|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
27.2.2008 15:15:39   
helenav
ojla..

sandra pošlji trr!!!!!!!!!!!!!!!!

gh sem ugotovila trik pri naši pupi!!!!!!Najprej ji malo čajčka ponudim....5 ml spije in pol papca ko velika..prej je pa usta skupi tiščala...tako, da tiste ki imate probleme,poskusite....jaz ji tudi vmes dodajam čajčka, sploh ko je kašen krompirček in papice,ki so bolj goste...tako potem poje cca 70 ml...

malo sem živčna...kolegica je  v porodni in nestrpno čakam na malo pupicouser posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
27.2.2008 16:00:48   
LINA31
Pri nas je bila patronažna. Mal sva se pomenila glede uvajanja GH. Kar fajn je bilo. Sem pa šla v DM po BIO kašico od Miluple, tako da mu jo bom zvečer dala.user posted image user posted image  
Žan se jezi na tleh, ker ne gre noga v usta...user posted image user posted image . Ga grem malo zabavat.

Zunaj piha kot hudič....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
27.2.2008 16:05:20   
lemavrica
Ma samo moram povedat da danes me je pa P malo razočarala. Ful se z možem trudiva odstranit temenca. MAžem z vsem mogočim, kupujem vse kar bi lahko to nadlogo odstranilo, v glavnem ni da ni. Revček je pa še zmeri ves luskast poglavci. No in potem je še na pregledu izpadlo kot da se ne trudim dovolj user posted image , pa se. Že cel dan me mori to. Počutila sem se kot najslabša mama kar jih je.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
27.2.2008 16:17:11   
guppy
lemavrica, ne paničari in te občutke zavij v partiček in vrži v smeti. Sem ti rekla, da ti bom pomagala naslednjič, ko prideš, skupaj bova že nekaj sčarali. Če pa ne bo šlo, pa pač ne gre!!! Trudiš se 100 % !!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2879
27.2.2008 16:18:52   
lemavrica
Guppy sej probam, samo sta bili res zoprni. In kao da naj zdej do 12.3 ko imamo redni pregled to zrihtam da bo bp. Kako naj, če ne gre.user posted image  

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
27.2.2008 16:35:39   
Anonimen
Lemavrica: si poskusila kremo od Mustele? Nežiki je ta pomagala, ni nikdar več imela (TOK, TOK, TOK).

Danes grem k frizerju. sem že naročena pri Zoranu. Ampak....me je strah, kot da si grem zob pulit.

Neposredna povezava do sporočila: 2881
27.2.2008 16:41:05   
lemavrica
Imam in kremo in šampon od Mustele. Pa ni efekta.user posted image Prov grozno mi je ker vem da ga srbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
27.2.2008 16:52:07   
nana 27
Lemavrica, pri Maji je pomagal Mustella šampon. Pri Mihu pa nič od nič: ne puter, margarina, olja, ribodermin..tako sem mu drgnila z glavničkom, da je imel vse rdeče in v hrastah. Kaj pa mešanica olivnega olja in ricinusovega olja (50:50)? Jaz sem najprej s tem namazala in je šlo dosti dol in ko sem že obupala, sem ga pa na debelo namazala z Bepanthen mazilom (rumene barve), dala gor kapico in pustila kapico gor čez dan. Zvečer sem kapico dala dol in pustila, da se zadeva "paca" gor tri dni (čez dan sem vsakič namazala) in po treh dneh je bil glavniček nepotreben, vse sem spravila dol s fotirasto brisačo, glavico lepo umila in to je to.

Neposredna povezava do sporočila: 2883
   [Brisano sporočilo]
27.2.2008 17:01:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
27.2.2008 17:01:14   
Anonimen
Ej, samo te P pa tudi znajo zamorit človekauser posted image . Nič se ne sekiraj, važno je da TI veš da si vse naredila.
Je pa ta Nanin nasvet zelo dober (če še nisi poskusila) da tri dni gor pacaš in nič posebej dol ne drgneš, pa pomembno je da daš gor kapico da se fino paca zadeva. Lahko da bo ratalo.
Imajo pa nekateri otroci to še do nekaj let, pa tudi mamice vsega boga poskušajo in če ne gre pač ne gre. Hudič naj vzame take P.......

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
27.2.2008 17:08:30   
lemavrica
Nana bom probala še s rumenim Bepathenom.

Lumpa hvala za nasvet, bom probala tudi tvojega.

Nekaj bo moralo pomagati.

Carmy katero kremo imaš od Mustele oz. a jih obstaja več vrst. jaz imamam eno ampak ni efekta. Sej zvečer ko ga umojem ni nič videt čez noč pa spet ratajo.

Sej drugače je dobra P samo danes me je pa čist zamorila.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 27.2.2008 17:10:36 >

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
   [Brisano sporočilo]
27.2.2008 17:34:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2887
27.2.2008 17:53:22   
jst86
naš ma tud še vedno nekaj temenc.jst mu jih kar narahlo z nohtom podrgnem,ker tud pri Leonu ni pomagalo pacanje pod kapico.mel jih je ogromno,zdej pa skoz manj.

midva sva od P-ima vnet uček in sva dobila antibiotične kapljice,pa calpol da ga ne bo bolelo.upam da se hitro pozdravi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
27.2.2008 18:01:50   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

Proti kašlju nam ful pomaga krema materina dušica od Justa. Namažeš po podplatkih pa malo po prsnem košu in pod lopaticami in je res super.

super, hvala-bom šla jutri kupit, ko grem zjutraj v lekarnouser posted image
nana27 tudi tebi hvala za odgovoruser posted image

hvala vsem za čestitkeuser posted image

lemavrica
pa kaj če bi probala še z riboderminom? duska je s tem rešila temenca
--------------------------------------------------------------------

punce, ki so se udeležile dobrodelne akcije:
-melani99
-NaILa
-tianna
-anab
-zvezda71
-nana27
-LINA31
-lemavrica
-helenav
-Carmy
-in sandra85

emm pa bo poslala en kup cunjic, ker nima kaj z njimiuser posted image na društvu pa bodo sami določili, kaj bodo dali tej mamici in kaj bodo dali naprejuser posted image

hvala vsem za sodelovanje, se bomo dobro počutile, ker bomo eni mali družinici polepšale dan, teden, mesec
,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 27.2.2008 18:05:00 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
27.2.2008 18:19:42   
zvezda71
Sandra, krema se ne dobi v lekarni, ampak to so te ki na domu prodajajo, mal se pozanimi če je katera na tvojem koncu ziher je, če ne veš me pokliči pa bom jaz moji rekla. Čimmanj kašlja vam vsem želim.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
27.2.2008 18:32:12   
nana 27
Sandra, v lekarni dobiš samo fitibimbi balzam. Od Justa zadeve pa lahko kupiš samo pri zastopnikih.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
27.2.2008 18:51:45   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

ojla..

sandra pošlji trr!!!!!!!!!!!!!!!!

gh sem ugotovila trik pri naši pupi!!!!!!Najprej ji malo čajčka ponudim....5 ml spije in pol papca ko velika..prej je pa usta skupi tiščala...tako, da tiste ki imate probleme,poskusite....jaz ji tudi vmes dodajam čajčka, sploh ko je kašen krompirček in papice,ki so bolj goste...tako potem poje cca 70 ml...

malo sem živčna...kolegica je  v porodni in nestrpno čakam na malo pupicouser posted image user posted image user posted image

bravo za ugotovitev trikauser posted image

kolegici pa želem čimmanj bolečin pri poroduuser posted image

ma nevem, zakaj sem bila prepričana, da sem videla njihove izdelke v naši lekarniuser posted image
vem pa da ima oče neke n jihove kreme (modro in oranžno se mi zdi)
kake barve je ta?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
27.2.2008 19:14:10   
lemavrica
Sandra ribodermin nič ne pomaga. Sej pravim da sem razen rumenega Bepanthena probala že vse.

A je še kateri user posted image  danes tečen za znoret. Jaka je zoprn da sploh ne vem več kaj naresti. Cvili tako da mi gre čez možgane. Imam občutek da se mi bo zmešalo. Šeo dobro da je mož doma, da si ga podjava. Se noče ne igrat, ne nosit, ne spat, nič.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
27.2.2008 19:34:40   
nana 27
Sandra, bele barve z rdečo in plavo črto. Je pa eden njihovih najboljših izdelkov in bi bilo čisto možno, da ga ima tudi tvoj oče. Lemavrica, bliža se zadnji krajec (29.2) pa še vreme se bo spremenilo. Miha je bil malce siten, Maja pa izjemno zaspana.

Neposredna povezava do sporočila: 2894
27.2.2008 19:39:34   
LINA31
LEMAVRICA...tudi naš žan ima temencam, ampak mu jih uspešno odstranjujem z mustelo. Mi imamo  Kerato- regulating care....mislim, da tri zadeve od mustele obstajajo za temenca.
Kako so si user posted image  različni. Žan je danes fuuuuulllll dobre volje, samo vriska in se smeje. Dopoldne sem ga našla ležati na boku, s tem da se je z rokam držal za rob loka (igralnega centra), prejle me je pa presenetil z obratom iz trebuha na hrbet.user posted image user posted image  Kaj naj bi bilo težje: trebuh - hrbet ali hrbet- trebuh???? Danes ima 5 m in očitno mora vse pokazatiuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2895
27.2.2008 20:11:51   
aljab
Čer...
Pridno pišete. Jaz sm se pa napohajala na Primorskem. Ma je usrano vreme dol!!!!!!
Danes sva se pa šle na poti gor umit k žabarjem v Atlantisauser posted image user posted image . Mala je uživala sto na uro in nato obnemogla zaspala v lupinici.

Sm dolžna še nekaj odgovorov....Uska hlače so iz Zare, ma gre ful barva proč.
Še nekaj je blo, ma se ne spomnim....
Aja Celjanke danes bom rezervirala hotel...(zgodnja ne?) sm se do sedaj po 100 krat na dan premislila, ampak gremo.
Anab meni gre GH malo bolje. Sedaj poje že polovičko kuhanega jabolka, sam mora bit  res na mikro delce zmiksana. Za ostalo pa še vedno usta skupaj tišči.

Hujšačice super ste! Bravo!!!

Aja ful mate velike user posted image .

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
27.2.2008 20:17:09   
ana b
Večer!
Odkar je zaspal sem bila že 2x pri njemu. Upam, da preostanek noči ne bo v tem tempu user posted image .

GH:otrok so ugotovili, da se da, vse kar mama s trudom skozi nekaj mm špranjo not stlači, ven plunit in sedaj imamo namesto belega bodija belega z oranžnimi pikicami; pa uganite, kaj sva poskusila jesti user posted image .

Moram user posted image  sterat v spalnico, ker mi tukaj zraven na kavču žaga.

Lahko noč

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
27.2.2008 20:22:50   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Večer!
Odkar je zaspal sem bila že 2x pri njemu. Upam, da preostanek noči ne bo v tem tempu user posted image .

GH:otrok so ugotovili, da se da, vse kar mama s trudom skozi nekaj mm špranjo not stlači, ven plunit in sedaj imamo namesto belega bodija belega z oranžnimi pikicami; pa uganite, kaj sva poskusila jesti user posted image .

Moram user posted image  sterat v spalnico, ker mi tukaj zraven na kavču žaga.

Lahko noč

Ha ha...tudi jaz sem bila pri Žanu že dvakrat, očitno ga matrajo kupčki.
Danes sem mu dala po flaši (sem bolj redko naredila) žitno kašico in jo je 100 ml spil. Jutri mu bom dala jabuk za probat pa da vidimo, če bo jedel....user posted image

Grem zdaj v mižale in se jutri beremo..user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
27.2.2008 20:53:36   
helenav
ma punce ura ni niti 21....vi pa že v mižule???????

Jaz sem pa sama, dragi je šel pijančevat na račun male Sare,ki je danes prijokala na svet..komaj čakam, da jo vidim in da jo okregam, ker ni počakala v trebušku do 28...tako bi  bila rojena na isti dan, kot njena prijateljica Klarauser posted image user posted image

gh v hladilniku je nakupljenih ogromno papic..skutic,jogurtkov..a bodo počakali do ponedeljka, da dobim zeleno luč pri P..sem ji pa kupila tudi Plazmon piškotke in je nora na njih..je tako jokala, ko je enga zmazalauser posted image

hujšanje in kg danes sem se odločla, da poskusim navlečt nase stare cote in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ole ole ole ole...vse gre gor...in ne samo da gre gor..tudi fajn se v njih počutim, nič ne tišči...sedaj sem pa sploh dobila voljo,da shujšam še ostalih 5 kg, ki sem jih pridelala zaradi hormonov pred zanositvijo

sonce 78 od kar si se vrnila iz Primorske v Celje..te ni več na spregled??????

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
27.2.2008 21:00:24   
NalLa
Mi smo se tudi danes potepali in sicer smo bili v Čatežkih toplicah. Lan je ful užival, edino kar me je motilo je bil močan hrup, tako, da ni mogel zaspat. Drugače pa naju s fantom sploh ni pogrešal, kar stran od naju je "plaval" in ferbcal kaj se dogaja. Drugače pa pohajkujemo že cel teden, ker ima dragi dopustuser posted image .

Sem pa ravnokar dobila sms od kolegice, da je danes rodila Aljažauser posted image user posted image user posted image . Sem bla ful vesela in sem se takoj spomnila svojega poroda. Bi šla takoj še enkrat, ko je pa tako lep občutek, ko dobiš tisto malo štručko v roke.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?