|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
26.2.2008 14:24:02   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

tianna,nana hvala za pohvalouser posted image

aja tajda, res ful lep ticker! user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
26.2.2008 14:24:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

megla, da ne vidim niti sosedove hišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma kaj res al kaj?! user posted image  Kdo bi si mislil... Tu pa je takšno sonce, da ne zdržiš zunaj niti eno uro. Res je vroče!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2802
26.2.2008 14:28:09   
*tajda*
sandra tud tvoj Enej je tko lep...če bomo imeli v drugo fantka bo mogoče Enejuser posted image

Enkrat sem že spraševala za kakšno srečanje gorenj ali pa ljubljančak,da se spoznamo..sem namreč iz Kamnika tko da sta mi tako gorenjska kot ljubljana približno enako oddaljena..user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
26.2.2008 14:30:44   
lemavrica
Tianna ni čisto zaprt ampak danes je ful trdo kakal, prov kuglice in me ful skrbi.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
26.2.2008 14:31:19   
Anonimen
Tianna, a hočeš da te pride kdo skloftat s tem soncemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res je tako belo okoli nas da jaz vidim mogoče 10m skozi okno pa živim na vrhu hriba in se drugače vse razprostira pred mano. Včeraj zvečer sem prižgala luč pred hišo in šla ven pogledat če je crknila, ker se ni vidlo da sem kaj prižgala tako je gosta megla, kapljice se vidijo v zraki kako letijo proti tlom in zrak prav zares smrdi kot da bi nekdo že dva dni kuril. Midva ne greva ven pod nobenim pogojem, ker je že 2x kašljal ko sem šla samo za pol ure ven po takem. Zgleda je zelo občutljiv.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
26.2.2008 14:34:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ga.Srček

Tianna, a hočeš da te pride kdo skloftat s tem soncemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
26.2.2008 14:35:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna ni čisto zaprt ampak danes je ful trdo kakal, prov kuglice in me ful skrbi.

Če ne bodo slive pomagale, kupi v lekarni Lactecon. Ni odvajalo, ampak samo mehča blato. To sem prebrala pri dr. Tanč, pa Rožica je že enkrat pisala o tem.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
26.2.2008 14:39:49   
Anonimen
Dan!

No da še jaz malo podražim primorkeuser posted image ......pri nas je super vreme. Sončno, toplo, sanjsko.
Sem ravno z vrta. Posadila sem v gredico mojo pasijonko, ki mi je skoraj crknila notri. Pa borovnice sem zalila, razmišljam pa, da bi nabrala trobentice in jih kandirala. Pridejo super za kakšno dekoracijo za torto. Pa še užitne so baje.

Letos bom bolj sam svoj mojster za zelenico in ravno razmišljam, kako bi vzgojila lepo travo. Kake izkušnje?
Super je zunaj. Dopoldan sva preživeli zunaj na dooolgem sprehodu, popoldan pa greva k eni kolegico, ki julija pričakuje user posted image . Sem ji jaz bila vzor user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2808
26.2.2008 14:52:00   
*tajda*
bravo nefretiti..vidiš kako lepo skrbiš za nataliteto slovenskega narodauser posted image

Glede urejanja vrta pa nimam nč izkušenj..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
26.2.2008 15:01:02   
lemavrica
Midva sva bila tudi na sončku. Sva šla na obisk. Res je lepo vreme. Upam da jutri nebo poslabšanja. Sem kar odvisna ratala od tega da greva na sprehod.

Tianna hvala za nasvet. Jutri imava P pa bom še njo vprašala kako in kaj.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
26.2.2008 15:27:53   
Anonimen
Končno sem vse zlikala. user posted image  Sej, če bi samo likala in ne poleg tega še bila na RR, bi bilo že zdavnaj končano. user posted image

Lemavrica, pa si mu skuhala slive? Poročaj kako je šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 2811
26.2.2008 15:29:10   
lemavrica
Mu bom zvečer.Moram še do sliv in paličnega mešalnika pridet.user posted image  Mu bom pa sigurno dala Plantex ker ta ga ponavadi požene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
26.2.2008 15:31:15   
Anonimen
user posted image

Mogoče pa bo že s Plantex-om ok. Naš ga noče. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2813
26.2.2008 15:31:19   
sandra85
eneju sem skuhala (zdušila) riž in na vrhu riže sem še podušila korenček do mehkega in mu je bilo ful finouser posted image malo pa sem mu še z olivnim oljem pokapala za boljši okus.

js bi šla tudi na sprehod, ampak: 1. ne morem, ker je enej prehlajen in 2. je gnilo vremeuser posted image , sploh ne morem vrjet da je lahko po celi sloveniji lepo tuki pa takouser posted image
 eno vprašanje:user posted image
Enej ne kiha več, iz noska mu še vedno malo teče, ampak manj...kaj je to samo prehlad, ali je še vedno možno, da je alergija?

sva z dragim izmerila in zvagala Eneja:
6. mesec: 8500g, 72cm

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 2814
26.2.2008 15:32:16   
Anonimen
Sandra, kakšen riž si mu pripravila?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
26.2.2008 15:32:20   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image

Mogoče pa bo že s Plantex-om ok. Naš ga noče. user posted image

plantex čaj so začeli odsvetovat-še nevem zakaj! ga pa v lekarnah ne dobijo več (naročajo, pa jim ne pošiljajo več)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
26.2.2008 15:32:55   
sandra85

navadnega od zlatega polja (saj noben riž nima glutena)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
26.2.2008 15:36:55   
Anonimen

navadnega od zlatega polja (saj noben riž nima glutena)

Vem vem, samo sem mislila, da si mu skuhala kakšnega posebnega - kao otroški, ne pa tega, ki tudi mi jemo.
Jaz mu riža in korenčka ne upam več dati, ker ga je takrat grozno zaprlo. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
26.2.2008 15:41:25   
lemavrica
Mož je danes klical P in mu je predlagala Plantex. Pomoje bi vedla če bi bilo kaj narobe. Jo bom pa jutri vprašala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
26.2.2008 15:42:58   
sandra85
punce a ste za eno dobrodelno akcijo???

namreč je na RR pod forumom dobrodelnost tema, kjer piše o mamici, ki jo je pijan mož vrgel ven in povrhu še pretepel. mamica je noseča, ima pa že hčerkico (mislim, da 13 let staro). aprila pričakuje user posted image , ker pa ji je mož vse cunjice zmetal v koš, nazaj po njih pa si ne upa, je ostala brez vsega zauser posted image .
js sem že v kontaktu z glavno od teh, ki izbirajo za njo vse potrebo! obljubila sem nekaj cunjic za user posted image , nekaj cunjic za njo in nekaj šolskih potrebščin za hčerko! večino stvari se že pripravila! ker pa sem nekaj cunjic že dala ga. srčku in nekaj šparam za sestro, sem nabrala le nekje 3 pajacke, 3 pare zoknčkov, slinčke, 5 bodijev, kapice, copatke, kremico za ritko, milo za kopanje malčka, flaško, dude...in še par malenkosti
sem zelo dobrosrčna glede tega in bi res vsem pomagala, če bi lahko!

zato vas sprašujem, če ste za akcijo:
js sem tako razmišljala:
vsaka prispeva od 5-10€ (kolikor lahko, več ni potrebo!), nakaže na moj račun in js nakupim vse kar je res NUJNO  potrebno da bo imela za nekaj časa!
mislim, da une ki me poznate, veste, da se da meni zaupat!!!!!! nebi niti 0,00000000001 cent obdržala zase-to je sigurno, ker to še zdaleč ni moj namen! rada bi pomagala bogi mamici!

no, če je kera, nej mi piše na ZS in bomo videli, kaj in koliko lahko pomagamo!
js pa bom s tem denarjem nakupila v trgovini, ki je v luciji in imajo trenutno akcijo!
če bom imela čas, je baje v kopru trgovina z rabljenimi cunjami in bi šla magari tja nakupit, da se pol več nabere za ta denar! vrjamem, da mamici ni pomembno, kere firme je, če je novo, staro, roza, modro,...samo da bo user posted image toplo!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
26.2.2008 15:45:03   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Mož je danes klical P in mu je predlagala Plantex. Pomoje bi vedla če bi bilo kaj narobe. Jo bom pa jutri vprašala.

vprašaj, ker to je ena tuki na RR napisala, meni pa ni jasno zakaj!
sem pa js bila zadnjič v lekarni (sem šla po plantex za vsak slučaj) in je rekla, da jih nikakor ne morejo dobit, pa ne ve zakaj

Neposredna povezava do sporočila: 2821
26.2.2008 16:35:26   
melani99

sem ZA!!!!!

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
26.2.2008 16:55:13   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: melani99

sem ZA!!!!!

super! upam da se nas čimveč nabere!user posted image
ve samo pišite na moj ZS...
imena vseh, ki bodo prispevale, bodo objavljena-ta imena bom tudi napisala pošiljateljici (vaša uporabniška imena) tako se bo vam in meni lahko zahvalila tuki na RR

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
26.2.2008 17:15:27   
Anonimen
Zdaj sem mu skuhala suhe slive in so mmmmmmmmmm... Tako dobre so! Vse je zmazal, 4 približno. Pa še bi jih, samo se bojim, da ga bo zvijalo. In full so sladke, nič cukra nisem dodala. Ko sem kuhala sveže (iz skrinje), so bile full kisle; te pa so res sladke.

Ma Sandra, koliko časa si jih ti kuhala?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2824
26.2.2008 17:25:22   
sandra85

Zdaj sem mu skuhala suhe slive in so mmmmmmmmmm... Tako dobre so! Vse je zmazal, 4 približno. Pa še bi jih, samo se bojim, da ga bo zvijalo. In full so sladke, nič cukra nisem dodala. Ko sem kuhala sveže (iz skrinje), so bile full kisle; te pa so res sladke.

Ma Sandra, koliko časa si jih ti kuhala?

ma nevem...mislim da so vrele nekje 5 minut (čisto mehke so bile-že pacaste)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?