|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
26.2.2008 17:26:01   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Zdaj sem mu skuhala suhe slive in so mmmmmmmmmm... Tako dobre so! Vse je zmazal, 4 približno. Pa še bi jih, samo se bojim, da ga bo zvijalo. In full so sladke, nič cukra nisem dodala. Ko sem kuhala sveže (iz skrinje), so bile full kisle; te pa so res sladke.

ma neee, zakaj bi ga zvijalo? ti mu kr dej, če hočeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
26.2.2008 17:39:25   
Rožica*
Živjo!

Jaz tudi ne morem verjet, da imate tako meglo user posted image
pri nas v Apah pa tako lepo sončno vreme. user posted image
Pa vam verjamem da je res ker sta naš dedek in babi prišla danes prej z dopusta, ker je baje taka megla in mraz že nekaj dni, da ni za zdržat, nič ne vidiš,... user posted image  pa tak dopust.

jaz suhe slive tudi ne sladkam.
Drugače pa piše v eni knjigi, da naj bi jih najprej namočili in potem kuhali 20 min.
jaz jih ne namakam.

Bi tudi sama z veseljem pomagala pa še sama bolj stiskam s temi evri
Sem tako živčna, ko pomislim na finance, pa potrebujemo nov avtosedež, user posted image
cotke pa sproti posojam naprej.

Midva sva pa danes prvič poizkusila skutko, včeraj sem pirejčku dodala malo kisle smetane.
Ima zelo rad pirejček iz karfiole in stročjega fižola, včeraj je zraven kuhane testenine, dan prej pa krompirček.
Danes pa sva kosila govedino, korenček in karfiolo.

lp, mamo sireno

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
26.2.2008 17:57:21   
Anonimen
Rožica*, user posted image user posted image user posted image  vi pa že full stvari papate!

user posted image user posted image user posted image  tipkovnico sem polila s čajem! Kaj lahko naredim, da ne bo kakšne večje škode?

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2828
26.2.2008 18:06:18   
Naty 76
Kako lep sončen dan je bil danes. Srečke tiste ki ste ga lahko uživale.

Moj Žan je danes čisto izgubil apetit. Ti presneti antibiotiki. Iz ušeska mu stalno teče... bogi bogi.

S Tio pa sva bili na pregledu za očke in kaj so ugotovili, ja nič ne škili in ima popolnoma zdrave očke.
Nekateri dojenčki imajo malo širši nosek in jih to v začetku malo moti, do 1 leta starosti pa se vse normalizira.
Kako sem bila vesela.

Ne vem kaj mi je danes, utrujena sem 100 na uro, kar zaspala bi, očitno mi je padel pritisk. Zdaj pa pridejo še obiski. Saj sem vesela, ampak upam da bodo kmalu šli. Sem grozna, kajne.

Preden grem spat pa preberem še za nazaj.

By

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
26.2.2008 18:13:18   
Naty 76
Melanie pregled je zgledal takole. Najprej se je zdravnica z njo poigrala z neko igračko da je videla kako sledi zadevici in kako premika očke Pri tem sem jo enkrat vmes držala za glavico 8da je sledila samo z očkami), drugič sem ji izmenično pokrila očke, potem je zdravnica vzela v roke neke table (na najini strani so bili neki vzorci, vmes pa luknjica s kozi katero je gledala zdravnica) in kukala skozi zelo majhno odprtinico.
Tia jo je opazila. Pregled je sledil še na nekem aparatu. Tukaj je bilo malo joka, ker je malček malo v prislijeni drži. Potem pa kapljice, 3x s presledki 10 min. Malo še  počakaš potem pa še en pregled z lučkami.
Malo joka potem pa gre. Pri nas je bilo na srečo vse o.k.

Držim pesti da bo pri vas isto. Poročaj.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
26.2.2008 18:17:05   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image user posted image user posted image  tipkovnico sem polila s čajem! Kaj lahko naredim, da ne bo kakšne večje škode?

user posted image user posted image user posted image neroda!
če imaš uno navadno tipkovnico, poberi vse tipke ven in spucaj (sam glej, da jih boš dala na pravo mesto nazajuser posted image

dobrodelna akcija:
nej pomaga tista, ki misli da lahko! ne silim nobenega, če ne bo šlo drugače, pa bom js več dodala! do sedaj se mi je na ZS javila samo melani99
dejmo punce! eni mamici bi od vsake kak € prišel več kot pravuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
26.2.2008 18:21:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

če imaš uno navadno tipkovnico, poberi vse tipke ven in spucaj (sam glej, da jih boš dala na pravo mesto nazajuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Ma nimam te navadne tipkovnice! user posted image

Jaz bom tudi sodelovala! user posted image  Pošlji mi TRR na ZS! user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
26.2.2008 18:25:14   
lemavrica
No Jaka se je prejle fajn pokakal, malo je bilo še trdo na začetku ostalo pa je bilo ok. Sem mu pa dala danes jabolčno kašico in zgleda da ga je ta pognala.
Samo da je ok in da ga nebo spet zvijalo kot danes ponoči.

Tianna kako tipkovnico pa imaš?

Ravnokar sem zvedal da moja frizerka odhaja drugam in tja kamor odhaja je pa za pop***** drago in si jaz žal tega ne morem privoščit.user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 26.2.2008 18:31:11 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
26.2.2008 18:27:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna kako tipkovnico pa imaš?

Pa ne vem kako se ji reče. user posted image  Ma tipke ne gredo ven. user posted image  

user posted image user posted image user posted image  za kakec!!!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
26.2.2008 18:32:26   
sandra85

No Jaka se je prejle fajn pokakal, malo je bilo še trdo na začetku ostalo pa je bilo ok. Sem mu pa dala danes jabolčno kašico in zgleda da ga je ta pognala.
Samo da je ok in da ga nebo spet zvijalo kot danes ponoči.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2835
26.2.2008 18:32:45   
lemavrica
Tianna pol pa probaj samo fajn zbrisat tipkovnico in okol jo obrni da ven steče če je še kaj notri. Mogoče bo pa vse ok. Pa upam da nimaš laptopa ker to bi bilo pa malo večje sranje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
26.2.2008 18:51:02   
Anonimen
Ja, sej obrisala sem. Upam, da bo ok.

Ej punce, mene zdaj neki časa ne bo, ker bom brez interneta. user posted image  Jutri mi bodo izklopili SIOL in ne vem kdaj mi bodo prišli montirat T2. Upam, da kmalu, ker brez interneta... user posted image  user posted image  user posted image  Sigurno pa me ne bo več kot en teden, saj mi niti pogodbe niso še poslali...
V glavnem, pridno čvekajte, da bom imela kaj za brati, ne se kregat, pa lepo se imejte!

Lp, user posted image

Tianna

Neposredna povezava do sporočila: 2837
26.2.2008 18:59:07   
lemavrica
Tianna upam da kmalu dobiš T2 in da se spet tipkamo. Do takrat pa uživaj s svojim Miškom, sej če bo lepo vreme boš lahko veliko zunaj pa ne bo tako grozno brez neta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
26.2.2008 20:07:11   
ana b
Večer!

No pa sem nazajuser posted image .
Naš otroček se je odločil, da tudi podnevi ne bo več spal user posted image . Je pa bil večino dneva čisto dobrovoljen in nasmejan. Vsakemu, ki ga pogleda, se smeji.

Lina saj če bo to še trajalo, bom res morala nekaj ukrenit, čeprav sem pediatrinji omenila, pa se ji ni zdelo hudo narobe

Naš user posted image  hodi na fth, se še ne obrača, brez moje pomoči, nogice prime, v usta jih še ne da.

GH: znanstvena fantastika, danes je pojedel eno malo žličko v 30 poskusih in končal z groznim user posted image .

Dost jamranja,

Sandra: pošlji TR na ZS

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2839
26.2.2008 20:08:05   
ana b
Ljubljančanke: kaj zdaj za 8. marec.

Kdaj? Kje?

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
26.2.2008 20:17:09   
lemavrica
8.marec Ljubljančanke-do sedaj zainteresirane
Zvezda71
Guppy
Ana B
Lemavrica

En predlog je Kaval na Brodu.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
26.2.2008 20:20:45   
lemavrica
Ana glede GH se ne sekiraj, naš en dan poje jabučka drugi dan pa se obnaša kot da bi mu v usta dajala ne vem kako zanič zadevo, pa pride iz istega kozarčka. JAka se je šele v zadnjem tednu začel obračati, prej je bila to skoraj ZF, nogice pa tudi samo prime, v usta pa še ne gredo.

Neposredna povezava do sporočila: 2842
26.2.2008 20:52:15   
PBJ
Večer...
Mi se tudi skoraj cele dneve martinčkamo na soncu, vreme je itak prelepo za ta čas in upam, da ne bo marca ravno nasprotnouser posted image

Z Ano se še vedno samo dojiva in čez dober teden bova začele z GH... ampak mi je sedaj še tako fino, ker je mamino mleko najbolj "praktiš"user posted image
Še vedno nas matra alergija, ampak je precej bolje kot je bilo. Kmalu bomo prvič cepljeni...

Ana spi dopoldne 3/4 ure,  popoldne pa enkrat 1,5 ure in nato še 1/2 ure ... to je njen ritem. Če je v vozičku pa še kakšno kitico zraven.
Zvečer zaspi malo po 20. uri in spi do pol osmih, osmih zjutraj. Proti jutru se 2x doji...takrat si jo kar v svojo posteljo vzamem in se stiskava do vstajanjauser posted image , vmes pa še Jure pride in smo kompletniuser posted image .

Jutri popoldne grem v nabavo, ker jim moram eno lahko kapico kupiti in pa nogavičke.

< Sporočilo je popravil PBJ -- 26.2.2008 20:53:26 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 2843
26.2.2008 20:57:19   
zvezda71
8.marec sem zraven ampak samo če bo v soboto 8, ker imam 7v petek službeno delovno večerjouser posted image . Moja2 bosta popuser posted image  joška zvečer okrog skače namesto da bi bila doma pri otroku. Ampak dan žena je le naš praznik za to smo se borile.
Imam novo frizuro sem si všeč user posted image me pa tudi veselo vleče za lase.

Neposredna povezava do sporočila: 2844
26.2.2008 21:57:49   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

8.marec sem zraven ampak samo če bo v soboto 8, ker imam 7v petek službeno delovno večerjouser posted image . Moja2 bosta popuser posted image  joška zvečer okrog skače namesto da bi bila doma pri otroku. Ampak dan žena je le naš praznik za to smo se borile.
Imam novo frizuro sem si všeč user posted image me pa tudi veselo vleče za lase.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
26.2.2008 21:58:45   
sandra85

8.marec Ljubljančanke-do sedaj zainteresirane
Zvezda71
Guppy
Ana B
Lemavrica

js bi tuuuuudi!!!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2846
26.2.2008 22:05:59   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kakšno frizuro pa imaš, a si se veliko postrigla? Jaz še kar travmiram zard moje frizerke, me je kar strah it k frizerju k me bo druga štimala.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
26.2.2008 23:49:53   
guppy
sandra, če bi ti tuuuudiiii, privleci svojo rito k nam na obisk tisto soboto, pa bo! Moške in otroke pustiva tukaj pri nas doma, midve greva pa na sladoled
user posted image

lemavrica, pošlji vabilo za srečanje še na google skupino, da tudi tiste punce, ki ne berejo redno foruma, vidijo, da se nekaj dogaja.

ana b, boš rekla še Petri in Aniti?

....

Mi smo se danes spet sprehodili čez drn in strn z lemavrico. Zdaj gremo res vsak dan ven vozičkat in me VSE totalno boli. Tokrat vsaj nisva pristali v blatu, se je mati narava usmilila :)))))), tako da ni bilo treba pucat vozička po vrnitvi domov. lemavrica, hvala, da nas prideš obiskat :)))
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2848
26.2.2008 23:56:36   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

sandra, če bi ti tuuuudiiii, privleci svojo rito k nam na obisk tisto soboto, pa bo! Moške in otroke pustiva tukaj pri nas doma, midve greva pa na sladoled
user posted image

grega ta vikend delauser posted image naslednji vikend je prost-ga bom probala kej prepričat, ker sem že danes lemavrici zavidala obisk k vamuser posted image , pa tut njo bi vidla po dolgem času!
če bi živela blžje bi ti itak skozi gnjavilauser posted image

zdaj pa grem spat...
lahko noč pupike!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
27.2.2008 0:00:13   
guppy
user posted image user posted image
Kaj pa Celjanke? A pridete?
Pa ostale?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?