pa luštno.
Komaj čakam, da bom spet.

Najboljše mi je bilo, ko mi je povedala, da tisti, ki je letos v službi namesto mene, ni preveč vredu in da niso zadovoljni z njim. to pomeni, da me bodo spet vzeli nazaj.user posted image user posted image user posted image
Letos pa nimam podaljšane pogodbe, tako da bom avgusta brezposelna.....user posted image za celih 14 dni.....obup, kako šparajo.

Zvezda.....daj nam eno fotko pripopaj, da vidimo novo frizuro.

Celjank pa nič kaj ni več na forum user posted image .....samo jaz še vztrajam.

(odgovor članu melani99)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
27.2.2008 8:35:58   
ana b
Jutro!

8. marec ljubljančanke: kdaj? Pa naj bo veliko parkinga user posted image  Aja, jaz dopoldan ne morem, kakšni 2 urici popoldan pa ne bi smelo biti problem.
Guppy bom rekla tudi Aniti in Petri, pa ju moram nahecat, da se še tukaj med septembrke prijavitauser posted image .
Počasi dobivam občutek, da smo v jaršah vse rodile od avgusta do oktobrauser posted image .

LP

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
27.2.2008 8:58:23   
jst86
dobro jutro!
končno kavicauser posted image .Leon je zaspal,ko pa se zbudi greva pa še atija zbudit(dons ma rojstni dan),da mu dava darilo in tortico ki sva mu jo včeraj spekla.pa svečko ki poje sem mu kupilauser posted image .zdej po varuški poslušam smrčanje mojgauser posted image user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
27.2.2008 9:22:43   
zvezda71
Dobro jutro naš user posted image je imel tudi treninge ponoči sem čist zaspana HB da je sonček se bomo čimprej ven spokali, no jaz sem z user posted image že 1 krog naredila.Bom pozirala danes user posted image da mi poslika frizuro ni pa nič posebnega imam dolge lase do sredine hrbta odzadaj postrižene na špico ob straneh pa stopničasto in temen preliv mi je dal da strebrne nitke emšota več ne izdajajouser posted image .
Lep dan in sončka vsem!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
27.2.2008 9:51:40   
lemavrica
Ojla,

mi smo nazaj iz pregleda pri P, SAndra nove mere za 5m in 2t

8440
69cm

in danes sem bila pa malo kregana od sestre da je malo pretežek.

Šla sva pa na pregled ker se mu je zadaj na glavici naredila ena bulica ampak ni nič takega, samo povečana bezgavka. Pa probleme s temencami in suho kožo imamo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
27.2.2008 10:42:21   
LINA31
lemavrica...a res kregana si bila zaradi teže? Kaj bodo pa pol za Žana rekli, saj ima tudi že nekaj čez 8 kg.user posted image

Pri nas sončka ni. Me tolk glava boli, da je joj. Sem že dva lekadola spila. Sem imela občutek, da bom dobila migreno, pa hvala bogu glavobol pojenja.user posted image
Očka je že šel v službo, midva pa doma, bova mogoče pol z avtom kam šla. Če koga poznate, ki kupuje speedya mu lahko poveste, da ga jaz prodajam. Ugodno...pa še predno varovalo že imauser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
27.2.2008 10:51:36   
lemavrica
Lina ja sestra me je malo kregala, P pa ne. Tko da nejbrž ni panike ampak fajn pa ni bilo. Ok sej res da je šel v 1 tednu za 440g gor samo meni se ne zdi pretežek ( razen kadar ga moram v V.nad prinesti user posted image  )

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
   [Brisano sporočilo]
27.2.2008 11:07:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2860
27.2.2008 11:13:34   
sandra85

punce a ste za eno dobrodelno akcijo???

namreč je na RR pod forumom dobrodelnost tema, kjer piše o mamici, ki jo je pijan mož vrgel ven in povrhu še pretepel. mamica je noseča, ima pa že hčerkico (mislim, da 13 let staro). aprila pričakuje user posted image , ker pa ji je mož vse cunjice zmetal v koš, nazaj po njih pa si ne upa, je ostala brez vsega zauser posted image .
js sem že v kontaktu z glavno od teh, ki izbirajo za njo vse potrebo! obljubila sem nekaj cunjic za user posted image , nekaj cunjic za njo in nekaj šolskih potrebščin za hčerko! večino stvari se že pripravila! ker pa sem nekaj cunjic že dala ga. srčku in nekaj šparam za sestro, sem nabrala le nekje 3 pajacke, 3 pare zoknčkov, slinčke, 5 bodijev, kapice, copatke, kremico za ritko, milo za kopanje malčka, flaško, dude...in še par malenkosti
sem zelo dobrosrčna glede tega in bi res vsem pomagala, če bi lahko!

zato vas sprašujem, če ste za akcijo:
js sem tako razmišljala:
vsaka prispeva od 5-10€ (kolikor lahko, več ni potrebo!), nakaže na moj račun in js nakupim vse kar je res NUJNO  potrebno da bo imela za nekaj časa!
mislim, da une ki me poznate, veste, da se da meni zaupat!!!!!! nebi niti 0,00000000001 cent obdržala zase-to je sigurno, ker to še zdaleč ni moj namen! rada bi pomagala bogi mamici!

no, če je kera, nej mi piše na ZS in bomo videli, kaj in koliko lahko pomagamo!
js pa bom s tem denarjem nakupila v trgovini, ki je v luciji in imajo trenutno akcijo!
če bom imela čas, je baje v kopru trgovina z rabljenimi cunjami in bi šla magari tja nakupit, da se pol več nabere za ta denar! vrjamem, da mamici ni pomembno, kere firme je, če je novo, staro, roza, modro,...samo da bo user posted image toplo!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

za tiste, ki niso videle tega posta...še vedno upam, da se nas čimveč zbere!
do sedaj so se javile:
-melani99
-NaILa
-tianna
-Zvezda71
-anab
in jaz
user posted image user posted image user posted image

------------------------------------------------------------------------
dobro jutro še od nasuser posted image
mi smo ob 1h pucali noska, ki je bil čisto zadelan, zraven je tako grdo zakašljal, sicer samo 1x, ampak je bilo slišat  kot enega starega deca, ki že 40 let kadiuser posted image
user posted image kaj je najboljše za kašelj?  (da ne kličem spet P, čeprav ona vedno prav-pokliči če karkoli rabiš!)

še 1x hvala vsem, ki sodelujete v dobrodelni akciji! namen je pomagat mamici , njeni 12 letni hčerkici in še nerojenemu user posted image in ne delam tega, ker imam čas in mi je dolgčas, ampak ker se mi mamica smili, saj ju je njen partner pretepel in vrgel na cestouser posted image .........

grem zdaj kavico do konca spituser posted image

na ta dan pred 6 meseci sva postala presrečna starša!!!!!
user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 27.2.2008 11:17:06 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
27.2.2008 11:25:57   
zvezda71
Sandra prek klika je preveč komplicirano, vsaj zame, moram na banko. Bom šla jutri ko bo user posted image doma. Proti kašlju nam ful pomaga krema materina dušica od Justa. Namažeš po podplatkih pa malo po prsnem košu in pod lopaticami in je res super.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
27.2.2008 11:33:23   
Anonimen
Evo še naju iz pregleda pri 5 mesecih in drugega cepljenja, zajokal ni nič, sploh vedel ni da je bil pičen, upam da ne bo kake reakcije, bom pa mu kar preventivno dala pol žličke calpola da ga ja nebi bolelo.
Bil je pohvaljen da je že na pogled zdrav velik fantek, nasmejan od ušesa do ušesa. Nič nisva bila kregana da že od 4 meseca je GH, celo pohvalila ga je da ima že 1 obrok popolnoma menjan in začenjava že z uvajanjem drugega.

Nove mere za 5 mesecev so:
71cm, 8470g

Jaz že imam eno deklico ki ji bom pomagala z oblačili, ležalnikom in nekaj igračami na štajerskem, stara je 16 let, sošolka iz OŠ od moje sestre, starši so ji popolnoma obrnili hrbet, fant pa trdi da otrok ni njegov in naj se znajde. Jo osebno poznam in raje pomagam nekomu takemu.
Tako da se Sandrine dobrodelne akcije ne bom udeležila.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
27.2.2008 11:35:36   
Anonimen
Aja, sem pozabila dodati.....če katero zanimajo slike od Žana v zadnjem mesecu mi lahko pošlje na ZS svoj mail in pošljem vabilo za moj-album, ker ne znam slike od tam prenesti sem. Štor.....saj vemuser posted image user posted image . Ali pa se mi ne ljubiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
27.2.2008 11:37:28   
lemavrica
Sandra imaš ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
   [Brisano sporočilo]
27.2.2008 11:45:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2866
27.2.2008 12:11:47   
nana 27
Sandra, imaš ZS. Glede kašlja pa je najbolje delat inhalacije pa ponoči zelo navlažit zrak. Nobenih sirupov, ampak inhalacije in čiščenje s fiziološko. Pa seveda veliko tekočine. Drugače pa je super zadeva ob vsem že navedenem tudi Justova kremica materine dušice ali pa od Fitobimbi-ja balzam za prsni koš. Lemavrica, glede teže pa tudi mene malo skrbi. Maja je že blizu 10 user posted image user posted image user posted image  Tudi Miha ni bil suhec. Pri pol leta je imel 9,3 kilograme. Zdaj je pa suha grinta user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
27.2.2008 13:14:05   
guppy
Srček, zakaj pa ne objaviš gesla na google skupino, tako kot vse ostale?

Nana, ti pa glej, da prideš na srečanje, imam še en dolg do tebe
user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
27.2.2008 13:33:59   
Anonimen
Ker imam vse svoje slike v mojem albumu, jaz pa bi vam pokazala samo tistega v katerem je Žan, pa ne znam iz mojega albuma prenesti slike v album na RR. Saj jih niti tja nisem sama dalauser posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2869
27.2.2008 13:54:12   
lemavrica
ga.Srček pomoč za dodajanje slik v album na RR

1.greš na moj profil
2.moji albumi
3.klikneš Dodaj album
4.vpišeš ime albuma
5.opis če želiš
6.geslo
7.Dodaj slike, klikneš browse in s tem poiščeš slike na svojem rač.
8.Shrani in pošlji fotke

Upam da ti je to v pomoč.

Nana upam da se nam pridružiš na srečanju.

Guppy vedno z veseljem pridem da gremo skupaj na sprehod. Pa Jaka tudi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
27.2.2008 13:59:26   
Anonimen
Lemavrica, če bi imela slike v mojem računalniku bi znala, ker sem jih do sedaj že dajala noter. Sedaj jih pa imam samo v mojem albumu, ker jih je sestra nalagala in jih od tam ne znam dati sem. Pa še 26 jih je. Sem samo mislila da bi si delo olajšala če bi katero zanimalouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2871
27.2.2008 14:04:13   
lemavrica
Aja ok, sem hotela samo pomagati.Sem razumela da ne veš kako jih dat v album na RR. Drugače jih pa lahko snameš iz mojga albuma na svoj rač in pol daš na RR. Mislim da bi bilo lažje ostalim gledat slike tako da imaš geslo na google skupini kot da ti vsakič pošiljajo prošnje za geslo. Še enkrat oprosti ker sem se vmešala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
27.2.2008 14:21:42   
jst86
uf ko vas tkole berem in vas P kregajo zaradi kg.sem prov vesela da mamo mi tako,da ne krega,če ni res pretirano.men je ona samo rekla da moram kasneje pazit glede sladkarij,pa naj mu ne dajem ravno teh otroških jogurtov in skutk.rekla pa je tudi da zdej teža niti ni problem,problem je po 9.mesecu ker se začne kopičit maščoba.ma men se naš ne zdi debel.ga bom prov slikala in vam ga pokazala.

midva sva tudi že uvedla drugi obrok GH.in sicer GH je na vrsti 2. in 3. obrok. mu ravno krompirček in bučko kuham.me zanima če mu bo bučka všeč,ker je nama obema bljak.user posted image

user posted image leon ma že od zjutraj čist rdeč okoli učka.pa vmes so pikice,mal jih je tud po čelu.umivam ga s fiziološko,zdej me pa zanima kaj bi lahko še naredila in kdaj ga moram it pokazat,če se ne bi umirilo?

sandra čestitke eneju,pa mamici seveda tudi,ker se je tak čas, pol leta nazaj pošteno spotilauser posted image .

< Sporočilo je popravil jst86 -- 27.2.2008 14:25:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 2873
27.2.2008 14:28:25   
nana 27
Guppy, user posted image  kakšen dolg neki...bom pa naredila vse, da pridem! Da se še pofotkamo, tako kot so se Celjanke user posted image  Lemavrica, piši me na seznam. Mene doma itak hecajo, da naj ne delam planov za en teden naprej, ko gre Miha v vrtec user posted image  in drugi teden se bo po dolgem času pridružil malim prijateljčkom.Sandra, čestitke za pol leta user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2874
27.2.2008 14:44:24   
lemavrica
8.marec seznam:
Zvezda
Ana b
Guppy
Nana
Tatty

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?