|
RE: septembrke 2007, 2.krog 26.2.2008 15:42:58
|
|
|
|
sandra85
|
punce a ste za eno dobrodelno akcijo??? namreč je na RR pod forumom dobrodelnost tema, kjer piše o mamici, ki jo je pijan mož vrgel ven in povrhu še pretepel. mamica je noseča, ima pa že hčerkico (mislim, da 13 let staro). aprila pričakuje , ker pa ji je mož vse cunjice zmetal v koš, nazaj po njih pa si ne upa, je ostala brez vsega za . js sem že v kontaktu z glavno od teh, ki izbirajo za njo vse potrebo! obljubila sem nekaj cunjic za , nekaj cunjic za njo in nekaj šolskih potrebščin za hčerko! večino stvari se že pripravila! ker pa sem nekaj cunjic že dala ga. srčku in nekaj šparam za sestro, sem nabrala le nekje 3 pajacke, 3 pare zoknčkov, slinčke, 5 bodijev, kapice, copatke, kremico za ritko, milo za kopanje malčka, flaško, dude...in še par malenkosti sem zelo dobrosrčna glede tega in bi res vsem pomagala, če bi lahko! zato vas sprašujem, če ste za akcijo: js sem tako razmišljala: vsaka prispeva od 5-10€ (kolikor lahko, več ni potrebo!), nakaže na moj račun in js nakupim vse kar je res NUJNO potrebno da bo imela za nekaj časa! mislim, da une ki me poznate, veste, da se da meni zaupat!!!!!! nebi niti 0,00000000001 cent obdržala zase-to je sigurno, ker to še zdaleč ni moj namen! rada bi pomagala bogi mamici! no, če je kera, nej mi piše na ZS in bomo videli, kaj in koliko lahko pomagamo! js pa bom s tem denarjem nakupila v trgovini, ki je v luciji in imajo trenutno akcijo! če bom imela čas, je baje v kopru trgovina z rabljenimi cunjami in bi šla magari tja nakupit, da se pol več nabere za ta denar! vrjamem, da mamici ni pomembno, kere firme je, če je novo, staro, roza, modro,...samo da bo toplo!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|